2014. március 12. szerda

márc. 12
0:09
Arsenal: Özil megsérült, nem játszik a Tottenham ellen (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő-visszavágót követően elmondta, Mesut Özil kisebb sérülést szedett össze.
márc. 12
0:13
Championship: Bogdán nem kapott gólt a dobogós pályáján (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 35. fordulójában a Bolton Wanderers gól nélküli döntetlent játszott a táblázaton harmadik Derby County vendégeként: a Bolton a legutóbbi öt meccsén veretlen maradt és 11 pontot gyűjtött. A vendégek kapuját ezúttal is Bogdán Ádám őrizte.
márc. 12
0:45
Tenisz: Djokovics nyert, a nagy formában lévő horvát következik (She)
Ugyan szettet veszített, mégis sima győzelemmel jutott be a negyedik körbe Novak Djokovics az Indian Wellsben zajló férfi tenisztornán. A szerb világranglista-2. következő ellenfele a Delray Beachen tornát nyerő Marin Cilic lesz, a horvát remek formában van, ráadásul a Tommy Robredo elleni összecsapással az első lett az ATP-mezőnyben, aki a 2014-es szezonban elérte a 20 győzelmet.
márc. 12
7:21
NHL: megtorpant a St. Louis; Jágr és Crosby is betalált (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport listavezetője, az öt meccs óta veretlen St. Louis Blues hosszabbítás után 3–2-re kikapott a Dallas Starstól, amely először lépett jégre az ezt megelőző játéknapon összeesett Rich Peverley nélkül. A Pittsburgh Penguins győzelméhez Sidney Crosby góllal, a New Jersey Devils sikeréhez Jaromír Jágr…
márc. 12
7:23
NBA: a Spurs tempóját nem bírta a Bulls; ismét nyert a Pacers (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoport éllovasa, a San Antonio az első negyedet követően 24 ponttal, míg a második játékrészben már 32 ponttal is vezetett idegenben a Chicago Bulls ellen, amely ugyan a hajrában felzárkózott, de így sem tudta megakadályozni a Spurs sorozatbeli hetedik győzelmét. Keleten a listavezető Indiana…
márc. 12
7:39
Ajánló: Barca-City, PSG-Bayer és három Magyar Kupa-meccs - program (She)
Újabb két mérkőzés kerül terítékre szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Barcelona a Manchester Cityt, a PSG pedig a Bayer Leverkusent látja vendégül. Aki viszont a honi futballért rajong, ne csüggedjen. Kora este ugyanis három Magyar Kupa-mérkőzést is rendeznek a negyeddöntőből! MTK–Győri ETO, Nyíregyháza–Debrecen és PMFC–Újpest a mai fogás!
márc. 12
7:41
Tenisz: jöhet az Australian Open döntőjének „visszavágója” (She)
Az Indian Wellsben zajló kemény pályás női tenisztorna negyedik fordulójában az első helyen kiemelt Li Na és a tizenkettedikként rangsorolt Dominika Cibulková is két sima szettben jutott tovább, így az idei Australian Open két döntőse a következő körben ismét összeméri erejét.
márc. 12
7:57
Haladás: a télen igazolt védő combsérülés miatt nem játszhat (She)
Dvorschák Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás télen szerződtetett védője combizomszakadás miatt nem játszhat a Kecskemét elleni bajnokin.
márc. 12
7:57
Kényelmes helyzetben a Barcelona és a PSG (Metropol)
A Manchester Citynek két-, a Leverkusennek pedig négygólos hátrányt kellene idegenben ledolgoznia ma este a BL-ben.
márc. 12
8:15
NB III: a váratlan vereség után menesztették a Putnok edzőjét (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Putnok FC közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat román vezetőedzőjével, Daniel Manailával – számolt be róla a klub honlapja.
márc. 12
8:33
Kézi BL: a Barca-edző szerint a Veszprém az egyik fő esélyes (She)
Xavi Pascual, a Barcelona férfi kézilabdacsapatának edzője a spanyol liga honlapjának nyilatkozva a magyar bajnok MKB-MVM Veszprémet azon csapatok közé sorolta, amelyek nemcsak a final fourba jutásra, de a végső győzelemre is esélyesek.
