Feng shui

Feng Shui - Karácsony I.
2017 december 11.   Ezoterikus.hu
Feng Shui és Karácsony? Érdekes kombináció... Nézzük, ha e kettőt ötvözzük, milyen eredményre jutunk. Legyen neked is Feng Shuinak megfelelő dekorációd!
8 hely - 16 forma - kristályokat karácsonyra!
2017 december 4.   Ezoterikus.hu
A kristályokat a Feng Shui nagy előszeretettel használja, hiszen a csí aktivizálására szolgáló eszközök. Velük harmonizálhatjuk a túl intenzíven vagy passzívan mozgó csít.
Adventi dekoráció Feng Shui-val?
2017 december 2.   Ezoterikus.hu
Az alapvető Feng Shui szabályok figyelembevételével igen könnyedén segítheted a családi kapcsolatokért, egészségért és boldogságért felelős energiák erősítését otthonodban!
Feng Shui tippek szingliknek
2017 november 14.   Ezoterikus.hu
Szingli vagy, aki szerelemre vágyik? Szeretnéd, ha működne egy párkapcsolatod végre, de úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged? Feng Shui tippjeink talán segítenek...
Kaktuszok és Feng Shui: tévhitek és valóság
2017 november 8.   Ezoterikus.hu
Árt vagy használ? Hogy vélekedik erről a Feng Shui? A kaktusz a föld egyik legellenállóbb növénye. A kaktusz a víz tárolására alakult ki a növényvilágban.
Feng Shui orvoslások - 2017. november
2017 november 2.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  november 7. és december 6. között
Divatban a smaragdzöld
2017 október 24.   Lakáskultúra
A hagyományos színtan szerint a smaragdzöldet császárzöldnek is szokták nevezni, hisz egyfajta emelkedettséget, eleganciát sugároz. A lakberendezésben elsősorban a nagy méretű otthonokban alkalmazzák, de mivel a feng shui szerint a pozitív változások színe, nekünk is érdemes becsempészni a lakásba.
Szerelmet hozó feng shui tippek
2017 október 13.   Ridikül
Életünk számtalan területén segítségül hívhatjuk a feng shuit, ezt az ősi kínai hagyományt, amely az ember és a természet közötti összhang megteremtésére törekszik. Így nem csupán otthonunkat tölthetjük meg pozitív energiákkal, hanem néhány praktikával szerelmi életünk alakulását is befolyásolhatjuk.
Feng Shui orvoslások - 2017. október
2017 október 2.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  október 8. és november 6. között
Érdekli a feng shui? Így kezdjen hozzá!
2017 szeptember 30.   teol
Bárki nyugodtan belevághat.
Ezért segíti a biztonságodat és jólétedet a 8. Feng Shui tipp
2017 szeptember 18.   HarmoNet
Alapvető emberi igényed a biztonság. Az, hogy nyugalomban, szeretetben, jólétben élhess. B.Nagy Magdi a mai videójában az otthonodat is érintő biztonságról beszél, amelyet jó ismernie azoknak, akik nagyobb stabilitást szeretnének az életükben. Ha te is közéjük tartozol, akkor nézd meg a videóját most!
Feng Shui tippek őszre - szín, trükk, fortély
2017 szeptember 14.   Ezoterikus.hu
Teremts harmóniát magad körül! Az ősz kiváló alkalom rá, hogy megszabadítsd a házadat mindentől, amire már nincs szükséged, vagy nem kedveled túlságosan!
Feng Shui orvoslások - 2017. szeptember
2017 szeptember 2.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  szeptember 8. és október 7. között
A feng shui alapszabályai
2017 augusztus 19.   NLCafé
A boldog, kiegyensúlyozott emberek derűt sugároznak maguk körül, és nemcsak velük, de náluk lenni is kellemes. Teremts harmóniát magadban, hogy körülötted rend legyen, vagy tegyél rendet magad körül, és benned is megszűnik a káosz. A módszerek egyenértékűek, de lássuk be: az utóbbi könnyebb.
Feng Shui logok - optimalizáld az üzletedet, megjelenésedet!
2017 augusztus 15.   Ezoterikus.hu
A Civertan Grafikai Stúdió és Szatmári Nóra Feng Shui Mester közös összefogása egy olyan tanácsadó team, mely kifejezetten Feng Shui logok designjára és optimalizációjára szakosodott üzleti- és online területeken.
Feng Shui orvoslások - 2017. augusztus
2017 augusztus 3.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  augusztus 7. és szeptember 6. között
Feng shui tippek csillagjegyek szerint
2017 augusztus 2.   astronet.hu
Milyen környezetben tud igazán feltöltődni energiával? Cikkünkből kiderül!
Így használd a feng shui színeit, hogy feldobd az otthonod
2017 július 15.   Femcafe
Ezek az árnyalatok garantáltan feldobják a lakás hangulatát.
A szerelem sarok titkai
2017 július 14.   HarmoNet
A feng-shui továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. A szerelem keresése pedig a feng-shui témáján belül is külön iparággá fejlődött. Különféle delfin párokat, rózsaszín gyertyácskákat, virágokat és piros fityfirittyeket pakolnak lakásuk jobb sarkába a feng-shui hívei és várják a csodát. A csoda pedig csak nem érkezik meg. Vajon miért?
7 feng shui tipp a boldog házasságért
2017 július 14.   NLCafé
Állítólag a házasságok az égben köttetnek. Ezért pedig időnként számítani kell a villámcsapásra és a viharokra. Amellett persze, hogy tenni is kell a boldogságért, érdemes a feng shui tippjeit is megfogadnod. Néhány térrendezési ötlet a hálószobába, és újabb energiát, lökést adhatsz a házasságnak. Íme.