2014. március 26. szerda

márc. 26
0:06
Videó: Dzeko és Touré gyönyörű góljaival győzött Man. City (She)
Mint arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) Edin Dzeko duplájával és Yaya Touré hajrában lőtt góljával nyert a manchesteri derbin a City a United vendégeként az Old Traffordon. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 26
0:10
Eurofutball: 11-esekkel ért véget a moulins-i mese (She)
A negyeddöntőben tizenegyesek után elvérzett a Francia Kupában a húszezer lakosú kisváros, Moulins csapata: a negyedosztályú együttes a kettővel magasabb szinten játszó Angers ellen is helytállt, de a büntetőpontról rosszabbul céloztak játékosai, így kiestek. Ennek ellenére van még rá esély, hogy negyedik vonalbeli csapat is legyen a sorozatban a négy között, a Cannes-nak ehhez a Guingamp…
márc. 26
0:14
NS: Kabát dühe; FTC, átjáróház; Lencse: Én leszek a gólkirály - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
márc. 26
0:24
Női kézi: a hoppon maradt CSM a zöld asztalnál próbálkozik (She)
A hetedik helyen végzett a román női kézilabda-bajnokság alapszakaszában a CSM Bucuresti, így pedig a továbbiakban nem küzdhet az európai kupaindulásért, azonban a fővárosiak a zöld asztalnál próbálják elérni, amit a pályán nem sikerült.
márc. 26
0:42
Videó: Németh új elemeket is beépít a kézisek repertoárjába (She)
Szentgotthárdon tart felkészülési edzéseket a magyar női kézilabda-válogatott. Németh András szövetségi kapitány elégedett az eddig látottakkal. Görbicz Anita elmondta, vannak új elemek Németh munkájában, különösen a támadójátékban. Pálinger Katalin, aki a csapat kapusedzője és menedzsere, elmondta, fura volt az első nap, hsizen nem a játékoskkal egy asztalhoz ült. Az NSO Tv helyszíni…
márc. 26
1:00
Bayern: Guardiola Hoenessnek ajánlotta a bajnoki címet (She)
Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője Uli Hoenessnek, a klub korábbi elnökének – akit adókerülés miatt három és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek – ajánlotta a bajorok bajnoki címét. Az ötödik vezetőedzői évében a 17. nagy trófeáját – és első német bajnoki címét – begyűjtő spanyol szakember elődjét, Jupp Heynckest sem felejtette el megemlíteni első, rövid…
márc. 26
4:36
Budapestre jönnek Böhn gyerekei (Blikk)
Sandefjord – Újra tud mosolyogni, s Magyarországra készül Jenny Böhn (19). Édesapja, Karl Erik (†48), a magyar női kézilabda-válogatott egykori kapitánya február 2-án hunyt el, miután elvesztette hosszú harcát, amelyet a gyilkos kórral, a leukémiával vívott. Hat kemoterápiás kezelés, három hét mesterséges kóma, s egy csontvelő átültetés után is képtelenek voltak segíteni a norvég…
márc. 26
6:09
A Pick Szeged még csoportelső lehet (Behaviour)
A szegediek jelenleg a C csoport második helyén állnak.
márc. 26
6:11
Közelkép - A kutya és a karizmatikus színész (Behaviour)
"Kovács lenyűgözően és ijesztően karizmatikus színész. Felfokozott érzékenysége tehetségének fő záloga."
márc. 26
6:13
Blaskó Péter a Bóta Caféban (Behaviour)
Olyan jelentős szerepeket játszott, mint például a Peer Gynt, Galilei, Lucifer, Tartuffe.
márc. 26
6:15
A panelninja elszabadul (Behaviour)
Magyar Attila szereti szabadjára engedni magát a deszkákon. Ha úgy adódik, röhögtet, ahogy belefér.
márc. 26
6:17
Nőnek Berki Krisztián riói olimpiai esélyei (Behaviour)
A nemzetközi szövetség technikai bizottsága elfogadta azt a javaslatot, amely szerint az egyszeres tornászoknak a kvalifikációs vébén a dobogón kell állniuk.
