2014. március 30. vasárnap

márc. 30
0:12
Videó: Morata bombázott, CR és Bale is betalált a Rayo ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában a Real Madrid 5–0-ra kiütötte a Rayo Vallecanót. A fővárosi derbin Cristiano Roaldo kezdte a gólgyártást, majd a második játékrészben egymást követte Daniel Carvajal, Gareth Bale két alkalommal, majd Álvaro Morata a gólszerzők sorában.
márc. 30
0:30
Fölényesen győzött a Real Madrid - videó (Infostart)
A Real Madrid fölényesen győzött a Rayo Vallecano ellen szombat este a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
márc. 30
0:48
Videó: Rudolf nagyot harcolt, Vargának semmi sem sikerült (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 22. fordulójában a Győri ETO hazai pályán magabiztos, 3–0-s győzelemmel vágott vissza az MTK-nak a hétközi kupabúcsúért. Rudolf Gergely, Lipták Zoltán és Nemanja Andrics góljai mellett a több távoli lövéssel próbálkozó Pátkai Mátét és Varga Roland is kiemelhető, utóbbinak ma egyszerűen semmi sem sikerült, a legnagyobb helyzetek is kimaradtak.
márc. 30
7:13
Férfi vízilabda ob I - Nyert a Vasas és az FTC (Infostart)
A Vasas simán nyert a BVSC vendégeként, míg az FTC hazai pályán győzte le a Kaposvárt a férfi vízilabda-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 30
7:13
NBA: otthon nyert a Spurs, vendégként a Miami (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában házigazdaként nyert a San Antonio Spurs, vendégként a Miami Heat. Washington a Wizards, Dallasban a Mavericks győzött szűken, négy, illetve három ponttal.
márc. 30
7:15
NHL: vancouveri győzelme után lépéselőnyben az Anaheim (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában az Anaheim Ducks öt gólt szerezve aratott K.O.-győzelmet Vancouverben a Canucks elllen. A Tampa Bay Lightning és a Columbus Blue Jackets is vendégként nyert túlórás meccsen, a New York Islanders szétlövéssel kerekedett a New Jersey Devils fölé.
márc. 30
7:30
Ajánló: Vidi-DVSC, Pool-Spurs és Napoli-Juve (She)
Két mérkőzés maradt hátra vasárnapra az magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból. A listavezető DVSC-Teva a keret erősségét tekintve szintén bajnokaspiráns, amúgy hétpontos hátrányban lévő Videotonhoz látogat. A Haladás Szombathelyen fogadja az Újpestet, a két együttes egymás után található a tabellán, viszont előbbiek négypontos előnyben vannak. A Nemzeti Sport Online mindkét összecsapást élőben…
márc. 30
8:06
Légiósok: Gulácsi arca nem törött el, agyrázkodása van (She)
Az ijedtség nagyobb volt szerencsére a bajnál, így Gulácsi Péter, az osztrák Salzburg magyar labdarúgója törés nélkül, „csupán” agyrázkódással megúszta a Christian Schillinggel való szombati ütközés.
márc. 30
8:42
Videó: Hihetetlen érzés, hogy babát várok - Kovács Katalin (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin 2014 júniusára várja első kisbabáját. Már biztos, hogy lánya születik és Lucának hívják majd. Az edzésekkel nem állt még le, de ahogy közeledik a szülés időpontja, úgy végez egyre könnyebb tréningeket. A 2016-os olimpián versenyzőként szeretne részt venni, de a végső szót Luca „mondja ki". Az NSO Tv riportja.
márc. 30
9:01
A nap mérkőzése: Vajon eldől a bajnoki cím sorsa a Sóstói Stadionban? (Agroinform)
Az OTP Bank Liga vasárnapi csúcsrangadóján a Videoton hétpontos hátrányát csökkentené a listavezető Debrecennel szemben.
márc. 30
9:18
Újpest: Egy-két játékosomat pihentetni fogom - Vignjevics (She)
Nebojsa Vignjevics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC vezetőedzője egy-két játékosát pihentetni fogja a Haladás elleni bajnokin, ám mivel éles a versenyhelyzet a csapaton belül, jó teljesítményeket vár.
