2022. január 27. csütörtök

jan. 27
4:18
Bréking: Maffiasorozattal jön Sylvester Stallone (Mafab)
Taylor Sheridan kétségtelenül napjaink egyik legjobb forgatóköynvírójának és rendezőjének számít, aki már következő nagy dobására készül Sylvester Stallone főszereplésével.
jan. 27
8:30
Powerball lottó január 26-i nyerőszámok és nyeremények (Fortuna Web)
Powerball lottó január 26-i nyerőszámok és nyeremények
jan. 27
9:30
Jön a Mortal Kombat 2, és ez még nem minden! (Mafab)
Bár a tavaly megjelent Mortal Kombat adaptáció nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, mindez a New Line-t nem tántorította el attól, hogy elkészítse a folytatást. Mondjuk a részleteket.
jan. 27
11:00
'Otthonra talált' Mel Gibson legújabb filmje (Mafab)
Mel Gibson idén tavasszal új filmmel jelentkezik, ráadásul nem is akármilyen színészek társaságában. A Father Stu főszerepét ugyanis Mark Wahlberg fogja alakítani, de mellettük feltűnik még Jacki Weaver és Teresa Ruiz is. Mostanra az is kiderült, hogy melyik stúdió karolta fel a projektet.
jan. 27
11:48
Sikoly: A múlt és a jelen harca, avagy egy remek előadás vagy csak paradoxon... (Mafab)
A Gyilkos Halloween (a legfrissebb negatív élmény volt) után nem vártam sokat a Sikoly folytatásától. A mozi előtt olvastam róla és az IMDb oldalán is megnéztem az értékelést, ahogy minden adott filmnek a megnézése előtt. A jó értékelés és a sok pozitív kritika, vélemény után sem hagytam magam, ami remek "taktika" volt részemről. A sok horrorcsalód
jan. 27
13:00
Bárki megnézheti, hol élt és alkotott Göncz Árpád (NLC)
Emlékbélyeggel és számos programmal emlékeznek meg a volt köztársasági elnök rendkívüli életéről.
jan. 27
14:21
David Attenborough tánccal küzdött a fagy ellen (24.hu)
Finnország északi részén mínusz 18 fok volt, az ismert természettudós a tánc mellett takarókkal, melegvizes palackokkal és hat kabáttal védekezett a hideg ellen.
jan. 27
15:27
Olyan nehéz a haja, hogy fáj tőle a feje (24.hu)
Lola Maria de la Caridad folyamatosan vágat és ritkítja a hajkoronáját, de ez sem elég.
jan. 27
16:00
Zendaya megint térdre kényszerítette a világot (Mafab)
Alig néhány hete szabályosan berobbant Zendaya főszereplésével az Eufória második évada, amelyet hatalmas várakozás előzött meg. Az HBO sikersorozata jelenleg a harmadik epizódnál tart, amely máris izgalmas rekordot produkált.
jan. 27
18:12
State of Emergency: A katonaságra várva (Mafab)
Olvastam már erről a filmről, és ami miatt felkeltette az érdeklődésemet eme alkotás, az az volt, hogy a készítők megpróbálták reálisan ábrázolni azt a lehetőséget, hogy miként is viselkedne egy átlagember, ha megtörténne egy efféle katasztrófa, mint ami a történet alapját képezte. Vagyis ez volt a lényege annak, amit olvastam a filmről, és be kell
jan. 27
18:54
„Férfi vagyok és műkörmös, meg néha bútorasztalos” (SzMo)
Babér Balázs szerint a kreativitás nem nemfüggő dolog, ő pedig a műkörömépítésben is tudja kamatoztatni saját kreativitását.
jan. 27
20:30
Húsz évig őrizte az apák napi ajándékot (NLC)
Azt a papírból készült nyakkendőt vette fel, amit több mint húsz éve kapott apák napjára
jan. 27
21:12
2032-ben valósággá válhat Dwayne Johnson katasztrófafilmje (Mafab)
Többek közt azért is szeretjük a katasztrófafilmeket, mert izgalmasak és látványosak. De elsősorban inkább azért, mert az ember szereti a kanapé vagy a moziszék biztonságából figyelni, ahogy életek mennek tönkre, világok pusztulnak el. Erről szól a katasztrófaturizmus i.
jan. 27
22:06
Egy 11 éves fiú lett a világ leggyorsabb dobosa (SzMo)
Mindössze tízéves volt, amikor - a világon a legfiatalabbként - a londoni Trinity College-ban letette a legmagasabb, 8. fokozatú dobvizsgát.
jan. 27
22:12
Ez a fotó leplezhette le a Doctor Strange 2 nagy meglepetését (Mafab)
Ha bárki azt gondolta volna, hogy a Marvel a Pókember 3 - Nincs hazaút után behúzza a kéziféket, annak van egy hírünk: a Doctor Strange az őrület multiverzumában még több cameót tartogat.

Keresés