2014. március 9. vasárnap

márc. 9
16:03
Vízilabda Eb: A Benedek-csapat kőkemény csoportból kezdi a budapesti tornát (Agroinform)
Nehéz hatosba kapott besorolást a férfi vízilabda-válogatott a budapesti Európa-bajnokság vasárnapi csoportsorsolásán.
márc. 9
16:05
NB I: Aki azt mondja, hogy Jenner miatt kapott ki a Fradi, sürgősen kattintson (Agroinform)
Hogy belássa, mennyire nincs igaza. De akkor ki a bűnbak? A piros lap után mosolygó játékvezető? A betliző kapus?
márc. 9
16:21
Férfi kosár: Hangáék újra győztek, 11/11 a mérlegük (She)
Tizenegyedik győzelmét aratta a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban az Euroliga középszakaszában is érdekelt Laboral Kutxa – Hanga Ádám együttese –, amely hazai környezetben a Joventut Badalonát múlta felül imponáló különbséggel (100–71).
márc. 9
16:23
Vízi Eb: a spanyolokkal kezdünk, a horvátokkal zárunk (She)
A csapatokhoz rendelt számok alapján elkészítették a júliusi, budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi és női tornájának menetrendjét. A pontos, órára lebontott beosztás csak a televíziókkal tartott konzultáció után válik ismertté, az azonban biztos, hogy a magyar női válogatott 17.30-tól, míg a férfi 20.30-tól játssza majd meccseit. A sorsolásról készült cikkünket itt olvashatják.
márc. 9
16:25
Síugrás: Freund fölényesen nyert Oslóban (She)
A norvégiai Oslóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt a német Severin Freund nyerte a norvég Anders Bardal és a lengyel Kamil Stoch előtt. Ugyanitt rendezték a női sífutók 30 km-es klasszikus stílusú versenyét, amelyen Marit Björgen révén hazai siker született.
márc. 9
16:39
Serie A - A Fiorentina sem tudta megállítani a Juventust (Infostart)
A címvédő és listavezető Juventus egygólos győzelmet aratott a vendég Fiorentina felett az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
márc. 9
16:39
NB II: sokba került a kiállítás a Szigetszentmiklósnak (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén a Balmazújváros 2–1-re győzött a 70 percet emberhátrányban futballozó Szigetszentmiklós ellen.
márc. 9
16:39
Női kézilabda KEK: Tomoriék hálásak és büszkék szurkolótáborukra (Agroinform)
Az FTC szombat este majdnem ledolgozta nyolcgólos hátrányát a Viborg elleni negyeddöntős párharcban a Népligetben.
márc. 9
16:41
NB I: DVSC-Haladás élőben az NSO-n! (She)
DVSC-Teva–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 9
16:43
Szavazás: örül az F1 radikális technológiai megújulásának? (She)
Legújabb szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy Olvasóink vajon örülnek-e az F1 radikális technológiai megújulásának?
márc. 9
17:15
Vívás: csapatezüst női párbajtőrben a barcelonai vk-n (She)
Szász Emese szombati egyéni győzelme után a magyar csapat vasárnap ezüstérmes lett a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyén.
márc. 9
17:15
Ezüstérmes női párbajtőrcsapat (Metropol)
Szász Emese szombati egyéni győzelme után a magyar csapat vasárnap ezüstérmes lett a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyén.
márc. 9
17:17
Női kézi BL: értékes pontokat hullajtott a Midtjylland (She)
Nem tudott győzni a sereghajtó Sävehof otthonában a Midtjylland (29–29) a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, így nehéz helyzetbe került a továbbjutás szempontjából. A dán együttes az utolsó fordulóban az éllovas Thüringert fogadja, a második Vardar Szkopje pedig a Sävehofot.
márc. 9
17:19
Női kézi BL: Bulatovics már elképzelte a Győr-Podgorica döntőt (She)
Katarina Bulatovics először tér vissza ellenfélként Podgoricába azóta, hogy 2012-ben elhagyta a Buducsnoszt női kézilabdacsapatát. A Győri ETO jobbátlövője az esti Bajnokok Ligája középdöntős rangadó kapcsán elmondta, szívesen játszaná korábbi csapatával a budapesti final four döntőjét.
márc. 9
17:21
Serie A: Torino és Róma bánta a fekete-kékek örömét (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában az Internazionale hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Torinót, az Atalanta pedig a Lazio otthonából vitte el a három pontot. A Sampdoria kétgólos félidei hátrányból nyert magabiztosan a Livorno ellen.
márc. 9
17:23
Videó: Asamoah csodás góllal nyert meccset a Juvénak (She)
A Juventus 1–0-ra legyőzte a Fiorentinát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A mindent eldöntő találatot Kwadwo Asamoah szerezte, a ghánai játékos a kapufa segítségével lőtt a hálóba. Íme, a gól!
