Jóga

Magyarország legnagyobb életmód fesztiválja a Balaton partján
2018 április 18.   Hírstart
A fesztivál programját előadások, jóga, tánc, zene, meditációk, workshopok színesítik. Több mint húsz - köztük három zenei - helyszín közül választhatnak a látogatók.
A nagy YouTube-os jógakörkép - Ezeket a csatornákat kövesd, ha mindened az otthoni torna
2018 április 16.   Hírstart
A jóga egy rendkívül népszerű edzésmódszer, mégpedig nem is véletlenül, hiszen egész testünket átmozgatja, valamint az olyan mélyizmokat is karbantartja, amelyeket talán egyik másik edzéstípus sem.
A nagy YouTube-os jógakörkép - Ezeket a csatornákat kövesd, ha mindened az otthoni torna
2018 április 16.   Noizz
A jóga egy rendkívül népszerű edzésmódszer, mégpedig nem is véletlenül, hiszen egész testünket átmozgatja, valamint az olyan mélyizmokat is karbantartja, amelyeket talán egyik másik edzéstípus sem.
A meztelen jógás lány fotói sokadszorra robbantják fel az internetet
2018 április 16.   NLCafé
Nyilván a meztelen jóga műfaja rettenetesen érdekli az embereket. A meztelenül jógázó nő egyébként rengeteg embert megihletett, és nagyon sokan követik a példáját, de a műfajnak továbbra is Nude Girl a koronázatlan királynője.
Az orvosok 15 évig azt mondták, egy életre mozgássérült marad, de a veterán katona átlépte az árnyékát
2018 április 13.   Lájk
134 kilósan kezdett neki jógázni úgy, hogy járni sem tudott, és minden jógaoktató elutasította.
Ismerd meg a Zoé Animal Yoga-t Enrico De Luca-val – Hétvégi program az Amasole Jógastúdióban
2018 április 11.   Noizz
Állati magnetizmus, ősi mozdulat minták, kapcsolódás a belső ösztönvilággal, erő, szabadság, kiteljesedés és az örökké lobogó élet energia.
Ismerd meg a Zoé Animal Yoga-t Enrico De Luca-val – Hétvégi program az Amasola Jógastúdióban
2018 április 11.   Noizz
Állati magnetizmus, ősi mozdulat minták, kapcsolódás a belső ösztönvilággal, erő, szabadság, kiteljesedés és az örökké lobogó élet energia.
Újrahasznosított tengeri hulladékból készített jógakollekciót az Adidas
2018 április 10.   NLCafé
Megérkezett az Adidas újabb, környezettudatos szellemben készült kollekciója, amely a jógázóknak kedvez.
A meditációnak akár 7 évig tartó hatásai is lehetnek a tudomány szerint
2018 április 10.   Ridikül
Akár nyitottak vagyunk az olyan gyakorlatokra, mint a meditáció és a jóga, akár nem, tudományosan is többször bizonyították, milyen jó hatással vannak az emberi szervezetre. Egy kaliforniai kutatás szerint ráadásul nagyon hosszú távon élvezhetjük ezeket.
Egy 99 éves jógaoktató 3 legfontosabb tanácsa az egészséges élethez
2018 április 10.   Femcafe
Érdemes hallgatni rá.
Itt te is körülnézhetsz a nőknek tartott meztelen jógaórán – fotók!
2018 április 8.   Zoom
Egy 29 éves jógaoktató azzal szeretne önbizalmat adni a különböző korú és testalkatú hölgyeknek, hogy pucéran tart nekik foglalkozásokat.
Ez a testmozgás hatásosan enyhítheti a krónikus hátfájást
2018 április 6.   Női NetCafe
Krónikus, a hát alsó részét érintő fájdalom esetén a jóga éppoly hatékony terápia lehet, mint a fizikoterápia – derül ki egy friss kutatásból.
A kézimunka az agy jógája
2018 április 5.   Ridikül
Manapság már kiveszőben van nagyanyáink egyik legfőbb hobbija, a kézimunka. Pedig a kötésnek, horgolásnak és varrásnak sokkal több haszna volt annál, mint hogy mindig akadt egy újabb csipkeabrosz...
Jogerős: Pártosnak mennie kell Pécsi házából – Ennyi időt kapott a távozásra fiával
2018 március 29.   Hírstart
– Három év után jogerőssé vált az ítélet Pécsi Ildikó (77) ügyében: Pártos Csillának (50) el kell hagynia egykori anyósa lakását! Mint ismeretes, a Kossuth-díjas művésznő és egykori menye ingatlanpere még 2015-ben kezdődött, miután Pécsi és Szűcs Lajos (74) fia, Csaba bejelentette válását Pártostól. A jógaoktatóként dolgozó exfeleség azonban a szak
Halle Berry most épp egy félmeztelen jógapózt villantott a követőinek
2018 március 28.   Player
Az év elején megmutattuk, hogy milyen bikinis képpel indította a 2018-as esztendőt a színésznő. Ezúttal még lejjebb vetkőzött eggyel, persze azért megmaradt a jó ízlés határain belül, ahogy azt tőle megszokhattuk.
Videó – Hány éves kortól kezdhető a gyerekjóga?
2018 március 28.   Napidoktor
A gyerekjóga elsősorban azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek mozgáskultúrája kialakuljon és fejlődjön, de a nyújtás és a gerinc edzése is nagyon fontos szerepet kap. Csige Boglárka jógaoktató elárulta, hogy nincs alsó és felső korhatára a mozgásformának, és az is kiderült, hogy milyen pozitív hatásai lehetnek a jógának. A videó megtekintéséhez kat
Dobj le pár kilót, és jótékonykodj jógával!
2018 március 27.   NLCafé
Itt egy szuper kezdeményezés, amivel csak nyerhetsz: egészségesebb leszel, fittebb, könnyebb, és ráadásul a leadott kilóiddal rászorulókon segíthetsz.
Pár perc jógával a stressz ellen
2018 március 24.   Ridikül
Az nem újdonság, hogy a jóga rendkívül jót tesz a szervezetünknek és az elménknek egyaránt. Nem csoda, hogy a 21. század egyik kedvenc mozgásformájává vált. Szakértők szerint azonban ha nem nagyon van időnk a nyújtógyakorlatokra, ezt az egyet azért mindennap végezzük el vagy építsük be a rutinunkba, ugyanis csodákat művel a stresszoldó képességünkk
Áprilistól jógázáshoz is bevásárolhatsz az Ikeában
2018 március 24.   Dívány
Komplett jóga és wellness kollekcióval debütálnak, hogy kipihenhesd magad és megnyugodhass végre. Az ágysátradban.
A jóga mindenkié – gyakorlatok kerekesszékkel
2018 március 23.   Ridikül
Rengeteg cikk és videó található az interneten a különböző jógagyakorlatokról, azonban szinte egyáltalán nem esik szó arról, hogyan jógázhatnak azok, akik mozgásukban korlátozottak – pedig a jóga mindenkié, és kerekesszékesként is élvezhetjük jótékony hatásait.