Méregtelenítés

Hétfői HarmoNet horoszkóp 2018-10-22
2018 október 22.   HarmoNet
Ma egész nap érzékenyebbek leszünk. Elég egy rossz megjegyzés, vagy egy rosszul fogalmazott mondat és máris a lelkünkbe gyalogoltak. Ma fogalmazzunk sokkal finomabban! Ma a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti a Halak csillagjegyben haladó Hold. Vigyázzunk jobban a lábainkra, lehetőleg kényelmes cipőt hordjunk a mai napon! A reflexzóna masszázs viszont pihentetően,…
Mégis miért kell vallási kérdést csinálni az étkezésből?
2018 október 20.   HVG
Mikor lett az evésből életfilozófia, hivatkozási alap, vallás? Mikor túrta ki az egészségmánia az élet élvezetének képességét? És hogyan enyhíti a superfood a halálfélelmet? Mindennapi illúzióink a megvonás örömétől a méregtelenítés mámoráig.
Mire jó valójában az aktív szén?
2018 október 19.   Ridikül
Az aktív szenet sokáig elsősorban hasmenés ellen használták, ma viszont sokan általános csodaszerként tekintenek rá, melynek a méregtelenítéstől kezdve a fogfehérítésen át sok területen hasznát vehetjük. Vajon milyen hatásai vannak valójában?
Méregtelenítő gránátalmás chiapuding, amely igazi superfood
2018 október 19.   Női NetCafe
Ugye te sem eszel túl sűrűn gránátalmát? Pedig ezek a picike rubinpiros magok egyes kutatások szerint még a rák ellen is hatásosak, és fantasztikus méregtelenítők is egyben.
A hashajtó ezért veszélyes
2018 október 17.   HáziPatika
Székrekedés vagy méregtelenítés miatt előfordul, hogy olyan hashajtásra van szükség, amikor a bélrendszer egyszeri, lehetőleg teljes kiürítése a cél. Semmiképpen nem jó viszont, ha a hashajtók alkalmazása rendszeressé válik, netán hashajtóabúzus...
Induljon az őszi tisztítókúra!
2018 október 13.   Napidoktor
Tavasszal és ősszel ajánlatos egy tisztítókúrát végezni, és ehhez a gyógynövényeket is segítségül hívhatjuk. Legfontosabb méregtelenítő szerveink a máj és a vese. Helyes működésük elengedhetetlen feltétele a teljes méregtelenítésnek. Gyuri bácsi Csalánleveles teakeveréke (Tisztító tea) olyan gyógynövényekből áll, melyek segítik a szervezet megtiszt
Ételek, melyek jók a veséknek
2018 október 7.   HáziPatika
A vesék, illetve a mellékvesék egészsége kulcsfontosságú egész szervezetünk működése számára. Befolyásolja az anyagcserét, a méregtelenítést, a hormonrendszert - éppen ezért fontos tudni, hogyan táplálkozzunk a megóvása érdekében.
A legjobb és legrosszabb ételek a májnak
2018 október 6.   HáziPatika
A máj testünk egyik legfontosabb szerve, amely a méregtelenítés mellett számtalan más folyamatban is fontos szerepet játszik. Éppen ezért nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogyan táplálkozhatunk úgy, hogy a lehető legjobb legyen a májnak.
Hogyan tisztítsuk meg a májunkat?
2018 október 6.   HáziPatika
A májunk tisztítja meg testünket a méreganyagoktól, ezért figyeljünk arra, hogy mit eszünk, ezzel is segítve a méregtelenítő folyamatokat.
Méregteleníti és ránctalanítja a bőrt: házi szépítő pakolás sütőtökből
2018 október 5.   Retikül
Az őszi szezon főszereplője a sütőtök, de a szépségápolás kapcsán csak ritkán esik szó róla. Pedig rengeteg bőrszépítő vitamint tartalmaz.
Ínycsiklandó őszi turmix, ami már reggel berúgja az anyagcserét
2018 október 5.   Retikül
Képzelj el egy mennyei illatú, édes nyalánkságot, mely nem jelent veszélyt az alakodra, sőt, helyreállítja az emésztést, antioxidánsaival segíti a méregtelenítést, és fogyaszt.
Eljött a tisztítókúrák ideje! Ezzel a teával érdemes felkészülnünk a hidegebb időre
2018 október 5.   Blikk
Mielődd érdemes elvégeznünk szervezetünk méregtelenítését.
Jelek, hogy máj rossz állapotban van
2018 szeptember 13.   HáziPatika
A máj testünk egyik legfontosabb szerve, amely szerepet játszik a méregtelenítésben, az anyagcserében és az immunrendszer működésében is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben észrevegyük a tüneteit, ha valami miatt nem működik megfelelően.
Számold ki, pontosan mennyi folyadékra van szükséged naponta
2018 szeptember 8.   Női NetCafe
Sokan emlegetik, hogy milyen sok vizet isznak fogyókúrás céllal, méregtelenítés vagy betegségek elleni harc során.
Danó Anna: Elakad a méregtelenítés
2018 szeptember 5.   Mandiner
Kormányzati kommunikáció ekkorát talán még soha nem bukott.
Fellélegzik a bőröd, ha havonta egyszer elkészíted ezt a fürdővizet: méregtelenít, nyugtat és ápol
2018 szeptember 4.   Retikül
Egy kellemes, meleg fürdő már önmagában is csodás hatással van testre és lélekre, ám, ha fokozni akarod bőrszépítő hatását, készíts méregtelenítő hatású vizet.
Alga: hogyan fogyasszuk? – Receptötletekkel
2018 szeptember 3.   Napidoktor
Az algák egészségvédő hatásukon túl méregtelenítenek is, így egyre többen fogyasztják őket a reformtáplálkozás hívei, mindamellett, hogy az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon. Azokon a vidékeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és hosszú életűek. Az óceán létfontosságú
Cékla: az egyik legjobb méregtelenítő
2018 szeptember 2.   HáziPatika
A cékla meglepően egészséges élelmiszer, ráadásul csaknem egész évben bőségesen rendelkezésre áll. Aki alaposan belegondol fogyasztásának előnyeibe, könnyen étrendjének állandó szereplőjévé teheti. Nem puszta szófordulat, hogy ez okos döntés.
A méregtelenítés humbug, mondja a tudomány, kivéve egy esetet
2018 augusztus 29.   Szeretlek Magyarország
Igazából azért nincs értelme, mert szervezetünk folyamatosan úgy is ezt teszi. Végre itt a tudományos magyarázat.
Méregtelenítés: hetente egyszer!
2018 augusztus 29.   Napidoktor
Az evés csodálatos dolog, életben tart bennünket, emellett rengeteg örömöt okoz.