Jóga

Britney Spears állóspárgájától leesik az állad
2018 augusztus 13.   24.hu
Jógázott egy kicsit.
Ez a testmozgás csökkenti a terhességi stresszt és a szorongást
2018 augusztus 11.   Női NetCafe
A jóga csökkentheti a kismamák szorongás- és depresszió-kockázatát – derült ki az első kutatásból, amely ezt az összefüggést vette górcső alá.
Lindsay brutálszexi képeitől olyanokat fogsz álmodni, hogy még magad előtt is zavarba esel
2018 augusztus 9.   Nuus
A fitnesz meg a jóga jót tett a testének, meg a mi lelkünknek is.
10+ indok, hogy belevágj életed legnagyobb kalandjába
2018 augusztus 8.   Noizz
Az égszínkék tenger, a jógázás fél lábbal a habokban és a szinte érintetlen természet meghódítása csak néhány indok arra, hogy belevágj ebbe az októberi srí lankai utazásba. A cikkben és a videóban találod a többit!
A szomszéd kertje még zöldebb?
2018 augusztus 7.   active beauty
Saját termesztésű bio fűszernövények és egy mozgásfajta, ami jobban ellazít, mint bármelyik jógaóra. Kapja a kezébe a kertben az ásót ...
A Graphisoft Park az új Szilícium-völgy!
2018 augusztus 6.   iroda.hu
Akár a Szilícium-völgyben Az új, különálló irodaépület belső kialakítása is a meglévő komplexum szellemiségét követi. A földszint dizájnja a föld elemét idézi, az emeleteken a víz és az égbolt színei köszönnek vissza. Az irodaterek kialakításánál a fő szempont a kényelem és a hatékonyság volt; a nyitott irodák a természetes megvilágítással bíró helyiségekbe kerültek, a tárgyalók, a telefonszobák…
3 könnyű, pihentető jógapóz magas vérnyomás ellen
2018 augusztus 4.   Ridikül
Aki már egy ideje jógázik, és több irányzatot megismert, annak az lehet az érzése, hogy a jógának mindenre van megoldása. Ez nem is áll távol az igazságtól. Az úgynevezett helyreállító jógapózok célja, hogy ellensúlyozzák azokat a káros hatásokat, amelyeknek a testünk nap mint nap ki van téve.
Te is unod már a láblógatós nyaralásokat? Van egy ötletünk!
2018 augusztus 3.   Noizz
Az utóbbi időben egyre népszerűbbé válnak a tematikus utazások, amelyek elsősorban az aktív pihenésről szólnak. Ennek szellemében most egy szuper lehetőséget mutatunk be nektek. Persze, csak ha ti is szívesen jógáztok Srí Lanka tengerpartján!
Lótusz túrákat indítanak hétvégén a Szegedi Füvészkertben
2018 augusztus 2.   Hírstart
Lótusznapokat tartanak izgalmas programokkal, közös jógázással és keleti zsonglőrökkel.
A jógát soha nem késő elkezdeni, a testünk mindig hálás lesz érte
2018 július 31.   boon
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A reiki mester szerint a helyes légzés a legfontosabb. Interjú: Bernáth Katalin reiki mesterrel, jógaoktatóval.
A jógát soha nem késő elkezdeni, a testünk mindig hálás lesz érte
2018 július 31.   szon
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A reiki mester szerint a helyes légzés a legfontosabb. Interjú: Bernáth Katalin reiki mesterrel, jógaoktatóval.
4 jógagyakorlat, mely lehűti a testünket a nagy melegben
2018 július 27.   Ridikül
A jógának számos pozitív hatása van, melyek között ismertek és kevésbé ismertek is akadnak. Talán kevesen tudják, hogy a jóga akár abban is segíthet, hogy lehűtsük a testünket a nyári forróságban.
A jógázók 10 százalékánál alakul ki váz- és izomrendszeri megbetegedés
2018 július 26.   Napidoktor
A Sydney-i Egyetem kutatóinak megállapítása szerint az emberek 10 százalékánál okoz váz- és izomrendszeri megbetegedést (MSDk) a jóga, és az esetek 21 százalékában súlyosbítja a már meglévő fájdalmakat. A Journal of Bodywork and Movement Therapies folyóiratban közölt tanulmány szerint a jóga világszerte egyre népszerűbb kiegészítő- és alternatív te
Lecsukták, mert pucéran jógázott
2018 július 26.   Lokál
Eric M. Stagno a hétvégén gondolt egyet és betért a Planet Fitness nevű New Hampshire-i helyre, ahol jógázni szeretett volna.
5 szuper jógapóz, amely segíthet, hogy nekünk is lapos hasunk legyen
2018 július 23.   Ridikül
A laposabb hasért és a formásabb alakért sok mindenre képesek vagyunk, ha egyszer elhatározzuk magunkat. Ebben nyújthat segítséget ez az 5 szuper jógapóz is, amely segíthet a célunk elérésében. Videó!
Fordulat! Békét köthet exmenyével Pécsi Ildikó
2018 július 23.   Hírstart
Hét év után békét köthet egymással Pártos Csilla és volt anyósa a Kossuth-díjas színművész Pécsi Ildikó. A Lokál információi szerint a változást a jógaoktató új párja, és egyben ügyvédje Dániel mozdította előre.
Itt az új őrület, a sójóga!
2018 július 23.   NLCafé
A sójóga, igaz, nem újdonság, de úgy tűnik egyre nagyobb sikernek örvend. New York, Európa után már Londonban is nyitottak egy központot. De hogy pontosan a jógának milyen típusáról van szó? Elmondjuk!
Fordulat! Békét köthet exmenyével Pécsi Ildikó
2018 július 23.   Lokál
Hét év után békét köthet egymással Pártos Csilla és volt anyósa a Kossuth-díjas színművész Pécsi Ildikó. A Lokál információi szerint a változást a jógaoktató új párja, és egyben ügyvédje Dániel mozdította előre.
15 egyszerű jógapóz, amelytől előnyére változik a testünk már egy hónap alatt
2018 július 19.   Ridikül
Bár kissé időigényes és rendszeresen kell elvégeznünk ezeket a jógagyakorlatokat, de ha lelkiismeretesen rááldozzuk az energiát, akkor már egy hónap alatt megtapasztalhatjuk, hogy az előnyére változik a testünk a segítségükkel. Nemcsak rugalmasabbak, de izmosabbak és hajlékonyabbak is leszünk, a végén pedig arra eszmélünk, hogy egy új hobbink van!
Dögös! Kim Kardashian bugyiban jógázik – Fotók!
2018 július 17.   Lokál
Kim Kardashian lehetne a jóga nagykövete, neki ugyanis bárki elhiszi, hogy ez a sport nemcsak testi-lelki felüdülést ad, de nagyon szexi is. A realitysztár Los Angeles-i otthonához tartozó partszakaszon edzett egyik hajnalban barátnőjével és személyi trénerével.