2014. március 7. péntek

márc. 7
0:09
Erdei jó hangulatban készül a szombati összecsapásra (Infostart)
Jókedvűnek és magabiztosnak tűnt csütörtöki, budapesti sajtónyilvános edzésén Erdei Zsolt, aki szombaton Kecskeméten a grúz Salva Dzsomardasvili ellen lép szorítóba a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoki övéért.
márc. 7
0:09
Férfi kosár Euroliga: kikapott a címvédő hazai pályán (She)
A férfi kosárlabda Euroliga top 16-os csoportkörének 9. fordulójában a címvédő Olympiakosz hazai pályán 88–86-os vereséget szenvedett az Emporio Armani Milanótól. Az E-csoportot továbbra is a hibátlan Barcelona vezeti, amely hazai pályán intézte el a Fenerbahcét.
márc. 7
0:45
Tenisz: remek cseh eredmények Indian Wellsben (She)
Az Indian Wellsben zajló kiemelt férfi és női tenisztorna csütörtöki napján remekeltek a cseh játékosok: előbbiek között Radek Stepánek és Jirí Vesely is háromjátszmás mérkőzésen, kemény ellenféllel szemben jutott a második fordulóba, míg a szebbik nem képviselői között Karolina Plisková lépett túl portugál riválisán. Hármuk közül a második fordulóban alighanem Stepánekre vár a legkeményebb…
márc. 7
5:33
Vb-2014 - Debütál a magas szárú stoplis (Infostart)
A nagy futballtornákra a csapatok mellett a sportszergyártók is készülnek:a nyári brazíliai világbajnokságon debütálhat az első magas szárú stoplis cipő.
márc. 7
5:33
Kondás a fiát is edzi Debrecenben (Blikk)
Debrecen — Újabb fiatal tehetséges focista kopogtat a DVSC öltözőjének ajtaján. Kondás Kristófra (19) talán azért irányul az átlagosnál nagyobb figyelem, mert édesapja Kondás Elemér (50), a Loki élvonalbeli csapatának vezetőedzője.
márc. 7
5:35
Élete meccsét vívja a rákkal Balzsay (Blikk)
márc. 7
6:27
Csak nézők lesznek a magyar sportolók (Metropol)
Öt sportágban 72 aranyérmet osztanak ki a pénteken kezdődő szocsi paralimpiai játékokon.
márc. 7
7:03
FTC: Ez még mindig Ricardo Moniz csapata - Jenner (She)
Julian Jenner, a Ferencváros holland légiósa egy holland lapnak adott interjújában visszasírta Ricardo Moniz korszakát, amely során edzőjével és több társával is tudott hollandul beszélgetni az öltözőben, de mára minden megváltozott.
márc. 7
7:21
NBA: Spurs-siker a Miami ellen, a Clippers 48-cal verte a Lakerst (She)
A Miami Heat, az Oklahoma City Thunder és a Los Angeles Lakers is kikapott az NBA legutóbbi játéknapján. A tavalyi döntő szereplői csaptak össze Texasban, a San Antonio a szezonbeli legsúlyosabb verést mérte a Heatre. A Kobe Bryant és Steve Nash nélkül felálló Lakers a Los Angeles-i derbin kapott ki csúnyán, 48 ponttal a Clipperstől. Ez a Lakers valaha volt legsúlyosabb veresége és a…
márc. 7
7:39
NHL: a San Jose 0-2-ről nyert a Pittsburgh ellen (She)
Harminchét perc után még 2–0-ra vezetett a Pittsburgh San Joséban, és a harmadik harmadban a Sharks egyenlítése után is volt ereje a Penguinsnek ahhoz, hogy visszavegye a vezetést. Ám az utolsó negyedóra ezzel együtt a kaliforniai csapaté lett, Brent Burns duplájának is köszönhetően 5–3-ra nyert. A Boston lenullázta a Washingtont, a Los Angeles zsinórban hatodszor nyert, a Columbust 6–1-re verő…
márc. 7
7:39
Túlélőtábor (Metropol)
A Mercedes turbómotorja a legjobb, a Ferrari lemaradása nagyjából egy másodperc, a Red Bull és a Lotus a sereghajtók között botladozik.
