2014. március 20. csütörtök

márc. 20
0:09
NS: Beáldozták a magyar futballt; Alekszics, a győztes próbaidős - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
márc. 20
7:03
NBA: James hiányzott, Wade és Bosh betlizett, a Heat kikapott (She)
A Boston Celtics 101–96-ra felülmúlta a Miami Heatet az NBA legutóbbi játéknapján, és ezzel megszakította ötmeccses vereségsorozatát. A címvédő nélkülözni kényszerült a hátsérüléssel bajlódó LeBron Jamest, míg további ászai közül Chris Bosh 1/6-os, Dwyane Wade 2/9-es dobási mutatóval zárta a második félidőt. A Philadelphia nem állt meg a lejtőn, a Chicago elleni veresége sorozatban már a 22. volt,…
márc. 20
7:21
NHL: fontos chicagói győzelem, de az ász hetekre kidőlt (She)
Fontos győzelmet aratott a címvédő Chicago Blackhawks csoportriválisa, a St. Louis Blues ellen, de a 4–0-s diadal vezéráldozatot követelt: Patrick Kane előreláthatólag három hétig nem játszhat húzódás miatt, ami az alapszakasz hajrájában nagy érvágás lehet a csoportelsőségre törő chicagóiak számára. A Blackhawks a győzelme ellenére is hat ponttal a Blues mögött áll a Középső csoportban úgy, hogy…
márc. 20
7:23
Watford: Tőzsér lett a hónap legjobbja a klubnál (She)
Tőzsér Dánielt (28) választották meg a hónap játékosának a Watfordnál. A középpályás január végén az olasz Genoától került kölcsönbe a Championshipben szereplő együtteshez, és azóta az angol csapat mind a kilenc bajnokiját végigjátszotta.
márc. 20
7:57
Bundesliga: befejezte Huszti klublegenda csapattársa (She)
Befejezte a pályafutását Steve Cherundolo, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover amerikai védője, aki krónikus térdsérülése miatt döntött a visszavonulás mellett.
márc. 20
8:15
Ajánló: az El-ben is kialakul a negyeddöntő mezőnye (She)
A BL-játéknapokat követően csütörtökön a labdarúgó Európa-liga küzdelmei is folytatódnak, következnek a nyolcaddöntő visszavágói. Jelenleg még tizenhat csapat van talpon a második számú európai kupasorozatban, ám késő este kiderül, hogy melyik az a nyolc együttes, amely továbbra is reménykedhet a végső győzelemben. Íme, a program!
márc. 20
8:33
Klubrekordot „javított” a Philadelphia (Metropol)
Sorozatban 22. mérkőzését is elvesztette az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
márc. 20
8:35
NHL: rangadót vesztett a St. Louis (Metropol)
A címvédő Chicago Blackhawks 4-0-ra nyert a vendég St. Louis Blues ellen.
márc. 20
8:51
Videó: túlteljesítve - korábbi klasszisát is meglepte a Honvéd (She)
A Racionet Honvéd férfi vízilabdacsapatát már csak egy pont választja el attól, hogy a negyedik helyen végezzen a magyar bajnokság alapszakaszában és egyik legnagyobb riválisát, a Vasast megelőzve bejusson a rájátszásba. Pedig a vezetőség a szezon előtt csak az első hatba kerülést tűzte ki célul. Az NSO Tv riportja.
márc. 20
9:24
Euroliga: Rangadó vár a Real Madridra és a Barcelonára is (Agroinform)
A rangadók hete következik a férfi kosárlabda Euroliga Top16-jának 11. fordulójában.
márc. 20
9:27
Videó: kifogott Ronaldinhón a kapus, majd a brazil javított (She)
Az Atlético Mineiro labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a paraguayi Club Nacionallal a Libertadores-kupa csoportkörének negyedik fordulójában, de így is megőrizte a vezető helyét. A címvédő gólját Ronaldinho szerezte büntetőből a 20. percben, igaz, hat perccel korábban is betalálhatott volna, ám az asuncióniak argentin kapusa, Ignacio Don kivédte a jobb alsó sarokra lőtt tizenegyesét.
