2022. január 6. csütörtök

jan. 6
9:06
A film, ami szexis, okos, és amire a világnak szüksége van, Gal Gadottal (Mafab)
Nem kis felháborodást váltott ki a túl sok szabadidővel és túl kevés valódi problémával rendelkező emberek között, amikor kiderült, hogy a készülő új Kleopátra moziban a címszereplőt Gal Gadot fogja életre kelteni. Hogy miért? Mert a színésznő izraeli születésű és azt gondolják a fent említett emberek, hogy ezért nem ő lenne az ideális választás Eg
jan. 6
9:24
Elvitték a Powerball lottó 100 milliárdos jackpotját! (Fortuna Web)
Powerball lottó január 5-i nyerőszámok és nyeremények
jan. 6
9:54
A kalózok buktatták meg Fekete Özvegyet (Mafab)
Filmeket letölteni rossz. Ezt tudjuk, ahogy azt is, hogy ennek ellenére a világ minden pontján mindenki csinálja. Vagy legalábbis a többség. A kalózkodásnak a koronavírus-járvány csak kedvezett, hiszen számos stúdió a mozik bezárása miatt eleve valamely streaming szolgáltatón keresztül mutatta be filmjeit vagy legalább a mozikkal egyszerre ilyen fo
jan. 6
10:48
Star Wars: Tényleg létezhetnek a TIE Fighterek! (Mafab)
Az a bizonyos messzi-messzi galaxis nincs is olyan messzi? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Birodalom legendás vadászrepülői, a TIE-Fighterek nem is állnak olyan messze a valóságtól? Olyannyira nem, hogy a NASA fejlesztette ki őket. Vagy legalábbis a hajtóművüket.
jan. 6
10:54
Feleségén bizonygatta, nem kell a gyémánt (24.hu)
Karácsonyi lecke.
jan. 6
12:00
A Ferrero Rocher a munkásosztály csokija? (24.hu)
A csoki és a munkásosztály disszertáció kiindulási alapja lehet egy fórumbejegyzés.
jan. 6
12:00
Isten kegyelméből: A zaklató papok bűntettei Franciaországból (Mafab)
A pedofil papok bűntettei és az egyház eltusolása mindig is nagy felháborodást váltott ki a társadalomból. Bármikor nyilvánosságra kerül egy újabb incidens, hatalmas visszhangot kap az ügy. Nem csoda hát, hogy a filmipar is újabb és újabb feldolgozásokkal jelentkezik. Sokféleképpen lehet megközelíteni ezt az érzékeny témát. Lehet rém unalmasan, sem
jan. 6
12:33
Talált egy tampont, nyomozni kezdett barátja után (24.hu)
A kommentelők megosztottak abban, hogy a nő egy zseni vagy pszichopata.
jan. 6
13:00
Formula 1: Hajsza a túlélésért: Ettől F1-fan lehetsz te is (Mafab)
Hangos autók, hosszan tartó, unalmas körversenyek, Schumacher, gyerekként ennyit tudtam a Forma-1-ről, és nem is akartam jobban megismerni, mert nem tudott lekötni.Még a második évad megjelenésekor kezdtem el nézni, és az első két évad remekül fel van építve mindazoknak, akik a Forma-1 szerelmesei, vagy akiknek teljesen új a sport, és még a szabály
jan. 6
13:06
Állandóan böfögnie kell a szépségkirálynőnek (24.hu)
Habár a koronavírus tünetei között elsősorban a lázat, az ízlelés és a szaglás elvesztését, a köhögést szokták említeni, sok ritkább tünete is.
jan. 6
13:36
Óriásplakátokon keresi az igazit egy muszlim férfi (NLC)
Muhammad Malik Londonban él, sikeres a munkájában, és nagyon-nagyon nem szeretne elrendezett házasságot.
jan. 6
13:39
Franciául tanult, egy lányt miatt - feleslegesen (24.hu)
Tinédzser L'amour.