márc. 30
9:20
F1: Bottas kapta az első büntetőpontokat (She)
A Daniel Ricciardo feltartásáért a Malajziai Nagydíj rajtrácsán a 15. rajtkockából a 18.-ra visszasorolt Valtteri Bottas az első versenyző, aki büntetőpontokat kapott: a finn szuperlicencébe két egység került.
márc. 30
9:22
Videó: bunyósnak állt az Arsenal-legenda (She)
Az Arsenal korábbi sztárja, Ian Wright kötelek közé szállt, hogy legjobb barátjával bokszoljon. Az összecsapás jó célokat szolgált, hiszen a rendezvény teljes bevételét egy jótékonysági szervezetnek ajánlották fel. Íme!
márc. 30
9:36
F1: Malajziai Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A Malajziai Nagydíjat is Lewis Hamilton kezdi az élről, a Mercedes angol pilótája ezúttal már győzelmekre is váltaná előkelő rajtpozícióját. A Mercedes nagyon gyors, de Sebastian Vettel a Red Bull-lal és Fernando Alonso a Ferrarival szívesen meglepné az istállót. Kövesse a Malajziai Nagydíjat frissülő cikkünkkel és élő szöveges tudósításunkkal!
márc. 30
9:36
Fölényesen győzött a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid fölényesen győzött a Rayo Vallecano ellen szombat este a spanyol labdarúgó-bajnokság 31.fordulójában.
márc. 30
9:36
Premier League: Wengernek a harci szellem, Pellegrininek az egy pont tetszik (Agroinform)
Az Arsenal-City döntetlenje a Chelsea veresége miatt a vendégeknek nem jött rosszul, de a hazaiak sem panaszkodtak.
márc. 30
9:54
PMFC: az ügyvezető szerint fizettek a játékosoknak (She)
A Nemzeti Sport információi szerint kéthavi fizetésükre várnak az élvonalban szereplő pécsi labdarúgók. Feleki Attila, a Pécsi MFC ügyvezető igazgatója szerint viszont a kifizetés megtörtént.
márc. 30
10:12
Videó: Bogdán gyors vetődéssel 11-est hárított a 94. percben (She)
Mint beszámoltunk róla, Bogdán Ádám a 94. percben tizenegyest védett, csapata, a Bolton Wanderers így tartott otthon egy pontot (1–1) a Wigan Athletic ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 39. fordulójának szombati játéknapján. Tekintse meg a védést!
márc. 30
10:12
La Liga: Ancelotti nem érti a kritikát, Martino nem a bíróról akar beszélni (Agroinform)
Diego Simeone még mindig nem akar bajnokesélyesként tekinteni a Bilbaóban nyerő Atlético Madridra.
márc. 30
10:48
Videó: Mourinho összetűzésbe keveredett a labdaszedővel (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a listavezető Chelsea John Terry öngóljával 1–0-ra kikapott a Crystal Palace otthonában. A találkozó hajrájában César Azpilicueta minél hamarabb szerette volna játékba hozni a labdát, ám az egyik labdaszedő húzta az időt, ami José Mourinhónak nem igazán tetszett. Íme!
márc. 30
10:50
Real: Nem értem, miért kap Cristiano füttyöt - Ancelotti (She)
Két vereség után nyert a spanyol bajnokságban a Real Madrid labdarúgócsapata, amely a Bernabéuban esélyt sem adott a Rayo Vallecanónak (5–0). A szurkolók azonban nem felejtették, és a jelek szerint nem bocsátották meg a Barcelona és a Sevilla elleni vereséget: Cristiano Ronaldónak és Diego Lópeznek is kijutott a füttyből, amit Carlo Ancelotti sérelmezett és nem értett.
márc. 30
11:06
Atlético: Élveznünk kell minden pillanatát - Simeone (She)
Bilbaói győzelmével (2–1) továbbra is pontelőnnyel áll a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) első helyén az Atlético Madrid. Diego Simeone, a fővárosiak argentin szakvezetője a szezon egyik legjobb teljesítménye után értékelhetett.
márc. 30
11:42
Labdarúgó NB I - Biztos győri siker (Infostart)
A címvédő Győri ETO 3-0-s győzelmet aratott a vendég MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
márc. 30
11:42
Női kézilabda: ismét kikapott válogatottunk a horvátoktól (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a szombati vereség után újra alulmaradt Horvátországgal szemben az umagi felkészülési tornán, a házigazda ezúttal 36–29-re nyert.
