2022. január 12. szerda

jan. 12
4:18
Egy hétig a mozikban is retteghetsz a Vak Embertől (Mafab)
A Magyarországon forgatott Vaksötét (Don't Breathe) nagy sikert ért el világszerte, így egyenes út vezetett a folytatáshoz, ám a horror-thriller sokak által várt második részének mozibemutatóját a pandémia miatt többször is elhalasztották. Most a Vaksötét 2 néhány vetítés erejéig mégis elérhető a nagyvásznon: január 13-tól limitált vetítéssoroz
jan. 12
5:06
Kikerült a netre az Örökkévalók kitörölt 'Thanosos' jelenete (Mafab)
Bár a Chloé Zhao rendezésében készült Örökkévalók enyhén szólva sem nyerte el sem a Marvel rajongók, sem pedig a kritikusok szívét, a film még így is számos izgalmas részletet tartogat mindenki számára.
jan. 12
7:36
10 hollywoodi sztár, aki halálközeli élményt élt át (és a sztorijuk) (Mafab)
Noha úgy tűnhet, hogy a hírességeknek tökéletes az életük, sokan kerültek közülük életveszélyes helyzetbe. Alábbi listánkon tíz olyan hollywoodi sztár történetét mutatjuk be, akik bizony igazán szerencsésnek mondhatják magukat.
jan. 12
8:42
Szeretetre, támogatásra, anyagi segítségre nemcsak karácsonykor van szüksége a civil szervezeteknek, közösségeknek (SzMo)
Te mikor jótékonykodtál utoljára? Esetleg épp a karácsonyi ünnepek előtt? Na de megelőzően? A támogatásra váró civil szervezeteknek és közösségeknek egész évben jól jönne a segítség - de nálunk ennek még nincs hagyománya. Talán most van egy út mindehhez, amire könnyen rátévedhetünk.
jan. 12
11:12
Jön a Hang nélkül ‘3’, de ez még nem minden! (Mafab)
Michael Sarnoski, a Pig rendezője rendezheti a Hang nélkül 3-at, számolt be róla a Deadline. Megvan a premierdátum is.
jan. 12
12:00
Cápák között: Balogh Levente is nagyon szkeptikusan fogadta a Marsra szánt stressztűrő növények ötletét (SzMo)
A Cápa Instagram-oldalán mesélt arról, hogy mit vár a befektetéstől, és megígérte, hogy hamarosan több választ kaphatnak majd a nézők.
jan. 12
12:06
Studio 666 előzetes: A Foo Fighters-horrort Te is látni akarod! (Mafab)
Számos rocksztár, köztük David Bowie, Alice Cooper vállalkoztak már korábban arra, hogy színészi ambíciókat is megmutassák a rajongóknak, ezúttal pedig a Foo Fighters lepte meg a rajongókat.
jan. 12
14:06
Sugárveszélyt jelző mintás zokniban ment Süli János miniszter az évindító kormányülésre (SzMo)
A Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli minisztert nyáron már lehetett látni ilyenben, úgy látszik, van belőle téli változat is.
jan. 12
14:06
Bosszúállók: Végjáték - 3 évbe telt, mire valaki kiszúrta ezt a bakit a filmben (Mafab)
Bármennyire is fura belegondolni, lassan három éve már, hogy a Bosszúállók összecsaptak Thanosszal és seregeivel a Bosszúállók: Végjátékban. A Marvel moziverzum első évtizedének grandiózus befejezése olyan epikus csatát hozott, amiről még évek múlva is beszélni fogunk. Ha másért nem, hát az újonnan felfedezett apró bakik miatt mindenképp.
jan. 12
16:12
Súlyos károkat okoz az északi-sarkvidéki infrastruktúrában a klímaváltozás (SzMo)
A tudósok szerint 2050-re a globális felmelegedés miatt az infrastruktúra 70 százalékát és a kritikus infrastruktúra 30-50 százalékát fenyegeti károsodás.
jan. 12
16:30
A fekete ruhás nő: Vizsgafilmnek is gyenge... (Mafab)
Az HBO GO kínálatából szemezgetve találtam rá erre a „gyöngyszemre”, és hát finoman szólva nem üti meg a küszöböt. Őszintén szólva azt se tudom, hol kezdjem, mert gyakorlatilag minden ponton bele lehet kötni a filmbe, annyira amatőr munka. Kezdjük talán a színészekkel. Főszerepben Daniel Radcliffe, akit szerintem nem kell bemutatni, mégis ha a szín
jan. 12
17:24
Hasfelmetsző: A '70-es évek Hasfelmetszője (Mafab)
Bár a címe alapján a viktoriánus kor sorozatgyilkosára gondolunk, a sorozat egy az ő nyomán elnevezett elkövetőről szól, a ’70-es évek Angliájában. Ez a 4 részes minisorozat bemutatja Anglia egyik leghíresebb sorozatgyilkosát, amit érdemes megnézni, ha az unalmas első 30 percet kibírjuk. Sajnos a felépítése a sorozatnak teli van a szokásos doku és
jan. 12
18:12
Kemény motorosok: Igazán magával ragad (Mafab)
A sztori egy észak-kaliforniai motorosklubról szól, amely igazából felfogható egy modern Hamletnek is a maga módján, de ezt a poént inkább nem lövöm le. 2009-2014 között 7 évadot élt meg a sorozat, amely nemcsak a motorosklubról, de annak alelnökéről is szól, aki próbálja összeegyeztetni mindazt, amit tesznek az életben maradásért a saját értékrend
jan. 12
19:06
6 posztapokaliptikus film, amit Most streamelhetsz (Mafab)
A napokban felkerült a Netflix kínálatába egy igen furcsa posztapokaliptikus sci-fi, az Anya kontra androidok. A film egy terhes nő és párja útját mutatja be egy olyan nem túl távoli jövőben, amikor az embereket kiszolgáló androidok (nem az okostelefonos, hanem igazi) fellázadnak és megölnek mindenkit. Ha ez a film tetszett, akkor most mutatunk öt
jan. 12
21:18
Miért beszél mindenki Zoë Kravitz új filmjének előzeteséről? (Mafab)
Megérkezett a Steven Soderbergh rendezésében készülő Kimi előzetese, mely néhány héten belül debütál.
jan. 12
21:30
Ennél fájdalmasabb trükkel még egyetlen férjet sem kapott megcsaláson a felesége (SzMo)
A kegyetlen lebuktatáshoz csak egy tű, némi chilikivonat és pár órányi türelem kellett.
jan. 12
22:00
Gal Gadottal jön Alfred Hitchcock klasszikusának remake-je (Mafab)
Elkészül Alfred Hitchcock Fogjunk tolvajt! című rendezésének remake-je.
jan. 12
23:00
Szó szerint a háta mögött üzengetett a lány párjának a legjobb barátnője - videón a lebukás (SzMo)
Nem akárhogy tudta meg a fiatal nő, hogy barátnője és a párja titokban irogatnak egymásnak.
jan. 12
23:12
Nekiestek az internetes trollok egy nőnek, aki Lucifernek nevezte el a gyerekét (SzMo)
A kisfiú nővérének korábban hat keresztnevet is választott az angol anyuka, aki szerint a Lucifer csak egy épp olyan név, mint az összes többi.

Keresés