Feng shui

Melyek a Feng Shui legkedveltebb virágai?
2018 február 23.   Ezoterikus.hu
Számos lakásban és munkahelyen, - ahol már jártam Feng Shui elemzés céljából -, meglepve tapasztaltam, hogy az emberek nem osztják meg környezetüket más élőlényekkel - ez baj...
Ezeket a feng shui szabályokat minden otthonban be kellene tartani
2018 február 21.   NLCafé
Ha szeretnénk kicsit odafigyelni otthonunk energiáira, jó ötletnek tűnhet betartani néhány alapvető feng shui szabályt. Megmondjuk, hova rakd az ágyadat, és milyen színnel érdemes kifesteni a gyerekszobát!
Feng shui a hálószobában
2018 február 13.   active beauty
A feng shui egy ősi kínai hagyomány, amely sok-sok évszázados múltra tekint vissza. Segítségével befolyásolhatjuk, hogy pozitív energiák áramoljanak otthonunkban, ...
Nagy Feng Shui Színdiéta
2018 február 4.   Ezoterikus.hu
Minél élénkebb és energikusabb színt választunk magunk köré, annál több energia áramlik majd a környezetünkben. Az energia pedig alapvető fontosságú...
Feng Shui orvoslások - 2018. február
2018 február 3.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  2018. február 4. és március 5. között
Mi a leghatásosabb Feng Shui pénzvarázs?
2018 január 30.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui pénzfa egy olyan szobanövény, mely növeli szerencsénket a pénzügyek és a karrier terén egyaránt. Botanikai neve "Pachira".
Harmónia a konyhában, avagy étkezzünk a feng shui szerint
2018 január 21.   Ridikül
A harmóniára való törekvés megjelenhet a konyhában is, a feng shui filozófiája szerint ugyanis minden színnek és íznek megvan a maga sajátos jelentősége, hatása. Mutatjuk, melyik ételt mikor érdemes fogyasztani, vagyis hogy hogyan étkezzünk a feng shui szerint.
Top illatok a Feng Shui-ban - Bagua térképpel
2018 január 17.   Ezoterikus.hu
Az aromaterápia különböző aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények, és a belőlük készített illóolajok külső és belső alkalmazásának összefoglaló neve az egészség megőrzése érdekében, emellett a betegségek gyógyítása is kiemelt cél.
Ezeket a feng shui hálószobatippeket próbáld ki, ha élvezetesebb szexuális életre vágysz
2018 január 12.   NLCafé
A tökéletes harmóniáért és intimitásért tenni kell. Például a feng shuival.
Feng shui lakberendezési tippek: mágnesként vonzzák a pozitív energiákat
2018 január 11.   Femcafe
Segítenek, hogy szerencsésebb legyél.
Így vigyél pozitív energiát az otthonodba a feng shuijal!
2018 január 8.   NLCafé
Új év, új otthon. Vagy legalábbis új lehetőségek, amelyekkel tehetsz egy próbát.
Hogy kerül a Feng Shui a konyhádba?
2018 január 4.   Ezoterikus.hu
A konyhát Kínában a gazdagság szimbólumának tekintik, ezért elrendezését, bútorzatát igen komoly és alapos körültekintéssel tervezik meg, - mind a mai napig!
Feng Shui tippek a karácsonyi vacsorához
2017 december 15.   Ezoterikus.hu
Az, hogy milyen ételt választasz a karácsonyi vacsorád központjának, döntő fontosságú lehet az egész ünnep alaphangulatának megteremtéséhez.
Feng Shui - Karácsony II.
2017 december 14.   Ezoterikus.hu
Az él? növények frissességet, pozitív energiát és csodálatos Feng Shuit hoznak létre. Ebben az évben gondolj a karácsonyfádra úgy, mintha egy jelent?ségteljes tértisztítást idéznél el? vele otthonodban!
Feng Shui - Karácsony I.
2017 december 11.   Ezoterikus.hu
Feng Shui és Karácsony? Érdekes kombináció... Nézzük, ha e kettőt ötvözzük, milyen eredményre jutunk. Legyen neked is Feng Shuinak megfelelő dekorációd!
8 hely - 16 forma - kristályokat karácsonyra!
2017 december 4.   Ezoterikus.hu
A kristályokat a Feng Shui nagy előszeretettel használja, hiszen a csí aktivizálására szolgáló eszközök. Velük harmonizálhatjuk a túl intenzíven vagy passzívan mozgó csít.
Adventi dekoráció Feng Shui-val?
2017 december 2.   Ezoterikus.hu
Az alapvető Feng Shui szabályok figyelembevételével igen könnyedén segítheted a családi kapcsolatokért, egészségért és boldogságért felelős energiák erősítését otthonodban!
Feng Shui tippek szingliknek
2017 november 14.   Ezoterikus.hu
Szingli vagy, aki szerelemre vágyik? Szeretnéd, ha működne egy párkapcsolatod végre, de úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged? Feng Shui tippjeink talán segítenek...
Kaktuszok és Feng Shui: tévhitek és valóság
2017 november 8.   Ezoterikus.hu
Árt vagy használ? Hogy vélekedik erről a Feng Shui? A kaktusz a föld egyik legellenállóbb növénye. A kaktusz a víz tárolására alakult ki a növényvilágban.
Feng Shui orvoslások - 2017. november
2017 november 2.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  november 7. és december 6. között