Betegség

Romlott az állapota Boris Johnsonnak, intenzív osztályon kezelik
2020 április 7.   168 Óra Online
Intenzív osztályon kezelik Boris Johnson brit miniszterelnököt, akit az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba. Mégsem lehetett hazaengedni, ahogy azt előzőleg tervezték, ugyanis a Downing Street hétfő este közölte,
Friss hírek érkeztek az intenzíven fekvő Boris Johnsonról
2020 április 7.   Blikk
A londoni miniszterelnöki hivatal hétfő esti tájékoztatása szerint az új koronavírus okozta betegség miatt kórházban kezelt Boris Johnson kormányfőt elővigyázatosságból vitték át az intenzív osztályra, és jelenleg nem szorul művi lélegeztetésre.
Intenzív osztályra került Boris Johnson
2020 április 7.   Biztosító Magazin
Intenzív osztályon kezelik Boris Johnson brit miniszterelnököt, akit az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba. A Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott.
Eszméleténél van Boris Johnson – friss hírek az intenzíven kezelt brit miniszterelnökről
2020 április 7.   Propeller
Intenzív osztályon kezelik Boris Johnson brit miniszterelnököt, akit az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba. A Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott, de jelenleg nem szorul művi lélegeztetésre. Fotó: Facebook/Boris Johnson A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője szerint Johnson kérésére Dominic
J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek írója is koronavírusos lehet
2020 április 7.   Noizz
A könyvsorozat írónője arról számolt be, hogy koronavírusos tüneteket tapasztalta magán. A betegségből otthonában épült fel, nem tesztelték, de a vírusnak tulajdonított tünetek együttes jelentkezéséből biztos benne, hogy megfertőződött.
Intenzív osztályra vitték Boris Johnsont, de nem szorul művi lélegeztetésre
2020 április 6.   Hírstart
A brit miniszterelnököt az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba, a Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott.
A szárazszeműség - Ilyen betegség is van
2020 április 6.   WebBeteg
Ég a szeme? Néha elhomályosul a látása, amely pislogásra javul? A szárazszeműség (keratoconjunctivitis sicca) nagyon gyakori betegség, hazánkban - különböző mértékben - a népesség 10-30 százalékát érinti.
Intenzív osztályon a brit miniszterelnök
2020 április 6.   HírTV
Intenzív osztályon kezelik Boris Johnson brit miniszterelnököt, akit az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba.
Intenzív osztályra vitték Boris Johnsont, de nem szorul művi lélegeztetésre
2020 április 6.   Szeretlek Magyarország
A brit miniszterelnököt az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba, a Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott.
Meghalt a legenda, aki történelmet írt Spanyolországban
2020 április 6.   Hírstart
Hosszan tartó, súlyos betegség után hétfőn elhunyt a szerb Radomir Antic, aki az FC Barcelona, a Real Madrid és az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője is volt.
Gyász: elhunyt Füzesi Ferenc egykori válogatott kézilabdázó
2020 április 6.   NSO
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 60. évében elhunyt Füzesi Ferenc, egykori válogatott kézilabdázó, az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Mohács női csapatának vezetőedzője.
Meghalt a legenda, aki történelmet írt Spanyolországban
2020 április 6.   Infostart
Hosszan tartó, súlyos betegség után hétfőn elhunyt a szerb Radomir Antic, aki az FC Barcelona, a Real Madrid és az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője is volt.
Elhunyt Radomir Antic
2020 április 6.   Hírstart
A Real Madrid, a Barcelona és az Atlético Madrid egykori edzője hosszú ideje súlyos betegséggel küzdött.
Gyász: 71 éves korában elhunyt Radomir Antics
2020 április 6.   NSO
A Marca beszámolója szerint 71 éves korában életét vesztette a Real Madrid, a Barcelona és az Atlético Madrid egykori edzője, Radomir Antics, aki utóbbi klubbal első – és máig egyetlen – alkalommal duplázni tudott 1996-ban: a spanyol bajnokság mellett a Király-kupát is megnyerte. Antics halálát hosszú, súlyos betegség okozta a lap szerint.
5400-hoz közelít az elhunytak száma az Egyesült Királyságban
2020 április 6.   HVG
A COVID-19 betegség Angliában szedi a legtöbb áldozatot.
Egyesek szerint az 5G-nek köszönhető a koronavírus elterjedése
2020 április 6.   GSMring
Eddig is megvolt az ötödik generációs hálózatok ellentábora, de most a koronavírus elterjedésével egy elég nevetségesnek mondható teóriával álltak elő. Eddig még nem bizonyították be azt, hogy az 5G összefüggésbe hozható bármilyen betegséggel. Ettől függetlenül vannak akik ellenzik a a hálózat kiépítését. Most az Egyesült Királyságban történt több
Koronavírus: csökkent a halálesetek napi száma Nagy-Britanniában
2020 április 6.   Portfolio
A hétfőn ismertetett legfrissebb adatok szerint jelentősen tovább csökkent az új típusú koronavírus okozta betegség nagy-britanniai halálos áldozatainak napi száma.
Így lassíthajuk az öregedést
2020 április 6.   HáziPatika
Minden évtizeddel nő a sérülések és a krónikus betegségek kockázata. Mit tehetünk ezek ellen?
Újabb komoly betegséget diagnosztizáltak Selena Gomeznél
2020 április 6.   Joy
A lupusz mellett már ezzel is küzd Selena Gomez!
Mi a legjobb dolog, amit a rák ellen tehetünk?
2020 április 6.   Női NetCafe
A szakértők szerint mindössze egyetlen dolgot tehetünk a rákos megbetegedések ellen: le kell fogynunk. A világot egyre jobban szorongatja az elhízás járvány. A derékbőség növekedésével nem csak a ruhaméretek válnak extra naggyá, hanem a potenciálisan halálos betegségek előfordulása is ugrásszerűen megnő.