Kismama

Nagy Adri részleteket árult el gyermeke apjáról
2018 április 21.   NLCafé
A boldog kismama ritkán beszélt magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett, és Joshi Bharatnak mesélt a gyermeke apjáról, akiről Adri elmondta, hogy már korábbról ismerték egymást.
Istenes Bence helyett vele tölti az időt Csobot Adél
2018 április 21.   NLCafé
Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata újabb mérföldkőhöz ért – a Survivor miatt 50 napig kénytelen nélkülözni egymást. Addig is az anyukája segít a kismamának.
Baj van: ez lesz a 3-as metró éllomásaival
2018 április 21.   24.hu
Sem a kismamáknak, sem az idős embereknek, sem a járókerettel közlekedőknek nem jelentenek segítséget. A kerekesszékeseknek is méltóságteljesebb lenne a lift.
Ne parázz az izomláztól! – Kipróbáltuk a terhestornát
2018 április 20.   NLCafé
Amikor kiderül, hogy kisbabát vársz, az adrenalintól záporoznak a kérdések a fejedben: „mit tegyek most?” „mi lesz az edzéssel?” „hova járhatok?” „nem lesz baj?” A válaszoknak Elek Dóri szerzőnk igyekszik utánajárni, aki új sorozatunkban kismamáknak szánt mozgásformákat tesztel. Ezúttal a klasszikus terhestornát próbálta ki, és mi tagadás, meglepőd
Meddig szabad dolgozni várandósság idején?
2018 április 20.   Napidoktor
Minden kismama számára hatalmas dilemma, hogy meddig dolgozzon. Sokan legszívesebben már a terhesség kezdetétől elhagynák a munkahelyüket, erre azonban a legtöbb esetben nem igen van lehetőségük. De mégis, meddig érdemes húzni a dolgot? A témában Ratkó Tünde szülésznő van a segítségünkre. Maradni kell, de meddig? A kismama a munkával kapcsolatban a
3 jel, hogy beindult a szülés, és menned kell a kórházba
2018 április 19.   NLCafé
Talán az egyik leggyakrabban feltett kérdés a kismamák körében, hogy honnan fogják tudni, mikor kell indulni a kórházba. Három olyan jelet mutatunk, ami teljesen biztos, hogy szülést jelent.
Pipáltál már ilyet? - az ultrahang felvétel manikűr az új divat
2018 április 19.   Hírstart
Vannak nők, akik rápingáltatják születendő magzatuk ultrahangfelvételét a körmeikre. Cuki vagy fura? Nehéz eldönteni, mindenesetre az ultrahang manikűr kezd divattá válni a kismamák köreiben. Egy angol manikűrös kezdte elterjeszteni ezt az új “divatirányzatot”, és kíváncsian várjuk, mennyit kell várni arra, hogy egyszer csak szembejöjjön egy ilyen
Bababarát lett az amerikai szenátus - A szenátornők egy éves korig magukkal vihetik gyermeküket a szavazásokra
2018 április 19.   Jogi Fórum
Bababarát lett az amerikai szenátus, ahova ezután gőgicsélő csecsemőt is bevihetnek magukkal politikus szüleik a szavazásra, miután egy demokrata szenátorasszony pár héttel ezelőtt szült. A változás a tíznapos Maile Pearl Bowlsbey-nak köszönhető. Április 9-én született, és édesanyja, Tammy Duckworth, Illinois állam 50 éves szenátora azt javasolta: engedélyezzék, hogy csecsemője akkor is mellette…
Babája ultrahangfotóját rakatta körmeire a kismama
2018 április 18.   NLCafé
Kézzel festették meg a leendő anya ultrahangfotóját, majd rárakták a körmére.
A Fujitsu mesterséges intelligenciával segíti a terhességi cukorbetegség kezelését
2018 április 17.   Computerworld
A Fujitsu kezdeményezése mesterséges intelligenciával javítja a terhességi cukorbetegség észlelését és kezelését. A fontos életmódbeli tényezőket és vércukorszint-adatokat mobilalkalmazás segítségével követő és mérő projekt lehetővé teszi a kismamák állapotának hatékonyabb figyelését és kezelését.
