2014. március 8. szombat

márc. 8
0:09
Franciaország: Valentin-nap Marseille-ben; Filkorék veresége (She)
Valentin Eysseric góljával a Nice 1–0-ra győzött a Marseille vendégekén a francia labdarúgó-élvonal 28. fordulójában.
márc. 8
0:13
Videó: „Az olaszok azt képzelik, könnyű széria lesz” (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EBEL negyeddöntőjének első mérkőzésén a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata hosszabbítás után 3–2-es vereséget szenvedett a Bozentől. A mérkőzést követően a fehérvári játékosok csalódottan nyilatkoztak az NSO Tv-nek.
márc. 8
0:27
NS: drámai helyzet Újpesten; van-e kiút a mentális nihilből? - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
márc. 8
1:03
Edzőkérdés: Conte jövőjét a Juventus jelenti (Agroinform)
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli szerint Antonio Conte jövője összekapcsolódik a klubbal.
márc. 8
5:33
Balzsay felesége: Karesznak meg kell gyógyulnia! (Blikk)
Budapest — Bizakodik, de nem nyugodt Reubl Tünde (30). Az egykori válogatott tornász, a korábbi profi ökölvívó, Balzsay Károly (34) felesége aggódik férjéért, akiről nemrég derült ki, rosszindulatú nyirokmirigyrákkal küzd, amely már a lépében és a csontvelőjében is képzett áttéteket.
márc. 8
7:03
NHL: Luongo visszatért, a Florida lenullázta a Buffalót (She)
Kifejezetten jól sikerült a visszatérése utáni első mérkőzése Roberto Luongónak: az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Vancouver Canuckstól a Florida Panthershez visszakerült kétszeres olimpiai bajnok kapus a trade után először kezdett, és rögtön le is húzta a rolót a Buffalo Sabres elleni mérkőzésen.
márc. 8
7:39
NBA: Harden az Indiana ellen is győzelemre vezette a Houstont (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapjának rangadóján vereséget szenvedett a Keleti főcsoport éllovasa, az Indiana Pacers. Az indianapolisiak a Houston Rockets vendégeként kaptak ki 112–86-ra, miután a hazaiaknál ismételten remek napot fogott ki James Harden, és 28 pontjával a mérkőzés legeredményesebb játékosa lett. Az Indiana sorozatban harmadszor kapott ki, a…
márc. 8
7:57
Gyász: március 17-én búcsúztatják Novák Dezsőt (She)
Március 17-én tartják a 75 éves korában elhunyt Novák Dezső búcsúztatását a Szent István-bazilikában.
márc. 8
7:59
Lombard: új lelátót, fűthető gyepszőnyeget is terveznek (She)
A Lombard Pápa pénteken 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel a labdarúgó NB I 19. fordulójának nyitó mérkőzésén. A pápaiak ezzel jelenleg a 9. helyen állnak a tabellán, és amennyiben megőrzik élvonalbeli tagságukat, további infrastrukturális fejlesztések várhatók.
márc. 8
8:33
Videó: Top 50 - óriási lehetőség előtt a magyar tehetség (She)
A jövő nagy magyar tehetségével, Valkusz Mátéval teniszezett Szurdi István, a Nemzeti Sport újságírója. A 15 éves Valkusz 2012 után 2013-ban is korosztálya legjobbja lett Európában, így nem csoda, hogy az egyik legnagyobb sportszergyártó cég azonnal a szárnyai alá vette. A belefektetett munkáról, az edzésekről, a korosztályos és a felnőttversenyekről beszélgettünk vele.
márc. 8
8:35
Ajánló: MTK-FTC örökrangadó, Szivics ismét Kecskeméten (She)
Szombaton öt mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó NB I 19. fordulójának küzdelmei. A legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzés kétségkívül az MTK–Ferencváros örökrangadó, de izgalmasnak ígérkezik a Diósgyőr kecskeméti vendégjátéka is, melyen a DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics korábbi csapata ellen vezeti harcba övéit. A másodosztályban a Nyíregyháza–Békéscsaba és a ZTE–Dunaújváros…
márc. 8
8:37
Barcelona: Iniesta-érzés a La Masián (She)
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk: a Nike bemutatta az új, magas szárú futballcipőjét, a Magistát. A Barcelona világszerte elismert futballakadémiáján, a La Masián az újságíróknak is lehetőségük adódott a modell tesztelésére a klub utánpótlásedzői által tartott edzésen. Ahol aztán nem mellékesen az is kiderült: mi az alapja a 2009-ben hat trófeát nyerő katalán alakulat passzjátékának.
