Feng shui

Szerelmet hozó feng shui tippek
2017 október 13.   Ridikül
Életünk számtalan területén segítségül hívhatjuk a feng shuit, ezt az ősi kínai hagyományt, amely az ember és a természet közötti összhang megteremtésére törekszik. Így nem csupán otthonunkat tölthetjük meg pozitív energiákkal, hanem néhány praktikával szerelmi életünk alakulását is befolyásolhatjuk.
Feng Shui orvoslások - 2017. október
2017 október 2.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  október 8. és november 6. között
Érdekli a feng shui? Így kezdjen hozzá!
2017 szeptember 30.   teol
Bárki nyugodtan belevághat.
Ezért segíti a biztonságodat és jólétedet a 8. Feng Shui tipp
2017 szeptember 18.   HarmoNet
Alapvető emberi igényed a biztonság. Az, hogy nyugalomban, szeretetben, jólétben élhess. B.Nagy Magdi a mai videójában az otthonodat is érintő biztonságról beszél, amelyet jó ismernie azoknak, akik nagyobb stabilitást szeretnének az életükben. Ha te is közéjük tartozol, akkor nézd meg a videóját most!
Feng Shui tippek őszre - szín, trükk, fortély
2017 szeptember 14.   Ezoterikus.hu
Teremts harmóniát magad körül! Az ősz kiváló alkalom rá, hogy megszabadítsd a házadat mindentől, amire már nincs szükséged, vagy nem kedveled túlságosan!
Feng Shui orvoslások - 2017. szeptember
2017 szeptember 2.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  szeptember 8. és október 7. között
A feng shui alapszabályai
2017 augusztus 19.   NLCafé
A boldog, kiegyensúlyozott emberek derűt sugároznak maguk körül, és nemcsak velük, de náluk lenni is kellemes. Teremts harmóniát magadban, hogy körülötted rend legyen, vagy tegyél rendet magad körül, és benned is megszűnik a káosz. A módszerek egyenértékűek, de lássuk be: az utóbbi könnyebb.
Feng Shui logok - optimalizáld az üzletedet, megjelenésedet!
2017 augusztus 15.   Ezoterikus.hu
A Civertan Grafikai Stúdió és Szatmári Nóra Feng Shui Mester közös összefogása egy olyan tanácsadó team, mely kifejezetten Feng Shui logok designjára és optimalizációjára szakosodott üzleti- és online területeken.
Feng Shui orvoslások - 2017. augusztus
2017 augusztus 3.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  augusztus 7. és szeptember 6. között
Feng shui tippek csillagjegyek szerint
2017 augusztus 2.   astronet.hu
Milyen környezetben tud igazán feltöltődni energiával? Cikkünkből kiderül!
Így használd a feng shui színeit, hogy feldobd az otthonod
2017 július 15.   Femcafe
Ezek az árnyalatok garantáltan feldobják a lakás hangulatát.
A szerelem sarok titkai
2017 július 14.   HarmoNet
A feng-shui továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. A szerelem keresése pedig a feng-shui témáján belül is külön iparággá fejlődött. Különféle delfin párokat, rózsaszín gyertyácskákat, virágokat és piros fityfirittyeket pakolnak lakásuk jobb sarkába a feng-shui hívei és várják a csodát. A csoda pedig csak nem érkezik meg. Vajon miért?
7 feng shui tipp a boldog házasságért
2017 július 14.   NLCafé
Állítólag a házasságok az égben köttetnek. Ezért pedig időnként számítani kell a villámcsapásra és a viharokra. Amellett persze, hogy tenni is kell a boldogságért, érdemes a feng shui tippjeit is megfogadnod. Néhány térrendezési ötlet a hálószobába, és újabb energiát, lökést adhatsz a házasságnak. Íme.
Hogyan étkezz a Jin és Jang elvei szerint?
2017 július 14.   Ezoterikus.hu
A Chi-energiának a Feng Shui tanai szerint örökké szabad utat kell engedni, hogy megmaradhasson az egyensúly körülöttünk. Az univerzumban mindennek létezik az ellentettje, ezen szemben álló energiák más néven a jin és a jang.
Mi a KUA számod? Legyen olyan az autód!
2017 július 13.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui nem csak otthonod harmonikusabb kialakításában nyújt segítő kezet, hanem abban is, hogy megfelelő színű autót vásárolj magadnak!
Feng Shui színek - Bagua térképpel és kütyülistával
2017 július 7.   Ezoterikus.hu
Energiazónák és a színek értéke a Feng Shui-ban: Az öt elem - Tűz, Föld, Fém, Víz és Fa - különbözőképpen dominálnak környezetünkben.
Gazdagság és a vágyak három szintje
2017 július 6.   HarmoNet
Mindenki szeretne nagyobb bőséget az életébe! Nem feltétlen pénzt: bőség az érzelmi, kapcsolati, spirituális gazdagság is, és akinek több van, az adni is többet tud. A feng shui Gazdagság-területe tükröt mutathat, hogy min változtass. Hogy hogyan? Tíz percben megtudhatod!
Feng Shui orvoslások - 2017. július
2017 július 4.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  július 7. és augusztus 6. között
Feng Shui orvoslások - 2017. június
2017 június 4.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  június 7. és július 6. között
Így építs házat, ha boldog akarsz lenni!
2017 május 19.   NLCafé
A feng shui tanításai szerint nem mindegy, milyen környezetben és milyen környéken épül a házunk. Sőt, az is meghatározó, hogy a homlokzat melyik égtáj felé néz. A teljesség igénye nélkül hoztunk néhány információt, amik alapján eldöntheted, hogy szükséged van-e az ősi tanításokra.