Kismama

Miért híznak a nők a terhesség után?
2018 december 10.   HáziPatika
A kismamák többsége fél, hogy a várandósság alatt képződött túlsúlytól nehezen tud majd megszabadulni. Pedig a tapasztalat azt mutatja, sok nő a szülés után hízik el, és nem előtte.
Magyar orvosmisszió segítette az ellátás nélküli kárpátaljai gyermekeket és kismamákat
2018 december 8.   Propeller
Munkácson zárja idei, második éve tartó kárpátaljai szűrővizsgálat-sorozatát a Katolikus Karitász orvosmissziója, amelynek önkéntesei szombaton és vasárnap 150 gyermek és ugyanennyi felnőtt ingyenes egészségügyi szűrését végzik el a Szent István Római Katolikus Líceumban. Az évzáró szűrővizsgálat alkalmából tartott sajtótájékoztatón Écsy Gábor, a K
Tragikus: lehetetlen választás elé állították a leendő apukát lánya születésekor – Ezzel indokolta szomorú döntését
2018 december 7.   Blikk
Colorado – Amikor egy kismama váratlanul vérezni kezdett, a leendő apukának kellett meghoznia a döntést: az anyát operálják-e először, ám akkor elveszítik a magzatot, vagy segítsék világra a babát, de akkor nem biztos, hogy az anyuka túléli.
Miért lehet kívánós a kismama?
2018 december 6.   WebBeteg
A fogantatás pillanatától kezdődően az anyai szervezet egy közel 40 hétig tartó csoda része, letéteményese és kivitelezője is egyben, melynek eredménye egy új élet születése.
Megszólták a szülésznők a kismama szőrzetét
2018 december 6.   24.hu
El is sírta magát miatta.
Karácsony, újdonsült kismamaként – 6 tipp a stresszmentes ünnepekhez
2018 december 5.   Blikk
A várandósság első heteiben a hormonális változások okozta fáradékonyság rányomhatja a bélyegét az év végi készülődésre – nem beszélve a babavárás izgalmairól. Pedig csak egy kis átszervezés szükséges a meghitt ünnepléshez, ráadásul idén a legszebb ajándékot is elhelyezhetjük a fa alá.
Kiss Ramóna: „Czeizel doktor úr mindig a szívem csücske marad”
2018 december 3.   Napidoktor
A műsorvezető a világhírű orvos-genetikusnak köszönheti kishúgát Kiss Ramóna ragyog a boldogságtól, és ajándékként él meg minden napot, amit várandós kismamaként tölthet. Ahogy születése óta mindig, most is mindenben mellette áll kishúga, Debóra, aki már most ajándékokkal halmozza el a kis Noét. Kevesen tudják, de Rami szülei nagy harcot vívtak azé
Tábori ágyakra gyűjt egy apa a kórházaknak, hogy az anyukák a beteg gyermekük mellett alhassanak
2018 december 2.   NLCafé
Akcióba kezdett a Facebookon az apuka, mert azt tapasztalta, hogy több kismama a földön vagy a székeken görnyed éjszaka a gyerekágy mellett.
Ösztöndíjat hirdetnek a nők munkavállalásáért
2018 december 2.   Napi
A Design Terminál a nők, kismamák munkaerőpiaci elhelyezkedését segítendő indít programot az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával.
Keményen osztják a kommentelők Kiss Ramónát az X-Faktoros szettje miatt
2018 december 2.   Szeretlek Magyarország
Sokak szerint nem így kéne kinéznie egy kismamának. Te mit gondolsz?
Nők számára hirdetett ösztöndíjprogramot a Design Terminál
2018 december 2.   orientpress
Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminál nők, kismamák számára az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával.
Nők, kismamák számára indít ösztöndíjprogramot a Design Terminál
2018 december 2.   Propeller
Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminál nők, kismamák számára az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával. Az innovációs ügynökség közleménye szerint a tavasztól induló támogatás erősíti a vállalkozói szemléletet, segíti a nők vállalkozásait és a kisgyermeket nevelő anyák visszatérését a munkaerőpiacra. A pályázók térítésmentesen
Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminál a nők munkavállalásáért
2018 december 2.   Portfolio
Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminál nők, kismamák számára az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával. Az innovációs ügynökség közleménye szerint a tavasztól induló támogatás erősíti a vállalkozói...
Kórházi ágyakra gyűjt egy édesapa, hogy ne kelljen széken görnyedve vagy a földön aludni a kismamáknak
2018 december 2.   Hírstart
Hároméves kislányát látogatta a székesfehérvári kórházban, amikor észrevette a földön fekvő anyukákat. Ekkor döntötte el, hogy gyűjtést szervez.
Kórházi ágyakra gyűjt egy édesapa, hogy ne kelljen széken görnyedve vagy a földön aludni a kismamáknak
2018 december 1.   Szeretlek Magyarország
Hároméves kislányát látogatta a székesfehérvári kórházban, amikor észrevette a földön fekvő anyukákat. Ekkor döntötte el, hogy gyűjtést szervez.
Szabad-e a terhes nőnek futni?
2018 december 1.   HáziPatika
A rendszeres mozgás a kismamáknak is fontos, de persze nem mindegy, mit sportolnak. A kocogás és a futás vajon nem árt a babának?
Kiss Ramóna: Véletlen babaként születtem
2018 november 30.   NLCafé
Kiss Ramóna ragyog a boldogságtól, és ajándékként él meg minden napot, amit várandós kismamaként tölthet. Ahogy születése óta mindig, most is mindenben mellette áll kishúga, Debóra, aki már most ajándékokkal halmozza el a kis Noét.
Átirányítják a kismamákat a Honvédkórházból
2018 november 30.   HáziPatika
A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a napokban megjelent sajtóhírekkel szemben az intézmény koraszülött osztálya nem zár be.
Felfoghatatlan tragédia! Ittasan operált a szülészorvos, meghalt a kismama és a baba
2018 november 29.   Noizz
Egy 22 éves kismamának sürgősen műtétre volt szüksége, ezért férje bevitte az indiai Sonavala Kórház ügyeletére.
Mit kell tudni a csípőficamról a kismamáknak?
2018 november 29.   WebBeteg
A csípőízület rendellenes fejlődése, fejlődésbeli visszamaradása már az anyaméhben kialakul. Maga a ficam azonban általában a születés során vagy utána következik be, azaz ekkor távolodik el a csípőízület és a normálisan benne rögzülő combcsont feje egymástól.