2022. január 15. szombat

jan. 15
4:18
Itt a Csongor és Tünde animációs film első előzetese (Mafab)
A sikeres nemzetközi alkotásokat is jegyző Cinemon Entertainment gyártásában, Temple Réka producer vezetésével, Máli Csaba és Pálfi Zsolt rendezésében a Nemzeti Filmintézet támogatásával készül a Csongor és Tünde mozifilm Dargay Attila terveiből. Az animációs stúdió címmel elkészítette az egész estés mesefilm első teaserét.
jan. 15
5:06
Csekkold vagy passzold? Denzel Washington új filmjét mától streamelheted (Macbeth tragédiája) (Mafab)
Joel Coen első alkalommal rendezett filmet testvére, Ethan Coen nélkül. A Macbeth tragédiája már elérhető az Apple TV+-on, nézzük azonban egy kicsit részletesen, mit is gondoltak róla a kritikusok.
jan. 15
5:54
Sandra Bullocknak megint összejött a csoda (Mafab)
Sandra Bullock legújabb filmje, a Megbocsáthatatlan ismét nézettségi rekordot döntött.
jan. 15
6:42
Alkonyat: A jet-skiző shotgunos Bellát üldözte volna az FBI (Mafab)
A cím még nem minden: Mark Lord, aki az eredeti Alkonyat-film forgatókönyvének első vázlatát írta, azt is szerette volna, ha Bella shotgunnal lövöldözne a vámpírokra.
jan. 15
7:36
A boszorkányok elveszett könyve - 1. évad: Remek szereplőgárda (Mafab)
"Az elején még ott volt a szomjúság és a vágy, meg a vér és a rettegés. Ez mindennek a kezdete." Ennyit hallottam a filmből, és már tudtam, hogy imádni fogom. Kicsit sablonosnak és elcsépeltnek tűnhet már ez a boszorkány, vámpír és egyéb természetfeletti lények téma, de az ilyen filmekre mindig nyitott vagyok. Viszont ahhoz képest, hogy mennyi van
jan. 15
11:06
7 hollywoodi sztár, aki sosem játszott jó filmben (Mafab)
Joggal gondolhatnánk azt, hogy több évnyi filmes szereplés után szinte bármelyik színész fel tud mutatni néhány kiemelkedő alakítást. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem mindenkinél van így, hiszen számtalan olyan sztár van, akik valahogy nem igazán szerepeltek egy igazán jó filmben sem.
jan. 15
12:06
Most már saját Marvel Univerzumod is lehet (Mafab)
A De Agostini kiadó új, exkluzív gyűjteményével tied lehet a legendás Marvel- karakterek 1:16 méretarányú figuráinak hivatalos gyűjteménye.
jan. 15
12:54
Miért nem készült el a Forrest Gump 2? (Mafab)
Hiába készült el a Forrest Gump 2 forgatókönyve, a film örökre a süllyesztőbe került. Kult rovatunkban most ennek az okát járjuk körbe.
jan. 15
14:06
Orbán Viktor megmutatta, hogyan perzsel az idei első disznóvágásán (SzMo)
A miniszterelnök egy kormánypárti képviselőjelölthöz utazott el disznót vágni.
jan. 15
18:24
Sikoly: Mindent a rajongóknak? (Mafab)
Olvastam interjút a rendezőpárossal, valamint láttam az eredeti triót egy talk-show-ban, ahol mindannyian éltették a filmet, hogy méltó folytatása lett az előzőeknek. Mivel nagy rajongó vagyok, így reméltem, hogy nem csak üres szavak voltak, hanem tényleg felér majd az új menet Wes Craven filmjeihez. A válasz: igen!10 évvel a legutóbbi film után új
jan. 15
19:24
Kapaszkodj meg, ilyen lenne Yoda emberi bőrben (Mafab)
Egy elszánt rajongó gondolt egy merészet és felvázolta, miként is festene Yoda mester emberi bőrben, persze mondani sem kell, hogy ettől teljesen kiakadt az internet népe. Lentebb mutatjuk is.
jan. 15
20:18
Újabb remake-t kap a Szupercsapat? (Mafab)
A ’80-as éveknek számos meghatározó TV-sorozata volt, de ha ezt a kört leszűkítjük az akciósorozatokra, akkor máris igazából két nagyágyú marad: a Knight Rider és A szupercsapat. Előbbit egész estés filmben és két könnyen felejthető sorozatban próbálták meg feltámasztani. Utóbbi viszont mindössze egy mozis remake-t kapott 2010-ben, ugyanis már az e
jan. 15
21:30
Arnold Schwarzenegger időutazós filmje, amiről (talán) most hallasz először (Mafab)
Az osztrák származású kulturistából színésszé, majd kormányzóvá vált hírességet talán senkinek sem kell bemutatni. A 80-as, illetve 90-es évek meghatározó alakja volt a filmvilágban – legfőképpen az egysoros beszólásokkal teletűzdelt akciófilmekben.

Keresés