márc. 26
6:19
Kevesebb sípszó, több gól (Behaviour)
A szabálymódosításoktól várják a vízilabda még izgalmasabbá tételét.
márc. 26
6:21
Ma osztják ki a sportolók Oscar-díját (Behaviour)
A jelöltek között van a spanyolok világelső teniszezője, Rafael Nadal, a futófenomén Usain Bolt, a négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel.
márc. 26
6:23
Offshore után fair play? (Behaviour)
Nemcsak Újpesten halásznak a zavarosban a magyar futball szereplői.
márc. 26
6:25
Miniszterelnök úr, ne folytassák! (Behaviour)
Az egészségügy az elvonások miatt került igazán kritikus állapotba.
márc. 26
6:27
Kavics-jelenség (Behaviour)
A kövek meg sem érzik, de az ember elkezd reumatológushoz, ortopédushoz járni.
márc. 26
6:29
Rossz döntések évszázada (Behaviour)
El kellene számolni a múltunkkal, de polgártársaink nem szeretik az ilyesmit.
márc. 26
6:31
Kamatfaragók (Behaviour)
Napjainkban 311 forintnál olcsóbban nemigen lehet eurót vásárolni.
márc. 26
7:00
NBA: Lakers-klubrekord Phil Jackson új csapata ellen (She)
Bár régóta nem volt olyan rossz a Los Angeles Lakers, mint ebben az idényben, egy-egy meccsre össze tudja kapni magát. Korábbi sikeredzője, Phil Jackson új csapata (igazgatóként), a New York Knicks ellen például úgy nyert 127–96-ra, hogy a cserejátékosai 82 pontot szereztek, a 3. negyedben pedig 51 pontot dobott a csapat – előbbi idénycsúcs az NBA-ben, utóbbi klubrekord. Dallasban a Mavericks a 23…
márc. 26
7:02
NHL: éleződik a csata keleten - négyes holtverseny két helyért (She)
Elképesztően szorossá vált a versenyfutás az NHL Keleti főcsoportjában a két wild card-helyért, a legutóbbi játéknap után négy csapat is 80 ponttal áll holtversenyben. A Columbus a Detroit legyőzésével érte utol ellenfelét, a Washington a Los Angeles Kingstől hazai pályán elszenvedett szétlövéses vereségért kapott egy ponttal jutott 80-ra, míg a Toronto zsinórban hatodik meccsét veszítette el, és…
márc. 26
7:18
U19: háromnapos válogatott összetartás új légióssal (She)
Mészöly Géza szövetségi edző háromnapos összetartásra hívta be a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es válogatott tagjait. Néhány külföldön játszó labdarúgó (Tamás Krisztián, Forgács Dávid, Varga Szabolcs) kihagyta az összetartást, de a légiósok közül részt vesz az edzéseken Vida Krisztofer (Jong Twente) és Szántó Gergő (RB Leipzig) is, utóbbi először kapott meghívót.
márc. 26
7:36
MU: Személyiségi zavarral küzd a klub - legendák bírálnak (She)
Paul Scholes és Gary Neville, a Manchester United legutóbbi fénykorának két meghatározó játékosa is úgy véli, hogy útvesztőbe került a klub David Moyes irányítása alatt. Az elkeseredett nyilatkozatok kiváltó oka a kedd este a Manchester City elleni bajnokin hazai pályán elszenvedett 3–0-s vereség volt, s szóba kerültek a nyáron és januárban szerződtetett drága középpályások is.
márc. 26
7:54
Videó: Schmeichel kapus fejesével mentett pontot a Leicester (She)
Kapusának, Kasper Schmeichelnek köszönhetően tett újabb lépést a Premier League felé a Championshipet vezető Leicester City, amely hazai pályán a 92. percben egyenlített a Yeovil Town ellen. Az akció végén az előre húzódó dán kapus fejelt kapura, a lécről levágódó labdát Chris Wood terelte a kapuba. A gólt hivatalosan Woodnak adták, de a felvétel alapján erős a gyanú, hogy már Schmeichel fejese…
márc. 26
8:30
Videó: Stieber Zoltán bal külsővel rúgott gólt a Fürthben (She)
Mint arról kedden már beszámoltunk, Stieber Zoltán is gólt szerzett a Greuther Fürthben a Fortuna Düsseldorf elleni német másodosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A magyar támadó rúgta a hazaiak negyedik gólját. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 26
8:32
F1: Niki Laudának elege van a fanyalgókból (She)
A Mercedes Formula–1-es programját felügyelő Niki Laudának elege van abból a fanyalgásból, ami a 2014-es F1-et kíséri. Kifakadása előtt az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke azt mondta, ha a csapatok egyetértenek, elkezdődhetnek a tárgyalások a motorok hangerejének növeléséről.
