2014. március 6. csütörtök

márc. 6
0:09
Vb 2014: Spanyolország legyőzte az olaszokat Madridban (She)
Az olaszok jó felkészülésre vágytak Spanyolország ellen, csakhogy a hazaiak végig jobban játszottak, és megérdemelten nyertek a lelkes, de keveset mutató vendégek ellen. A sok hazai lehetőség közül Pedro váltotta gólra az egyiket.
márc. 6
0:09
Felkészülés: Idő kell ahhoz, hogy összeszokjon a csapat - Pintér Attila (Agroinform)
A magyar válogatott 2-1-re kikapott a Finnország elleni felkészülési meccsen, a lefújást követően Pintér Attila értékelt
márc. 6
0:13
Videó: Neymar „mentette meg” a pályára rohanó kisfiút (She)
A Dél-Afrika–Brazília (0–5) felkészülési labdarúgó-mérkőzésen egy kisfiú szaladt be a pályára. A biztonságiak könnyedén utolérték, és már vitték is volna ki, amikor megjött Neymar. A találkozón három gólt szerző brazil klasszis magával vitte a srácot, akivel még közös fényképek is készültek.
márc. 6
0:27
Spanyolország verte az olaszokat (Infostart)
A világ- és Európa-bajnoki címvédő spanyol labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a két éve Eb-ezüstérmes olasz csapatot a szerdai barátságos találkozók slágermérkőzésén.
márc. 6
0:27
Felkészülés: Szűkös német, angol és spanyol siker, argentin döntetlen Bukarestben (Agroinform)
Franciaország két góllal legyőzte Hollandiát, a horvátok Svájccal, a belgák Elefántcsontparttal játszottak döntetlent.
márc. 6
0:31
Angol foci: Mi lenne, ha kivennénk a külföldieket a Premier League-ből? (Agroinform)
Egyrészt nem maradna elég játékos a ligában, másrészt felborulna az erősorrend. A City például simán kiesne.
márc. 6
0:45
Felkészülés: Pintér Attila jó mentalitást hoz a csapatba - Dzsudzsák Balázs (Agroinform)
A Magyarország-Finnország felkészülési mérkőzés után Dzsudzsák Balázs és Leandro elemezte a tapasztalatokat.
márc. 6
4:03
Büszke a gömbölyödő pocakjára Kovács (Blikk)
Budapest — Élete legboldogabb időszakának tartja Kovács Katalin (38), hogy kislányát, Lucát a szíve alatt hordja. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos érthető módon rendkívül büszke arra, hogy a hatodik hónapban van.
márc. 6
5:33
Magyar válogatott: Elöl Rudolf, hátul Bogdán, középen semmi - értékelés (Agroinform)
Rudolf Gergely gólján kívül lövésünk sem volt - kapura. Mikor lesz csapatunk? És hogy lesz ebből továbbjutás?
márc. 6
7:03
Vb 2014: az MU után Paraguay kapuját is bevette (She)
A brazíliai világbajnokságra készülő Costa Rica-i labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es győzelmet aratott a vb-ről lemaradó Paraguay ellen. A házigazdák első gólját az Olympiakosz támadója, Joel Campbell szerezte, aki a múlt héten a Manchester Unitednek is beköszönt a Bajnokok Ligájában.
márc. 6
7:21
NHL: szétlövésben kapott ki a Ducks, hatot vágott a Flyers (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Claude Giroux (két gól, egy assziszt) és Jakub Vorácek (két gól) vezette Philadelphia Flyers 6–4-re legyőzte a Washington Capitalst, míg az Anaheim Ducks szétlövésben maradt alul a Montreal Canadiensszel szemben. A New York Rangers annak ellenére kikapott a Torontótól, hogy a harmadik harmadban bő egy perc…
márc. 6
7:39
NBA: ismét kikapott a negatív szezoncsúcsot elérő Indiana (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport éllovasa, az Indiana simán kikapott a Charlotte Bobcatstől, így sorozatban a második vereségét szenvedte el. A Pacers az első negyedben mindössze nyolc pontot dobott, ami negatív szezoncsúcs az NBA-ben. A Brooklyn Nets sorozatban a hatodik győzelmét aratta hazai közönség előtt – az áldozat ezúttal a…
márc. 6
7:57
U21: „A magyarok elleni meccs remek felkészülés volt a hollandok ellen” (She)
A skót U21-es válogatott szövetségi edzője szerint a magyarok elleni tegnapi mérkőzés kiváló felkészülés volt a hollandok elleni tétmérkőzésre.