márc. 7
7:57
Olimpia: a MOB elszámolt a 2.18 milliárdos londoni jutalmakkal (She)
A sportért és ifjúságért felelős államtitkárság szerint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) pontosan elszámolt a 2012-es londoni ötkarikás játékok után kapott, jutalmazásra szánt támogatással. Az államtitkárság csütörtöki közleményében azt írta, a kormány a 2.18 milliárd forintnyi kifizetett támogatással az olimpián kimagasló eredményeket elért sportolók, edzőik és a felkészítésükben…
márc. 7
8:33
Tenisz: Hewitt és Karlovic a 64 közé jutott Indian Wellsben (She)
Lleyton Hewitt és Ivo Karlovic is továbbjutott az első fordulóból, és a legjobb 64 között folytathatja az Indian Wells-i ATP-tornán.
márc. 7
8:35
F1: Michael Schumacher önállóan lélegzik - sajtóhír (She)
Michael Schumacher önállóan lélegzik – ezt az információt közölte pénteki számában az olasz La Gazzetta dello Sport. A legenda menedzsere szerint nincs változás.
márc. 7
8:51
Ökölvívás: címvédő mérkőzés helyett börtön (She)
A szombati Saúl Álvarez–Alfredo Angulo gála előmérkőzésén tervezte megvédeni címét az IBF nagyváltósúlyú világelsője, Carlos Molina, de a bunyóst azonban a tegnapi napon Las Vegasban váratlanul letartóztatták, és jelenleg is rácsok mögött tengeti feszült óráit, nem tudva, hogy kiengedik-e a szombati mérkőzésig.
márc. 7
8:51
VB 2014: Jótékonyan hat az angol válogatottra Walcott sérülése? (Agroinform)
A 24 éves szélső januárban súlyosan megsérült. Roy Hodgsonnak bőven van merítési lehetősége pótlására.
márc. 7
8:53
Videó: gyönyörűen támadtak, de nagyon elrontották a végét (She)
A Palmeiras 1–0-ra legyőzte a Portuguesát a brazil Paulista állami bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az alábbi videóban látható jelenet bizonyára emlékezetes marad a nézőknek: egy gönyörű Palmeiras-támadás végén már csak be kellett volna passzolni a labdát az üres kapuba, ehelyett...
márc. 7
8:53
Boksz: Balzsay Károly nyirokmirigyrákkal küzd (Agroinform)
Kemoterápiás kezelésre szorul a korábbi félnehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó, Balzsay Károly.
márc. 7
8:55
Ajánló: Pápán rajtol a forduló, déli derbi a Ligue 1-ben (She)
Péntek este Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője volt klubja, a Lombard Pápa elleni mérkőzésével kezdődik meg az NB I 19. fordulója. Franciaországban déli derbit rendeznek, a Marseille a Nice-t fogadja.
márc. 7
8:57
Kosár: óvás után - Körmenden a bírók hibáztak, de…, videó (She)
Amint arra számítani lehetett, a Körmend férfi kosárlabdacsapata megóvta a ZTE elleni vesztes hazai mérkőzést. A játékvezetői bizottság elnöke elismerte: a bírók valóban hibáztak, de elvileg nem számít műhibának...
márc. 7
9:09
Újpest: „Sem ostoba, sem vak nem vagyok" (She)
Balajcza Szabolcs, a labdarúgó NB I 11. helyén álló Újpest kapusa természetesen nem örül neki, hogy a csapat szerb vezetőedzője csak a Magyar Kupában tekint rá első számú kapusként, de nem érte váratlanul a döntés, és igyekszik profi módon feldogozni.
márc. 7
9:11
Jégkorong: a Volán sikeréhes edzője megnyerné az EBEL-t (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata már egy nappal az olasz Bozen elleni EBEL-negyeddöntő kezdete előtt, csütörtökön megérkezett Dél-Tirolba. Némi előnyt jelent, hogy a játékosoknak nem a 800 kilométeres utat követően, a buszról lekászálódva kell játszaniuk a felsőházi középszakaszt a második helyén záró csapattal. Mert ha már túlteljesítette a szezon előtt kitűzött célt, és rájátszásba…
márc. 7
9:27
Hewitt közel a 600-as álomhatárhoz (Infostart)
A korábbi világelső Lleyton Hewitt három szettben legyőzte honfitársát, Matthew Ebdent az egyesült államokbeli Indian Wellsben zajló tenisztornán, s ezzel egy sikerre került attól, hogy profi pályafutása 600. győzelmét arassa.