márc. 26
8:48
PSG: Pogba vagy Pjanics érkezhet, Lavezzi távozhat - ilyen lehet a PSG nyári forradalma (Agroinform)
A katari tulajdonosok a világ egyik legnagyobb klubjának álmodták meg PSG-t, a nyáron újabb sztárok érkezhetnek.
márc. 26
9:06
Tenisz: a bombariadó sem zavarta meg Nadalt Miamiban (She)
Mindkét világelső, Rafael Nadal és Serena Williams is könnyed győzelemmel jutott tovább a miami kemény pályás tenisztorna keddi versenynapján.
márc. 26
9:08
Videó: Schweinsteigert arcon locsolták interjú közben (She)
A Bayern München már a Hertha stadionjában elkezdte megünnepelni a német labdarúgó bajnoki címét. A 3–1-es idegenbeli diadal után Dante hangosbeszélővel énekelt, Bastian Schweinsteigert pedig arcon locsolták interjú közben az öltözőben. Életképek.
márc. 26
9:24
Gyász: szombaton búcsúztatják a dorogi legendát (She)
Március 29-én szombaton délután 14 órától búcsúztatják a dorogi Szent Borbála Bányásztemplomban a 77 éves korában elhunyt Monostori Tivadar kilencszeres magyar válogatott labdarúgót.
márc. 26
9:26
Videó: Thiago Alcántara ollózása a legszebb Bayern-gól (She)
A német labdarúgó Bundesliga Youtube-csatornája összegyűjtötte a 10 legszebb Bayern-gólt a 2013–2014-es szezonban a Hertha elleni meccset megelőző találkozókról. Bár még hét forduló hátravan, ezeknek a góloknak a többsége nagy valószínűséggel a 34. kör után is szerepel majd a válogatásban. Íme!
márc. 26
9:42
Vízilabda: A becsületéért küzd az Eger (Agroinform)
A továbbjutásra már nincs reális esélye az egri pólócsapatnak, de a becsületet azért megőrizné a magyar bajnok.
márc. 26
9:44
Bundesliga: Nem hittem, hogy ilyen jók leszünk - Guardiola (Agroinform)
A Bayern München kedden, minden eddiginél gyorsabban bebiztosította bajnoki címét a Bundesligában.
márc. 26
10:00
NB I: Iványi Zoltán vezeti a Vidi-Lokit - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség adatbankjában már elérhető az NB I 22. fordulójának bíróküldése, ennek értelmében Iványi Zoltán vezeti a vasárnapi Videoton–DVSC-Teva rangadót.
márc. 26
10:18
Ausztrália: Kewell a szezon végén visszavonul (She)
A szezon végén befejezi pályafutását Harry Kewell, Ausztrália első, nemzetközi szinten is magasan jegyzett futballistája.
márc. 26
10:20
F1: „Rossz döntéseket hoztak Schumacher kezelése során” (She)
Bár hivatalos információ továbbra sincs a december 29-i síbalesete óta kómában fekvő Michael Schumacherről, Gary Hartstein, a Formula–1 korábbi főorvosa a blogjában arról írt, biztos forrásból értesült róla, hogy a hétszeres világbajnok ellátása során rossz döntések születtek.
márc. 26
10:36
Videó: Véber György néha fordítva ül a lovon - Bognár (She)
Bognár György szerint szerencsésebb, ha az edző az öltözőben, szemtől szembe mondja el a játékosoknak a kritikát, és nem a nyilvánosság előtt hordja le őket. A Mezőkövesd szakvezetőjénél, Véber Györgynél ez néha fordítva működik. Tóth Bálint „lehülyézése” kapcsán a korábbi válogatott annyit mondott, ez minden csapatnál előfordul…
márc. 26
10:38
Férfi kézi: a füredi kapust is behívta Mocsai Lajos (She)
A Balatonfüred férfi kézilabdacsapatának tájékoztatása szerint Mocsai Lajos szövetségi kapitány meghívta a válogatott keretbe az együttes kapusát, Székely Mártont.
