Kismama

Teljes alakos képen mutatja meg mennyit hízott már. Elbűvölő kismama Meghan hercegné
2018 október 16.   Blikk
Ekkora a babapocakja!
Ultrahangos manikűrrel gyászolja elvesztett kisbabáját az elvetélt kismama
2018 október 15.   NLCafé
A manikűrös kismama azt mondja, mindig melegség járja át a szívét, ha a körmére pillant, és meg nem született babájára emlékezik.
5+1 ok a szakorvostól, amiért muszáj lenne lefogynod a terhesség előtt
2018 október 14.   Nosalty
A várandósság során jellemzően megnő a kismama testtömege. Ettől persze nem kell előre kétségbeesni, csak oda kell figyelni.
Mi a kapcsolat a kismama lakóhelye és a baba súlya között?
2018 október 14.   Női NetCafe
Azok a nők, akik tanyán, sőt: zöldövezetben élnek, általában nagyobb súlyú újszülöttnek adnak életet, mint belvárosi társaik.
Mit tehetsz, hogy kismamaként ne hízz el?
2018 október 13.   Napidoktor
Nagyon sok kismama retteg attól, hogy a terhessége alatt túlságosan sokat hízik. Ennek oka nem csak az, hogy féltik a magzat egészségét, hanem az is, hogy szeretnék visszanyerni eredeti karcsúságukat a szülés után, ami plusz 20 kilóval nem éppen egyszerű feladat. Hogy mit tehetünk a nem kívánt súlyfelesleg ellen, arról Ratkó Tünde szülésznő mondja
Kismama vagyok, munkát keresek
2018 október 13.   Hírstart
Sztárszülők és szakemberek tartottak eszmecserét a kisgyermekes szülők munkaerőpiaci esélyeiről.
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2018-10-12
2018 október 12.   HarmoNet
Ma már nyoma sem lesz bennünk az elmúlt napok határozatlanságának. Pontosan tudjuk, hogy mit akarunk és meg is teszünk mindent a cél érdekében. Az előnytelen megoldásokat teljes mértékben elutasítjuk. Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A…
Hajhullás szülés után – ez az oka
2018 október 11.   NLCafé
Sok kismamának hullani kezd a haja szülés után. Azt viszont nem mindenki tudja, miért természetes ez a folyamat.
Horrorisztikus fotósorozatot készített a terhes kismama és férje
2018 október 11.   NLCafé
Megtekintés csak erős idegzetűeknek és Alien-rajongóknak!
Csobot Adél megmutatta kismamanaplóját: a gyerekei közötti féltékenységről is őszintén írt
2018 október 11.   Szeretlek Magyarország
Nem titkolja, hogy bőven vannak nehézségek.
"Szégyen, hogy valaki így viselkedik kismamákkal" - durva sztorik a szülészetekről
2018 október 10.   Szeretlek Magyarország
Egy újságíró, aki maga is édesanya, elkezdte összegyűjteni a kismamák történeteit. Elég lehangoló a kép.
Szerdai HarmoNet horoszkóp 2018-10-10
2018 október 10.   HarmoNet
Ma fanatikusan dolgozunk, nem tűrünk beleszólást a munkánkba. A csapatmunka sincs ínyünkre, inkább elvonultan, magányosan tennénk a dolgunkat. Ha mégis el kell viselnünk mások társaságát, akkor mogorvának tűnhetünk. Ma alhasunk lesz érzékenyebb, ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő…
Ezt kell tudni az EDÁ-ról
2018 október 9.   Hírstart
Vannak olyan esetek, amikor a kismama a vajúdás alatt kérhet, vagy az orvos javasolhat epidurális érzéstelenítést. Bár valamilyen szinten megvonja az anyától a szülés élményét, a fájdalmat csökkenti, és a babára nézve sem jelent veszélyt.
Így regenerálódhatnak a kismamák a szülés után - friss kutatás
2018 október 8.   Hírstart
A szülés utáni regenerálódást közvetlenül a szülés után ajánlott elkezdeni - hívja fel a figyelmet a Babántúl elnevezésű kutatási program, amit a Debreceni Egyetem (DE) szülészeti és nőgyógyászati klinikáján folytattak le.
Debreceni kutatás segíti a szülés okozta izomsérülések gyógyulását
2018 október 8.   Hírstart
Debrecen - Sikeresen zárult a kismamáknak szóló egyetemi kutatás. A program célja, hogy felhívja a fiatal anyukák figyelmét a szülés utáni regeneráció fontosságára.
Így regenerálódhatnak a kismamák a szülés után - friss kutatás
2018 október 8.   Napi
A szülés utáni regenerálódást közvetlenül a szülés után ajánlott elkezdeni - hívja fel a figyelmet a Babántúl elnevezésű kutatási program, amit a Debreceni Egyetem (DE) szülészeti és nőgyógyászati klinikáján folytattak le.
5 élelmiszer, amelyeket terhesen nem szabad enned
2018 október 8.   Női NetCafe
A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás minden életszakaszban fontos, ám terhesség idején még nagyobb jelentőséggel bír. Hiszen nem csak a kismama, hanem a magzat fejlődéshez szükséges tápanyag-igényét is ki kell elégíteni.
Családbarát bírósági munkahelyek - Három bíróság is nyert az EMMI pályázatán
2018 október 8.   Jogi Fórum
A Debreceni Ítélőtábla, az Egri és a Gyulai Törvényszék is sikeresen szerepelt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) által meghirdetett Családbarát munkahely pályázaton. A bíróságok október 8-án Novák Katalin család-és ifjúságügyért felelős államtitkártól vehették át a díjakat az Óbudai Egyetemen. Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) célja, hogy a bírósági életpályát vonzóbbá tegye, és olyan…
Ez a minimális ólomszennyezés kockázata a magzatra
2018 október 8.   Női NetCafe
Egy nemrégiben elkészült kutatás szerint, ha a kismamák akár csak egészen alacsony szintű ólomnak vannak kitéve, már megnő az esélye annak, hogy túlsúlyos gyerekeik legyenek, és e tekintetben főleg a fiúgyermekek az érintettek.
Ha gyereket vársz, figyelj a mellkasodra: egyre több kismama kap szívrohamot
2018 október 7.   NLCafé
Több tízmillió terhességet vizsgáltak meg, az eredmény ijesztő: sokkal nagyobb a szívroham esélye most, mint tizenöt-húsz éve. Később szülünk, rosszabbul élünk, és elhanyagoljuk magunkat – ezt ordítják a statisztikák. Szerencsére van megoldás.