2022. január 8. szombat

jan. 8
4:12
Intruder: A Raimi fiúk és Campbell, a fűrészkezű. Rossz nem lehet. (Mafab)
A slasher mint műfaj a nyolcvanas évek közepén érte el regnálása csúcspontját. Sajnos az egyik legnagyobb hibája pont az volt, amiért szerették is egyben. A szűk, egyszerű, zárt helyek, a sok vér, a rengeteg ansnitt, a fahrtolás, és a mindig kívánatos eyecandyk és a filmvégi csavar elmaradása. A gyilkos kiléte általában már szinte az elején kiderül
jan. 8
11:18
Így győzték meg Harrison Fordot, hogy térjen vissza a Star Wars IX-ben (Mafab)
A rajongók számára köztudott, hogy annak idején Harrison Ford már A Jedi visszatérben végleges búcsút szeretett volna inteni egyik legikonikusabb szerepének, Han Solónak.
jan. 8
14:12
Ritka látvány a Kiskunságon: rózsás flamingókat fotóztak (SzMo)
Ez a faj nagyon ritkán tűnik fel a kontinens belsejében, hiszen inkább a sós vizes élőhelyeket kedveli.
jan. 8
19:48
Néhányan az apjának nézik a 32 évvel idősebb Gézát, akivel Vanessza Angliában él - gyermekük is született (SzMo)
A kihívások ellenére nem hagyták, hogy mások véleménye befolyásolja a kapcsolatukat. A magyar párról a Daily Mail készített riportot.
jan. 8
21:12
Antlers: Egy régóta várt horrorfilm (Mafab)
Kevés olyan horrorfilm jut az eszembe hirtelen (és még kevesebb, ami annyira fel is keltette az érdeklődésemet) mint anno ennek a filmnek az előzetes, amit már, több mint egy éve láttam. Persze rengeteg film megjelenését tolták már el a koronavírus miatt (és sajnos továbbra is sok ilyen lesz), de végre, az elmúlt napokban, volt szerencsém megtekint
jan. 8
22:12
Nagyon valószínűtlen, hogy két perc után is ezen a gépen leszel – a világ legrövidebb menetrend szerinti repülőútja (SzMo)
A naponta kétszer-háromszor induló járatra nyolc utas fér fel, a repülőjegyért pedig átlagosan 15 fontot (6-7 ezer forintot) kérnek el.

Keresés