márc. 20
9:45
Újpest: a belga légiós felkészült rá, hogy mennie kell (She)
Jonathan Heris, az Újpest belga légiósa attól tart, hogy el kell hagynia a csapatot, amely súlyos válságba került. A védőnek megvan a véleménye a történtekről, s rádöbbent: üldözi őt a balszerencse, hiszen a legutóbbi két klubja is a csőd szélére került.
márc. 20
10:00
Bajnokok Ligája: Moyes hosszú távra tervez Manchesterben, Klopp küzdő farkasokat látott (Agroinform)
Az Olimpiakosz mestere, Míchel összeroppant a kiesést követően, a Zenitnél ugyanakkor büszkén beszéltek a visszavágóról.
márc. 20
10:21
WBA: a sérült csapatkapitány együtt érez Gerával (She)
Együtt tud érezni Gera Zoltánnal Chris Brunt, a West Bromwich Albion északír csapatkapitánya, aki részleges térdszalagszakadás miatt másfél hétre kidőlt a csapatából.
márc. 20
10:23
Vb 2014: elutasították Simunic fellebbezését, nem játszhat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elutasította a horvát Josip Simunic fellebbezését, amelyet a horvát válogatott játékos a decemberben kapott tízmeccses eltiltása ellen nyújtott be.
márc. 20
10:39
Bulgária: a győztes és a vesztes csapat edzője is lemondott (She)
Sztanimir Sztoilov, a Botev Plovdiv és Antoni Zdravkov, a Levszki Szófia edzője is lemondott a két labdarúgócsapat szerdai kupamérkőzése után.
márc. 20
10:41
Videó: óriási ováció fogadta Phil Jacksont New Yorkban (She)
Az Indiana Pacers elleni 92–86-os győzelemmel köszöntötte a New York Knicks kosárlabdacsapata új általános igazgatóját, Phil Jacksont. A Chicago Bullsszal és a Los Angeles Lakersszel 11-szeres bajnok edző láthatóan meghatódott a közönség reakciójától.
márc. 20
10:57
F1: a Renault biztos benne, hogy behozza a lemaradását (She)
A Renault motorsportfőnöke, Rémi Taffin elismeri, hogy erőforrásaik jókora lemaradásban vannak a Mercedeséhez képest, ám biztos benne, hogy hamarosan egy szintre kerülnek.
márc. 20
10:57
Hat volt győztes, egy új álomcsapat és egy kakukktojás (Behaviour)
Egymillió eurót kap a PSG minden játékosa, ha győznek.
márc. 20
11:15
EuroChallenge: Lóránt volt a negyeddöntő legjobbja (She)
Az Európai Kosárlabda-szövetség (FIBA Europe) összesítése szerint a Szolnokot erősítő Lóránt Péter volt az Eurochallenge-kupa negyeddöntőjének legjobbja.
márc. 20
11:17
Kosárlabda: Fűrész felépült, készül a kupameccsre (She)
Felépült és elkezdte az edzéseket Fűrész Diána, a PEAC-Pécs kosárlabdacsapatának korábbi válogatott irányítója, aki februárban szenvedett fáradásos törést a bal lábfejében.
márc. 20
11:19
Videó: időkérés közben lógott be a jégre a torontói drukker (She)
Vicces közjáték zavarta meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján rendezett Toronto Maple Leafs–Tampa Bay Lightning (3–5) mérkőzést. A hazaiak időkérésénél egy torontói szurkoló átmászott a plexin, és óvatos léptekkel elindult keresztbe a pályán. A biztonságiak hamar elkapták.
márc. 20
11:33
Női kézi: Susann Müller Győrben folytatja - hivatalos (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata sajtótájékoztató keretében ismertette a 2014–2015-ös szezonra vonatkozó stratégiáját és keretét. Hivatalossá vált, hogy a távozó Katarina Bulatovics helyére a vb-gólkirálynő Susann Müller érkezik a HC Leipzigtól. A mostani szezonban a Győr második csapatának számító Veszprémből jön Planéta Szimonetta, míg a külföldi légiót erősíti a horvát Vesna Milanovic…
márc. 20
11:51
Videó: parádés, utolsó másodperces kínai a Szegedtől (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 34–20-ra kiütötte a Csurgót a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján hazai pályán, így összesítésben 13 gólos különbséggel jutott a legjobb négy közé. A mérkőzés legszebb találatát az első félidő utolsó pillanataiban láthatták a nézők, Jonas Larholm passzát Nikola Prce a levegőben elkapva vágta a vendégek kapujába.
