2014. március 9. vasárnap

márc. 9
0:09
Erdei Zsolt Európa-bajnokként zárta le pályafutását (Infostart)
Erdei Zsolt egyhangú pontozással legyőzte a grúz Salva Dzsomardasvilit, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoki címét a szombati kecskeméti profi ökölvívó gálán, amelyen bejelentette visszavonulását.
márc. 9
0:09
Profi boksz: Erdei egyhangú pontozással diadalmaskodott (She)
Erdei Zsolt pályafutása utolsó mérkőzésén egyhangú pontozás után legyőzte a grúz Salva Dzsomardasvilit, és megszerezte a WBO Európa-bajnoki övét.
márc. 9
0:13
Primera División: elúszni látszik a Villarreal BL-helyezése (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Villarreal 2–0-s vereséget szenvedett a Granada otthonában.
márc. 9
0:45
Profi boksz: Biztosan nem lesz folytatás! - Erdei Zsolt (She)
Erdei Zsolt (34–1–0, 18 K. O.-T. K. O.) egyhangú pontozással megnyerte a grúz Salva Dzsomardasvili elleni tízmenetes mérkőzését a kecskeméti bokszgálán. Madár a mérkőzésről nyilatkozva elmondta, biztosan ez volt az utolsó csatája, vagyis nem folytatja profi pályafutását.
márc. 9
1:03
NS: NB I-es mindentudó; Madár elbúcsúzott; magabiztos Hamilton - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
márc. 9
1:21
Atlétika, fedett vb: cseh győzelem férfi 400 méteren (She)
Nagy meglepetésre a cseh Pavel Maslák nyerte meg a férfiak 400 méteres számát a Sopotban zajló fedett pályás atlétikai világbajnokság szombati versenynapján.
márc. 9
7:21
Ferencváros: Jenner esetére még visszatérünk - Doll (She)
A tegnapi MTK–Ferencváros (3–2) bajnoki rangadó után már idéztük a Ferencváros vezetőedzőjének, Thomas Dollnak a lefújás utáni szakmai ékelését, a mérkőzést követő sajtótájékoztatón azonban a Julian Jenner kiállítását firtató kérdésre is válaszolt.
márc. 9
8:15
NHL: kilencgólos dráma a Devils-Hurricanes meccsen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapjának alighanem legjobb meccsét játszotta a New Jersey és a Carolina: az otthon játszó Devils már 4–1-re is vezetett, a Hurricanes azonban egyenlíteni tudott, a végén mégis kikapott 5–4-re. A Keleti főcsoportban 2. helyen álló Boston a Tampa Bay elleni szétlövéses sikerrel sorozatban a negyedik győzelmét könyvelhette el, a nyugaton…
márc. 9
8:33
NBA: 120 fölött a Spurs, Griffinék eggyel nyertek (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoportban 2. helyen álló San Antonio Spurs sorozatban a hatodik győzelmét könyvelhette el, miután hazai pályán 121–112-re győzött az Orlando Magic ellen. Szorosabb meccset hozott a Los Angeles Clippers–Atlanta Hawks találkozó, amelyet egyetlen ponttal nyertek meg a hazaiak, Blake Griffin 27 ponttal járult…
márc. 9
8:33
Fedettpályás atlétikai vb: Dibaba a rekordért, Baji Balázs a döntőért fut Sopotban (Agroinform)
Vasárnap a 2014-es fedettpályás atlétikai világbajnokság utolsó versenynapjára kerül sor a lengyelországi Sopotban.
márc. 9
8:35
Profi boksz: Erdei Zsolt Európa-bajnokként vonult vissza (Agroinform)
Erdei Zsolt egyhangú pontozással legyőzte Salva Dzsomardasvilit, s megszerezte a WBO félnehézsúlyú Európa-bajnoki címét.
márc. 9
8:51
Videó: bombagólokkal tömte ki a Pécs a bajnokot (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB I tizenkilencedik fordulójában a Pécs idegenben 5–2-re legyőzte a Győri ETO-t. A vendégek nem akármilyen találatokkal verték a bajnoki címvédő ETO-t. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 9
9:09
Ajánló: Debrecenben a Hali, Paksra látogat a Videoton (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójából két mérkőzés maradt hátra vasárnapra: a mindenkire veszélyes Haladás a listavezető Debrecen otthonába látogat, míg a bajnoki címről álmodozó Videoton a tavaszt vereséggel kezdő Paks vendégeként próbál közelebb kerülni riválisához. A másodosztályban a Ligakupában továbbjutó Szigetszentmiklós a hatodik helyre visszacsúszó Balmazújváros otthonában próbál bravúrt…
márc. 9
9:09
Erdei Európa-bajnokként búcsúzott (Metropol)
Dzsomardasvili becsülettel végig küzdötte a találkozót, de semmi esélye nem volt magyar riválisa ellen, aki nagyon sima győzelemmel búcsúztatta el egyedülálló karrierjét.
