Szívroham

Ezt a finomságot minden nap edd stroke és szívroham ellen
2017 október 17.   Női NetCafe
A szakértők legújabb tanácsa az, hogy néhány szelet csokoládé rendszeres elfogyasztása nem is olyan egészségtelen. Legfrissebb eredményeik szerint ugyanis a rendszeres csokoládéfogyasztók kisebb valószínűséggel esnek áldozatul az agyvérzésnek és a szívbetegségnek.
Célkeresztben az óraátállítás
2017 október 14.   Napi
Lengyelországban egy parlamenti bizottság is támogatja a óraátállítás megszüntetését. A változás kezdeményezői szerint az átállás szívrohamokhoz, depresszióhoz és autóbalesetekhez vezethet.
Egyedülálló magyar találmány mentheti meg a szívbetegeket
2017 október 12.   Privátbankár
Nem csak adatokat mér – a szívrohamot, agyvérzést is előre jelzi egy új okosóra.
Futás közben halt meg az egészségügyi miniszter
2017 október 9.   NLCafé
Futás közben összeesett és meghalt a tunéziai egészségügyi miniszter. A vizsgálatok szerint szívroham vitte el a maratont lefutni készülő politikust.
Így lehet belehalni a sok munkába
2017 október 9.   HáziPatika.com
Sokat elmond a japán munkakultúráról, hogy külön szavuk is van a túl sok munka okozta halálra. A karoshi nevű jelenség a nyolcvanas évek óta létezik az országban, közvetlen oka pedig általában szívroham és agyvérzés, illetve öngyilkosság. ...
A 159 túlóra áldozata lett a fiatal újságírónő Japánban
2017 október 6.   Globoport
31 éves korában halva találták a közszolgálati televízió, az NHK tokiói ügyekkel foglalkozó fiatal újságíróját. Szívroham végzett vele. Ő tudósított a tokiói szenátusi választásokról és emiatt 159 túlóra szakadt a nyakába egy hónap alatt.
Mégsem volt szívrohama az énekesnek
2017 október 4.   Lájk
Nemrégiben az Aerosmith törölte dél-afrikai turnéjuk utolsó négy fellépését.
Meghalt Tom Petty, a legendás amerikai rocker
2017 október 3.   Bumm.sk
Hatvanhat éves korában elhunyt Tom Petty legendás amerikai rocker, akinek halálával kapcsolatban korábban ellentmondásos hírek kaptak szárnyra, ám képviselői hétfő este hivatalosan is megerősítették, hogy a szívrohamot szenvedett zenészt eszméletlen állapotban szállították be egy Los Angeles-i klinikára, ahol családtagjai rendelkezésére végül lekapcsolták a lélegeztető gépről.
Elhunyt Tom Petty
2017 október 3.   GameStar
Újabb legendát vesztettünk el: Tom Petty 66 éves korában szívrohamot kapott, és a kórházban nem tudtak segíteni rajta.
Elhunyt Tom Petty amerikai zenész
2017 október 3.   HírTV
A 66 éves muzsikust szívrohama után eszméletlenül találták az otthonában, azonnal kórházba szállították.
Szívrohamot kapott Tom Petty
2017 október 3.   24.hu
Az amerikai rockzenészt kórházba szállították.
Szívrohamot kapott Tom Petty
2017 október 3.   Hírstart
Az amerikai rockzenészt kórházba szállították.
Dan Bilzerian elmesélte, hogy két szívrohama volt két egymást követő napon
2017 október 2.   Hírstart
Igazából ezen nem nagyon kell csodálkozni, tekintettel arra, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki a nap nagyjából 26 órájában úgy pörög, mint egy zárlatos ventilátor.
Dan Bilzerian elmesélte, hogy két szívrohama volt két egymást követő napon
2017 október 2.   Player
Igazából ezen nem nagyon kell csodálkozni, tekintettel arra, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki a nap nagyjából 26 órájában úgy pörög, mint egy zárlatos ventilátor.
C- és E-vitamin - nem mindig hasznosak!
2017 szeptember 25.   WebBeteg
Egy hosszú ideig tartó, nagy betegkör bevonásával végzett vizsgálat bebizonyította, hogy sem a C-, sem pedig az E-vitamin önmagában nem segít a szívrohamok megelőzésében. Számos kedvező tulajdonságuk ellenére tehát ezen a vizsgán megbuktak.
Két ember szívrohamot kapott az újabb mexikói földrengéstől
2017 szeptember 23.   HVG
Mexikó még sokkos állapotban van a keddi, 7,1-es földrengés miatt, de szombaton újabb erős rengés volt az országban. Egyelőre nem tudni, okozott-e a károkat az újabb földmozgás.
Az e-cigi ennyire veszélyes
2017 szeptember 20.   HáziPatika.com
A nikotin az e-cigaretták használatán keresztül merev artériákat okozhat, ami fokozhatja a szívroham és a stroke kockázatát. Márpedig az e-cigaretta drámai mértékben elterjedt az utóbbi években, ami egyre több egészégbiztonsági kockázatot vet fel. ...
Óriási áttörés a szívgyógyászatban
2017 szeptember 20.   HáziPatika.com
Azok a szívinfarktus-túlélők, akik kevéssel a szívroham után gyulladáscsökkentő injekciókat kaptak, kevesebb további szívproblémával szembesültek, sőt esetükben csökkent a rák kockázata is - derült ki amerikai kutatásokból. ...
Veszély leselkedik a triatlonozókra
2017 szeptember 19.   teol
Az eddig véltnél nagyobb valószínűséggel szenvednek szívrohamot vagy azonnali halállal járó traumát a triatlonversenyzők.
Megmérték, mennyire veszélyes a triatlon
2017 szeptember 19.   Hírstart
Az eddig véltnél nagyobb valószínűséggel szenvednek szívrohamot vagy azonnali halállal járó traumát a triatlonversenyzők egy nagyméretű, hosszú távú kutatás adatai szerint.