Jóga

Öröm nézni ezt a 136 kilós jógaoktatót!
2019 január 19.   Nuus
Jessica Rihal szerint baromság, hogy a jóga csak a vékonyaknak való. A 35 éves nő azon dolgozik, hogy túlsúlyos sorstársait motiválja.
A legjobb sport annak, aki nem szeret futni
2019 január 18.   HáziPatika
Több korábbi kutatás eredményeit összevetve amerikai és holland kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a jóga kardiovaszkuláris szempontból legalább olyan hatékony lehet, mint a futás vagy a kerékpározás. Emellett számos más pozitív hatással is...
Engedély nélkül épített jógaközpontot a rákos gyerekeknek gyűjtő alapítvány
2019 január 18.   Szeretlek Magyarország
A jógafoglalkozásokat tartó stúdiót ráadásul a ház lakói szerint nem is rendeltetésszerűen használják.
Engedély nélkül épített jógaközpontot a rákos gyerekek nevében gyűjtött pénzből a Daganatos.hu Alapítvány
2019 január 18.   Népszava
Nem kapott hivatalos bejelentést az önkormányzat, az ügyet továbbították a budapesti kormányhivatalhoz.
Engedély nélküli jógaközpontot építettek a rákos gyerekek nevében gyűjtött pénzből
2019 január 18.   168 Óra Online
Eddig 1,7 milliárd forintot gyűjtött a Daganatos.hu Alapítvány az 1 százalékos szja-felajánlásokból, amelyet kampányfilmjeik alapján a daganatos gyerekek támogatására költenek. A 444.hu viszont azt írja, hogy az alapítvány másra költi a támogatást. Például egy engedély nélkül épített jógaközpontra.
Jógaközpontot épített a Daganatos.hu Alapítvány a rákos gyerekek nevében gyűjtött felajánlásokból
2019 január 18.   HVG
Az építménnyel ráadásul több probléma is van, a ház lakói szerint pedig többször előfordult, hogy a stúdióban bulikat tartottak. Az alapítvány azt mondja, a központ a betegség kialakulásának megelőzését szolgálja.
Jógázni hív az Orbit
2019 január 18.   Hírstart
Az újévi kihívásban az Orbit és Airwaves cukormentes rágógumik egyszerű megoldást jelentenek hangulatunk javítására, hiszen a jó közérzet a legnagyobb jutalom mindannyiunk számára. A 21 napos kihívás ideje alatt 10 jógaoktató videó lesz elérhető az Orbit honlapján, melyekben az egészséges életmód rajongója, Iszak Eszter, valamint egy profi jógaokta
Iszak Esztivel kampányol az Orbit
2019 január 18.   Hírstart
A 21 napos kihívás ideje alatt 10 jógaoktató videó lesz elérhető az Orbit honlapján, melyekben az egészséges életmód rajongója, Iszak Eszter, valamint egy profi jógaoktató mutatja be a jóga alapjait lépésről lépésre. Az #OrbitChallenge magában foglal egy nyereményjátékot is, melynek keretében divatos sporttáska a jutalom Orbit és Airwaves rágógumik
Jógázni hív az Orbit
2019 január 18.   Márkamonitor
Az újévi kihívásban az Orbit és Airwaves cukormentes rágógumik egyszerű megoldást jelentenek hangulatunk javítására, hiszen a jó közérzet a legnagyobb jutalom mindannyiunk számára. A 21 napos kihívás ideje alatt 10 jógaoktató videó lesz elérhető az Orbit honlapján, melyekben az egészséges életmód rajongója, Iszak Eszter, valamint egy profi jógaokta
Ez a testmozgás jelentősen enyhítheti a krónikus hátfájást
2019 január 18.   Női NetCafe
Krónikus, a hát alsó részét érintő fájdalom esetén a jóga éppoly hatékony terápia lehet, mint a fizikoterápia – derül ki egy friss kutatásból.
130 kilósan lett jógaoktató
2019 január 14.   NLCafé
A 35 éves Jessica több mint 10 éve jógázik, és oktatóként azon dolgozik, hogy a túlsúlyosak is megtapasztalhassák a jóga örömeit.
Vajon mi a titkuk? 16 híres ember, akin nem fog az idő
2019 január 12.   Joy
Gyakran halljuk, hogy az egészséges táplálkozás, a mozgás és a jóga milyen jó hatással van a szervezetünkre. Kár is lenne tagadni, de mi van a jó génekkel? Esetleg azzal, hogy egyes hírességek az örök ifjúság titkos elixírjét birtokolják?
5 természetes gyógymód a krónikus fájdalmak leküzdésére
2019 január 12.   Női NetCafe
Amerikai kutatók azt vizsgálták, mennyire hatékonyak a kiegészítő kezelések olyan problémák esetén, mint amilyen pl. a nyaki fájdalom, az osteoarthritis, a fibromyalgia és a migrén. Kiderült, hogy a jóga, a tai chi, az akupunktúra, a masszázs, a relaxáció mind hatékony kezelési módnak számít.
4 jógagyakorlat, mely még a hallást is javítja
2019 január 11.   Napidoktor
A rendszeres jógázás nagymértékben segít megőrizni testi, szellemi és lelki egészségünket. De ki gondolná, hogy még hallásunk javításához is segítségül hívhatjuk? A halláscsökkenés egyik ismert oka a pajzsmirigy alulműködése, mely akár siketséghez is vezethet. A pajzsmirigyműködés megfelelő beállításával általában hallásjavulás érhető el. Több olya
Leonardo DiCaprio volt barátnője egzotikus helyeken meztelenkedik
2019 január 8.   Szeretlek Magyarország
Nina Agdal csak strandol és jógázik.
Tönkreteszi a jógázást, ha ezt esszük
2019 január 6.   HáziPatika
Érdemes betartani azt az általános szabályt, miszerint legalább két órának el kell telnie a jógaóra és az utolsó étkezés között. Ha ezt valami miatt mégsem tudjuk betartani, akkor is van pár olyan étel, amelynek a fogyasztását javasolt kerülni, ha...
Ez a 3 jóga applikáció neked való, ha nincs időd eljutni órára
2019 január 5.   Glamour
Otthonról is sportolhatsz könnyedén
A "jógabőr" az idei év legújabb beauty trendje!
2019 január 4.   Joy
Nem kellett sokat várni arra, hogy az idei év első beauty őrülete megszülessen, ami pedig nem más, mint a "yoga skin", vagyis a "jógabőr".
Ha ilyen szexi jógaoktatónk lenne, minden órán ott ülnénk az első sorban
2018 december 28.   Player
És még a szerkesztőségben is lótuszülésben ülnénk.
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2018-12-23
2018 december 23.   HarmoNet
Ma itt az alkalom egy közös, családi kirándulásra. Nem kell nagy távokat teljesítenünk, elég lehet egy jóleső séta is! Lényeges, hogy közben beszélgetni is tudjunk! Ma érzékenyebbek leszünk, így könnyebben bánthatjuk meg egymást. Sérülékenyebbek leszünk, idegrendszerünket tekintve is. Jót tehet a jóga, vagy a meditáció, így visszanyerjük lelki békénket, s a párkapcsolatunk is kellemesebb lesz!