Marian Cozma

Kitálalt a meggyilkolt sportoló családjának az ügyvédje: ijesztő dolgokat mondott
2017 október 19.   Ripost
Marian Cozma kézilabdázó szülei az évek múlásával egyre rosszabbul vannak. Eddig egy fillért sem kaptak a 200 milliós kártérítésből. Ügyvédjük elmondta, miért...
Mécsesek Marian Cozma szobránál: 40 éve alakult meg a veszprémi férfi kézilabdacsapat - galéria
2017 január 9.   Blikk
Veszprém - Negyven éve, 1977 január 9-én alakult meg a kétszeres Kupagyőztesek Európa Kupája (KEK) győztes, 24-szeres magyar bajnok és 25-szörös kupagyőztes Veszprémi férfi kézilabdacsapat, amely története során háromszor is Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott.
Férfi kézi: így emlékszik korábbi veszprémi csapattársa Cozmára
2016 szeptember 8.   She
Szeptember 8-án lett volna 34 éves Marian Cozma, a Veszprém kézilabdacsapatának hét évvel ezelőtt tragikus körülmények között meggyilkolt beállósa. A klub és korábbi csapattársa, Iváncsik Tamás az interneten emlékezett meg az egykori román légiósról.
Életveszélyben Marian Cozma édesapja!
2016 július 9.   Blikk
Bukarest — Életveszélyes állapotba került Marian Cozma (†26) édesapja. A Blikk értesülései szerint Petre Cozma a fia halála után pszichés megrázkódtatások hatására cukorbeteg lett. Ennek a karbantartható, ám súlyos betegségnek szövődményeként érszűkülete is lett, amely az elmúlt fél évben egyre csak rosszabbá vált.
A Cozma-gyilkosságban résztvevő enyingi banda tagjai okoztak tömegverekedést Siófokon
2016 június 21.   Blikk
A 2009-es Cozma-gyilkosságban is érintett, három férfit kőröz garázdaság miatt a rendőrség, akik vasárnap hajnalban tömegverekedést provokáltak ki a siófoki Petőfi Sétányon.
Tömegverekedés Siófokon
2016 június 21.   hirado.hu
Sajtóinformációi szerint az enyingi banda kötött bele az egyik szórakozóhely teraszán beszélgető sportolókba, amelynek tagjai közül többen a veszprémi kézilabdás, Marian Cozma meggyilkolásában is közreműködtek. A rendőrök három embert keresnek.
Cozma-gyilkosság: idő előtt szabadult P. Gábor
2016 március 31.   BorsOnline
Kiszabadult a börtönből a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja. P. Gábor március 4-én hagyta el a pálházi fegyintézetet, barátai egy üveg pezsgővel várták a börtönajtóban. Most korábbi barátnője budapesti lakásában él.
Férfi kézi: hét éve gyászol Veszprém, Cozmára emlékeznek
2016 február 8.   She
Február 8-a gyásznap a veszprémi kézilabdában. Hét éve vesztette életét Marian Cozma, a Veszprém román válogatott légiósa. Azóta minden évben megemlékeznek az egykori kiválóságról.
Szívrohama volt a börtönben Cozma gyilkosának
2015 október 6.   Blikk
Enying - Felőrölte a börtön Sztojka Ivánt, a Marian Cozma ügy miatt 13 évnyi börtönre ítélt férfi. A Bors információi szerint Sztojka szívrohamot kapott a rácsok mögött.
Szívrohamot kapott a Cozma haláláért elítélt Sztojka
2015 október 6.   BorsOnline
Több marék gyógyszert szed minden nap a rácsok mögött a Marian Cozma brutális megölése miatt 16 év börtönbüntetésre ítélt Sztojka Iván.
33 éves lenne a meggyilkolt Marian Cozma
2015 szeptember 8.   Blikk
Veszprém – Kedden (szeptember 8-án) ünnepelné 33. születésnapját Marian Cozma, a Bajnokok Ligája-döntős Veszprém férfikézilabda-csapatának hajdani csillaga, akit hat éve, 2009. február 8-án gyilkoltak meg.
33 éves lenne Marian Cozma
2015 szeptember 8.   Blikk
Veszprém – Kedden (szeptember 8-án) ünnepelné 33. születésnapját Marian Cozma, a Bajnokok Ligája-döntős Veszprém férfikézilabda-csapatának hajdani csillaga, akit hat éve, 2009. február 8-án gyilkoltak meg.
Cozma-gyilkosság: 16 milliós kártérítés
2015 április 16.   Alternatív Energia
A bíróság a szülőknek 5-5 millió, két húgának 3-3 millió forintos nem vagyoni kártérítést állapított meg.
Tizenhatmilliót kell fizetniük Marian Cozma gyilkosainak
2015 április 15.   Blikk
Budapest - A bíróság a két szülőnek 5-5 millió, míg két húgának 3-3 millió forint kártérítést ítélt meg kamatostul, ám ha a határozattal szemben fellebbezést nyújtanak be az alperesek, akkor az ügy másodfokon tovább tart.
Cozma-gyilkosság: 16 millió forintos ítélet
2015 április 15.   Metropol
Nem vagyoni kártérítést ítélt meg a bíróság a feldolgozhatatlan traumáért Marian Cozma családjának. Az ítélet még nem jogerős.
Tizenhatmillió forintot ítélt meg a bíróság nem vagyoni kárként a Cozma-ügyben
2015 április 15.   hirado.hu
A Cozma család még a vagyoni perben megítélt összegből sem kapott meg semmit, mert - bár az alperesek lefoglalt vagyonából kifizethető lenne a teljes kártérítés - a végrehajtási eljárások még tartanak.
Cozma-gyikosság: 16 milliós kártérítést ítéltek meg a kézilabdázó családjának
2015 április 15.   ATV
A Cozma-ügyben 16 millió forint nem vagyoni kártérítést ítélt meg - nem jogerős - ítéletében a Fővárosi Törvényszék szerdán a hat éve Veszprémben meggyilkolt kézilabdázó, Marian Cozma családjának az őket ért feldolgozhatatlan traumáért.
Férfi kézi: a hat éve meggyilkolt Marian Cozmára emlékeztek
2015 február 7.   She
Gyertyagyújtással és néma főhajtással emlékeztek a hat éve meggyilkolt Marian Cozmára, az MKB-MVM Veszprém és a román kézilabda-válogatott egykori játékosára szombaton Veszprémben a sportoló emléktáblájánál.
Marian Cozmára emlékeztek szombaton Veszprémben
2015 február 7.   hirado.hu
Gyertyagyújtással és néma főhajtással emlékeztek a hat éve meggyilkolt Marian Cozmára, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott egykori játékosára szombaton Veszprémben a sportoló emléktáblájánál.
Hat éve gyilkolták meg Marian Cozmát (Fotók)
2015 február 7.   Kripto Akadémia
Az MKB Veszprém egykori játékosára gyertyagyújtással emlékeztek.