márc. 30
11:44
Videó: a kiállított gólt „szerzett”, aztán leült a büntetőpadra (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Tampa Bay Lightning 4–3-ra nyert túlórában a Buffalo Sabres ellen. A találkozón 2–2-es állásnál Steven Stamkos, a Tampa Bay játékosa rosszul passzolt az ellenfél harmadában, a korong pedig az oldalpalánkról az üres kapuba vánszorgott. Mivel a sportágban nincs öngól, a találatot annak a Cory Conachernek könyvelték el (merthogy a…
márc. 30
12:00
F1: Hamilton sima sikere, Rosberg és Vettel még a dobogón (She)
A Formula–1-es világbajnokság második futamán az élről induló Lewis Hamilton fölényes győzelmet aratott Malajziában, megelőzve csapattársát, a szintén Mercedesszel köröző Nico Rosberget. A dobogó harmadik fokára a címvédő Sebastian Vettel állhatott fel.
márc. 30
12:00
Miami tenisztorna: Idén először Nadal-Djokovics klasszikus (Agroinform)
Vasárnap Rafael Nadal és Novak Djokovics 40. alkalommal méri össze tudását, a helyszín ezúttal Miami.
márc. 30
12:02
NB I: Minden edző megrohad Pápán - Tóth Bálint (Agroinform)
A Ferencvárostól kikapó pápaiak vezetőedzője kőkemény kritikát fogalmazott meg játékosaival szemben a mérkőzés után.
márc. 30
12:04
Malajziai Nagydíj: Unalmas futam, Mercedes-siker (Agroinform)
Söpört a Mercedes Malajziában, Hamilton mögött Rosberg és Vettel futott a dobogóra.
márc. 30
12:18
Hamilton rajt-cél győzelmet aratott (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Formula-1-es Malajziai Nagydíjon, az idény második futamán.
márc. 30
12:18
Barca: Martino a sérült Valdésnak ajánlotta a győzelmet (She)
Lionel Messi büntetőből szerzett találatával nyerte meg (1–0) az FC Barcelona az Espanyol elleni idegenbeli városi derbit a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában. Gerardo Martino, a Barca argentin szakvezetője a sérült Víctor Valdésnak ajánlotta a sikert.
márc. 30
12:18
Hamilton rajt-cél győzelmet aratott (Metropol)
Hamilton mögött csapattársa, Nico Rosberg végzett a második, a címvédő, Sebastian Vettel pedig a harmadik helyen Malajziában.
márc. 30
12:18
Vélemény: Nyugodj békében, Forma-1! (Agroinform)
Mint Taki bácsi hó végén, úgy spórolnak a benzinnel a versenyzők az F1-ben. Kinek jön ez be?
márc. 30
12:36
F1: Hihetetlen győzelmet arattam - Hamilton (She)
A Malajziai Nagydíjat az élen záró Lewis Hamilton a tavalyi Magyar Nagydíj óta először nyert futamot, pályafutása során először győzött Sepangban. A világbajnok a futamot követően a sikerét felajánlotta a malajziai repülőgép-szerencsétlenségben eltűnt áldozatok hozzátartozóinak.
márc. 30
12:38
Serie A: Sassuolo-Roma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó–bajnokság (Serie A) 31. fordulójában a Sassuolo az AS Romát fogadja. A kiesés elől menekülő házigazdák 21, az ezüstérmes pozícióban lévő fővárosiak 67 pontot gyűjtöttek eddig a bajnokságban. A 12.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti sport Online élőben közvetíti!
márc. 30
12:40
F1: Massa kiáll az igazáért, Bottas inkább nem beszél (She)
A Malajziai Nagydíj hajrájában a Williams-istállónál arra utasították Felipe Massát, hogy engedje el Valtteri Bottast, hátha a finn meg tudja előzni a hatodik helyen száguldó Jenson Buttont. Massa azonban elöl maradt, azaz szembeszegült a csapat kérésével. Íme, a két pilóta véleménye – vagy legalábbis amit elmondtak belőle.
