Dohányzás

Drogprevenció diákoknak
2018 június 19.   Police.hu
Drogprevenció diákoknak Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 06. 19., k - 13:36 Nyári gyakorlatot kezdő diákoknak tartott előadást a Győri Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója a kábítószer-fogyasztás és a dohányzás veszélyeiről.
Terhesség: a dohányzás hallásproblémát okozhat a babánál
2018 június 19.   Napidoktor
Több mint ártalmas lehet a gyermekre a cigaretta Amennyiben gyermeket tervezünk, a dohányzás mindenképpen befejezendő! Ha ugyanis terhesség alatt dohányfüstnek van kitéve a baba, az akár hallásproblémát is okozhat nála – állapították meg kutatók. Mindenképp abba kell hagyni a dohányzást, ha valaki kisbabát szeretne. Erről eddig is bőven hallhattunk
Cigi és pia a hosszú élet titka a 105 éves szerint
2018 június 18.   Hírstart
Bár szerinte nem tudja a titkot, elmesélte, hogy élt.
Cigi és pia a hosszú élet titka a 105 éves szerint
2018 június 18.   24.hu
Bár szerinte nem tudja a titkot, elmesélte, hogy élt.
Maradona megbánta, hogy rágyújtott a lelátón
2018 június 17.   Zoom
Maradona azt mondja, nem vette észre a bazi nagy dohányzást tiltó táblákat, és az se tűnt föl neki, hogy rajta kívül nem dohányzik senki más.
Vb 2018: Mindenkitől bocsánatot kérek – Maradona
2018 június 17.   NSO
Nem csak Lionel Messinek, Diego Maradonának is magyarázkodnia kellett Argentína szombati vb-debütálása után. Az Izland elleni 1–1 során Messi büntetőt hibázott, Maradona pedig szivarozott – holott a vb stadionjaiban szigorúan tilos a dohányzás.
Sokkoló videó: ez történik a szíveddel dohányzás közben
2018 június 16.   NLCafé
Szerencsére egyre több ember tisztában van már a dohányzás tüdőre gyakorolt hatásával, azzal azonban még kevésbé, hogy mekkora puszítást végez a cigaretta az emberi szívben.
Tudtad, hogy a dohányzás másként káros a fiú és a lány magzatokra?
2018 június 16.   Női NetCafe
A várandósság alatti dohányzás megváltoztatja a létfontosságú fehérjék mennyiségét a magzat májában. Három skót egyetem – az aberdeeni, a glasgow-i és az edinburghi – szakértői kimutatták, hogy ez máshogy történik a fiúknál és a lányoknál.
Leszünk-e olyan jók a cigizésben, mint a franciák?
2018 június 14.   HáziPatika.com
Franciaországban egy év alatt egymillió ember hagyta abba a dohányzást. Hogy a leszokás tovább folytatható-e ilyen ütemben, majd elválik, de amit eddig elértek, hatalmas eredmény. ...
Gyanús volt a mikrobusz, adózatlan cigit találtak a pénzügyőrök
2018 június 14.   Adózóna
A pénzügyőrök Ártándnál egy moldáv mikrobuszban megközelítőleg 1,7 millió forint értékű adózatlan dohányterméket találtak. Az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás, olvasható a NAV Facebook-oldalán.
Kiszagolták a kutyák az elrejtett cigit
2018 június 13.   Adózóna
Több mint négyezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy utánfutón szállított személyautóban Hegyeshalom közelében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei pénzügyőrei – közölte a hatóság szerdán az MTI-vel.
Na, melyik cigit hívták tigrisnek?
2018 június 13.   NLCafé
A nagy bagósok tigris Szofit szívtak, amitől nemcsak a dohányosok, de még a körülöttük állók is elszédülhettek.
Négyezer doboz cigit rejtett az átalakított Opel
2018 június 13.   objektivhir.hu
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei pénzügyőrei több mint négyezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy utánfutón szállított személyautóban, Hegyeshalom közelében. A felderítést cigarettakereső kutyák is segítették. A NAV munkatársai az adózatlan jövedéki terméket és az átalakított járművet lefoglalták, jövedéki eljárást indítottak és költségvetési csalás gyanúja miatt…
Vajon elrettentene, ha ezt látnád a cigisdobozon?
2018 június 12.   Női NetCafe
Az Annenberg Kommunikációs Iskola szakemberei vizsgálataik során arra a megfigyelésre jutottak, hogy a csupán szöveges figyelmeztetést tartalmazó cigarettás dobozoknál sokkal elrettentőbb az, ha a dobozra olyan dohányosok fényképeit teszik rá, akiket már valamilyen egészségügyi károsodás ért a szenvedélyük miatt.
Zaj, piszok, dohányzás – fő perlekedési okok szomszédok között
2018 június 10.   Adózóna
Több jogszabály, köztük a társasházi törvény módosítását is indokoltnak tartja a birtokperek országos vizsgálata nyomán a Kúria – mondta Orosz Árpád, a Kúria tanácselnöke, a joggyakorlat-elemző csoport vezetője a vizsgálat eredményeit összegző háttérbeszélgetésen.
Riasztó: amputációban sajnos elsők vagyunk Európában
2018 június 10.   HVG
Dohányzás, forrásszegény egészségügy: a szakértők szerint ezek is okozzák, hogy Európában nálunk végzik a legtöbb végtagamputácót. 2015 óta egy centit nem haladtunk előre.
“Inkább szívná a rendes cigit” – vélemények az elektromos cigarettáról
2018 június 9.   Lájk
Úgy tűnik, nem feltétlenül jobb megoldás.
Cigivel a szájában, a kicsalt pénzzel a kezében pózol rendőrségi fotóján az "aszfaltos csaló"
2018 június 8.   Bumm.sk
Rendkívül szokatlan körözési fotót osztott meg a magyar rendőrség. Az "aszfaltos csalóról" nem egy egyszerű arcképet tettek közzé, hanem annál sokkal-sokkal viccesebbet.
Nagyot ugrott a magyar infláció – ennyivel drágult az életünk
2018 június 8.   Hírstart
A legjobban az alkohol, a cigi és az üzemanyagok ára nőtt. Júniusban a mostaninál is nagyobb infláció jöhet.
Így drágult meg az élet májusban
2018 június 8.   Menedzsment Fórum
Főleg az alkohol, a cigi és a benzin ára nőtt meg.