márc. 6
8:15
Tenisz: korábbi világelső oldalán búcsúzott Babos (She)
A világranglistán párosban 32. helyezett Babos Tímea a korábbi világelsővel, a szerb Jelena Jankoviccsal az oldalán két szettben kikapott a negyedik helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik duótól az Indian Wellsben zajló tenisztorna első fordulójában, így búcsúzott a további küzdelmektől. A magyar lány és párospartnere az első játszma rövidítésében egy alkalommal szettlabdához…
márc. 6
8:17
Bayern: a Barcára hajaz a bajorok új meze? - fotó (She)
Kiszivárgott, hogy milyen lehet a Bayern München szerelése a következő szezonban. Ez a mez még nem hivatalos, a német klub, illetve a sportszergyártó egyelőre nem mutatta be, de a footyheadlines.com szerint ez a végleges változat.
márc. 6
8:33
Babosék búcsúja párosban (Metropol)
Babos Tímea - a szerb Jelena Jankoviccal oldalán - búcsúzott a páros első fordulójában a 6 millió dollár (1,3 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.
márc. 6
9:09
NB II: korábbi vasúti vezető lett az új zalai futballfőnök (She)
Egy új önkormányzati cég, a Zalaegerszegi Tulajdonkezelő Ellátó és Sportszolgáltató Kft fogja konszolidálni a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC-t – számolt be róla a zalatajkiado.hu.
márc. 6
9:27
Videó: 2Pac él! - ott volt a bostoni NBA-meccsen (She)
A Boston Celtics 108–88-ra kikapott a Golden State Warriorstól az NBA legutóbbi játéknapján. A hazai közönségnek így nem sok oka volt örülni, ellenben mindenki mosolygott, amikor a közönség soraiban feltűnt valaki, aki feltűnően hasonlított a híres rapperre, az 1996-ban elhunyt Tupac Shakurra. A bostoni rendezők még be is játszották a zenész talán leghíresebb számát, a California Love-ot.
márc. 6
9:45
Válogatott: Nem hagyhattuk annyiban - mondják a finnek (She)
A finn labdarúgó-válogatott tagjai a magyarok elleni győri győzelem (2–1) tényén túl nagyra értékelik azt is, hogy vert helyzetből nyertek. A csapatkapitány szerint a szerdán történtek némi lélektani előnyt jelentenek a két együttes közelgő Eb-selejtezőire.
márc. 6
10:03
Indian Wells-i tenisztorna: Nadalnak kedveznek a körülmények (Agroinform)
Csütörtökön rajtol a férfi Indian Wells-i keménypályás tenisztorna, mi pedig szemügyre vettük az esélyeket.
márc. 6
10:21
C. Ronaldo portugál gólrekordot döntött (Infostart)
Cristiano Ronaldo a Kamerun elleni barátságos mérkőzésen szerzett góljaival a portugál labdarúgó-válogatott történetének legeredményesebb góllövője lett.
márc. 6
10:21
Videó: becsapta a palánk a kapust, heves bunyó - NHL (She)
Nagyon szerencsés gólt ütött Francois Beauchemin, az Anaheim Ducks jégkorongozója a Montreal Canadiens elleni NHL-meccsen. Beauchemin csak a támadóharmadba szerette volna beütni a korongot, ám az megpattant a palánkon, s a helyét elhagyó kapus mellett a ketrecbe vágódott. Egy másik jelenetben a Philadelphia Flyers–Washington Capitals meccsén a „szokásosnál” hevesebb verekedést láthattak a…
márc. 6
10:23
Légiósok: hetekre kidőlt a lépcsőről leeső Németh K. (She)
Furcsa sérülés miatt hetekre kidőlt Németh Krisztián, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roda támadója. A magyar légiós a beszámolók szerint leesett a lépcsőről az otthonában, és lábujjsérülést szenvedett.
márc. 6
10:25
Felkészülés: az északírek többé nem játszanak ilyen felállásban (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban lévő északír nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Michael O'Neill a Ciprus ellen gól nélküli döntetlennel záruló felkészülési mérkőzést követően elmondta, soha többet nem küldi pályára olyan felállásban az övéit, ahogy azt a szerdai nicosiai találkozón tette.
márc. 6
10:39
Euroliga: A szomszédba látogat a Bayern München (Agroinform)
A Bayern München Belgrádba, a Real Madrid Isztambulba látogat, míg a Barcelona a Fenerbahcét fogadja.