márc. 9
9:11
Videó: plüss Gedeonokkal készültek az MTK-sok az örökrangadóra (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB I 19. fordulójában az MTK hazai pályán 3–2-re legyőzte a bő fél órán keresztül emberhátrányban futballozó Ferencvárost. Az örökrangadót a szurkolók, a játékosok és a két csapat stábja is felfokozott izgalommal várta. Tekintse meg az NSO Tv helyszíni riportját!
márc. 9
9:27
Ajánló: Juve-Fiorentina, Napoli-Roma, pályán a Real M. (She)
Az első négy egymással játszik az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában: kora délután az éllovas Juventus a negyedik Fiorentinát fogadja, míg este a harmadik Napoli a második Romát. A spanyoloknál pályára lép a Real Madrid, a németeknél a Borussia Dortmund, míg az FA-kupa negyeddöntőiből három meccs maradt mára.
márc. 9
9:27
Majdnem sikerült a bravúr az FTC-nek (Metropol)
Az idegenbeli 40-32-es vereség után a visszavágón már hét góllal is vezetett, végül 31-26-ra nyert az FTC-Rail Cargo Hungaria a dán Viborg ellen, így nem jutott az elődöntőbe.
márc. 9
9:45
Videoton: Égetően szükségünk van a győzelemre - Haraszti (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton 22 éves támadója, Haraszti Zsolt szerint korábbi csapata, az MVM Paks az új edző adta impulzusok miatt veszélyes ellenfél lehet, de ha sikerül játszani a saját játékukat, nem lehet kérdéses a győzelem.
márc. 9
9:47
Videó: utolsó perces Barbosa-góllal egyenlített a Thüringer (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középszakasz ötödik fordulójában a 1. csoportban a német Thüringer HC hazai pályán a macedón Vardar csapata ellen lépett pályára. A vendégek az utolsó percben még győzelemre álltak, de Alexandrina Barbosa nem akármilyen góljával végül kiegyenlítettek a hazaiak, így továbbra is vezetik a csoportot.
márc. 9
10:03
NB I: Nőnapon is férfiként kellene játszani - Horváth Ferenc (Agroinform)
A Pécs meglepetésre öt gólt rúgva győzte le idegenben a Győrt az OTP Bank Liga 19. fordulójában.
márc. 9
10:21
Paks: „A Vidi ellen nem játszhatunk ki-ki meccset” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője, Csertői Aurél szerint a Videoton ellen nem játszhatnak teljesen nyíltan, így ezért szervezett védekezésből vezetett támadásokkal kell operálniuk.
márc. 9
10:23
Eb 2016: Bölöni irányíthatja ellenünk a görögöket - sajtóhír (She)
Több román forrásban is megjelent a hír, miszerint a marosvásárhelyi születésű Bölöni László jelölt a görög válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A jelenleg Katarban dolgozó szakember a hírek szerint évi 650 ezer euróért szerződhet a görög szövetséghez. A jelenlegi kapitány, Fernando Santos a nyári világbajnokság után távozik, így az őszi Eb-selejtezősorozatot már Bölönivel kezdhetné meg…
márc. 9
10:39
Tenisz: Nadal, Federer, Wawrinka, Murray - tovább! (She)
Az Indian Wellsben zajló kemény pályás férfi tenisztorna második fordulójában továbbmentek az esélyesek, Rafael Nadal és Andy Murray szettveszteséggel, míg Roger Federer és Stanislas Wawrinka két nyert szettel tudta le aktuális mérkőzését.
márc. 9
10:41
Haladás: „A Loki futballozik, így nekünk is könnyebb” (She)
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője szerint bombaerős ellenfél a Debrecen, de mivel játsszák a futballt, csapatának is könnyebb dolga lehet.
