2022. január 28. péntek

jan. 28
4:12
'Időzített bomba vagyunk': Itt a Miután boldogok leszünk magyar szinkronos előzetese (Mafab)
Tessa élni akar, nem csak túlélni. Közeleg a történet vége, itt a Miután boldogok leszünk magyar szinkronos előzetese.
jan. 28
5:06
'B*sszátok meg': Ron Perlman védelmébe vette a Ne nézz fel!-t (Mafab)
Adam McKay tavaly decemberben megjelent rendezése, a Ne nézz fel! alaposan megosztotta a kritikusokat, bár a film a Netflix egyik legnépszerűbb tartalmának számít, a produkció bizony kapott hideget és meleget is egyaránt.
jan. 28
8:12
A videó, amit látnod kell, ha bejött a Pókember 3! (Mafab)
A tavaly decemberben mozikba került a Nincs hazaút alaposan felborzolta a kedélyeket. A harmadik Tom Holland-féle Pókember film számos izgalmas meglepetést tartogatott, így aki valamilyen oknál fogva még nem látta Jon Watts rendezését, talán egyelőre tegye félre későbbre alábbi cikkünket.
jan. 28
11:06
A Marvel sztárjai, akik már nem lehetnek köztünk (Mafab)
Az elmúlt évek folyamán az MCU-ban számos kiemelkedő színész vállalt szerepet, alábbi listánkkal pedig azoknak Marvel sztároknak szeretnénk emléket állítani, aki ma már nem lehetnek közöttünk.
jan. 28
12:12
Sci-finek beillő, futurisztikus reklámfilmet készített egy magyar csapat (SzMo)
Az MVM Edison startup versenyének reklámja akár egy hollywoodi játékfilm előzetesének is elmenne. Az alkotók elmesélték, hogyan készült.
jan. 28
13:06
1. rész: 1. évad 1. rész - Shiganshina bukása (Mafab)
Sziasztok, igazából az animéket kedvelem, és még ezen az oldalon nem véleményeztem egyet sem. Most így elsőnek ezt a sorozatot fogom véleményezni. Sok kedvencem van, de mivel nem kerestem az oldalon, ad hock jelleggel választottam egyet, ahol a részek is fel vannak tüntetve. Szóval visszatérve erre az animére, ha valaki nem ismeretes ezen a téren,
jan. 28
14:12
Thanos pipa, de Ultron? A Marvel ezt most benézte az Örökkévalókban (Mafab)
Amikor egy univerzum annyi összefüggő, de mégis önálló filmet ölel fel, mint a Marvel moziverzum, elkerülhetetlen, hogy az előre-hátra utalgatások tömegében ne keletkezzen egy-két lyuk a történetben. Logikátlanságok, nehezen megmagyarázható tettek vagy épp tétlenségek, egymásnak ellentmondó események és állítások mindig előfordulnak, a rajongók ped
jan. 28
15:00
A katasztrófakirály most tényleg elpusztítja a Földet? (Mafab)
Roland Emmerichnek több alkalommal is sikerült már elpusztítania a Földet, korábbi rendezései, mint A függetlenség napja, a Holnapután és 2012 ma már gyakorlatilag kultikus darabnak számítanak, hamarosan pedig debütál a rendező következő filmje, a Moonfall, amely minden korábbinál meredekebb sztorit tartogat.
jan. 28
15:48
ATM: Életveszélyes pénzfelvétel (Mafab)
Jó ideje kerülgetem ennek a filmek a megtekintését (merthogy eme produkció kapott rendesen hideget és meleget is, de elsősorban inkább hideget), de az elmúlt napokban csak rászántam magamat a megtekintésére. Általában ha egy filmhez rengeteg negatív véleményt olvasok, az nem feltétlenül veszi el a kedvemet a megtekintésétől (főleg akkor, ha alapból
jan. 28
16:36
Jön az új Pókember-trilógia, de Tom Holland is benne lesz? (Mafab)
Tavaly decemberben végre mozikba került a Nincs hazaút, amely egyúttal egy korszak végét is jelentette Pókember számára az MCU-ban.
jan. 28
17:30
Hugh Jackman Rozsomákja a Doctor Strange 2-ben? Kiderülhetett a válasz (Mafab)
Alig kezdődött el ez az év, a Doctor Strange az őrület multiverzumában máris számos pletykát gerjeszetett. A produkció premierjéig ugyan még hátra van néhány hónap, a rajongókat azonban már most sikerült teljesen lázba hozni anélkül, hogy a Marvel nagyobb energiát fektetett volna a promóba.
jan. 28
20:30
25 évvel később került elő egy palackba rejtett üzenet, amit egy skót kislány dobott a tengerbe (SzMo)
A levelet eljuttatták a ma már felnőtt szerzőnek, aki nagyon jól szórakozott azon, miket írt a papírra 1996-ban.
jan. 28
21:42
Káromkodós hangüzenetben osztotta ki a főnökét, aki megkérdezte tőle, hogy bemegy-e dolgozni, miután meghalt az anyja (SzMo)
A fiatal amerikai lány teljesen kiakadt azon, hogy főnöke előbb részvétét nyilvánította, majd arról érdeklődött, hogy azért másnap számíthat-e rá a munkahelyen.
jan. 28
22:18
Odaadta a veséjét a fiának egy skót anya, ezzel megmentette súlyos beteg gyermeke életét (SzMo)
A fiatal férfi első transzplantációját koronavírus-fertőzése miatt kellett lefújni, de szerencsére kiderült, hogy az anyja tökéletes donor számára.
jan. 28
22:36
Kiakadt a menyasszony azon, hogy szülei nem akarják kifizetni az esküvőjét, inkább utazgatnak (SzMo)
A nő azért háborodott fel ezen, mert állítása szerint szülei egész életében azt ígérték neki, hogy állják a lakodalma költségeit, ráadásul a testvére menyegzőjét is teljes egészében finanszírozták.

Keresés