Feng shui

Szerelmi Feng shui – Így rendezzük be a lakást, ha tartósan együtt akarunk élni
2023 január 17.   ridikul.hu
Az összeköltözés sok örömmel jár, de még több problémával jár. Például hogyan fogunk elférni egymás mellett – egymástól. Különösen, ha nem túl nagy lakásba költöztünk.
A bonsai története - a mini fa, amely a szerencsét, harmóniát hoz az otthonodba
2022 november 16.   Femcafe
A bonsai fa különleges. Története időszámításunk előttre nyúlik vissza, és a mai napig az egyik legkedveltebb növény - különösen a lakberendezésben. Mutatós, ráadásul pozitív energiákat is kötnek hozzá a feng shuiban.
Alakítsd át az otthonodat pénzmágnessé a feng shui segítségével
2022 október 25.   Joy
Az ősi kínai hagyomány szerint akár néhány apró dísztárgy megváltoztathatja az anyagi helyzetünket.
Feng shui és a megérzéseink: hogyan rendezzük be a közös fészkünket, hogy sokáig együtt maradjunk
2022 augusztus 6.   ridikul.hu
Az összeköltözés sok örömmel jár, de nem kevés megoldandó feladatot is tartogat. Például azt, hogy hogyan fogunk elférni egymás mellett – egymástól. Különösen, ha nem túl nagy lakásba költöztünk.
A legenda és a feng shui szerint is pénzt hoz a házhoz ez a növény, azonnal szerezz be egyet
2022 július 28.   Promotions
A vadkakakó, azaz a Pachira a guiana gesztenye növény, melyet a jóléttel és gazdagsággal azonosítanak. De miért lett a vadkakaó a gazdagság jelképe?
Egy helyre soha ne rakj tükröt a lakásban - a feng shui szerint negatív hatása van
2022 június 7.   Femcafe
Érdemes figyelni erre a látszólag apró szabályra - akár hiszel a feng shuiban, akár nem.
Feng shui a konyhában, avagy így nézne ki egy harmonikus tányér
2022 június 6.   egy.hu
Az ősi kínai hagyomány szerint az étel egyfajta gyógyszerként hathat, vagyis képes gyógyítani a különféle betegségeket (nekem többnyire ez maradt meg a koreai sorozatokból is, a császár udvarában szinte minden a konyha és az ételek körül forgott).
Feng shui és lakberendezés, avagy beáramló fények és pozitív energiák az otthonunkban
2022 április 25.   egy.hu
Tiszta ablakok, jól működő ajtók, zöld növények és szeretet – többek között ez a titka annak, hogy az otthonotokba beköltözzön egy kevés harmónia, egy csipetnyi egyensúly. Emellett még a pozitív energia szabad áramlásának biztosítása az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tennetek ahhoz, hogy a feng shui a ti mindennapjaitokban is megjelenjen.
Így hatnak a tárgyak az agyra
2022 április 18.   She
Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért találsz egy adott helyet otthonosnak? Vagy éppen hátborzongatónak? Nem, itt most nem a feng shui jellegű tuti tippek következnek, hanem tudományosan alátámasztott tények.
Ezoterikus tőzsdei tanácsadókra csapott le a hatóság
2022 március 31.   Napi
A kínai értékpapír felügyelet harcot indított az olyan brókercégek ellen, amelyek feng-shuira és egyéb misztikus eszközökre hivatkozva készítenek előrejelzéseket ügyfeleiknek.
Feng shui a konyhában – Legyen mindig tiszta és rendezett
2022 február 19.   Blikk
Csendes és nyugodt légkörben lehet igazán ízletes ételeket készíteni, ehhez lényeges, hogy a konyhánk tiszta, áttekinthető és rendezett legyen – írja a hausinfo.ch. A Feng shui, azaz a térrendezés távol-keleti tudománya szerint pedig az is fontos, hogy ez a helyiség is kellően tágas legyen az életenergia – azaz a Csi – szabad és akadálytalan áramlá
Lomtalaníts a feng shui szerint és rád talál a lelki béke
2022 február 4.   Femcafe
Legyen boldogságban és jólétben gazdag a 2022-es éved! Ehhez nincs is másra szükséged, csak egy kis lomtalanításra a feng shui jegyében. Mutatjuk, milyen dolgoktól érdemes megszabadulnod, hogy rád találjon a lelki béke.
6 feng shui tanács a konyhába
2021 december 16.   Joy
A konyha a lakásunk lelke, egy igazi középpont; aminek a „melege” ösztönösen vonzza az embert. Az évezredes lakberendezési módszer, a feng shui alapelvei segítségedre lehetnek, hogy a berendezése révén egyensúlyt és harmóniát sugározzon.
Feng shui - ezek a dolgok bevonzzák a szerencsét az otthonodba
2021 szeptember 1.   Femcafe
Akár babonás valaki, akár nem, mindenki szeretne egy kis mázlit az életében - és a házában. A következő dolgok azt ígérik, hogy boldogságot, jó egészséget és szerencsét vonzanak az otthonodba.
Az ősmagyar Feng shui titkai: Mai napig működik a magyar térrendezés
2021 június 18.   Ripost
Hatalmas divat a kínai Feng shui szerint berendezni a házakat; vannak azonban, akik szerint felesleges más kultúrák hagyományait követni, hiszen van sajátunk!
Öt dolog az otthonodban, ami bevonzza a rosszat
2021 május 25.   Femcafe
Őrizgeted a régi magazinokat, ruhákat, sérült vagy törött tárgyakat? A feng shui szerint ezek a dolgok vonzzák a negatív energiákat, ezért érdemes minél előbb megszabadulni tőlük.
Lakber tippek - így helyezd el a szőnyegeket a lakásban
2021 május 8.   Femcafe
A feng shui tippjeit érdemes megfogadni, ha pozitív energiákat szeretnél az otthonodban. A hagyomány szerint nem mindegy, hogyan helyezed el a szőnyegeket a lakásban.
Dobd fel az otthonod - így használd a feng shui színeit
2021 május 6.   Femcafe
Ezek az árnyalatok garantáltan feldobják a lakás hangulatát.
Lakber tippek a feng shui szerint - mágnesként vonzzák a pozitív energiákat
2021 április 29.   Femcafe
A feng shui irányelveit sokan alkalmazzák a lakberendezésben is, főként azok, akik nagyon hisznek a pozitív energiák vonzásában. Cikkünkben mutatunk néhány tippet, amelyek segíthetnek, ha eszerint dekorálnád és formálnád az otthonod.
Így hatnak a tárgyak az agyra
2021 április 18.   She
Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért találsz egy adott helyet otthonosnak? Vagy éppen hátborzongatónak? Nem, itt most nem a feng shui jellegű tuti tippek következnek, hanem tudományosan alátámasztott tények.