2014. március 27. csütörtök

márc. 27
0:06
P. División: a Real kikapott Sevillában, élen az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 30. fordulójában a Real Madrid egygólos vereséget szenvedett Sevillában – a vendégek Cristiano Ronaldo sorfalon megpattanó szabadrúgásgóljával szereztek vezetést, ám a kolumbiai Carlos Bacca a 19. percben egyenlített, majd a 75. percben a győzelmet érő találatot is megszerezte –, így a Diego Costa találatával a Granadát hazai pályán…
márc. 27
0:06
La Liga: Fordult a kocka, ismét kikapott a Real, előzött a Barca (Agroinform)
Ismét kikapott a Real Madrid, míg a Barcelona és az Atlético Madrid sikerrel járt a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
márc. 27
0:10
Eurofutball: Gulácsiék veresége, Coulibalyék beleszaladtak (She)
A már bajnok Salzbug háromgólos vereséget szenvedett az Austria Wientől az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A salzburgiak – akiknek kapuját végig Gulácsi Péter védte – harmadszor kaptak ki a bajnokságban.
márc. 27
0:24
A Real Madrid újabb veresége - Élen az Atlético (Infostart)
A Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett a Sevilla vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szerdai játéknapján.
márc. 27
0:24
Videó: hiába C. Ronaldo gólja, Bacca volt a nyerőember (She)
Kisebb meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett  a Real Madrid a Sevilla vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 30. fordulójában. Bár Cristiano Ronaldo megpattanó szabadrúgásával a madriadiak szereztek vezetést, a hazaiak Carlos Bacca duplájával fordítottak. Érdekesség, hogy C. Ronaldo szabadrúgása éppen a meccs későbbi hősének kezén pattant meg. Nézze meg a három…
márc. 27
0:28
NS: exkluzív Pelé-interjú!; bizakodó Nikolics; Görbicz világrekordja - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
márc. 27
1:00
Sorozatban hetedszer nyert a Liverpool (Infostart)
Sorozatban hetedik mérkőzését nyerte meg a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokságban: szerdán otthon a Sunderland ellen győzött 2-1-re.
márc. 27
4:36
Hazajön apjához Törőcsik fia (Blikk)
Budapest — Németországból jön haza édesapjához Törőcsik Attila (29). Az agyműtéten áteső korábbi újpesti legendát, Törőcsik Andrást (58) jövő héten látogatja meg gyermeke, hosszú idő után találkozhatnak újra.
márc. 27
4:54
Gordiuszi csomó Újpesten (Blikk)
Budapest — Utolsó esélyét használhatja ki az újpesti NB I-es futballegyüttest működtető gazdasági társaság, az Újpest FC Kft., hogy elkerülje a hetek óta fenyegető felszámolást, és ezzel a cég valamint a nagy múltú csapat megszűnését.
márc. 27
5:30
Djokovic legyőzte a címvédő Murrayt a miami tenisztornán (Infostart)
A korábbi háromszoros győztes Novak Djokovic két szettben nyert a címvédő Andy Murray ellen a miami tenisztorna férfiversenyének szerdai negyeddöntőjében.
márc. 27
7:03
Oxigénpalack nélkül indul az Everestre (Metropol)
Klein Dávid lehet az első magyar, aki így éri el a Mount Everest legmagasabb pontját.
márc. 27
7:18
NHL: a Rangers a Flyers ellen folytatta jó sorozatát (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Vancouver Canucks magabiztos, 5–2-es győzelmet aratott a Minnesota Wild otthonában, így a legutóbbi öt meccséből már a negyediket nyerte meg. A vendégek győzelméhez David Booth két góllal járult hozzá.