márc. 9
17:25
FA-kupa: Manchester City-Wigan élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében a Ligakupát már begyűjtő Manchester City a címvédő, jelenleg a másodosztályban futballozó Wigant fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 9
17:33
FA-kupa: a kihagyott büntető is belefért a Hullnak (She)
Sone Aluko az első félidőben büntetőt hibázott, ám csapata, a Hull City remek második félidei játékával 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sunderlandet az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében. A Hull az elődöntőben a harmadosztályú Sheffield Uniteddel találkozik.
márc. 9
17:33
Ligue 1: Blanc-t nem tartja edzőnek kollégája (Agroinform)
A Lorient mestere, Christian Gourcuff élesen kritizálta a francia élvonal trénereit, Laurent Blanc-t külön kiemelte.
márc. 9
17:35
Atlétika, fedett vb: Baji nem jutott be a döntőbe (She)
Baji Balázs nem jutott döntőbe vasárnap 60 méteres gátfutásban az atléták sopoti fedett pályás világbajnokságán.
márc. 9
17:37
Bundesliga: nyert a Dortmund a Freiburg ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában az utolsó előtti helyen álló Freiburg nem tudott pontot szerezni a tartalékos Dortmund ellen. Az erősen felejthető meccset Kehl jó helyzetfelismerése döntötte el.
márc. 9
17:39
Jégkorong, EBEL: Volán-Bozen élőben az NSO-n! (She)
A jégkorong EBEL negyeddöntős párharcának második felvonásán a ligaújonc olasz Bozen látogat Székesfehérvárra. A Sapa Fehérvár AV19 az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc első felvonását pénteken idegenben veszítette el túlórás meccsen (3–2), itt a lehetőség az egyenlítésre. A 17.30 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 9
17:51
Eredivisie: Adorjánék nem bírtak a Feyenoorddal (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 27. fordulójában Adorján Krisztián együttese, a Groningen hazai pályán 2–0-ra kikapott a Feyenoordtól. A magyar légiós a 62. percben csereként állt be az akkor már kétgólos hátrányban lévő hazaiakhoz.
márc. 9
17:51
Elődöntőben a Fehérvár az EHF kupában (Metropol)
A Fehérvár KC az idegenbeli 28-21-es siker után idehaza is megverte a kolozsvári Jolidont a női kézilabda EHF Kupa negyeddöntőjének vasárnapi visszavágóján.
márc. 9
17:53
Nyert az Inter, kikapott a Lazio (Metropol)
Az Internazionale hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Torino felett az olasz labdarúgó-bajnokság 27.fordulójának vasárnapi játéknapján, míg a Lazio 1-0-ra kikapott a vendég Atalantától.
márc. 9
18:09
Rp gyorskori-vb: Liu Shaolin 3 érmet szerzett a záró napon (She)
Újabb magyar érmek születtek vasárnap a törökországi Erzurumban rendezett rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságon: a záró napon Liu Shaolin Sándor 1000 méteren és összetettben is harmadik lett, míg a férfiváltó másodikként végzett.
márc. 9
18:11
Premjer-liga: a Zenit nem bírt Pintérékkel, megtört az Anzsi átka (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 20. fordulójában a Zenit hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Pintér Ádám csapatával, a Tom Tomszkkal, ezzel egypontos előnyre tett szert a második helyre csúszó, hétfőn pályára lépő Lokomotiv Moszkvával szemben.
márc. 9
18:13
Videó: gyönyörű fejes góllal győzött az Internazionale (She)
Az Internazionale 1–0-ra legyőzte a Torinót az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A 30. percben Esteban Cambiasso szép pörgetése után Rodrigo Palacio kissé előrevetődve fejelte át a labdát Daniele Padellin. Íme, a gól!
márc. 9
18:15
Vívás: Szilágyi Áron ezüstérmes lett a budapesti GP-n (She)
Szilágyi Áron ezüstérmet szerzett a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard Grand Prix-n.
márc. 9
18:27
NB III: megjött az, amire már nagyon régóta vártak (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a sereghajtó Veresegyház megszerezte első győzelmét a szezonban: az együttes a 18. fordulóban hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Ebest. A Felsőtárkány a második DVSD-DEAC otthonából vitte el a pontokat, a Nyírbátor az Eger kizárása miatt szabadnapos volt.
márc. 9
18:27
Madár „kirepült” a szorítóból (Metropol)
Lezárult egy korszak a profi ökölvívásban, egy legenda fejezte be pályafutását. Erdei Zsolt a mi szemünkben veretlenül szállt ki a ringből.
márc. 9
18:27
NB I: Az MTK nem ment bele a felesleges konfliktusokba - Garami József (Agroinform)
A kék-fehérek 3-2-re megnyerték a Ferencváros elleni örökrangadót és rendkívül értékes három pontot szereztek.