márc. 6
10:57
Válogatott: értékes skalp, édes győzelem - finn sajtószemle (She)
A finn sajtó nem lihegi túl a labdarúgó-válogatott mieink feletti 2–1-es győri győzelmét, az NHL legutóbbi játéknapján történtek már letolták a rövid, tárgyszerű futballtudósítást az internetes kiadványok hírsávjában, de a győri siker feletti öröm természetesen osztatlan.
márc. 6
10:59
Ligakupa: Tischler és Had is egymeccses eltiltást kapott (She)
Egy-egy Ligakupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott Bonifert Péter (Szigetszentmiklós), Tischler Patrik (Puskás Akadémia), Marián Had (Győri ETO) és Báló Tamás (MVM-Paks) is – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.
márc. 6
11:15
MLS: a korábbi Tottenham-csatár hosszabbított a Galaxyval (She)
Hivatalossá vált, amiről a játékos nyilatkozata alapján korábban már beszámoltunk: az ír válogatott támadó, Robbie Keane meghosszabbította a szerződését a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatával.
márc. 6
11:17
Videó: el clásicós minibalhé a Portugália-Kamerun meccsen (She)
A szerdai Portugália–Kamerun (5–1) felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Real Madridban légióskodó Fabio Coentrao és a barcelonai Alex Song között kisebb nézeteltérés támadt. Szerencsére a többiek hamar közbeléptek, így némi lökdösődésen kívül más nem történt, s végül a két játékos is békében vált el egymástól.
márc. 6
11:33
Férfi kézi: Prodanovics visszatér Szegedre - hivatalos (She)
Ahogy arról korábban sajtóhírek alapján beszámoltunk, Rajko Prodanovics a következő szezontól ismét a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa lesz – erősítette meg a Tisza-partiak klubmenedzsere, Szögi Nándor.
márc. 6
11:35
Vb 2014: CR tudta, hogy előbb-utóbb rekordot dönt (She)
A Kamerun elleni felkészülési mérkőzésen (5–1) duplázó, s ezzel a portugál labdarúgó-válogatott minden idők legeredményesebb játékosává előlépő Cristiano Ronaldo a mérkőzést követően elmondta, tudta, hogy előbb-utóbb megdönti Pauleta rekordját, azt azonban nem garantálhatja, hogy a brazíliai világbajnokságon is ontja majd a gólokat.
márc. 6
11:51
Jégkorong: kritikus az állapota egy francia játékosnak (She)
Bakteriális agyhártyagyulladással kezelik Tim Bozon francia válogatott jégkorongozót Kanadában, az állapota kritikus.
márc. 6
11:51
Kritikus állapotban egy francia válogatott hokis (Metropol)
A 19 éves Tim Bozon múlt pénteken még mérkőzést játszott. Később rosszul lett, és kiderült, hogy bakteriális agyhártyagyulladása van.
márc. 6
11:51
Férfi kézilabda: Prodanovics visszatér a Pickhez - hivatalos (Agroinform)
A klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szerb válogatott jobbszélső nyártól ismét Szegeden kézilabdázik.
márc. 6
11:53
Női kézi: A. Hammerseng-Edin szünetelteti a válogatottságot (She)
A Larvikban játszó Anja Hammerseng-Edin a szezon után egy ideig nem lép pályára a norvég női kézilabda-válogatottban, mert szeretne több időt tölteni a fiával, Mióval.
márc. 6
11:55
Újpest: egyértelművé tette Vignjevics a kapusügyet (She)
Nebojsa Vignjevics, a labdarúgó NB I 11. helyén álló Újpest vezetőedzője a Nemzeti Sportnak megerősítette, amit a jelekből – például a Honvéd elleni szombati bajnoki mérkőzés (2–3) összeállításából – már sejteni lehetett: tavasszal Marko Dmitrovicsot tekinti a lila-fehérek első számú kapusának.
márc. 6
12:09
Románia: mégsem húzzák ki a kispadot Piturca alól (She)
A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) élén történt változás ellenére Victor Piturca vezetésével vág neki a válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatnak.
márc. 6
12:27
Kézilabda: játék a sötétben - itt a HandFluo (She)
Kézilabda a sötétében? Elsőre elég furának hangzik, mégis ezzel próbálkoztak Franciaországban, ahol kilenc csapat hat órán keresztül űzte a HandFluo névre keresztelt játékot a sötétben.