márc. 9
10:57
Videó: elmaradt a csoda, így esett ki a Fradi a KEK-ből (She)
A Fradi a női KEK negyeddöntőjének visszavágóján a Viborg ellen remekül kézilabdázott, de nem sikerült ledolgoznia az első meccsen összeszedett nyolcgólos hátrányt, így kiesett. Tekintse meg a mérkőzés utolsó perceit!
márc. 9
10:57
Női kézilabda BL: Valóban kell a csoportelsőség a Győrnek? (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC vasárnap este gyakorlatilag csoportdöntőt játszik a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában.
márc. 9
11:33
Barcelona: Semmi pozitívumot nem tudok mondani - Xavi (She)
Továbbra sem képes kiegyenesedni a Barcelona, amely szombaton a Valladolid otthonában szenvedett 1–0-s vereséget, még nehezebbé téve magának a címvédő hadjáratot. Gerardo Martino szerint amíg van matematikai esélyük, küzdeni fognak, de világos, hogy jelenleg nem a legjobb formában vannak. Xavi semmi pozitívumot nem tudott mondani a meccsről, míg a Valladolidnál hihetetlen napról beszéltek.
márc. 9
11:35
Honvéd: a PAFC levetette a kispestiekkel a Puskás-drapériát, Felcsúton rakták ki (She)
A tegnapi Puskás Akadémia–Budapest Honvéd (0–4) NB I-es labdarúgó mérkőzésre a vendégszurkolók egy három részből álló, Puskás, Kispest, Hungary feliratú drapériával készültek, melynek első részét, a Puskás feliratút a rendezők Székesfehérváron (a Videoton stadionjában rendezték a meccset) levetették a kerítésről a kispesti drukkerekkel. Az esettel kapcsolatban a Honvéd a Nemzeti Sport Online…
márc. 9
11:51
Serie A: Megpróbáltuk - Seedorf (Agroinform)
Úgy tűnik, a Milan vezetőedzőjét nem nagyon érdekelte az Udinese elleni vereség, az Atléticóra koncentrál.
márc. 9
12:45
Serie A: Juventus-Fiorentina élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 27. fordulójában a listavezető Juventus a negyedik helyen álló Fiorentinát fogadja. Antonio Conte együttese ebben a bajnoki szezonban csupán egyszer szenvedett vereséget, éppen a „liláktól” kaptak ki idegenben 4–2-re, most itt a lehetőség, hogy visszavágjanak a torinóiak. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 9
12:47
Premjer-liga: a Dinamo nyert, Dzsudzsák gólpasszt adott - videó (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának moszkvai rangadóján a Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva hazai pályán 4–2-re legyőzte a bajnoki címvédő CSZKA-t. Dzsudzsák végigjátszotta a meccset, és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
márc. 9
13:03
Női kézi KEK: a Viborg edzője szerint erős lányokra volt szükség (She)
A Ferencváros ellen a KEK-továbbjutást kiharcoló Viborg női kézilabdacsapatának edzője, Christian Dalmose elmondta, a Népligetben uralkodó hangulatban csak erős lányok tudnak játszani.
márc. 9
13:03
Premier League: Kilenc további győzelem is kevés lehet - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea győzelmet aratott a Tottenham ellen, de Mourinho nem akar bajnokesélyesként nyilatkozni csapatáról.
márc. 9
13:21
Premjer Liga: Dzsudzsák gólpassza is kellett a CSZKA elleni nagy fordításhoz (Agroinform)
A Dinamo Moszkva kétgólos hátrányból felállva győzte le a CSZKA Moszkvát a Premjer Liga első tavaszi fordulójában.
márc. 9
13:39
Alpesi sí: kettős német siker szlalomban, nyílt az összetett-vk (She)
A szlovéniai Kranjska Gorában a férfiak számára műlesiklóversennyel folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet A német Felix Neureuther szerezte meg honfitársa, Fritz Dopfer és a norvég Henrik Kristoffersen előtt.
márc. 9
13:57
Vízilabda Eb: Drávucz összesorsolta a Benedek-csapatot Szerbiával (She)
A Marriott Hotel különtermében megtartották a július 14. és 27. között a Margitszigeten megrendezendő vízilabda Európa-bajnokság csoportsorsolását. Ennek alapján a férfiak a szerbekkel, a horvátokkal, a spanyolokkal, a németekkel és a franciákkal, a nők pedig a görögökkel, a hollandokkal és a britekkel kerültek egy csoportba.
