Megcsalás

„Nincsenek balhék, költözés, megcsalás” - 18 éve mondta ki a boldogító igent Deutsch Anita és Kinizsi Ottó
2022 június 28.   Life
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó már 20 éve alkotnak egy párt, házasságkötésük pedig 18 évvel ezelőtt volt. Bár a köztük lévő 8 év miatt sokan nem jósoltak nekik hosszú kapcsolatot, a sztárpár rácáfolt erre, és köszönik szépen, jól vannak.
Kinizsi Ottóéknál nincsenek balhék, megcsalások
2022 június 28.   NLC
Kiderült, mitől gördülékeny a mai napig a sztárpár kapcsolata.
Mégsem a hűtlenség volt az oka Shakira és Piqué szakításának: kiderült, miért ért véget a kapcsolat
2022 június 27.   Life
Szinte az egész világot sokkolta, hogy több mint egy évtized után külön utakon folytatják a sztárpár tagjai. Shakira és Piqué szakításának hátterében viszont mégsem az állhat, amire először gondoltunk.
Leleplező képet posztolt Shakira férjéről egy klubtulaj, megdöbbentő, miért
2022 június 27.   Femcafe
Néhány hete robbant a hír: 12 év után különköltözött Shakira és férje. Az állítólagos hűtlenségi ügynek újabb fejezete nyílt meg.
Miért baj az, hogy mással fekszik le a párod?
2022 június 25.   She
"Megcsalt, ezért köztünk mindennek vége!" Sokszor lehet hallani ezt egy szakítás indokaként. Így határozottan, elvágólagosan kijelentve. De ez tényleg ennyire magától értetődő?
Féltékenységből ölt a feleség Tiszadadán: Nem megy el megfojtott szeretője temetésére Ádám
2022 június 23.   BorsOnline
Ágyban találta férjét hitvese szeretőjével, ezért puszta kézzel megfojtotta a nőt egy asszony Tiszadadán. A Borsnak a gyilkossá vált Jolán házastársa, Ádám megdöbbentő őszinteséggel mesélt a történtekről és a szerelmi háromszögről. Azt már a megcsalt nő lányától, Lizától tudtuk meg, hogy a letartóztatásban ülő feleség egy hónap múlva lesz nagymama.
Ez a fiatal férfi volt Diana legfőbb bizalmasa: a hercegné összes titkát ismerte, és Károllyal ellentétben sosem hagyta őt cserben
2022 június 23.   Femcafe
A hírneve miatt Diana csak kevés emberben bízhatott, ám volt valaki az ellenkező nemből, akinek az összes titkát kiadta – az ő vállán sírt akkor is, amikor Károly megcsalta a hercegnét Kamillával.
Fent és lent: egy megcsalt hollywoodi feleség kálváriája
2022 június 23.   ridikul.hu
Alice Evans és Ioan Gruffudd válnak, aminek egy részlete sem marad titok, a megbántott feleség ugyan
Koldusbotra jutott, ételre sem telik a megcsalt hollywoodi feleségnek
2022 június 22.   hirado.hu
Alice Evans és Ioan Gruffudd válnak, aminek egy részlete sem marad titok, a megbántott feleség ugyanis mindent kitereget a közösségi oldalán.
A híres magyar hadvezér özvegye, aki új férjét ledobatta a vártoronyból
2022 június 22.   Helló Magyar
A középkorban nem volt ismeretlen a vagyonért történő házasodás. Ez előfordulhatott úgy is, hogy vagyontalanabb fiatalemberek vettek el idősebb és gazdagabb özvegyeket. A hűségüket nem garantálta semmi, ám Kinizsi Pál özvegyét nem lehetett büntetlenül megcsalni.
Megbocsátott? Megszólalt a szexbotrányba keveredett magyar zenész megcsalt párja
2022 június 21.   BorsOnline
Had kövessem el életem “hibáit” nyugalomban, bántások és ítélkezések nélkül – törte meg a csendet Luna, akit egy koncert után csalt meg zenész párja, Azahriah.
„Az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utálnak, kinevetnek” – Kiborult a kommentelőkre Azahriah megcsalt barátnője
2022 június 21.   SzMo
Luna azt írta, fáj neki azt olvasni, hogy egyesek szörnyű embernek tartják csak azért, mert próbál élni, saját döntéseket hozni és haladni előre.
Kikezdték a netezők Azahriah megcsalt barátnőjét, Lunát: válaszolt a kritikákra
2022 június 21.   Life
Egy hónapja már annak, hogy Azahriah szexvideója kiszivárgott. A fiatal énekes a Szolnoki Palacsintafesztiválon, a színpad mögötti vécéknél közösült az egyik rajongójával. Azahriah azonban kapcsolatban volt, a barátnője, Luna éppen külföldön tartózkodott. Úgy tűnt, a lány megbocsát a zenésznek, emiatt pedig kapott hideget-meleget a kommentelőktől.
Azariah megcsalt barátnője: Fáj olvasni, hogy mások egy szörnyű embernek tartanak
2022 június 21.   rtl.hu
Luna az Instagram-oldalán üzent azoknak, akik ítélkeznek felette.
30 évnyi hűtlenség - Még jó, hogy a viagra lebuktatott!
2022 június 20.   She
Úgy megverném! Nem, ilyet nem illik mondani, de gondolni sem. Nem tehetek róla, őszinte vagyok. Legalább magammal hadd legyek már az! Mintha bűn lenne a másiknak rosszat kívánni...
Miért csaltak meg? Kutatással alátámasztott magyarázatok a hűtlenségre
2022 június 16.   SzMo
A félrelépés mögött meghúzódhat a túlzott közösségimédia-használat vagy a sok maszturbálás is. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak pszichopata az illető.
Szegény embert még az ág is húzza: Shakira után a Barcelona is kirúgja a botrányhős Piquét?
2022 június 14.   Blikk
Barcelona – A Barcelona megválhat Gerard Piquétől, nem sokkal azután, hogy a spanyol futballsztár kapcsolata hűtlensége miatt zátonyra futott a kolumbiai énekesnővel, Shakirával.
A magyar díva még a megcsalást is megbocsátotta a férjének, végül mégis egyedül halt meg
2022 június 14.   Femcafe
Darvas Iván és Tolnay Klári szenvedélyesen rajongtak egymásért, viharos szerelmüknek azonban végül nem a színész hűtlensége, hanem a bebörtönzése vetett véget.
Shakira után Xavi is ejtette Piqué-t
2022 június 14.   ATV
Mint már ismeretes: 12 év után elválnak Shakira és Gerard Piqué útjai. A sajtóban terjedő hírek szerint a szakítás oka, hogy a futballista megcsalta a kolumbiai énekesnőt.
Megszólalt a lány, akivel Azahriah megcsalta barátnőjét: így kerültek a mobilvécék mögé
2022 június 14.   Life
Mint ismert, Azahriah egy palacsintafesztiválon csalta meg barátnőjét Szolnokon, a mobilvécék mellett, melyről videó is készült. Most megszólalt a lány, aki azt állítja magáról, vele csalta meg az énekes a szerelmét azon az estén.