márc. 6
12:29
Úszás: 3 milliárdból épül uszoda Gödöllőn (She)
Nemzetközi úszó- és vízilabda-események megrendezésére is alkalmas, 50 méteres medencével ellátott versenyuszoda épül Gödöllőn.
márc. 6
12:31
Videó: Jobbak voltunk a skótoknál - Kovács István (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott az első félidőben kétgólos hátrányba került Skóciában felkészülési mérkőzésen, de a második játékrészben sikerült egyenlíteni Radó András duplájának köszönhetően. Kovács István szerint jobbak voltunk a skótoknál, míg Radó úgy véli, az első 45 percben sem ment rosszul a játék, de két buta gólt kaptak. Az MLSZ Tv interjúi.
márc. 6
12:33
Vb 2014: Dzeko beszólt, nem érti, miért nem cserélték le (She)
Bosznia-Hercegovina labdarúgó-válogatottjának táborában jól érzékelhető zavart keltett az Egyiptomtól elszenvedett 2–0-s szerdai vereség – a közönség egy része például kifütyülte a csapat egyik legjobbját, Edin Dzekót, aki pedig finoman kritizálta Safet Susic szövetségi kapitányt. Utóbbi megvédte a csatárt.
márc. 6
13:03
Vb 2014: az Arsenal védője már a világbajnokságon érzi magát (She)
A német labdarúgó-válogatott és az Arsenal középhátvédje, Per Mertesacker a Chile ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követően elmondta, „világbajnoki hangulatban” lépett pályára. Csapattársa, Philipp Lahm elfogadja a szurkolók elégedetlenkedését, míg Joachim Löw leszögezte, a szerdai meccs nem befolyásolja a vb-re való felkészülésüket.
márc. 6
13:05
Románia: Gabriela Szabo lett az új sportminiszter (She)
Gabriela Szabo, a román színekben 5000 méteren olimpiai bajnok korábbi kiváló futó lett az új román kormány ifjúsági és sportminisztere.
márc. 6
13:21
Taktikai Zóna: Rúgd előre, majd Rudolf megoldja! (Agroinform)
Nem estünk egyik ámulatból a másikba a magyar válogatott finnek elleni játékát látva.
márc. 6
13:39
Vb 2014: Diego Costa boldog, bár az álma nem teljesült (She)
Az Olaszország ellen megnyert felkészülési mérkőzésen először lépett pályára a spanyol labdarúgó-válogatottban a brazíliai születésű Diego Costa, aki boldog, hogy bemutatkozhatott Vicente del Bosque együttesében, de az álma a szerdai találkozón nem teljesült.
márc. 6
13:39
Versenyuszoda épül Gödöllőn (Metropol)
Nemzetközi úszó- és vízilabda-események megrendezésére is alkalmas az 50 méteres medencével ellátott uszoda.
márc. 6
13:57
Vízilabda: csókbetegsége van a horvát klasszisnak (She)
Kellemetlen betegséggel küszködik Sandro Sukno, a horvát férfi vízilabda-válogatott egyik legjobb játékosa, ami azt is jelenti, hogy veszélybe került a részvétele a soron következő világliga-csoportmeccseken, így az április 15-i pécsi horvát–magyaron is.
márc. 6
13:59
Férfi kézi: Mocsai rendkívül aggódik a válogatott jövője miatt (She)
A szövetség vezetése elfogadta az Eb-beszámolóját, ám ő nagyon aggódik a férfi kézilabda-válogatott jövője miatt: Mocsai Lajos szövetségi kapitány a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, immár 12 klubból érkeznek a válogatottak, nagyon kevés az idő a közös gyakorlásra, a légiósaink külföldi szerepe is csökken, a hazatérésükre viszont kevés a remény. Mocsai szerint az olimpiáig…
márc. 6
14:01
Videó: Puskás is feltűnik a Real Madrid szülinapi klipjében (She)
Ma 112 éves a Real Madrid. Ebből az alkalomból a klub hivatalos YouTube-csatornája kiadott egy 4 és fél perces videót, amelyben az egyesület eddigi történetének legszebb pillanataiból láthatunk összeállítást. A felvételeken természetesen Puskás Ferenc is szerepel.
márc. 6
14:15
Labdarúgás: 28 meccset kapott a védő a lábtörésért - videó (She)
Huszonnyolc meccsre szóló eltiltást kapott a vietnami labdarúgó-bajnokságban szereplő Song Lam Nghe An védője, amiért egy összecsapás során eltörte az ellenfél játékosának lábát.

Keresés