Egészséges életmód

Ebben a városban 20 guggolásért cserébe ingyen buszozhatsz
2022 június 27.   Femcafe
Kolozsváron egy különleges kezdeményezés keretében ötvözik az egészséges életmódot a tömegközlekedés népszerűsítésével.
Életmódváltással a túlsúly ellen
2022 június 25.   WebBeteg
Az egészséges testtömeg eléréséhez általában javítani kell a táplálkozáson, fokozni kell a mozgást és gyakran életvezetési változtatásra is szükség van. Hogyan kezdjen hozzá?
Az ülőmunka valóban beteggé tesz?! – Geszler Dorottya megmutatta, mit tehetünk ellene
2022 június 22.   rtl.hu
Geszler Dorottya 52 évesen is kirobbanó formában van! Az egykori műsorvezető egy ideje már Pilates-oktató, mindenkinek át szeretné adni az egészséges életmód titkát, ezért olyan egyszerű gyakorlatokat hozott a Reggelibe, amit még ülőmunka közben is végre lehet hajtani.
Kerüljük el a ráncokat és tartsuk egészségesen a bőrünket csicseriborsóval
2022 június 21.   Magyar Mezőgazdaság
Az egészséges táplálkozásból, megfelelő mennyiségű testmozgásból, minőségi alvási rutinból és a következetes bőrápolásból álló életmód biztosan segíthet a bőr egészségének elérésében és fenntartásában. De ezt a sort kiegészíthetjük a csicseriborsó csodálatos hatásával is…
Fantasztikus! Kétszer is felgyógyult a rákból a 76 éves, súlyemelő szupernagyi
2022 június 21.   Metropol
Túlélt egy autóbalesetet, az orvosok már kétszer eltemették, de a kétszeres nagymama nem adta fel, inkább az egészséges életmódot és a súlyemelést választotta.
Rózsa György: Még 100 évig udvarolhatok a pesti nőknek
2022 június 21.   BorsOnline
Rózsa György nagyon boldognak érzi magát, hogy ismét visszatérhetett az aktív és boldog életmódjához. A legendás tévésnek combnyaktörése után be kellett feküdnie a kórházba, mert meg kellett műteni a szívét is. De szerencsére újra egészséges, készül a következő túrájára és új könyvét is idén szeretné kiadni.
Zöldnek lenni jó, de mennyire terheli meg a pénztárcát?
2022 június 21.   ridikul.hu
Feloldhatatlan konfliktusnak látszik az egészséges életmód, az ökogondolkodás és a takarékosság egyidejű megvalósítása. Ha valaki mind a hármat hirtelen és egyszerre szeretné bevezetni az életébe, az lehetetlen feladatnak tűnik.
Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára
2022 június 19.   Autószektor
Fotó: Continental A vállalat számára a karantén időszakot követően is kiemelten fontos, hogy rendszeres mozgásra, sportolásra ösztönözze kollégáit, akik örömmel csatlakoztak a kihíváshoz. „A Continentalnál preferáljuk a sport minden formáját, amely hozzájárul a munkatársaink egészséges életmódjához, hasonlóan támogatjuk a közösségépítéshez kapcsolh
Felejtsd el a vitaminokat: a hosszú élet titka ingyen van, és bárki számára hozzáférhető
2022 június 16.   Life
Az ember múlandó, és amióta ezzel tisztában van, azóta próbálja megtalálni az örök élet forrását. Ma már tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott és egészséges életmód az alapfeltétele annak, hogy sokáig éljünk, ám a vitaminok és a rengeteg edzés mellett van egy fontosabb elem is, amely nélkül elérhetetlen a 90 éves életkor.
A zabkása minden sportolónak erősen ajánlott
2022 június 15.   Magyar Nemzet
Laktató és egészséges – elsőként írjuk fel a bevásárlólistára, ha egészséges életmódra váltunk!
Érkezik a negyedik kislány, Gregori Dóri szülés előtt egy hónappal is bomba formában van
2022 június 15.   rtl.hu
Gregori Dóri 2010-ben nyerte meg a Miss Hungary versenyt és lett szépségkirálynő. Azóta 3 gyermek édesanyja, és a következő baba már Dóri pocakjában van. Az egész család számára nagyon fontos a sport és az egészséges életmód.
Karda Bea törekszik az egészséges életmódra
2022 június 14.   NLC
A vérében van a zene.
Tippek a biztonságos kerékpározáshoz
2022 június 13.   ProfitLine
Itt a jó idő, és egyre több a bringás az utakon, kortól és nemtől függetlenül. A kerékpár ma már nemcsak kedvelt közlekedési és sporteszköz, de a környezettudatos és egészséges életmódhoz is hozzátartozik.
Ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre!
2022 június 12.   WebBeteg
Ha az egészséges életmódról beszélünk, akkor legelőször a táplálkozás és a rendszeres mozgás jut eszünkbe, azonban fontos tudni, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás is fontos szerepet tölt be az egészség megőrzésében.
Innovatív kerékpáros forgalomszámlálási rendszert tesztelnek
2022 június 10.   Autószektor
A közlemény szerint az elmúlt évek tendenciái folytatódnak, a tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen használják a kerékpárjukat már a hétköznapokon is. A környezetterhelés, illetve a közúthálózat terheltségének csökkentésére szolgáló kerékpár- és gyalogoshálózat mérése segítheti a későbbi fejlesztések előkészítését, az egészséges életmód és
Hosszú Katinka saját szuperfood éttermet nyit - itt a koool!
2022 június 9.   Runner's World
Hosszú Katinka és vőlegénye, Gelencsér Máté közös étterme, a „koool” június elején nyílik meg a budapesti Szent István körúton. A többszörös olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó nem csak tulajdonosa és ötletgazdája az egészséges életmódot hirdető étteremnek, sportolói karrierjének tapasztalataival, táplálkozási tanácsadóként is részt vett a menü
Egyre több magyar választja a magánegészségügyet, de van egy nagy ellentmondás a számokban
2022 június 7.   Portfolio
Egy friss kutatás alapján a megkérdezettek 91%-a fontosnak látja az egészséges életmódra való megtakarítást, de konkrétan erre a célra csak a lakosság egynegyede takarít meg - az egészségparadoxonról az OTP Egészségpénztár mai sajtóeseményén volt szó. A szakemberek beszéltek arról is, hogy ettől függetlenül egyre többen választják az egészségpénztá
Jelek, hogy a hormonok miatt hízunk
2022 június 5.   HáziPatika
Az optimális testtömeg megtartása az egészséges életmód és a betegségmegelőzés egyik legfőbb alappillére.
Már fiatalkorban tennünk kell a csontritkulás megelőzéséért!
2022 június 4.   WebBeteg
A csontritkulás megelőzéséért egész életünkben tennünk kell. A kiegyensúlyozott és teljes értékű táplálkozásnak, az egészséges életmódnak, valamint a rendszeres fizikai aktivitásnak már gyermekkortól kezdve nagy szerepe van a csontok egészségének megőrzésében.
Édes bűn az élet: civilben mestercukrász a szép magyar zsaru
2022 június 4.   Blikk
Cukrászok közt ő a legjobb zsaru, rendőrök közt ő a legjobb tortaművész. Sznopek Veronika főhadnagy, a Keszthelyi Rendőrkapitányság iskolai bűnmegelőzési tanácsadója volt tavaly a Mestercukrász című műsorfolyam győztese. Az egészséges életmód jegyében elkészített édességeket és a rendőrtiszti hivatást egyaránt élete részének érzi, ügyesen lavírozva