márc. 20
12:09
Ausztria: fiatalítanak, a rutinos magyar kapus távozik (She)
Sáfár Szabolcs a szezon végén távozik az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wacker Innsbrucktól. A 39 éves magyar kapus három év után hagyja el csapatát, amely nem újítja meg az idény végén lejáró szerződését.
márc. 20
12:11
KHL: két orosz és egy finn klub csatlakozik, nő a légióskvóta (She)
A Kontinentális Hokiliga (KHL) vezetői bejelentették, hogy a 2014–2015-ös idényben két új és egy visszatérő klub csatlakozik a sorozathoz. A 2010-ben rossz anyagi helyzete és lepukkant csarnoka miatt kizárt Lada Togliatti új arénával tér vissza, továbbá Szocsi mellett a finn Jokerit Helsinki is beszáll.
márc. 20
12:27
Videó: tripla helyett négy kör után kijött a labda a gyűrűből (She)
Ritkán látható pillanatok után dühönghetett Terrence Ross, a Toronto Raptors kosárlabdázója az Atlanta Hawks elleni NBA-mérkőzésen. Ross egy gyors támadást hárompontossal akart befejezni, azonban a labda, miután négy kört megtett a gyűrűben, mégis kiszédült, a lepattanó pedig az Atlantáé lett.
márc. 20
12:42
Miami tenisztorna: Pályán Serena és Sarapova, Hewitt 600. győzelmére készül (Agroinform)
Csütörtökön a hölgyeknél bemutatkoznak a legnagyobb klasszisok, míg az uraknál az ausztrálok kerülnek főszerepbe.
márc. 20
12:44
Női kézilabda: Bulatovics személyes okok miatt is távozik Győrből - hivatalos (Agroinform)
A ZRK Buducsnoszt bejelentette, hogy a montenegrói átlövő nyártól ismét Podgoricában kézilabdázik majd.
márc. 20
12:46
Vélemény: A Szolnok döntése tönkreteheti a magyar férfi kosárlabdát? (Agroinform)
Az Olaj a következő évben az Adria Liga helyett az NB I-ben indul. Ismét megindulhat a magyar férfi kosárlabda a lejtőn.
márc. 20
13:00
Síugrás: Simon Ammann mégsem búcsúzik - tovább folytatja (Agroinform)
A négyszeres olimpiai bajnok svájci síugró, Simon Ammann eredeti terveivel ellentétben mégsem vonul még vissza.
márc. 20
13:03
Barcelona - Real Madrid: tudják már, ki lesz a nyertes! (Infostart)
Vasárnap rendezik a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának csúcsmérkőzését, az El Clásicónak is nevezett Real Madrid-FC Barcelona rangadót. "Az El Clásico nyertese az Atlético Madrid lesz" - olyan szakember is megszólal, aki erről van maggyőződve.
márc. 20
13:03
Labdarúgás: Törőcsik András agyműtétje után kómában (She)
Élet és halál között lebeg Törőcsik András, az Újpest 45-szörös válogatott 58 éves legendája, akin a Merényi Gusztáv Kórházban agyműtétet hajtottak végre.
márc. 20
13:18
Európa Liga: Firenzében a szezon meccsére, Salzburgban a klubkarrier csúcsára készülnek (Agroinform)
A Juventus az otthoni 1-1 után idegenben harcolhatja ki a továbbjutást, Gulácsi Péterék duplán ünnepelhetnek a héten.
márc. 20
13:20
Vélemény: Bezár-e a pénzmosoda? (Agroinform)
Ez a magyar foci legfontosabb kérdése. Duchatalet persze főleg a saját pénzéért harcol, de akár mi is nyerhetünk.
márc. 20
13:39
Dortmund: újabb játékos dőlt ki, kihagyja a BL-negyeddöntőt (She)
Marcel Schmelzer személyében újabb játékos dőlt ki sérülés miatt a Borussia Dortmund labdarúgócsapatából. A német válogatott védő nagyjából négy hétig lesz harcképtelen, így a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében nem léphet pályára.
márc. 20
13:39
Törőcsik András kómában (Metropol)
Agyműtétet hajtottak végre az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján.