márc. 8
8:51
Tenisz: Federer és Wawrinka bemelegített, Azarenka kiesett (She)
Már az első meccsén kiesett az Indian Wellsben zajló női tenisztornán Viktorija Azarenka: az első fordulóban erőnyerő kétszeres Australian Open-győztes a második körben a hazaiak tehetségével, Lauren Davisszel találkozott, és az első szettben játékot sem nyert, míg a másodikat rövidítés után veszítette el.
márc. 8
8:51
Kerékpár: Sagan-Cancellara, első felvonás a Fehér utak versenyén (Agroinform)
Március 8-án Olaszország Toszkán régiójában kerül sor a nyolcadik Strade Bianche-ra vagyis a "Fehér utak" versenyére.
márc. 8
9:09
Válogatás: Egy vállsérülés jól jönne - kinek lenne szüksége pihenőre a világbajnokság előtt? (Agroinform)
Öt labdarúgót vettünk számba, akiknek jót tenne a (kényszer)pihenő a brazíliai torna előtt.
márc. 8
9:27
Ajánló: Geráék az MU ellen, városi derbi a Stamford Bridge-en - program (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. körének szombati játéknapján a Barcelona és az Atlético Madrid is otthonától távol igyekszik gyarapítani pontjainak számát, míg a német első osztályban a listavezető Bayern München a rapszodikus teljesítményt nyújtó Wolfsburghoz látogat. A Premier League-ben „csonka” fordulót rendeznek, hiszen folytadnak az FA-kupa küzdelmei – előbbi sorozatban…
márc. 8
9:27
Miklós Edit és Kékesi Márton nyert (Metropol)
A lesiklásban olimpiai hetedik helyezett Miklós Edit a számára legidegenebb szakágban, műlesiklásban is győzött az alpesi ob-n.
márc. 8
9:29
Szocsi 2014: szlovák és orosz arannyal kezdődött a paralimpia (She)
Péntek este látványos ünnepség közepette Vlagyimir Putyin orosz elnök megnyitotta Szocsiban a téli paralimpiai játékokat. A ceremónián végül részt vett az ukrán csapat is, amely korábban a Krím-félsziget körül kialakult fegyveres konfliktus miatt bojkottal fenyegette meg a szervezőket, de csak a zászlóvivő képviselte őket, míg a többiek jelzésértékűen távol maradtak a programtól.
márc. 8
9:31
Honvéd: a Fradi is figyeli, de nyárig Norvégiába megy a védő (She)
A Nemzeti Sport Online már tegnap jelezte, hogy a Honvédtól távozó szenegáli Souleymana Tandia a norvég harmadosztályban folytathatja a pályafutását – a játékos azóta meg is egyezett a Valdres csapatával.
márc. 8
9:45
NB II: hosszú kihagyás vár a Sopron középpályására (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV fiatal középpályására, Czár Richárdra talpcsontsérülés miatt műtét és hosszú kihagyás vár.
márc. 8
9:45
Barcelona: Így kezdte Messi - videó (Agroinform)
Az argentin zseni tíz éve mutatkozott be a katalánok B csapatában, most itt egy videó arról, mit tudott 16 évesen.
márc. 8
9:47
Barcelona: Iniesta családi gondok miatt nem lép pályára (She)
Arról már korábban beszámoltunk, hogy Andrés Iniesta családi okok miatt nem lép pályára a Barcelona labdarúgócsapatának mai, Valladolid elleni bajnoki mérkőzésén, időközben pedig arra is fény derült, hogy mi áll pontosan a háttérben.
márc. 8
9:47
Ligue 1: Cavani elutazott, nem tudni, mikor tér vissza Párizsba (Agroinform)
A PSG támadója múlt héten ugyan felépült sérüléséből, most viszont személyes okok miatt Uruguayba utazott.