márc. 26
10:40
F1: a sepangi pálya főnöke örül a „gyerekbarát” motoroknak (She)
A hét végi Malajziai Nagydíjnak otthont adó sepangi versenypálya igazgatója szerint a Formula–1 nem veszíti el a varázsát a turbómotorok csendessége miatt.
márc. 26
10:54
Dakar: jövőre már az autósok is ellátogatnak Bolíviába (She)
A 2015-ös Dakar-ralin visszatérnek a 2009 és 2011 közötti szokásokhoz, Buenos Aires lesz a kiindulópontja és a célállomása is a dél-amerikai tereprali-viadalnak. Az idei „kóstoló” után jövőre nagyobb szerepet kap Bolívia, ahová a motorosok és a quadosok mellett az autósok és a kamionosok is ellátogatnak.
márc. 26
10:54
Premier League: Azt hiszem, jobban kell játszanunk - Moyes (Agroinform)
A Manchester United menedzsere nagynak nehezen nevezhető felfedezést tett a Manchester City elleni vereség után.
márc. 26
10:56
Videó: gyilkos tenyeres Rafael Nadaltól Miamiban (She)
A Miamiban zajló férfi tenisztornán Rafael Nadal egyik nyerő tenyeresét választották meg a legszebb jelenetnek a keddi játéknapon. Nadal ütése ellen nem volt esélye az olasz Fabio Fognininak.
márc. 26
11:12
MLSZ: Felcsúton a PAFC-DVSC; időpontváltozások (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította a Puskás Akadémia–DVSC-Teva Ligakupa-negyeddöntő visszavágójának helyszínén, a találkozót a felcsúti PFLA Sportelep Puskás pályáján rendezik meg – tudatta a szövetség.
márc. 26
11:30
Újpest: Sztaniszavljevics négy hétre kidőlt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest szerb középpályása, Filip Sztaniszavljevics négy hétre kidőlt – adta hírül az ujpestfc.hu.
márc. 26
11:32
Szumó: 2003 óta nincs japán nagybajnok, mongol a jokozuna (She)
A mongol Kakurju lett a japánok ősi sportjának, a kétezer éves szumónak a 71. jokozunája, vagyis nagybajnoka a japán szumószövetség vezérkarának egyhangú döntése nyomán.
márc. 26
11:33
Dakar: Argentínából Argentínába (Metropol)
A világ legnehezebb terepraliversenyét először 2009-ben rendezték meg Dél-Amerikában.
márc. 26
11:51
Visszafogottan ünnepelt a Bayern München (Metropol)
A bajnoki címért járó tálat csak május 10-én, az utolsó fordulóban, a VfB Stuttgart elleni hazai találkozón kapja meg a csapat.
márc. 26
11:53
Kilenc rekordot állított fel a Bayern München (Metropol)
A kedden 24. bajnoki címét begyűjtő Bayern Münchennek még további öt rekord megdöntésére van esélye.
márc. 26
12:24
UEFA: forradalmi ötlet, jöhet a Nemzetek Ligája (She)
Az ötlet minden bizonnyal megkapja a tagállamok támogatását az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) e héten Kazahsztánban zajló kongresszusán, így 2018-ban útjára indulhat az európai válogatottak új rendszerű vetélkedése, a világbajnokság és az Európa-bajnokság mellé tervezett Nemzetek Ligája – értesült a brit Telegraph.
márc. 26
12:26
Túraautó-vb: Michelisz újra ötössel, itt a WTCC rajtlistája (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség kihirdette a 2014-es túraautó-világbajnokság rajtlistáját, amelyen az előző idényhez hasonlóan 5-ös rajtszámmal szerepel Michelisz Norbert. A WTCC-sorozat harmadik állomása lesz május 4-én a hungaroringi futam.

Keresés