márc. 20
13:41
Real: Jesé sikeres műtéte; a madridiak dühösek (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapatánál finoman szólva sem örültek annak, hogy Jesé Rodríguez súlyos sérülést szenvedett a Schalke 04 elleni hazai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn. A párharcot 9–2-es összesítéssel nyerte meg Carlo Ancelotti együttese.
márc. 20
13:43
Ökölvívás: Mayweather készítheti a bordáit - Maidana (She)
Május 3-án élete legnagyobb meccsét vívja a WBA váltósúlyú világbajnoka, Marcos Maidana, hiszen a világ legjobb ökölvívója, Floyd Mayweather Jr. vár majd rá a szorítóban. Az argentin bunyós úgy érzi, sokat fejlődött az elmúlt években, és tudja, hogy taktikai szempontból mit kell tennie a veretlen amerikaival.
márc. 20
13:45
Női kézi: a Győr az EHF főtitkárához fordult Knezsevics-ügyben (She)
A Győri Audi ETO levélben fordult Michael Wiedererhez, az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) főtitkárához Milena Knezsevics fejeléses ügyében.
márc. 20
13:54
Taktikai Zóna: Néha jó az öreg a háznál (Agroinform)
Hiába 40 éves Ryan Giggs, mégsem akarja abbahagyni az élfutballt. A walesi még most is képes eldönteni egy mérkőzést...
márc. 20
14:15
Női kézi MK: Siófok-Győr, Veszprém-FTC az elődöntőben (She)
Kisorsolták a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. A címvédő Győr a Siófokkal játszik majd, míg a Ferencvárosra a Veszprém vár. Az április 26–27-i négyes döntőt Dabason rendezik meg.
márc. 20
14:48
Női kézilabda: Vb-gólkirálynő érkezik Bulatovics pótlására, öten hosszabbítottak Győrben (Agroinform)
Susann Müller mellett Vesna Milanovic-Litre és Planéta Szimonetta is az ETO-t erősíti a következő szezontól.
márc. 20
14:51
F1: a Red Bull fellebbezett Ricciardo kizárása miatt (She)
A Formula–1-es Red Bull-istálló hivatalosan is benyújtotta a fellebbezését Daniel Ricciardo kizárása ellen. Az ausztrál pilótától azért vették el az Ausztrál Nagydíjon elért 2. helyezését, mert az autójában a megengedettnél gyorsabb volt az üzemanyag áramlása.
márc. 20
15:09
Törőcsik András kómában (Infostart)
Agyműtétet hajtottak végre Törőcsik Andráson, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján, aki azóta kómában fekszik - értesült az nso.hu.
márc. 20
15:27
Alpesi sí: csúnya bukása után visszavonul az olimpiai bajnok (She)
Bejelentette a visszavonulását Maria Höfl-Riesch német alpesi síző. Mint arról beszámoltunk, a 29 éves sportoló a múlt héten nagyot bukott a világkupa-sorozat svájci állomásán (Lenzerheide), és eldőlt, hogy ebben a szezonban már nem versenyezhet.
márc. 20
15:27
Távozók és érkezők a győri női kézilabdacsapatnál (Metropol)
Egy szezon után, nyáron távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától a montenegrói Katarina Bulatovic és rajta kívül még négyen.
márc. 20
15:29
Videó: külön kérésre - Bulatovics megy, vb-gólkirály érkezik Győrbe (She)
Nyolc játékos szerződése jár le a szezon végén a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál. Közülük Herr Orsolya, Bognár-Bódi Bernadett, Hornyák Ágnes, Heidi Löke és Szepesi Ivett még egy évig biztosan a zöld-fehéreknél folytatja, Soós Viktória, Hornyák Dóra, Sirián Szederke és Katarina Bulatovics távozik a klubtól, Raphaälle Tervel pedig abbahagyja a játékot. A csütörtöki sajtótájékoztatón…
márc. 20
15:42
Edzősors: A magabiztos Villas-Boas filozófiájához passzol a Zenit (Agroinform)
A portugál szakember nem sokat tanakodott a szentpéterváriak ajánlatán, akiket az elitbe szeretne vezetni.
márc. 20
15:44
Kézilabda: Pécsen a férfiak, Dabason a nők négyes döntője (Agroinform)
Véglegessé vált a női és a férfi kézi Magyar Kupa elődöntőjének mezőnye, és megvannak a négyes döntők időpontjai is.

Keresés