márc. 27
7:36
NBA: az Indiana féken tartotta a Miamit; huszáros Cavs-hajrá (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Miami idegenben 84–83-as vereséget szenvedett a Keleti főcsoport éllovasától, az Indianától, amely nem először tréfálja meg. A Pacers egyrészt hazai közönség előtt 2013 májusa óta veretlen a Heat ellen, másrészt sorozatban hetedszer tartotta száz pont alatt LeBron Jameséket, harmadrészt a címvédő ezt…
márc. 27
7:54
Everton: példás gesztus, emlékmű a városi rivális szurkolóinak (She)
Az angol élvonalban szereplő Everton labdarúgócsapata állandó emlékművet tervez felállítani a Goodison Parkban a városi rivális Liverpool 96, a Hillsborough-stadionkatasztrófában elhunyt szurkolójának.
márc. 27
7:56
Torna: Berki, Böczögő, Csillag és Kállai is finalista Dohában (She)
Remekeltek a magyar tornászok a dohai világkupaverseny selejtezőiben, Böczögő Dorina négy szeren lett finalista, Csillag Tünde felemás korláton, Berki Krisztián és Kállai Zoltán lólengésben döntős.
márc. 27
7:57
Kikapott a Real Madrid, élen az Atlético (Metropol)
A Real Madrid 2-1-es vereséget szenvedett a Sevilla vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szerdai játéknapján.
márc. 27
8:12
Tenisz: a megtáltosodott japánt Federer sem tudta megállítani (She)
A kétszeres győztes Roger Federer három játszmában kikapott a huszadik helyen kiemelt japán Nisikori Keitől a Miamiban zajló kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében, így nem lesz lehetősége visszavágni Novak Djokovicsnak, aki az Indian Wells-i torna fináléjában döntő szettben legyőzte őt.
márc. 27
8:14
NB I: Kaposvár-rekord, történelmi mélységben a magyar játékpercek (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) kimutatása szerint a Kaposvári Rákóczi csapata az NB I 20. fordulójában ligarekordot döntött: mindössze 14.4 százalék volt a magyar játékpercek részaránya a Puskás Akadémia elleni, március 16-i mérkőzésen.
márc. 27
8:30
MU: Moyes-ellenes drapit hozhat a repülő a Villa ellen (She)
A Manchester Evening News beszámolója szerint a Red Issue szurkolói oldalon gyűjtést indított a Manchester United-drukkerek egy csoportja, hogy az Aston Villa elleni hazai bajnoki mérkőzésen világosan tudassák, mi a véleményük David Moyes menedzser tevékenységéről.
márc. 27
8:33
Pelé nem bánt meg semmit (Metropol)
A brazil legenda szerint az egyik vb-döntős a brazil válogatott lesz.
márc. 27
8:48
Videó: Jó emberként emlékezzenek rám! - Pelé (She)
Magyarországra látogatott Pelé! A háromszoros világbajnok brazil labdarúgó a nevével fémjelzett hűségprogramot reklámozta szerdán a budaörsi Tescóban. Ez alkalomból exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. Ebben Pelé elmondta, szeretné, ha nem az eredményei miatt emlékeznének rá az emberek, hanem azért, mert jó ember volt.
márc. 27
9:06
Federert legyőzték (Infostart)
A korábbi kétszeres győztes Roger Federer kikapott a japán Nisikori Kejtől a miami tenisztorna férfiversenyének szerdai negyeddöntőjében.
márc. 27
9:08
Magyar döntősök a dohai torna vk-n (Infostart)
Böczögő Dorina négy szeren, Berki Krisztián és Kállai Zoltán lólengésben, Csillag Tünde pedig felemás korláton jutott döntőbe a tornászok dohai világkupa-versenyén.
márc. 27
21:12
Schumacher síbalesete - Cáfolja az orvosi műhibákat a menedzser (Infostart)
A kómában fekvő Michael Schumacher menedzsere cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint az orvosok több hibát is elkövettek a hétszeres Forma-1-es világbajnok kórházba szállítását követően.
márc. 27
21:12
DVSC: Nem szabad, hogy nyomás legyen rajtunk - Volas (She)
A 22. forduló rangadóján az NB I-ben listavezető DVSC-Teva a Videoton vendégeként lép pályára. A dvsc.hu kluboldalnak nyilatkozó Dalibor Volas türelmes játékra készül Székesfehérváron, és megemlítette: nem szabad nyomást érezniük magukon azért, mert hét pont előnnyel vezetik a bajnokságot.