márc. 12
8:35
BL: Ez a Milan nem csapat; szomorú nap az olasz futballnak - Sacchi (She)
Az olasz edzőlegenda, Arrigo Sacchi élesen bírálta egykori csapatát, az AC Milant az Atlético Madridtól elszenvedett 4–1-es BL-nyolcaddöntős vereség után.
márc. 12
8:37
Mezőkövesd: a flegma csatárnak magyarázott Véber (She)
Véber György, az NB I-es tabella tizenharmadik helyén álló Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának vezetőedzője dühösen fogalmazott a múlt heti, Lombard Pápa elleni pontvesztés után (1–1). Amint arról beszámoltunk, különösen Balajti Ádám flegmaságát – egy nullánál hatalmas helyzetet hagyott ki – esett nehezére tolerálni. Várható volt, hogy az eset nem marad következmények nélkül...
márc. 12
8:39
Videó: ziccer - ezt vajon hogyan tudtam elhibázni?! (She)
Ziccer az, amit be kell rúgni. Vajon mi játszódik le ilyenkor egy játékos fejében? A kérdésre Torghelle Sándorral és Dzurják Józseffel, korábbi válogatott labdarúgókkal, illetve Lénárt Ágota sportpszichológussal kerestük a választ. Tekintse meg az NSO Tv összeállítását!
márc. 12
9:09
DVSC: 3-5 hét kihagyás vár a sérült Mészárosra (She)
Minimum három, de rossz esetben öt hetet ki kell hagynia Mészáros Norbertnek, a DVSC-Teva labdarúgójának, aki a Haladás elleni győztes bajnokin (2–0) szenvedett részleges izomszakadást.
márc. 12
9:27
Özil több hétig nem játszhat (Metropol)
Bayern München elleni keddi, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágón sérült meg.
márc. 12
9:45
U16: vereség a hajrában, kikaptunk Finnországtól (She)
U16-os korosztályos labdarúgó-válogatottunk felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett Finnországtól. A Belvon Attila szövetségi edző által irányított magyar csapat 0–2-ről még egyenlített, de a vendégek a hajrában megszerezték a győztes találatot, számolt be a találkozóról az mlsz.hu.
márc. 12
9:45
Bajnokok Ligája: Guardiola elégedett, az Atlético étvágya csak most jött meg igazán (Agroinform)
A Bayern München és a madridi együttes továbbjutása sem forgott veszélyben kedd este, már a negyeddöntőre készülhetnek.
márc. 12
9:47
Kerékpár: Contador, Porte vagy más lesz a befutó a Tirreno-Adriaticón? (Agroinform)
Szerdán elképesztő mezőnnyel rajtol el a 49. Tirreno-Adriatico kerékpárverseny, mi pedig górcső alá vettük az esélyeket.
márc. 12
10:03
Atlético: Courtois cáfolta, hogy a Realhoz készülne (She)
Cáfolta a hétfőn napvilágot látott pletykát az Atlético Madrid belga labdarúgója, Thibaut Courtois, amely szerint 2016-ban, a Chelsea-vel kötött szerződése lejártával a Real Madridhoz igazol.
márc. 12
10:05
F1: „Apró, biztató jelek Schumacher állapotában” (She)
Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere a család nevében írásos, hivatalos közleményt adott ki a síbalesete óta mesterséges kómában fekvő hétszeres Formula–1-es világbajnok állapotáról.
márc. 12
10:07
Videó: Japánban a cunami áldozataira emlékeztek gólörömükkel (She)
A november 3-i cunami áldozataira emlékeztek gólörömükkel a Sanfrecce Hiroshima labdarúgói, japán szimbólumokból mintázták meg a dátumot.
márc. 12
10:09
Férfi kosár: az amerikai center hosszabbított Pakson (She)
Az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata egy évvel meghosszabbította a 23 esztendős amerikai légiós, Jarrod Jones szerződését.
márc. 12
10:21
Férfi kézi: nincs törés, a Szeged légiósa játszhat Nantes-ban (She)
A legutóbbi orvosi ellenőrzésen kiderült, hogy mégsem törött el a csurgói Magyar Kupa-meccsen a Pick-Szeged kézilabdázójának, Vladimir Vranjesnek a sajkacsontja.
márc. 12
10:21
Bajnokok Ligája: A City-n és a Bayeren csak a csoda segíthet (Agroinform)
Pellegrini eltiltása miatt nem ülhet a kispadon, Blanc szerint nyugodt este elé néznek. Jön a PSG-Bayer és a Barca-City.
