Dohányzás

A dohányzás és a termékenység kapcsolata
2021 június 21.   Napidoktor
Aki gyermeket tervez, jobb, ha még a megvalósítás előtt leszokik a cigarettáról, a saját és gyermeke érdekében. A nők koraterhességi dohányzása csökkenti az embrió csírasejtjeinek számát. Ezek fejlődnek később petesejtté vagy spermiummá, így ronthatja a születendő gyermek későbbi termékenyítő képességét. A dohányzó férfiaknál pedig felborul a prota
Az asztmások ezért ne dohányozzanak
2021 június 20.   HáziPatika
Bár a dohányzás mindenki egészségére káros hatással van, az asztmával élőknél azonban még többet árthat. Szakember mondja el, miért.
Szétpattantak a blúz gombjai, kibuggyant alóla a tóparton cigiző álomnő melle
2021 június 19.   Ripost
Elena álmodozva nézte a romantikus naplementét, amikor megtörtént a baleset. Vagy mégsem véletlen volt? Nyugodtan szívja tovább a cigijét.
Mi a 3 vezető halálok a világban?
2021 június 16.   Női NetCafe
A dohányzás 2016-ban 7,1 millió halált okozott világszerte, míg a nem megfelelő táplálkozás ötből egy esetben összefüggésbe hozható volt a halállal – tudjuk meg a Global burdon of Disease tanulmányból, ami a világ vezető halálokait vizsgálja.
Volt, akinek rákot okozott: híres emberek, akik kemény kitartással, de leszoktak a cigiről
2021 június 16.   Joy
A dohányzás a világ egyik legegészségtelenebb szokása, amely évente több millió ember halálát okozza.
Asztma esetén ezért fontos abbahagyni a dohányzást
2021 június 15.   Napidoktor
A dohányzás az asztma egyik fő rizikófaktora, meglévő betegség esetén pedig közismerten rontja a betegek állapotát. Ezért fokozottan veszélyes a dohányfüst az asztmásokra A dohányzás mindenki egészségére nézve káros, de asztmások esetében még inkább kerülendő lenne. Mind az aktív, mint pedig a passzív dohányzás ugyanis trigger, vagyis a tüneteket f
Ebben a városban ajándék füves cigi jár az oltás mellé
2021 június 14.   Femcafe
Tényleg mindent bevetnek, hogy egyre többen oltassák be magukat.
Elrettentő feliratokat raknának minden szál cigarettára a britek
2021 június 14.   Hírstart
Erről már egy törvényjavaslat is készült. Eszerint a cigikre olyan feliratok kerülnének, minthogy „A dohányzás öl” vagy „Nincs szükséged rám”.
Új elrettentő módszert vetnének be a britek a cigizés ellen
2021 június 14.   NLC
Olyan helyen tűnnének fel ijesztő feliratok, ahol eddig nem lehetett találkozni velük.
Elrettentő feliratokat raknának minden szál cigarettára a britek
2021 június 14.   Szeretlek Magyarország
Erről már egy törvényjavaslat is készült. Eszerint a cigikre olyan feliratok kerülnének, minthogy „A dohányzás öl” vagy „Nincs szükséged rám”.
A cigis doboz helyett magára a cigarettára írnának elrettentő üzeneteket az angolok
2021 június 14.   Noizz
Egy friss törvényjavaslat szerint nem a cigarettás dobozokra, hanem magára a cigire nyomtatnák rá az itthon is ismert dohányzásellenes elrettentő üzeneteket Angliában. A javaslatot a konzervatív George Young nyújtotta be, de több civil szervezet is támogatja.
Újra letartóztatták a Pussy Riot egyik tagját Moszkvában
2021 június 13.   Mandiner
Az aktivista a dohányzási tilalom ellenére cigarettára gyújtott, ezért jöttek a rendőrök.
A dohányzás nem csak nekünk árt – a környezet is megsínyli
2021 június 12.   Napidoktor
A dohányzás nem csupán az egészségünkre nézve káros szokás. A cigarettacsikkek a környezetet is szennyezik, hiszen hosszú idő alatt bomlanak le, de a cigarettázás komoly légszennyezési problémákat is okoz. A dohányzás igen régóta létező probléma társadalmunkban. Mindenkit érint: azokat, akik cigarettáznak, de azokat is, akik nem. Napjainkban több m
Tényleg halálos veszélyt jelent az ülő életmód?
2021 június 11.   Női NetCafe
Az utóbbi időben egyre több kutatás születik az ülő életmód negatív hatásaival kapcsolatban. Ha valaki életmódja miatt sokat ül, lényegesen nagyobb eséllyel szenved a későbbiekben szív- és érrendszeri betegségektől, míg más felmérések szerint az ülő életmód évente legalább annyi halálos áldozatot szed, mint a dohányzás.
Elképesztő magyarázat, ezért nem érzi magát bűnösnek a ráckevei trafikot kirabló férfi
2021 június 11.   Metropol
Spagó úgy emlékszik, álmában, telepatikus úton kapcsolatba lépett a helyi trafik tulajával, aki engedélyt adott neki, hogy elvigyen hitelre nyolc doboz cigit.
Egyetemen tanított a ráckevei trafikrabó, aki agyhullámokkal akart cigit vásárolni
2021 június 11.   Hírstart
Álmában, agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg a trafik tulajdonosával, hogy elvihet az üzletből nyolc doboznyi cigit, hitelre – állítja az a ráckevei férfi, aki kirabolta a kisváros egyik dohányboltját.
„Adjá' má' cigit!” : agya elektromos hullámaira hivatkozva lopott el 8 doboz cigarettát
2021 június 11.   Noizz
A ráckevei férfi nagyon dühös lett, mikor a dohányboltban nem akarták bevenni a magyarázatát, miszerint agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg a helyi trafik tulajdonosával, hogy elviheti az üzletből 8 doboznyi hitel limitét. Dühében tört-zúzott.
Azzal magyarázta a cigilopást, hogy még előtte álmában lebeszélte a bizniszt a boltossal
2021 június 10.   Noizz
Jó oka volt ellopni nyolc darab cigarettásdobozt egy 43 éves ráckevei férfinek a helyi trafikból, hiszen állítása szerint már előtte álmában, az elektromos agyhullámai segítségével megbeszélte a bolt tulajdonosával, hogy hitelre elhozhatja ezt a kisebb mennyiséget. A rendőrség nem értékeli a történetet.
A ráckevei trafikrabló állítja: álmában, agya elektromos hullámain keresztül kérte el a cigit az eladótól
2021 június 10.   Blikk
A megszokottnál is szürreálisabb esetről közöltek részleteket a ráckevei rendőrök.
Agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg a trafik tulajdonosával, hogy elviheti a cigit – letartóztatták
2021 június 10.   Propeller
A férfi csak az álmában kapott üzenetekre hagyatkozva tért be jogosnak vélt jussáért 2021. június 8-án reggel egy ráckevei dohányboltba írja a Police.hu. Kép:Police.hu Elfelejtette azonban felvenni a szemét és száját eltakaró maszkot, amit az eladó szóvá is tett. A szabály, az szabály, az eladó hajthatatlan volt, ahogyan a férfi is, szóváltás alaku