márc. 27
21:12
Lejárt a szapporói hősök ideje? (Blikk)
Budapest — Hol vannak már a szapporói hősök? A 2008-ban a magyar jégkorong legnagyobb sikerét elérő, A csoportba jutó válogatottból mindössze hét játékos lehet ott az április 20-án kezdődő divízió I-es világbajnokságon.
márc. 27
21:12
Műtét vár Valdésra (Metropol)
A Barcelona kapusa a Celta Vigo elleni szerdai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen szenvedett térdszalagszakadást.
márc. 27
21:13
Vélemény: Tényleg csak ennyit érdemelt Ladányi? (Agroinform)
Ladányi Balázs, az elmúlt két évtized meghatározó játékosa nem kapott meghívót a vb-re készülő jégkorong-válogatottba.
márc. 27
21:14
Malajziai Nagydíj - Vettel szidja az új turbómotorokat (Infostart)
Élesen bírálta a Formula-1-ben idén bevezetett turbómotorok hangját Sebastian Vettel, a németek négyszeres világbajnoka.
márc. 27
21:14
Lengyelország: Moniz a Lechia Gdansk edzője - hivatalos (She)
Ricardo Moniz lett a Lechia Gdansk új vezetőedzője – jelentette be a lengyel labdarúgó-bajnokság élvonalának 10. helyén álló együttes hivatalos honlapja.
márc. 27
21:14
Usain Bolt: párzási rituálé vagy tánc? (Blikk)
Port of Spain — Túlfűti a szenvedély Usain Boltot (27). A hatszoros olimpiai bajnok jamaicai atléta egy Trinidad és Tobagó-i fesztiválon különös táncot mutatott be hölgy partnereivel.
márc. 27
21:14
Schumacher síbalesete: cáfolja az orvosi műhibákat a menedzser (Metropol)
A sajtóban megjelent hírek szerint az orvosok több hibát is elkövettek a hétszeres Forma-1-es világbajnok kórházba szállítását követően.
márc. 27
21:15
La Liga: Ancelotti a hitet erősítené, Barcelonában Valdés sérülése vet árnyékot az előzésre (Agroinform)
A Real Madrid lépéshátrányba került riválisaival szemben, az Atlético Madridnál nyolc döntőre készülnek.
márc. 27
21:16
Besenyei Péter átrepült a Korinthoszi-csatornán (Infostart)
Átrepült a Korinthoszi-csatornán Besenyei Péter műrepülő-világbajnok, aki ezzel a mutatvánnyal készült a Red Bull Air Race következő, a horvátországi Rovinjban sorra kerülő versenyére.
márc. 27
21:16
Tenisz: Serena sorozatban 15. győzelmét aratta Sarapova ellen (She)
Az első helyen kiemelt Serena Williams 6:4, 6:3-ra nyert Marija Sarapova ellen a Miamiban zajló tenisztorna női egyesének elődöntőjében. Az amerikai világelső sorozatban 15. alkalommal győzte le orosz riválisát.
márc. 27
21:16
Gázt adnak a sztárok (Blikk)
Kuala Lumpur — Beragadtak a rajtnál a Forma–1-es világbajnokság legnagyobb sztárjai, a hét végi Malajziai Nagydíjon azonban nagyobb sebességi fokozatra kapcsolnak.
márc. 27
21:16
A vb rajtjára elkészül a nyitómérkőzés helyszíne (Metropol)
Az Itaquerao Stadionban november végén leszakadt a tetőszerkezet egy darabja, s a balesetben két ember meghalt.
márc. 27
21:17
Miami tenisztorna: Elmaradt az izgalom, Djokovics két szettben verte Murrayt (Agroinform)
A miami tenisztorna negyeddöntőjében Djokovics legyőzte Murrayt, mi pedig górcső alá vettük kettejük 20. találkozóját.