jan. 6
13:42
Feltámad a vadnyugat: A vérig sértett androidok lázadása (Mafab)
Ha őszinte vallomással szeretném kezdeni, azt mondanám, hogy a film megnézése után kiderült számomra: Michael Crichton bizony jobb író volt, mint rendező. Ugyanis az alapvetően jó kiindulóponttal rendelkező történet tele van kihagyott lehetőségekkel, ráadásul fejfájdítóan unalmas. Noha már régóta fentem a fogam erre a filmre, a megnézése után elégg
jan. 6
14:30
Magyar hangja…! - Itt a magyar szinkronról szóló film előzetese (Mafab)
Több tucat közismert színész, és a szinkronszakmában dolgozó neves szakember megszólalásával készül a Magyar hangja című egészestés dokumentumfilm. A közvetlen állami támogatás nélkül készülő alkotás méltó tisztelgés szeretne lenni a legendás magyar szinkron és a szinkronszakma előtt.
jan. 6
14:45
Ön szerint kutyát vagy macskát látunk? Nehezebb a kérdés, mint gondolná (24.hu)
Elsőre is furcsa volt a látvány, hát még másodjára.
jan. 6
15:15
Arra ébredt, hogy fiújának felesége van (24.hu)
A nő szerint ezért kell lesztalkerkodni mindenkit.
jan. 6
15:17
Növényi alapú sült csirkét dob piacra a KFC (24.hu)
A gyorsétteremlánc két éve már letesztelte a Beyondot, most szélesebb körben elérhetővé teszik. Igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.
jan. 6
15:18
Agymanók: Keserédes emlékek (Mafab)
Mindannyian éreztük már úgy, hogy az érzelmeink irányítanak minket. Néha különösebb ok nélkül jókedvvel ébredünk; néha hirtelen elönt minket a harag, vagy megmagyarázhatatlan szomorúság tör ránk. Máskor pedig kitör belőlünk az undor, vagy kétségbeesünk, majrézni kezdünk. A Pixar eddigi legintellegensebb filmje a világ legeredetibb magyarazátával s
jan. 6
17:00
A fideszes Németh Zsolt szerint az az igazán elhivatott, aki Orbán 2018-as győzelmi beszédére mutató QR-kódot tetováltat magára (SzMo)
A képviselő egy mémet formált újjá.
jan. 6
18:00
Beszorult fejű kutyát mentettek meg a tűzoltók (24.hu)
Beszorult egy berni pásztorkutya feje a szellőző nyílást lezáró vasrácsba, egy marcali családi ház pincéjében, de a szorult helyzet szerencsére nem tartott sokáig.
jan. 6
18:36
A Google hagyja, hogy olajcégek fizessenek nekik azért, hogy befolyásolják az embereket (SzMo)
Egy szakértő szerint „a káros zöldmosás bevett gyakorlat” a fosszilis tüzelőanyagokat gyártó vállalatoknál és partnereiknél, ezért törvényben kellene betiltani minden fosszilis tüzelőanyaggal kapcsolatos reklámot.
jan. 6
19:42
Az első randijukon derült ki, hogy covidosak, együtt karanténozik az egymást alig ismerő Tinder-pár (SzMo)
„Omikron romkom?” - viccelődött egy kommentelő. Sokak szerint a pár történetéből filmet lehetne forgatni, pláne ha végül össze is jönnek.
jan. 6
19:48
17 ezer évig nézte a világ DiCapriót... két hét alatt! (Mafab)
Tavaly decemberben debütált a Netflixen Adam McKay legújabb rendezése, a Ne nézz fel!, amely máris nézettségi rekordot döntött.
jan. 6
19:51
Hamarosan hatalmasat változik az Instagram (NLC)
Nagyon jó hír azoknak, akik szerint öt éve nem az igazi a népszerű képmegosztó.
jan. 6
21:12
A KFC is elkezdi bevezetni a növényi alapú húskészítményeket (SzMo)
A gyorsétteremlánc a Beyond Meat húshelyettesítőket gyártó céggel közösen alkotta meg a KFC védjegyévé vált csirkefalatok alternatíváját, aminek az íze és az álaga is ugyanolyan lesz, mint a húsból készült változaté.

Keresés