Marian Cozma

Csökkent az olaj ára
2019 február 8.   vg.hu
Míg Ázsia vegyesen áll, addig Amerika és a BUX mínuszban zárt. Ma tíz éve vesztette életét támadásban Marian Cozma, a Veszprém kézilabdázója. VG-reggel.
Az apja nélkül emlékezhetnek Marian Cozmára a sportoló halálának 10. évfordulóján?
2019 február 7.   Blikk
Petre Cozmát és az összes csapattársát is várják a szervezők a Marian Cozma meggyilkolásának tizedik évfordulóján tartott megemlékezésen február 8-án a Veszprémi Aréna előtti Dísztéren.
Mocsai Lajos megálmodta Marian Cozma halálát
2019 január 26.   ATV
Élete legnehezebb feladatáról vallott Mocsai Lajos, illetve arról: megálmodta egyik legjobb játékosa, Marian Cozma halálát.
Látogatás a meggyilkolt veszprémi kézilabdázó családjánál
2018 szeptember 8.   Infostart
„Érdes” környékről, de melegszívű emberek közül érkezett a kilenc és fél évvel ezelőtt meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, a román Marian Cozma. A seb begyógyíthatatlan, de az áldozat apja, Petre Cozma igyekszik életben tartani a játékosként közszeretetnek örvendő fia emlékét. A riport Bukarestben készült.
Cozma-gyilkosság: Segédmunkából fizet kártérítést Sztojka Iván?
2018 augusztus 22.   BorsOnline
Gyártelepi segédmunkásként van bejelentve a szabadlábra helyezett Sztojka Iván – tudta meg a Bors. Vajon keresetéből mikorra tudja kifizetni a Cozma családot?
Alighogy szabadult, máris rendőröket hívtak a Cozma-gyilkosságban érintett Sztojkára
2018 augusztus 16.   Blikk
Siófok – Az Aranyparton okozott problémás helyzetet a három hete feltételesen szabadult Sztojka Iván népes társasága.
Cozma-gyilkosság: dajdajozva készül lakodalmára Sztojka
2018 augusztus 16.   BorsOnline
Amióta kijött a sittről, hajnalba nyúló mulatozások, esküvői készültség és súlyos emberek társasága jellemzi Sztojka Iván életét. A napokban Siófokon hívtak rájuk rendőrt.
Meg tud változni egy ember, aki korábban erőszakos bűncselekményben vett részt?
2018 augusztus 11.   ATV
Sztojka Ivánt, pártfogói felügyelet mellett, a bíróság 9 év 5 hónap után, feltételesen szabadlábra bocsátotta. A fennmaradó 4 év 5 hónapot már szabadlábon töltheti az a férfi, aki bűnsegédként részt vett Marian Cozma, egykori veszprémi kézilabhodázó meggyilkolásában.
Tényleg van olyan törvény, ami alapján a Balatonnak körbejárhatónak kéne lennie?
2018 augusztus 5.   ATV
Lehet, hogy hamarosan teljesen körbeparcellázzák a Balaton-partot? Erre is keressük a választ a vasárnapi esti Heti Napló című műsorunkban, valamint annak is utánajártunk, hogy hogyan lehet valakiből világjáró pilóta. Emellett pedig Marian Cozma gyilkosainak szabadulásával is foglalkozunk. Heti Napló, vasárnap este 19:00-kor, az ATV-n.
Bán Károly: Szabadulóbuli
2018 július 31.   Könyves Magazin
Titokban hagyta el a luxusbörtönként emlegetett szombathelyi intézményt Sztojka Iván, a Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja.
Petre Cozma: lehetséges, hogy Sztojka megvásárolta a szabadságát
2018 július 27.   Infostart
Az ügyészség és a bíróság teljes egyetértésének és olajozott együttműködésének köszönhetően szabadult ki a börtönből a vártnál négy és fél évvel korábban Marian Cozma egyik gyilkosa.
BMW-vel furikázik, mi meg nyomorgunk: megszólalt Marian Cozma édesapja
2018 július 27.   Ripost
Vérlázítónak tartja Marian Cozma édesapja, hogy fia egyik támadója, Sztojka Iván, jóval a kiszabott börtönbüntetés lejárta előtt, négy és fél évvel korábban kiszabadult.
Cozma-gyilkosság: „Lehetséges, hogy megvásárolta a szabadságát”
2018 július 26.   She
Mint beszámoltunk róla, négy évvel és öt hónappal a rá kiszabott büntetés lejárta előtt kiengedték a börtönből a Marian Cozma gyilkossága ügyében harmadrendű vádlottként elítélt Sztojka Ivánt. A volt veszprémi beálló apját, Petre Cozmát érthető módon feldühítette a hír, és az Emberi Jogok Európai Bíróságához kíván fordulni.
Ilyen sok pénzzel tartozik az államnak Sztojka Iván, mégis BMW-vel furikázik
2018 július 26.   Ripost
Százmillió forintos bűnügyi költséggel tartozik az államnak, a meggyilkolt Marian Cozma édesapjának pedig 16 millió forintot kéne kifizetnie Sztojka Ivánnak
Fizess, Sztojka! – Marian Cozma-gyilkosság
2018 július 26.   BorsOnline
Új BMW-vel jár Sztojka Iván. Az ő nevén van? Ha igen, máris beszállhat az árával a 100 milliós bűnügyi költség törlesztésébe. Utána fizetheti a megölt kézilabdás apjának a 16 millió forint rá eső részét.
Cozma-gyilkosság: négy évvel korábban szabadult az egyik vádlott
2018 július 25.   She
Négy évvel és öt hónappal a rá kiszabott büntetés lejárta előtt kiengedték a börtönből a Marian Cozma gyilkossága ügyében harmadrendű vádlottként elítélt Sztojka Ivánt.
Így reagált Marian Cozma apja a fia támadójának szabadulására
2018 július 25.   Ripost
Kilenc év telt el Marian Cozma halála óta. A múlt héten hazaengedték az egyik felelőst, Sztojka Ivánt jó magaviselete miatt, ami kiborította az áldozat édesapját.
Kiengedték a börtönből a Marian Cozma halála miatt elítélt Sztojkát
2018 július 25.   Ripost
Bulival ünnepelték rokonai és barátai Sztojka Ivánt, aki négy évvel előbb szabadult, a férfi új BMW-t is kapott...
Hazaengedték a börtönből a Marian Cozma haláláért elítélt Sztojka Ivánt
2018 július 25.   BorsOnline
Óriási bulival ünnepelték rokonai és barátai Sztojka Ivánt, aki négy évvel előbb szabadult a Marian Cozma megölésében való részvételért kapott büntetéséből.
Marian Cozma családja sem kapta még meg a kártérítést
2017 december 8.   ATV
Jogilag nincs minden rendben itthon a kártérítési igények érvényesítése körül. Így fogalmazott Magyar György annak kapcsán, hogy kiderült: máig nem kapta meg az olaszliszkai lincselésben megölt tanár családja a nekik megítélt 46 millió forintot. Az ügyvéd szerint az államnak, vagy valamilyen alapítványnak kellene megelőlegeznie a jogerősen megítélt