márc. 30
12:42
F1: Nico egyszerűen faképnél hagyott - Vettel (She)
A Malajziai Nagydíjon harmadikként célba érő Sebastian Vettel elárulta, nem volt jó a rajtja, utána pedig nem tudott mit kezdeni a Mercedesekkel, amelyek egyelőre még túl gyorsak a Red Bull számára.
márc. 30
13:12
Videó: love story - meglepő fordulat a stadionbejárásnál (She)
Emlékezetes lánykérés lett a szokványos stadionbejárásból, amikor egy kínai férfi az FC Barcelona stadionjában megkérte barátnője kezét. Íme!
márc. 30
13:13
Serie A: Kaká duplával jubilált, de nyáron akár el is köszönhet a Milantól (Agroinform)
A piros-feketék három góljából kettőt a csapatban 300. meccsét játszó Kaká szerezte a Milan Chievo elleni mérkőzésén.
márc. 30
13:14
F1: Ricciardo 10 rajthelyes büntetést kap Bahreinben (She)
Daniel Ricciardo 10 rajthelyes büntetést kap a jövő vasárnapi Bahreini Nagydíjra, mert a Malajziai Nagydíjon a csapata veszélyesen engedte útjára az egyik kerékcsere után – a bal első kereket rögzítették rosszul a Red Bull garázsa előtt.
márc. 30
13:16
Légiósok: az MU szerződtetné Puskást, a magyar ígéretet - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint az angol Manchester United labdarúgócsapatának elnyerte a tetszését Puskás Martin, és szívesen szerződtetnék korosztályos együttesükbe az 1999-es születésű magyar támadó középpályást, csatárt.
márc. 30
13:48
Ismét kikapott a női kézilabda-válogatott Umagban (Infostart)
A szombati kétgólos vereség után vasárnap is kikapott a magyar női kézilabda-válogatott a horvát A csapattól az Umagban rendezett felkészülési tornán.
márc. 30
13:48
Portugál vagy román ellenfele lehet a Szegednek (Metropol)
Portugál vagy román ellenfelet kaphat a negyeddöntőben a Pick Szeged a férfi kézilabda EHF Kupa keddi, bécsi sorsolásán.
márc. 30
14:06
P. División: 5. percben szerzett góllal nyert a Valladolid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában a Valladolid otthon tartotta a három pontot az Almería ellen. A találkozót eldöntő találat az ötödik percben született – szerzője Manucho –, a vendégek egyenlítési esélyeit csökkentette, hogy a 75. percben egy kiállítást követően létszámban megfogyatkoztak.
márc. 30
14:06
Ki lesz az ellenfele a Szegednek? (Infostart)
Portugál vagy román ellenfelet kaphat a negyeddöntőben a Pick Szeged a férfi kézilabda EHF Kupa keddi, bécsi sorsolásán.
márc. 30
14:06
Malajziai Nagydíj: Belső balhé a Williamsnél, relatív boldogság a Red Bullnál (Agroinform)
Sebastian Vettel szerint a Mercedesek még túl messze vannak tőlük, Lewis Hamilton nagyon dicsérte az autóját.
márc. 30
14:08
Férfi kézi EHF-kupa: portugál vagy román ellenfelet kap a Szeged (She)
Tegnap kialakult a negyeddöntő mezőnye a férfi kézilabda EHF-kupában, az európai szövetség (EHF) pedig nyilvánosságra hozta a keddi sorsolás kalapjait. A Pick Szeged kiemeltként portugál vagy román ellenfelet kaphat.
márc. 30
14:08
Ricciardo súlyos büntetése (Infostart)
Csapata hibája miatt súlyos büntetést kapott a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíj után Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája.
márc. 30
14:10
Videó: vicces Räikkönen - emlékezetből rajzolt (She)
A 2014-es Formula–1-es világbajnokság előző nagydíján a jó kedvű Kimi Räikkönen emlékezetből megrajzolta a melbourne-i Albert Park vonalvezetését. Íme!
márc. 30
14:24
Ismét kikapott a női kézilabda-válogatott (Metropol)
A szombati kétgólos vereség után vasárnap is kikapott a magyar női kézilabda-válogatott a horvát A csapattól.

Keresés