márc. 12
10:23
Ferencváros: Vidics ügynöke keres Besicnek olasz csapatot (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 21 éves, hétszeres bosnyák válogatott védője, Muhamed Besic nagy vágya, hogy egy napon Olaszországba szerződjön, és az avaz.ba beszámolója szerint erre hamarosan sor kerülhet, miután a játékos néhány nappal ezelőtt Szarajevóban hosszasan elbeszélgetett a szerb Nemanja Vidicset Manchesterből Milánóba közvetítő Silvano Martino ügynökkel.
márc. 12
11:15
Alpesi sí: az olimpiai bajnok győzelmével indult a vk-döntő (She)
Matthias Mayer győzelmével ért véget Lenzerheidében az alpesi síelők lesikló-világkupaversenye. A szám olimpiai bajnoka nagyon szoros versenyben, mindössze 11 századdal győzött. A szakági világkupában a norvég Aksel Lund Svindal megvédte címét.
márc. 12
11:17
Újpest: Bene mellé temetik el kedden Fekete Lászlót (She)
A tragikus hirtelenséggel elhunyt ezüstcipős újpesti labdarúgó, Fekete László temetése 2014. március 18-án (kedd) 14.00 órakor lesz a Megyeri úti temetőben, adta hírül az ujpest.hu.
márc. 12
11:33
PL: másfél hónapra kidőlt Geráék északír kapitánya (She)
Öt-hat hetes kényszerpihenő vár Chris Bruntra, az angol élvonalban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion csapatkapitányára.
márc. 12
11:33
Schumacher 20 kilót fogyott (Metropol)
Egy olasz újság szerint a december 29-én síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok már csak 55 kiló.
márc. 12
11:51
Videó: nagy üdvrivalgás fogadta Messiéket (She)
Sajtótájékoztató, edzés, szálloda. Ebben a Bermuda-háromszögben élik mindennapjaikat a profi futballisták. A ma esti Barcelona–Manchester City Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján hasonló a helyzet. Pillantson bele a két csapat felkészülésébe!
márc. 12
11:51
Magyar Kupa: Összecsap az NB II és az NB I éllovasa (Agroinform)
Nem esélytelen a Nyíregyháza a Debrecen ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán.
márc. 12
11:53
Női labdarúgás: rendőrségi bejelentés szexuális zaklatás gyanúja miatt (She)
A Kisalföld információi szerint a napokban szexuális zaklatás gyanújával bejelentést tettek a Soproni Rendőrkapitányságon a város női labdarúgócsapata, a Soproni FAC edzője ellen. A feljelentést az együttes egyik játékosának szülei tették.
márc. 12
11:53
Sportfogadás: Ha hosszabbítás lesz, rosszul már nem jársz (Agroinform)
Az Unibet 100 euró értékig visszatéríti a Barca-City meccs fogadásait, ha gól esik a rendes játékidő hosszabbításában!
márc. 12
12:09
BL: Wenger kiakadt Robben homorításán, ő meg visszaszólt (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere nem hagyta szó nélkül, hogy a kedd esti labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn Arjen Robben – akárcsak a párharc első, londoni mérkőzésén – szerinte újra sikerrel vetett be némi színészkedést annak érdekében, hogy csapata, a Bayern München büntetőhöz jusson.
márc. 12
12:11
Újpest: a kerület polgármestere az MLSZ-től várja a megoldást (She)
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerint a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) törvény adta lehetősége van arra, hogy megakadályozza az Újpest FC felszámolását.
márc. 12
12:13
Videoton: Juhász felépült, Kleinheisler meggyógyult (She)
A kisebb sérüléssel bajlódó Juhász Roland, valamint a betegségen túleső Kleinheisler László is teljes intenzitású edzésmunkát végezhet a héten, így José Gomes, a Videoton szakvezetője számíthat a két labdarúgóra a Győri ETO FC elleni szombati, idegenbeli bajnoki rangadón.
márc. 12
12:27
Videó: óriási bombagólt rúgott az ecuadori (She)
Hatalmas góllal szerezte meg a vezetést a Libertadores-kupában az ecuadori Emelec a mexikói León elleni mérkőzésen. Miguel Escalada bombagólja után még egyenlítettek a vendégek, de a játékos még egyszer betalált, beállítva a 2–1-es végeredményt. Tekintse meg Escalada bombáját!