márc. 9
13:59
Chelsea: Mourinhót lenyűgözte az „öregember” Eto’o (She)
Samuel Eto’o nyitotta a gólok sorát a szombati Chelsea–Tottenham (4–0) angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokin. José Mourinhónak, a Chelsea menedzserének tetszett a kameruni csatár teljesítménye, aki különös gólörömével jelzett a portugálnak: öregember nem vénember.
márc. 9
14:15
Primera División: a végén az öngól is belefért az Espanyolnak (She)
Az Espanyol 3–1-ra legyőzte az Elchét hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójában. A barcelonaiak győzelméhez kétség sem fért, még az is belefért, hogy a 88. percben Juan Rafael Fuentes egy rossz felszabadítással a saját kapujába talált.
márc. 9
14:17
Sílövészet: Ferry és Domracseva sikere a tömegrajtosban (She)
Vasárnap a férfiak és a nők tömegrajtos versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. Előbbieknél a svéd Björn Ferry, utóbbiaknál pedig a fehérorosz Darja Domracseva győzött.
márc. 9
14:19
Bundesliga: edzőváltás a Stuttgartnál, Stevens érkezett (She)
Menesztették Thomas Schneider vezetőedzőt a VfB Stuttgart labdarúgócsapatánál, utódjának pedig Huub Stevenst nevezték ki.
márc. 9
14:33
Serie A: a Juve visszavágott a Fiorentinának az őszi kudarcért (She)
A Serie A 27. fordulójában a Juventus hazai pályán Kwadwo Asamoah góljával 1–0-ra legyőzte a támadásban nagyon keveset mutató Fiorentinát, így vissza tudott vágni az ősszel elszenvedett 4–2-es vereségért.
márc. 9
14:51
Indian Wells-i tenisztorna: Djokovicsra könnyű, Del Potróra nehéz feladat vár (Agroinform)
Az Indian Wells-i tenisztorna vasárnapi játéknapján 33 mérkőzés kerül terítékre, mi pedig szemügyre vettük a kínálatot.
márc. 9
14:53
VB 2014: Hodgson már az állásáért aggódik (Agroinform)
Az angol válogatott szövetségi kapitánya csak reménykedik, hogy nem rúgják ki egy rosszul sikerült vb után.
márc. 9
15:09
FA-kupa: a Duchatelet-csapat két perc alatt két gólt kapott (She)
A harmadosztályú Sheffield United elődöntőbe jutott az angol labdarúgó FA-kupában, miután a legjobb nyolc között hazai pályán 2–0-ra legyőzte a másodosztályú Charltont (melynek tulajdonosa Roland Duchatelet). A házigazda két perc alatt eldöntötte a találkozót.
márc. 9
15:09
Nehéz csoportban a vízilabda-válogatott (Metropol)
A Benedek-csapat Szerbiával, Németországgal, Horvátországgal, Franciaországgal és Spanyolország találkozik a csoportkörben.
márc. 9
15:11
A Fiorentina sem állíthatta meg a Juventust (Metropol)
A címvédő torinói csapat sorozatban tizennegyedszer győzött otthonában és tovább növelte az előnyét a Seria A-ban.
márc. 9
15:27
Futsal MK: a Rába ETO kiütéssel védte meg címét (She)
Megvédte címét a Rába ETO a futsal Magyar Kupában, miután a vasárnapi döntőben 6–1-re kiütötte a házigazda MVFC Berettyóújfalut.
márc. 9
15:45
Bundesliga: Freiburg-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában az utolsó előtti helyen álló Freiburgnak minden pontra szüksége van a bentmaradásért vívott küzdelemben. Nem épp a legszerencsésebb konstelláció, hogy ezekhez a pontokhoz a második helyezett, roppant erős Dortmund legyőzése árán lehet hozzájutni. Vajon sikerül a hazaiaknak meglepetést szerezni? Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan…
márc. 9
15:45
Csapatutasítással ébresztenék Schumit (Blikk)
Grenoble — A barátok, családtagok nem adják fel, még hisznek a csodában, abban, hogy Michael Schumacher (45) magához tér.
márc. 9
16:03
Harmadosztályú csapat az FA-kupa elődöntőjében (Metropol)
A Sheffield United révén harmadosztályú együttes is bejutott az angol labdarúgó FA Kupa elődöntőjébe.

Keresés