márc. 27
21:18
MLSZ - Több mint félmilliós büntetés az Újpestnek (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a vasárnapi bajnokiján, illetve a Péccsel játszott mindkét Magyar Kupa-mérkőzésen tapasztalt szurkolói megnyilvánulások miatt is pénzbüntetéssel sújtotta az Újpest csapatát, mely így összesen 550 ezer forintot kénytelen fizetni.
márc. 27
21:18
Haladás: Négy ponttal többünk is lehetne - Nagy Gábor (She)
Négy pontot hiányol Nagy Gábor, az élvonalbeli Haladás labdarúgója együttese tavaszi összterméséből. A szombathelyi együttes a hétvégén a nagyon komoly problémákkal sújtott Újpestet fogadja, amely bizonyította: mindez nem hat ki a szakmai munkára, az együttes teljesítményére.
márc. 27
21:18
Erdei Zsolt barátnője gyermeket vár (Blikk)
Fót — Újra apai örömök elé néz Erdei Zsolt (39)! A korábban két súlycsoportban is profi világbajnoki címet szerző, búcsúmérkőzését március 8-án vívó ökölvívó és kedvese, a négy hónapos terhes Réka (33) a Story magazin szerint augusztusra várja a Madár becenevű bunyós második gyermekét.
márc. 27
21:18
Megléphet a Debrecen, zárkózhat a Videoton (Metropol)
A bajnoki cím megszerzése szempontjából kiemelt fontosságú mérkőzést rendeznek a labdarúgó OTP Bank Ligában a hétvégén.
márc. 27
21:19
Premier League: Rodgers a riválisokra helyezi a nyomást, a Liverpool élvezi a körülményeket (Agroinform)
A Vörösök szerda este 2-1-re nyertek a Sunderland ellen, pedig a vendégek bebetonozták magukat a kapujuk elé.
márc. 27
21:20
Torna: Kállai 4., Berki csak 6. lólengésben a dohai vk-n (She)
Kállai Zoltán a negyedik, az olimpiai bajnok Berki Krisztián viszont csak a hatodik helyen végzett lólengésben a tornászok dohai világkupa-versenyének csütörtöki napján.
márc. 27
21:20
Szélesi félpénzért játszik a lila-fehér együttesben (Blikk)
Budapest — Belement fizetése megfelezésébe, így újra tétmeccsen focizhatott az Újpestben Szélesi Zoltán (32). A gárda 27-szeres válogatott védője tavaly június 2-a, 297 nap után kapott újra lehetőséget, a Pécs ellen 4-0-ra megnyert Magyar Kupa-negyeddöntő második félidejében állt be csereként.
márc. 27
21:20
Vettel szidja az új turbómotorokat (Metropol)
„Egy Forma-1-es kocsi legyen hangos, most egy bárban nagyobb a hangzavar, mint a versenypályán.”
márc. 27
21:21
Férfi kézilabda BL: Pörkölt, rétes és sör - a Veszprém viszonozza lengyel barátaink kedvességét (Agroinform)
A lengyel-magyar barátság jegyében a Veszprémbe látogató szurkolókat és a Wisla Plock játékosait is meglepetés várja.
márc. 27
21:22
Férfi röplabda NB I: egy sikerre a bronzéremtől a MAFC (She)
A MAFC hazai pályán simán, 3:0-ra legyőzte a Dunaferrt, így 2–0-ra vezet a férfi röplabda NB I harmadik helyéért kiírt párharcában.
márc. 27
21:22
Már Tokióra készülnek a magyar rögbisek (Metropol)
A klasszikus, 15 emberrel játszott rögbihez képest a 7-es változat a nők körében is népszerű.
márc. 27
21:23
UEFA: 2018-tól jön Európában a Nemzetek Ligája (Agroinform)
Az UEFA mind az ötvennégy tagállama megszavazta az új válogatott versenysorozat, a Nemzetek Ligája elindítását.

Keresés