márc. 12
12:27
Tipp: Ismét gálázhat a Fradi (Agroinform)
A női kézilabda NB I alapszakaszának zárómérkőzéséből húznánk hasznot szerdán.
márc. 12
12:29
Juventus: munkába állt a 2006-os világbajnokság hőse (She)
Fabio Grossót nevezték ki az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus Primavera-csapatának vezetőedzőjévé. A 36 esztendős korábbi balhátvéd nem ismeretlen közegbe érkezik, hiszen 2009 és 2012 között játékosként már erősítette a torinói klubot.
márc. 12
12:45
MK: az Újpest edzője nyomás alá helyezné a Pécset (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 18.00 órától lép pályára az Újpest a PMFC vendégeként. A lila-fehérek visszafogottan – 3–2-es vereség Kispesten, 1–1  otthon a Kaposvárral – kezdték a szezont, az összeállítást illetően némiképpen kényszerhelyzetben lévő újpesti tréner, Nebojsa Vignjevics így is bátor taktikával készül ma estére.
márc. 12
12:47
Alpesi sí: mentőhelikopter szállította el a vk-győztest (She)
A nőknél Maria Höfl-Riesch lett a szezon legjobb lesiklója alpesi síben. Azonban a német nem lehet boldog, mert bukott a lenzerheidei vk-döntőn, így az összetettben az osztrák Anna Fenninger átvette a vezetést.
márc. 12
13:03
MK: Garami rotált MTK-val készül a Győr ellen (She)
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán az MTK a Győri ETO-t fogadja. A kék-fehérek honlapján Garami József szakmai igazgató nyilatkozott a tervezett kezdőcsapatról, amelyet a rotáció jegyében állított össze.
márc. 12
13:05
Gyász: elhunyt a Gyirmót és az ETO volt orvosa (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után 69. életévében elhunyt Dr. Szűcs Jenő, a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr csapatorvosa – számolt be róla a klub honlapja.
márc. 12
13:21
Vb 2014: az afrikai életérzés ihlette Drogbáék új mezét - fotók (She)
A Manchester City középpályása, Yaya Touré jóvoltából bemutatták az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott világbajnokságon használandó szerelését, amelyet a Belgium elleni felkészülési mérkőzésen (2–2) öltöttek magukra először a nemzeti csapat játékosai.
márc. 12
13:21
Magyar foci: Leléphet az újpestiek tulajdonosa, a polgármester megírta levelét (Agroinform)
Duchatelet az öltözőben fakadt ki a helyzet miatt, az MLSZ ki is zárhatja az Újpestet az NB I-ből.
márc. 12
13:23
Férfi kézi-vb: július 20-án tartják a sorsolást Dohában (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség megerősítette, július 20-án Dohában tartják a 2015-ös katari férfi kézilabda-világbajnokság (január 17.–február 1.) sorsolását. Eddig a huszonnégyből tizenegy résztvevő ország ismert, a kvalifikáció folytatódik, áprilisban az óceániai bajnokságra kerül sor (egy hely), míg júniusban rendezik az európai selejtezőket (kilenc hely) – a magyar válogatottra Szlovénia…
márc. 12
13:23
Bayern München: Olyan nézhetetlen lesz a Bayern, mint a Barcelona - Beckenbauer (Agroinform)
Éles kritikát fogalmazott meg a Bayern München legendája, szerinte a bajorok játéka a nézhetetlenhez közelít.
márc. 12
13:25
Real: plusz két év, közel a hosszabbítás Benzemával (She)
Miután mindkét fél hajlik a megegyezésre, nagy valószínűség szerint különösebb akadálya nem lesz annak, hogy Karim Benzema és a Real Madrid már a közeljövőben két évvel meghosszabbítsa a francia labdarúgó 2016. júniusában lejáró szerződését.
márc. 12
13:39
Olaszország: a fiatal magyar úgy érzi, most bizonyított (She)
Kovácsik Ádám, az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő Carpi magyar légiósa november eleje óta először védett bajnokin. A fiatal kapus úgy érzi, bizonyított a Padova elleni kedd esti meccsen (1–1).

Keresés