Ez a 2 káros tényező jobban fenyegeti a stresszes kismamákat
2018 április 16.   Női NetCafe
Egy friss kutatás szerint a terhesség alatti stressz hatására a nők sebezhetőbbé válnak a dohányzással és a légszennyezettséggel szemben, így például azok a várandós kismamák, akik nagyfokú stressznek vannak kitéve és dohányoznak, nagyobb valószínűséggel fognak alacsony súlyú gyermeket világra hozni, mint azok, akik szintén dohányoznak ugyan, de ke
Csobot Adél nagyon vékony kismama
2018 április 16.   NLCafé
Szokták mondani a kismamákra, hogy kettő helyett esznek. Na most Csobot Adél inkább kettő helyett pörgött A Nagy Duett első adásában. Nagyszerű formában van, azt meg kell hagyni.
Ilyen nagy már Csobot Adél pocakja!
2018 április 16.   Cosmopolitan
Az énekesnő legfrissebb Insta-posztján tökéletesen látszik, hogy milyen szépen kigömbölyödött a hasa. Egyszerűen gyönyörű kismama!
Első ingatlankezelőként csatlakozott a Diófa a Route4U navigációs apphoz
2018 április 16.   iroda.hu
Az applikáció hasonló a már ismert navigációs szolgáltatásokhoz, a különlegessége azonban abban rejlik, hogy kifejezetten mozgássérültek vagy babakocsival közlekedők számára tervezi meg a legideálisabb, számukra is elérhető akadálymentes útvonalakat, így akár 45.000 budapesti mozgássérülten és 100.000 kismamán is segíthet. A Diófa az első olyan ingatlankezelő vállalat, mely csatlakozott a…
Mikor jöhet a kistestvér?
2018 április 16.   NLCafé
Gyakorlatilag bármikor, hiszen ma már pontosan tudjuk, hogy szoptatás közben is teherbe lehet esni. Azonban semmiképp sem árt, ha a testvérek között van egy kis korkülönbség, arról nem is beszélve, hogy a császárral szült kismamától kifejezetten azt kérik az orvosok, hogy a következő szüléssel a hasi sebe miatt várjon.
Kollányi Zsuzsi a terhességről: ,,Sokkoló és csodálatos"
2018 április 16.   Hírstart
Kollányi Zsuzsi A Nagy Duett színpadán osztotta meg az örömhírt: kisbabája lesz. Vele együtt már három kismama van a műsorban.
Kollányi Zsuzsi a terhességről: „Sokkoló és csodálatos”
2018 április 16.   NLCafé
Kollányi Zsuzsi A Nagy Duett színpadán osztotta meg az örömhírt: kisbabája lesz. Vele együtt már három kismama van a műsorban.
Babát vár Kollányi Zsuzsi
2018 április 15.   Hírstart
A Nagy Duett színpadán árulta el az énekesnő. Kollányi Zsuzsival együtt már háromra nőtt a kismamák száma a showműsorban.
Babát vár Kollányi Zsuzsi
2018 április 15.   NLCafé
A Nagy Duett színpadán árulta el az énekesnő. Kollányi Zsuzsival együtt már háromra nőtt a kismamák száma a showműsorban.
A Fujitsu mesterséges intelligenciával segíti a terhességi cukorbetegség kezelését
2018 április 14.   Hírstart
A Fujitsu kezdeményezése mesterséges intelligenciával javítja a terhességi cukorbetegség észlelését és kezelését. A fontos életmódbeli tényezőket és vércukorszint-adatokat mobilalkalmazás segítségével követő és mérő projekt lehetővé teszi a kismamák állapotának hatékonyabb figyelését és kezelését. A Fujitsu adatintegrációs és -modellezési szolgálta