márc. 8
10:03
Válogatott: mit vár a jövőben a Pintér-csapattól? - szavazás (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–1-re kikapott Finnországtól felkészülési mérkőzésen. A csalódást keltő vereség után felvetődik a kérdés: mire számíthatunk Pintér Attila csapatától az elkövetkező időben?
márc. 8
10:21
Videó: Rudolf Gergelyék szerint a nők boszorkányok és szexik (She)
Kedves videóval kíván minden hölgynek Boldog Nőnapot a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO csapata! A játékosok és a szakmai stáb tagjai egy-egy szóval jellemezték a nőket. Íme!
márc. 8
10:39
Videó: ennyit várni? - ordító helyzetben bénázott a brazil (She)
Bár 1–0-ra nyert a Palmeiras a Portuguesa ellen a brazil paulista állami labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, Wesley Lopes Beltrame sokáig nem felejti el ezt a meccset. A 26 éves középpályás egy kontratámadás után egy az egyben találta magát az üres kapuval, ám lövés helyett feleslegesen lekezelte a labdát, cselezett, majd a védőbe lőtt.
márc. 8
10:39
Premier League: A Citynek a kupában, a Chelsea-nek a bajnokságban kell helytállnia (Agroinform)
Ezen a hétvégén a Manchester City az FA-Kupában szerepel, míg a Chelsea a bajnokságban vív rangadót.
márc. 8
10:41
NB I: Nem lehet tolerálni Balajti flegmaságát - Véber (She)
Az NB I 19. fordulójának 1–1-re végződő nyitó mérkőzését követően Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője élesen bírálta támadóját, az egy nullás előnynél ordító helyzetet rontó Balajti Ádámot, míg a Lombard Pápát irányító Tóth Bálint úgy véli, ha úgy játszana az öregfiúkban, ahogy azt labdarúgói tették pénteken, akkor már abbahagyatták volna vele a futballt.
márc. 8
10:57
Magyar válogatott: Tényleg van esélyünk kijutni az Eb-re? (Agroinform)
Vagy már megint csak a parasztvakítás megy? Mire elég a játékosállományunk? És mi lenne, ha behívnánk a legjobbakat?
márc. 8
11:51
Videó: cowboykalap, majd látványos zsákolás - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Houston Rockets 112–86-ra nyert hazai pályán a Keleti főcsoport éllovasa, az Indiana Pacers ellen. A Rakéták vezére a 28 pontot szerző James Harden volt, aki egy fekete cowboykalapban érkezett a mérkőzésre.
márc. 8
12:09
Futsal: a fináléba kerülés a tét a Magyar Kupában (She)
Szombaton rendezik a futsal Magyar Kupa négyes döntőjét Berettyóújfaluban. A Rába ETO a Veszprémmel (14.30 órakor), a házigazda pedig a MAFC ellen (17 órakor) mérkőzik a fináléba kerülésért. A döntő vasárnap lesz, 13.30 órakor élőben közvetíti a Sport2.
márc. 8
12:11
Ligakupa: megkapták a prémiumot, pedig kiestek (She)
A pályán elért eredmény alapján a Vasas továbbjutott a labdarúgó Ligakupában, ennek megfelelően a vezetőség kifizette a játékosoknak a korábban meghatározott prémiumot.
márc. 8
12:13
NB II: a jövő héten visszatérhet a Siófok rutinos csatára (She)
A jövő héten bekapcsolódhat az edzésmunkába Waltner Róbert, a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok csatára, aki két hete az egyik tréningen szenvedett bokasérülést.
márc. 8
12:15
Atlétika, fedett vb: Baji Balázs és Márton Anita is továbbjutott (She)
A gátfutó Baji Balázs a nyolcadik legjobb idővel bejutott az elődöntőbe 60 méteren a Sopotban zajló fedett pályás atlétikai világbajnokságon. Baji szezonbeli legjobb időeredményével, 7.63 másodperccel harcolta ki az automatikus továbbjutást érő harmadik helyezést a futamában.
márc. 8
12:27
NB II: a korábbi kapitány fiával nem lesz gondja a Vasasnak (She)
Sérültje nincs, de két játékosára nem számíthat Bozsik Péter, a labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya vezetőedzője a Vasas elleni bajnoki mérkőzésen.