márc. 7
9:27
F1: mérgében csapkodott a Lotus garázsában Grosjean - gif (She)
A Lotus rémesen zárta a Formula–1-es felkészülést, a jerezi tesztre el sem utazott, Bahreinben pedig alig ment az autója. Romain Grosjean a sajtótájékoztatókon elismerte, óriási lemaradásban van a többi csapathoz képest, szinte az egyetlen dolog, ami működik az autón, a DRS. A garázsban az autó problémáiról beszélgetve nem volt kedve viccelődni, íme, egy jelenet a tesztnapok tétlenkedéséről.
márc. 7
9:45
Légiósok: „Úgy ébredtem, hogy belilult és bedagadt" (She)
Mint beszámoltunk róla, Németh Krisztián, a Roda 25 esztendős magyar labdarúgója otthonában lábsérülést szenvedett, és legalább két hétig nem léphet pályára. A játékos elmesélte a furcsa sérülés rövid történetét a Nemzeti Sportnak.
márc. 7
9:45
Adria Liga: Újabb nagyágyút lát vendégül a Szolnok (Agroinform)
A Szolnoki Olaj a Cedevita Zágrábot fogadja az Adria Liga 23. fordulójának nyitómérkőzésén.
márc. 7
9:47
Újpest: Ahjupera a Standard Liege-nél tartózkodik (She)
Belgiumba, a Standard Liege labdarúgócsapatához utazott Jarmo Ahjupera, az NB I-es Újpest FC támadója. Az észt válogatott légiós a beszámolók szerint térdsérülését kezelteti Roland Duchatelet klubjánál.
márc. 7
10:21
Felkészülés: Muszáj belemenni az ilyen szerelésekbe - Agger Wilshere sérüléséről (Agroinform)
A dán válogatott középhátvédje menteni próbálta magát, miután sérülést okozott az angolok és az Arsenal középpályásának.
márc. 7
10:39
Vb 2014: szent a béke Ribéry és csapattársa között (She)
Franck Ribéry és Mamadou Sakho között nincs harag, a francia labdarúgó-válogatott két tagja az e heti összetartáson már együtt végezte a páros gyakorlatokat – a Sakho téli aranylabdás nyilatkozata után keletkezett feszültség már a múlté.
márc. 7
10:41
F1: leteperték és kirabolták Párizsban a Marussia pilótáját (She)
Párizsban kirabolták Jules Bianchit, a Formula–1-es Marussia-istálló 24 éves francia pilótáját, akinek több mint 20 millió forint értékű karóráját vették le erőszakkal a csuklójáról. A pilótának, aki éppen dohányzott, amikor megtámadták, nem esett baja.
márc. 7
10:57
Videó: 21 méteres ívelés volt a Barcelona legszebb gólja (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának hivatalos Youtube-csatornája összeválogatta a klub korosztályos csapatainak legszebb góljait a múlt hétvégéről. Az első helyen Javier Espinosa találata végzett. A 21 éves játékos mintegy 21 méterről, rövid rávezetés után a kapus fölött átívelte a labdát.
márc. 7
11:15
Primera División - Lehet változás az élcsoportban? (Infostart)
Két világbajnok védője, a sérült Carles Puyol és Gerard Pique nélkül lép pályára a címvédő FC Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában, de így sem jelenthet gondot számára mindhárom pontnak a begyűjtése.
márc. 7
11:15
Marseille: a Swansea korábbi sikeredzőjét akarják (She)
Francia lapértesülés szerint az Olympique Marseille labdarúgócsapata Michael Laudrupot szeretné vezetőedzőnek szerződtetni a következő szezonra.
márc. 7
11:17
Schumacher állapota - "A helyzet változatlan" (Infostart)
Változatlanul a fokozatos ébresztés fázisában van Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnoka, aki december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, s azóta a grenoble-i klinikán fekszik mesterséges kómában.
márc. 7
11:17
Man. United: „Van Persie a nyáron távozhat, ha...” (She)
A nyáron távozhat Robin van Persie az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedtől – figyelmeztet Ronald de Boer. A korábbi holland válogatott futballista szerint a rutinos csatár elhagyhatja a klubot, ha nem javul a helyzet a nyáron.
márc. 7
11:33
Golf: a világ egyik legjobbja is tud ilyen rosszat ütni - gif (She)
A golf-világbajnokság idénybeli harmadik versenye, a floridai Doralban zajló Cadillac Championship zaklatott első napján a svéd Henrik Stenson nevéhez fűződött az egyik világháló-népszerű ütés. Nem örült neki.
márc. 7
11:33
Bulvár: Így készül a harcra egy profi bokszoló - videó (Agroinform)
Klip készült Kovács "Vipera" Attila felkészüléséről, profi világbajnokunk március 8-án Madár búcsúmeccse előtt bokszol.