márc. 9
18:29
Indian Wells-i tenisztorna: Aki figyelt, szép summát kaszált Murrayvel (Agroinform)
Az Indian Wells-i tenisztorna második fordulójában Murray legyőzte Rosolt, mi pedig górcső alá vettük a mérkőzést.
márc. 9
18:45
Vízilabda Eb - Nehéz csoportban a magyar férfi válogatott (Infostart)
Rendkívül nehéz hatosba kapott besorolást a magyar férfi vízilabda-válogatott a július 14. és 27. között sorra kerülő budapesti Európa-bajnokság vasárnapi csoportsorsolásán.
márc. 9
18:45
NB I: Paks-Videoton mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
MVM-Paks–Videoton FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 9
18:45
NB I: Két góllal nyert a Loki (Agroinform)
A listavezető Debrecen 2-0-ra legyőzte a vendég Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.
márc. 9
18:47
Eredivisie: hiába a villámgól, botlott az Ajax (She)
Bár a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 27. fordulójában a listavezető Ajax hazai pályán játszva már a 2. percben megszerezte a vezetést a Cambuur ellen, végül meg kellett elégednie egy ponttal. Az amszterdamiak előnye így hét fordulóval a vége előtt hat pont a második helyen álló Vitesse előtt.
márc. 9
18:49
NB I: a DVSC két góllal győzött a Haladás ellen (She)
A listavezető DVSC-Teva 2–0-ra győzött a Haladás ellen hazai pályán a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A Loki részéről Máté Péter és Bódi Ádám volt eredményes.
márc. 9
18:51
Női válogatott: négygólos siker az amerikaiak ellen (She)
Az umagi női labdarúgótorna második játéknapján az amerikaiak regionális csapata volt a magyar válogatott ellenfele, a mieink végig jobban játszva, magabiztosan, 4–0-ra nyertek – tudatta a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
márc. 9
19:03
Egyéni arany után csapatezüst női párbajtőrben a barcelonai világkupán (Infostart)
Szász Emese szombati egyéni győzelme után a magyar csapat vasárnap ezüstérmes lett a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyén.
márc. 9
19:03
P. División: Real Madrid-Levante élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 27. fordulójában a Real Madrid hazai pályán mérkőzik meg a Levante együttesével. Ha nyernek a madridiak, akkor négy ponttal ellépnek a Barcelonától, és a városi rivális Atléticóval szemben megőriznék hárompontos előnyüket. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Levante nyolc mérkőzés óta veretlen a spanyol pontvadászatban. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges…
márc. 9
19:03
Tovább menetel a Debrecen (Metropol)
A listavezető Debrecen vasárnap 2-0-ra legyőzte a vendég Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 19.fordulójában.
márc. 9
19:05
Jégkorong, Mol Liga: érsekújvári sikerrel kezdődött a döntő (She)
A Nové Zámky jégkorongcsapata nyerte meg a Mol Liga döntőjének első, hazai felvonását az ASC Corona Brasov ellen. A párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.
márc. 9
19:07
Karate: magyar vert magyart a bronzért Hollandiában (She)
Tadissi Martial a harmadik helyen végzett a hollandiai Almerében zajló Karate1 Premier League Dutch Open elnevezésű versenyen.
márc. 9
19:21
Primera División: lendületben a Sevilla, Almeríában is nyert (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójában a Sevilla idegenben 3–1-re legyőzte az Almeríát.
márc. 9
19:21
A Wigan ismét megtréfálta a Cityt (Metropol)
A Wigan a negyeddöntőben nagy meglepetésre egy góllal jobbnak bizonyult az élvonalban bajnoki címért harcoló Manchester Citynél.
márc. 9
19:23
Női kézi BL: Buducsnoszt-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
A csoportelsőségről dönthet a Buducsnoszt Podgorica–Győri ETO találkozó a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének I. csoportjában. A négy közé jutást már mindkét csapat kivívta, ám a kvartett első helye még nem dőlt el. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 9
19:25
Videó: hatalmas kiflivel győzött a Dortmund Freiburgban (She)
A Borussia Dortmund Sebastian Kehl góljával legyőzte idegenben a Freiburgot a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Oliver Baumannak nem volt esélye Kehl csavart lövésével szemben az 58. percben.
márc. 9
19:39
FA Kupa - Elődöntőben a Hull City (Infostart)
A Hull City háromgólos győzelmet aratott a vendég Sunderland felett a labdarúgó FA Kupa vasárnapi negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé.
márc. 9
19:39
Fedett pályás atlétikai vb: világcsúccsal ért véget a viadal (She)
Az utolsó éremcsatában, a férfiak 4x400 méteres váltójában világcsúcs született vasárnap az atléták sopoti fedett pályás világbajnokságán.

Keresés