Esküvő

Esküvői ruhák 40 felettieknek – mert az igaz szerelem bármikor ránk találhat
2017 december 13.   Ridikül
Akár első, akár második esküvőre készülünk, egy 40 felett járó menyasszony fejében sok kérdés megfogalmazódhat – többek között a ruhával kapcsolatosak. Mik a szabályok a 40 feletti nők esküvői ruhájával kapcsolatban? Egyáltalán léteznek ilyen szabályok?
Megtaláltuk 2018 legszebb menyasszonyi ruháit!
2017 december 13.   Cosmopolitan
Az esküvődet tervezgeted, de még nem találtad meg a tökéletes ruhát? A Cosmo ott volt Sármán Nóra legújabb, The Golden Age nevű kollekciójának bemutatóján, sőt ki is faggattuk a fiatal tervezőt a 2018-as trendekről!
Gianniék kimaxolták a romantikát
2017 december 12.   NLCafé
Gianni és Debreczeni Zita tavasszal tartották az esküvőt, de azóta is a mézesheteket töltik. Az utóbbi időben mindketten sokat dolgoztak, megérdemeltek egy kis időt kettesben.
Justin Bieber barátai erőltetik az eljegyzést?
2017 december 12.   Cosmopolitan
Nemcsak a Jelena rajongók, de Biebs haverjai is teljesen rápörögtek a pár kibékülésére. Olyannyira, hogy már az esküvői időpontot tervezgetik…
Ezt mondaná Diana Harry herceg eljegyzéséről
2017 december 11.   Hírstart
Nagy az öröm a királyi családban, ugyanakkor szomorú, hogy Harry herceg édesanyja már nem vehet részt az esküvő előkészületeiben és nem ismerheti meg kisebbik fia választottját.
Ezt mondaná Diana Harry herceg eljegyzéséről
2017 december 11.   Femcafe
Nagy az öröm a királyi családban, ugyanakkor szomorú, hogy Harry herceg édesanyja már nem vehet részt az esküvő előkészületeiben és nem ismerheti meg kisebbik fia választottját.
Napi kiakasztó: a legkegyetlenebb menyasszonyi ruhák
2017 december 10.   Noizz
Tény, hogy nincs éppen kimondottan esküvői szezon, de szerintem télen is vannak olyanok, akik összekötik az életüket. Na, de nem ilyen ruhákban!
Hetekkel esküvője előtt veszítette el álmai menyasszonyi ruháját a futárcég
2017 december 9.   NLCafé
Az általános iskolai tanárnő minden menyasszony rémálmát élte át néhány hete. Szerencsére a története ennek ellenére is boldog véget ért.
Nemesi házasságok – Idomítási gyakorlatok esküvő előtt
2017 december 9.   Magyar Idők
„Életemben először azonosulhatok valakivel a királyi családból”; „Odavagyok a félvér hercegnő gondolatáért!”; „Tíz évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy a korona egyik tagja eljegyez egy elvált és félvér amerikait!” Csak néhány komment, amellyel Harry brit királyi herceg eljegyzését üdvözölték a világhálón. Bár való igaz, hogy menyasszon
Megtörte a csendet Meghan Markle édesapja
2017 december 8.   Hírstart
A szűkszavú édesapa végre elárulta, hogy mit gondol az esküvőről és Harry hercegről. Meghan számára ugyanis nagyon fontos a véleménye.
Íme a világ leggyönyörűbb mezítlábas hippi esküvője - és nem is akárki házasodott meg!
2017 december 8.   Glamour
Ennél a ruhánál álmodni sem lehet szebbet!
Rihannát eljegyezte a pasija?
2017 december 8.   Cosmopolitan
Nagyon rövid ideje tart románcuk de úgy néz ki, hogy a pár máris készen áll a következő lépésre, ami az esküvő. Csekkold le te is RiRi eljegyzési gyűrűjét.
Eszeveszett esküvő
2017 december 8.   est.hu
Esküvői vígjátékot tucatszámra láttunk már, és olyanhoz is volt szerencsénk, ahol maga az esküvőszervező volt a főszereplő, de olyat, ami csak és kizárólag az esküvőt mutatja be a szervezők szemszögéből, még sosem láthattunk.
Ezért nem ment el lánya esküvőjére Gálvölgyi
2017 december 7.   24.hu
Gálvölgyi Dorka nemrégiben házasodott meg harmadszorra.
Gálvölgyi János ezért nem ment el lánya esküvőjére
2017 december 7.   Hírstart
Lánya szomorúan készült élete napjára.
Ezért nem ment el lánya esküvőjére Gálvölgyi
2017 december 7.   Hírstart
Gálvölgyi Dorka nemrégiben házasodott meg harmadszorra.
Botrányok és különös kapcsolat: afrikai szőkeség rabolta el Harry herceg szívét
2017 december 7.   Hírstart
Világraszóló esküvőre készülnek az Egyesült Királyságban, az 5. számú trónörökös amerikai színésznőt vesz nőül, de Harry herceg (33) eddigi élete is eseménydús volt – róla szól a Blikk új sorozata.
Ilyen volt Meghan Markle első esküvői ruhája
2017 december 7.   Cosmopolitan
A leendő hercegnének nem ez lesz az első házassága. De vajon mennyire fog hasonlítani az új menyasszonyi ruhája a régire?
Mintha hóból és jégből készültek volna: álomszép esküvői ruhák, melyektől leesik az állunk
2017 december 7.   Retikül
Az elmúlt pár évben a hópelyhek és a jégvirágok gyakran megihlették a couture-tervezőket. Gyönyörűbb kreációkat még álmunkban sem láttunk!
Tök mindegy, mennyire kepesztesz, úgysem lesz tökéletes az esküvőd!
2017 december 7.   NLCafé
„A fotós lopja a süteményt, csak akkor lő, ha kedve, van, kiveri az iPhone-t a mellette fotózgató rokon kezéből, elcsábítja az egyik nagyon prominens vendéget, nekem pedig nyolc év tapasztalattal még mindig fogalmam sincs, melyik a legsúlyosabb hiba a fentiek közül.” A nagyon szolidtól a nagyon gazdagig mindenféle házasodós szertartást megjárt fotó