márc. 7
11:35
Anglia: hat évet kapott a Birmingham City tulajdonosa (She)
Pénzmosás miatt hat év börtönbüntetésre ítélte egy hongkongi bíróság Carson Yeungot, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Birmingham City tulajdonosát.
márc. 7
11:35
Átigazolás: 12 millió euró körüli összegért szerezte meg Ter Stegent a Barcelona (Agroinform)
Sajtóhírek szerint 2019 nyaráig ír alá a Barcelonához Marc-André Ter Stegen, a Mönchengladbach kapusa.
márc. 7
12:09
Real Madrid: Zidane győzködi a Juve tehetségét? (She)
A Marca információi szerint Zinédine Zidane, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapatának sportigazgatója azt a feladatot kapta: győzze meg Paul Pogbát arról, hogy hagyja el a Juventust és igazoljon a blancókhoz.
márc. 7
12:09
Karrier: Gareth Bale, a szuperhős (Agroinform)
Válogatottbeli csapattársa, Ashley Williams szerint Gareth Bale, a Real Madrid szélsője egy szuperhős.
márc. 7
12:11
Női kézi: a siófoki szélső nagyon boldog Németh meghívója miatt (She)
A női kézilabda-válogatott régi-új szövetségi kapitánya, Németh András szerdán nyilvánosságra hozta a március végi horvátországi felkészülési tornára tervezett keretét, amelyben több meglepetés is volt. A balszélső posztján a győri Kovacsics Anikó mellett két fiatalt, az érdi Schatzl Nadine-t és a Siófok játékosát, Erdősi Ildikót próbálja ki. Erdősit nagyon boldoggá tette a meghívó, de elmondása…
márc. 7
12:27
Honvéd: még egyezkednek a védővel, aki Norvégiába mehet (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online közölte, hogy a Budapest Honvéd labdarúgócsapata perben áll volt játékosával, Souleymane Tandiával. A felek igyekeznek peren kívül megegyezni, eközben a játékos már egy norvég harmadosztályú csapattal tárgyal.
márc. 7
12:45
Real Madrid: Casillas dicséri az őt kiszorító riválist (She)
Iker Casillas nem játssza a sértődöttet: a Real Madrid kapujából kiszoruló klublegenda a Marca hasábjain dicséri riválisát, Diego Lópezt, aki tíz mérkőzésen is gól nélkül tartotta a listavezető kapuját a 2013–2014-es spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera División).
márc. 7
12:45
Karrier: Mourinho megvédte Messit és Ronaldót (Agroinform)
A Special One szerint nem kell valakinek világbajnoknak lennie ahhoz, hogy a legnagyobbak között emlegessék.
márc. 7
12:47
Videó: a cápák megették a pingvineket (She)
Jól indult az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapja a vendég Pittsburgh Penguinsnek a San Jose Sharks ellen. Az első harmadban 2–0-ra vezetett, ám utána a hazaiak egyenlítettek. Bár a Pittsburghnek még a harmadik harmadban is volt ereje ahhoz, hogy visszavegye a vezetést, az utolsó negyedóra a kaliforniai csapaté lett, amely végül Brent Burns duplájának is köszönhetően…
márc. 7
13:03
Spanyolország: megszűnés fenyegeti Puskás volt klubját (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a megszűnés közelébe került a másodosztályú Real Murcia labdarúgócsapata. Az 1908-ban alapított klubnak rövid időn belül rengeteg pénzre lenne szüksége a túléléshez.
márc. 7
13:21
Szocsi 2014: részt vesznek az ukránok a paralimpián (She)
Az Ukrajnában kialakult válsághelyzet ellenére rajthoz állnak az ország fogyatékkal élő sportolói a pénteken kezdődő szocsi paralimpián.
márc. 7
13:39
Ligue 1: másfél évig nem igazolhat a nyolcszoros bajnok (She)
A francia élvonalbeli (Ligue 1) Nantes labdarúgócsapatát másfél évre kizárták az átigazolásokból, miután elutasították a klub fellebbezését a nemzetközi szövetség (FIFA) szankciójával szemben.
márc. 7
13:39
Tipp: Az Eintracht Frankfurt ismét beveheti Hamburgot (Agroinform)
A jó formában lévő frankfurtiak idén is nyerhetnek az Imtech Arénában a tartalékos hamburgiak ellen.

Keresés