márc. 8
12:27
NB I: Ócska játék, ocsmány helyzetkihasználás (Agroinform)
Tóth Bálint és Véber György is méltatlankodott egy sort a péntek esti Lombard Pápa-Mezőkövesd mérkőzést követően.
márc. 8
12:29
Real Madrid: Ancelottit hat mérkőzés választja el Beenhakker rekordjától (Agroinform)
A királyi gárda a holland tréner irányításával harmincnégy mérkőzésen maradt veretlen az 1988-89-es szezonban.
márc. 8
12:31
La Liga: Costa nélkül bajba kerülhet az Atlético (Agroinform)
A Real Madrid fogadja a Levantét, a Barca a Valladolid otthonába látogat. Az Atlético legjobbja nélkül utazik Vigóba.
márc. 8
13:03
Real Madrid: a válogatott védő lemarad az el Clásicóról (She)
A Real Madrid spanyol válogatott jobbhátvédje, Álvaro Arbeloa térdsérülés miatt három hétig nem állhat csapata rendelkezésére, így többek között a Barcelona elleni rangadón sem léphet pályára.
márc. 8
13:21
Videó: ritkán látható módon dobott triplát a Hawks kosarasa (She)
Érdekes hárompontost láthatott a közönség az Atlanta Hawks kosárlabdázójától, Mike Scott-tól a Golden State Warriors elleni mérkőzésen az észak-amerikai profi liga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A 25 éves kosaras támadás közben elhagyta az egyik cipőjét, majd miután kivédekezték a hazaiak akcióját, labdát kapott és higgadtan bedobta a hárompontost. Bár a lábbelit ezután visszakapta,…
márc. 8
13:21
NHL: 11 gól esett Detroitban (Metropol)
A detroitiak legjobbja a jobbszélső Johan Franzen volt, aki két gólja mellett két gólpasszal is szolgált.
márc. 8
13:22
Indian Wells-i tenisztorna: Meccs- és sztárdömping szombaton (Agroinform)
Az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna szombati játéknapján 41 mérkőzés kerül lebonyolításra.
márc. 8
13:39
260 pontot termelt a Nuggets és a Lakers (Metropol)
Pontban módfelett gazdag mérkőzést vívott egymással a Denver Nuggets és a Los Angeles Lakers.
márc. 8
13:57
Férfi vízilabda ob I - A KSI döntetlent játszott a Péccsel (Infostart)
A férfi vízilabda ob I 21. fordulójában az alsóházi csapatok szombat déli találkozóján a KSI nem bírt a Péccsel, amely döntetlenre hozta a mérkőzést a Komjádi uszodában.
márc. 8
13:57
PL: West Bromwich-Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Manchester United a Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albionhoz látogat, amely hazai pályán harminc éve nyeretlen a „vörös ördögök” ellen. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 8
13:59
FA-kupa: Arsenal-Everton élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében az Arsenal az Evertont fogadja. A két csapat decemberi bajnokija 1–1-es döntetlent hozott. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 8
14:15
Női kézilabda KEK: Van-e visszaút a viborgi purgatóriumból Tomoriék számára? (Agroinform)
A Vácnak tavaly sikerült nyolcgólos hátrányból továbbjutnia a sorozatban, hasonló csodatételre készül a Ferencváros is.
márc. 8
14:33
NB II: élő eredménykövetés a 18. forduló eseményeiről (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulója az Ajka–Cegléd és a Szolnoki MÁV–Siófok találkozókkal kezdődik meg. A listavezető Nyíregyháza a Békéscsabával, a második helyezett Dunaújváros PASE pedig a ZTE-vel vív rangadót. Kövesse nyomon a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 8
14:35
Férfi kézi NB I: Tatabányán a Veszprémé lett az alapszakasz (She)
A férfi kézilabda NB I alapszakaszának utolsó fordulójában az MKB-MVM Veszprém az első félidőben feltűnő módon szenvedett Tatabányán, a második játékrészben azonban stabilizálta az előnyét, és végül hat góllal, 27–21-re nyert. A bakonyiak ezzel pedig bebiztosították az alapszakasz-elsőségüket a Pick Szeged előtt.
márc. 8
14:51
NB I: Kecskeméti TE-DVTK élőben az NSO-n! (She)
KTE-Phoenix Mecano–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Keresés