2022. január 3. hétfő

jan. 3
4:12
Kapaszkodj meg, ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! Stallone-val (deepfake videó) (Mafab)
Egyre jobban elterjedőben vannak a közösségi oldalakon megosztott „deepfake” videók, amely lássuk be, most már eléggé aggasztónak tűnik.
jan. 3
5:06
Tökéletes katona – Csúnyán összebalhézott Van Damme és Dolph Lundgren a bemutatón is (Mafab)
A nyolcvanas évek két legikonikusabb akcióhőse, Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren nem túl sűrűn szerepelt együtt közös produkcióban, ha mégis, az eredmény önmagáért beszél. Roland Emmerich 1992-ben megjelent Tökéletes katona című filmje legalábbis megkerülhetetlen darabbá vált a műfaj rajongóinak körében.
jan. 3
8:18
A 5 legnagyobb titok, amire fény derült a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba című különkiadásból (Mafab)
A világ (egy része) újra Harry Potter lázban ég. A Grindelwald ámokfutását feldolgozó mellékág két eddigi epizódja körül sem volt akkora felhajtás, mint a minap megjelent Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba körül. Az időzítés nyilván nem véletlen, hiszen néhány hét eltéréssel épp húsz éve, hogy megjelent az első rész a mozikban. De m
jan. 3
9:06
A 13 legjobb horror, amin lerágtuk a körmünket 2021-ben (Mafab)
2021-ben is bőven volt min parázni a népnek. A mozikban talán kevésbé, de a különféle streaming szolgáltatók kínálatában tömegével érkeztek a horrorfilmek, köztük néhány kimondottan jól sikerült alkotással. A műfaj kedvelőinek tehát bőven volt miből válogatnia, de mi most egy picit azért segítünk. Megmutatjuk a 13 legjobb horrort tavalyról.
jan. 3
12:24
Mátrix: Feltámadások: Újjászületés (Mafab)
22 évvel az első rész bemutatása után megkapta a 4. felvonást a Mátrix-franchise. A Wachowski testvérek a kultuszfilmmé avanzsált első filmmel forradalmasították a sci-fi műfaját, és örökre megváltoztatták a virtuális valóságról alkotott képünket. A Mátrix eredetiségével, intellektuális mélységével, dinamikus akciószcénáival és úttörő képi technol
jan. 3
12:30
A horda: Francia zombik? Nous aimons! (Mafab)
A galamblelkű franciák imádják az erőszakot, a pusztítást, az őrületet, a félelmet és a zombikatA filmvásznonA film sajnos nem mentes a sablonos és kifejezetten klisés jelenetektől. Benjamin Rocher és Yannick Dahan nem tudták átlépni az árnyékukat ezzel a filmmel. Nekem már eleve bajom van azokkal a filmekkel, ahol a zombik vagy élőhalottak egy-egy
jan. 3
13:18
Harry Potter és az azkabani fogoly: Pettigrew-ból nem maradt más, csak egyetlen ujj (Mafab)
Ha nem láttam hússzor, akkor egyszer sem. Legutóbb éppen tegnap. Szerintem ez volt az a vízválasztó rész a Harry Potter-szériában, ahol már komolyabb dolgokra is sor került, mint Csikócsőr kivégzésének kitűzése egy rájátszásos baleset miatt Mind ismerjük a Malfoy mentalitást. Találkozhatunk ebben a részben szereplőcserével, ám a HP-filmek azzal a p
jan. 3
14:18
Harry Potter és a titkok kamrája: Ne bízz meg semmiben, ami gondolkodik, de nem látni, hogy hol tartja az eszét! (Mafab)
Végigolvastam a kommenteket, és úgy gondolom, hogy aki unta, nem értette, keveselte vagy várta, hogy vége legyen - az azért tapasztalt és érzett ilyesmit ezzel a filmmel kapcsolatban, mert nem olvasta a könyvet, könyveket. Azoknak, akiknek megvannak az alapok, akinek van viszonyítási alapja, tudja azt, hogy alapból a könyvben kivel mi történik, hog
jan. 3
15:12
Véres élvezetet kínál a Peacemaker - Békeharcos új előzetese (Mafab)
Nem csupán a Marvelnél kapcsoltak magasabb fokozatba az elmúlt hónapok folyamán, a DC-nél is készültek egy kis meglepetéssel a rajongók számára, hamarosan érkezik ugyanis a Peacemaker - Békeharcos sorozat, amelyhez friss előzetest is kaptunk.
jan. 3
16:12
Clifford, a nagy piros kutya: Szórakoztató, bájos és humoros alkotás (Mafab)
Norman Bridwell Clifford-könyvei itthon nem képezik olyan szerves részét a gyermekirodalomnak, ugyanakkor a nagy piros kutya története már egy rajzfilmsorozat formájában is eljutott hozzánk a 2000-es évek elején. Most pedig a széles vásznon is láthatjuk élőszereplős mozifilmként. Walt Becker, az Alvin és a mókusok 4 rendezője egy könnyed családi ko
jan. 3
17:12
Megmaradt Alice-nek: A pillangó nem él sokáig, de szép élete van (Mafab)
A múltkor hirtelen két Alzheimer-kórt feldolgozó filmet is találtam, olyanokat, amelyek nem maiak, mégsem láttam őket korábban. Az egyik a Felejthetetlen utazás c. film volt, amiről a napokban már írtam véleményt, a másik pedig a Megmaradt Alice-nek. Julianne Moore profi színésznő, nagyon szeretem, és ezért az alakításért méltán kapott Oscar-díjat.
jan. 3
21:18
Mátrix 4: Mi a helyzet az 5. résszel? (Mafab)
Már a mozikban a Mátrix: Feltámadások, amely kapott hideget és meleget is egyaránt a kritikusok részéről, ráadásul a rajongók sincsenek túlzottan oda érte, ettől függetlenül nemrégiben mégis felmerült a kérdés, hogy készülhet-e ötödik rész a franchise-hoz.
jan. 3
22:06
Birmingham bandája: Előzetest kapott az utolsó évad! (Mafab)
Két évvel az 5. évad után a BBC végre bemutatta a Birmingham bandája hatodik és egyben utolsó szezonjának előzetesét. trailerét.

Keresés