Feng shui

Feng Shui konyha a harmóniájáért
2018 június 12.   Napidoktor
A Feng Shui a harmóniára, az egyensúly megteremtésére törekszik. Ezt kell akkor is szem előtt tartanunk, ha konyhánk berendezéséről döntünk, amihez elég néhány egyszerűen betartható irányvonalat követnünk. Rendezzünk be Feng Shui konyhát Otthonunk egyik legfontosabb része a konyha, hiszen egy stresszes, rohanó nap után, ez az elsődleges helyiség, a
Tudod, hol van a család és az egészség területe a lakásodban?
2018 június 7.   Lakáskultúra
A feng shui segíthet rendezni, erősíteni családi kapcsolatainkat és a testi-lelki egészségünket.
Feng Shui orvoslások - 2018. június
2018 június 3.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  június 6. és július 6. között
Hogyan töltsd meg az otthonod pozitív energiákkal?
2018 május 27.   Női NetCafe
Mindannyiunkat körbevesznek, és átjárnak azok az energiák, pozitívak és negatívak egyaránt, melyek hatással vannak életünkre, döntéseinkre. Minél több pozitív, éltető energiát gyűjtünk magunk köré, annál nagyobb a lehetőség arra, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk. Ezt az éltető energiát nevezi a feng shui csi-nek.
A siker az íróasztalodon hever
2018 május 26.   Napidoktor
Rendetlenség az íróasztalon, beporosodott használati tárgyak. Ismerős a kép? Ha az utóbbi években nem haladt elvárásunknak megfelelően karrierünk, próbáljunk ki néhány feng shui tippet a gyakorlatban! Akik a nap jelentős részét íróasztaluk mellett töltik, saját univerzumot alakítanak ki az asztalukon. A feng shuit bármilyen mikrokörnyezet elemezésé
Feng Shui az autóban
2018 május 14.   Ezoterikus.hu
Sok idődet töltöd az autódban? Néha elkap a méreg, s ott adod ki a gőzt? Veszélyes helyzetekbe kerülsz nap, mint nap? Füstöld ki az autódból a negatív energiákat!
Vidám feng shui színek - Így dobd fel velük az otthonod
2018 május 10.   Femcafe
Ezek a színek csodálatos hangulatot hoznak az otthonodba.
7 Feng Shui tipp, csak kezdőknek!
2018 május 5.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui mára trendteremtő lett. A lakberendezők is bőszen tanulmányozzák a Feng Shui tankönyveket, mivel a kuncsaftok nagy része igényli a harmóniát az otthonában.
Feng Shui orvoslások - 2018. május
2018 május 3.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  május 6. és június 5. között
Milyenek a jó színek a Feng Shui-ban? + 7 tipp falra
2018 április 29.   Ezoterikus.hu
Feng Shui színek: változtasd meg otthonod hangulatát a Feng Shui színtrendek segítségével! Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt?
Próbáld ki dédanyáink lakberendezési tippjeit - itt az ősi magyar feng shui
2018 április 18.   Nosalty
Fedezd fel a magyar kultúra évezredes térrendezési hagyományait, és éleszd újra a régi hagyományokat a lakásodban!
Melyik a 7 legszerencsésebb Feng Shui szimbólum?
2018 április 17.   Ezoterikus.hu
Az elmúlt 15 év meghozta hazánkban is a Feng Shui sikerét. Sokan csak néhány kütyüvel látják el otthonukat, mások viszont komoly számításokkal készítenek energetikai térképet...
Így vonzd be a pénzt az otthonodba: ezek a tárgyak gazdaggá tesznek
2018 április 15.   Femcafe
A feng shui szerint ezek a trükkök garantáltan beválnak.
Így szabadulj meg teljesen a negatív energiáktól otthonodban
2018 április 15.   Blikk
A tértisztítás a Feng Shui fontos eleme, ezzel tartós hatást érhetsz el! Energetikai szinten megszabadítja otthonunkat, munkahelyünket mindattól a negatív, ártó hatástól, mely ott történt.
Amilyen az ajtód, olyan legyen a színe!
2018 április 13.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui tanításai szerint nagyon fontos, hogy hol helyezkedik el a bejárati ajtód és milyen irányba néz. Mint a "Chi szája" ez a legfőbb érintkezési pont a külvilág és otthonunk között.
Te eszerint élsz? Most megtudhatod a sikeres élet 5 titkát a Feng Shui szerint
2018 április 8.   Blikk
Ez az 5 alappillér garantálja sikeredet az életben - legalábbis a Feng Shui szerint.
Miért ne nézz többé TV-t?
2018 április 6.   Ezoterikus.hu
Minek az? Különösen, hogy a Feng Shui szerint semmi keresnivalója sincs a lakásban, legfőképpen a hálószobában. Hát szabaduljunk meg tőle! Vagy mégse?
Feng Shui: Mit mesél rólad a hálószobád? Vigyázz, kit engedsz be!
2018 március 24.   Ezoterikus.hu
Az emberek megjelenése alapján kitalálhatjuk, hogy milyen személyiség is rejlik a külsejük mögött, viszont gondoltál már arra, hogy a hálószobád privát szférájába lépve vajon mit is közölne a tér a látogatóval?
Fessünk új színeket az otthonunkba tavaszra a Feng Shui szerint!
2018 március 13.   Női NetCafe
Közeleg a tavasz, ideje új színeket varázsolni otthonunkba. De milyen színeket válasszunk? Tudta, hogy egy rosszul megválasztott szín milyen káros hatással lehet az életére? Hívja segítségül a Feng Shuit, és akkor ez nem fordulhat elő!
Tengeri sós felmosóban energia – a legjobb Vaastu tippek otthonunkba!
2018 március 11.   Napidoktor
Szeretnénk, ha lakásunk, házunk belső terében nemcsak jó közérzetünk lenne, de harmónia áradna minden négyzetcentiméteréből? A Feng Shui és a Vaastu tippjeivel elérhetjük. A Feng Shui és a Vastu Shastra egyaránt ősi, szent tudás, mely segít harmonikus kapcsolatot teremteni az ember és környezete között. Manapság olyan rohanó életmódot élünk, hogy a