Jóga

A jóga pozitív egészségügyi hatásai 50 éves kor felett
2018 június 21.   Ridikül
Jógázni talán sosem késő elkezdeni, persze minél idősebben vágunk bele, annál fontosabb, hogy előtte beszéljünk egy szakemberrel, aki megvizsgál és felvilágosít bennünket arról, hogy van-e valamilyen egészségügyi problémánk, amire különösen figyelnünk kell (bár ez igaz minden mozgásforma esetében).
A jóga világnapja: a világ legjobb jógahelyszínei
2018 június 21.   NLCafé
A jóga világnapja alkalmából az Emirates légitársaság összegyűjtötte a világ legfantasztikusabb jógahelyszíneit. Az Indiából származó jóga több egyszerű mozgásformánál: az ember testi, lelki, szellemi, szociális és spirituális kiteljesedését szolgálja. Elmélyülés a tengerparton, egy kis templomban, a Himalája közelében vagy éppen a világ legnépszer
Ezek a világ legcsodálatosabb helyei a jógázáshoz!
2018 június 20.   Glamour
Imádni fogod!
140 ezres jógamatracon vágják magukat kutyapózba a kőgazdagok
2018 június 20.   NLCafé
Azt mondják, minden annyit ér, amennyit hajlandóak érte fizetni az emberek. Nos, ennek a 180×61 centis műanyagdarabnak 140 ezer az értéke.
Jóga és meditáció mint ególegyezgetés?
2018 június 19.   Hírstart
Noha eredeti céljuk homlokegyenest az ellenkezője, egy új kutatás szerint a jóga és a meditáció nem az egó elengedését, hanem épp a megerősödését szolgálják.
Balance Hall néven egy nagyon okos irodaház épül a Váci úton
2018 június 19.   iroda.hu
Már az alapkőletétel ceremóniájának helyszíne is jelezte, hogy a Balance Office Parkban hatalmas változások történtek az elmúlt három évben. A CPI irodaház-megújítási programja során a Balance Building teljesen újjászületett, a Balance Loft pedig divatos indusztriális atmoszférát teremt az ott dolgozók részére. Időközben létrejött egy 3 ezer m2-es, ősfás belső park, amely az ünnepségnek is otthon…
Fantasztikus! – Már az edzőnadrágokat is megokosították
2018 június 18.   Bumm.sk
A Wearable X nevű startup bemutatta a Nadi X nevű jóganadrágot. Ez egy okos jóganadrág, amelybe beleszőttek öt érzékelőt. Ezek gyűjtik az adatokat az edzésről, és a The Pulse nevű telefonos alkalmazáson keresztül egyből megmutatja az eredményeket – írta a Nuus.hu.
Itt van a jóganadrág, ami nem csak szexi, hanem okos is, és férfiak is hordhatják
2018 június 18.   Nuus
Még egy termék, ezúttal egy ruhadarab vált „okossá”.
Egoisták lehetünk a meditációtól és a jógától
2018 június 18.   Femcafe
Egy friss tanulmány bizonyította be.
SUP jóga: "kint a vízen megszabadulsz a városi élet behatároltságától, a végesség érzésétől"
2018 június 18.   NLCafé
Itt a nyár, de vajon milyen hatással van ránk az erősen bekorlátozott, nagyvárosi életmód után a szabad, végtelen tér, a víz, a napsütés, egyáltalán maga a természet? Cikkünkben pszichológiai és sportoktatói szempontból jártuk körbe, hogy az elemi erők jelenléte mire tanítja meg az embert és hogyan használható mindez akár a hétköznapok problémáinak
Jógára és a közérzetjavító tánckurzusra is futotta a kormányközeli alapítványoknak
2018 június 12.   HírTV
Százmilliókból gazdálkodnak a kormányközeli alapítványok, ám hogy pontosan mire költik, arról a legfrissebb beszámolójukban is hallgatnak.
4 élvezetes tanács a jó alváshoz
2018 június 11.   Női NetCafe
Csaknem félmillió felnőtt alvási szokásainak elemzésekor kiderült, hogy a futás, a jóga, a kertészkedés és a golf jelentősen javítja a pihenés minőségét, míg a házimunka és a gyermeknevelés rontja azt.
Jógatáborok, avagy csodás önismereti út másként – Interjú Jakab Adrival, az Amasole Jógastúdió alapítójával
2018 június 10.   Noizz
Itt a nyár és ezzel együtt a megújulás ideje, hiszen valljuk be jó időben minden mozgás jobban esik az embernek, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor tudunk a legjobban feltankolni a pozitív energiákból.
5 film a tökéletes vasárnap esti pihenéshez
2018 június 10.   Cosmopolitan
Már most azon stresszelsz, hogy holnap mennyi meló vár az irodában? Iktass be egy gyors esti jógát és a lazulást fejeld meg egy szuper filmmel. Mutatjuk a legjobbakat!
Ha itthon is lenne, már holnap indulnánk kecskejógára
2018 június 9.   Velvet
Az angliai Malvern város tavaszi fesztiválján végre a kecskejógát is ki lehetett próbálni. Nem érti? Egyszerű: kecske+jóga=kecskejóga.
Az 5 legnagyobb félreértés a jóga körül
2018 június 8.   Ezoterikus.hu
Ez a cikk azt a köztudatban lévő, jógával kapcsolatos öt fő félreértést hivatott tisztázni, mellyel gyakran találkozhatsz, és nagy mértékben hozzájárul a jóga téves megítéléséhez.
FLOW NAP Bükfürdőn
2018 június 7.   Hírstart
A jóga világnapja alkalmából, 2018. június 16-án, szombaton délelőtt a bükfürdői Kneipp és Nordic Walking parkban, délután pedig a Hotel Piroskában ingyenes FLOW NAP várja az érdeklődőket.
Ezt láttuk a Brain Baron
2018 június 6.   Kreatív Online
Ilyennek kéne lennie Budapestnek. Rengeteg fiatal, fesztiválfeeling, tömeg a felszínen, életszimulátorok és jóga – migránsok és robotok odabent.
Felfrissülés a testnek és a léleknek – Napi 20 perc jóga a mentális és fizikai egészségünkért
2018 június 6.   Ridikül
A jóga nemcsak azoknak ideális mozgásforma, akik fogynának, feszesednének, vagy a hajlékonyságukon fejlesztenének, hanem azoknak is, akiknek a fittség mellett lelkük és szellemük felélénkítése is fontos. A jóga ugyanis megtisztít kívül-belül, így ha reggelente szánunk rá 20 percet, az egész napunk energikusabban fog indulni! Videó!
Csillag Zsuzsi a szabadban jógázott egy tőle igencsak szokatlan szettben
2018 június 5.   Glamour
A Süel tervezője kimozdul a komfortzónájából