2014. március 19. szerda

márc. 19
0:09
NS: Véber kérése; Hári és a válogatott; kiskirály-e Bonazzoli? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
márc. 19
0:27
Videó: Didier Drogba eltalálta az őt dicsőítő feliratot (She)
Londonba a Galatasaray játékosaként tért vissza Didier Drogba, akit számos transzparensen éltettek a Chelsea szurkolói, egy szabarúgást követően viszont „lelőtte” saját magát. Történt ugyanis, hogy borzasztóan találta el a labdát, amely így egy „Drogba Legend” (magyarul: Drogba a legenda) feliratról pattant vissza.
márc. 19
4:03
Már az új cég fizet Újpesten (Blikk)
Budapest — Megkezdődött az átállás az újpesti futballklubban. Noha a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) még nem adta meg a végleges engedélyt az NB I-es csapatot működtető gazdasági társaság cseréjéhez (a csütörtöki elnökségi ülésen lehet döntés), a váltás már megtörtént, ugyanis a régi cég, az Újpest FC Kft. helyett már a februárban létrehozott Újpest 1885 Futball Kft. utalta át a játékosok…
márc. 19
4:21
492 milliós jutalom a Világjátékokra (Blikk)
Budapest — Tudják, hogyan szerepeltek versenyzőink tavaly a kolumbiai Caliban a világjátékokon, a nem olimpiai sportágak négyévenkénti seregszemléjén?
márc. 19
7:03
NBA: LeBron megszórta volt csapatát; drámai csaták (She)
A Miami Heat 100–96-ra győzött a Cleveland Cavaliers vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában. A floridaiaknál LeBron James 43 pontig jutott volt csapata ellen, ezzel a mezőny legjobbja volt. Három mérkőzés is hosszabbítás után dőlt el, a Toronto Raptorsnak, a Milwaukee Bucksnak és a Washington Wizardsnak sem hozott sikert a túlóra.
márc. 19
7:21
NHL: Crosby és Ovecskin is nyerőember volt (She)
Alekszandr Ovecskin ütötte a Washington Capitals győztes gólját az Anaheim Ducks elleni találkozón (3–2) az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A Pittsburgh Penguins nyerőembere Sidney Crosby volt, aki két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a Dallas Stars elleni sikerből. A New York Rangersnél klubrekorder lett Henrik Lundqvist a győztes meccsek tekintetében, a Boston Bruins…
márc. 19
7:39
Ma este Manchesterben David Moyes állása is a tét (Metropol)
A Borussia Dortmund a szentpétervári Zenitet, a Manchester United pedig az Olympiakoszt fogadja a BL-ben.
márc. 19
7:57
Románia: gyenge eredmények - nincs fizetés az El-résztvevőnél (She)
Nem mindennapi közleményt adott ki a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Pandurii. A zsilvásárhelyi csapatnál megvonták a fizetést a játékosoktól és a technikai stábtól és ultimátumot adtak.
márc. 19
7:59
BL: Szalait észre sem lehetett venni - gyenge osztályzat (She)
A regionális Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) osztályozókönyvében ötös, gyengének számító érdemjegyet osztott ki Szalai Ádámnak a keddi Real Madrid–Schalke 04 (3–1) Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után.
márc. 19
8:01
Barca: Klose, Agüero és a többiek - 8 játékos közül igazolna Martino (She)
Az ESPN Barcelonában dolgozó brazil munkatársának információi szerint Gerardo Martino, a spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője nyolc játékos nevét tartalmazó listát adott át a katalán klub elnökségi bizottságának a nyári igazolásokat illetően. A szakember többek között Sergio Agüerót, Filipe Luist és Neven Szuboticsot is szívesen látná gránátvörös-kékben.
márc. 19
8:15
Női kézi NB I: három játékossal erősített a Dunaújváros (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújvárosnál már hozzáláttak a következő évad csapatának kialakításához. Ehhez szerződtették a Vácból az irányító Kamper Olíviát, a Veszprémből a beállós Takács Biankát és a Fehérvárból a jobbszélső Azari Fruzsinát.
márc. 19
8:33
Ajánló: Fradi-Pápa, majd MU-Olympiakosz és BVB-Zenit - program (She)
A szerdai nap is kiváló futballmeccseket tartogat a labdarúgást kedvelők számára. Kora este a Ferencváros–Lombard Pápa Ligakupa-negyeddöntővel kezdődik a menü, majd akinek ez még nem volt elég, két Bajnokok Ligája-meccs közül is választhat. A Manchester United az Olympiakosz Pireuszt, a Borussia Dortmund a Zenitet látja vendégül. Íme a program!
márc. 19
8:51
Videó: nemcsak a régi Újpest-tulajra kell mutogatni (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal az újpesti klub körül kialakult jogi helyzetről beszélgetett az NSO újságírójával.
márc. 19
9:27
Golf: Woods hátfájdalmai miatt nem indul Floridában (She)
Továbbra sem jött rendbe Tiger Woods hátsérülése, így a világelső golfozó nem indul a csütörtökön kezdődő Arnold Palmer meghívásos viadalon.
márc. 19
9:27
LeBron James korábbi csapata otthonában remekelt (Metropol)
A címvédő Miami Heat sztárjátékosa 43 pontot szerzett korábbi csapata, a Cleveland Cavaliers otthonában.
márc. 19
9:29
Cselgáncs Eb: tizenhat magyar utazik Montpellier-be (She)
A magyar szövetség elnökségének döntése értelmében tizenhatan képviselik a magyar színeket a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon április 24. és 27. között.
márc. 19
9:29
Véget ért Jesé Rodriguez idénye (Metropol)
Térdszalagszakadást szenvedett Jesé Rodriguez, a Real Madrid fiatal csatára a Schalke 04 elleni BL-mérkőzésen.
márc. 19
9:45
Gyász: elhunyt a két vb-t megjárt dorogi legenda (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása alapján életének 78. évében elhunyt az 1958-as és az 1962-es világbajnokságot is megjárt, kilencszeres magyar válogatott futballista, Monostori Tivadar.
márc. 19
9:47
Videó: kínos - óriásit esett élő adásban a riporter (She)
A KVOA tévétársaság sportriportere, Paul Cicala élő adásban esett hatalmasat. A riporter épp az Arizona Wildcats–UCLA Bruins NCAA-kosármeccsről tudósított, előbb elmondta mondanivalóját a csarnok előtt, majd átadta a mikrofont egyik kollégájának. A kamera azonban tovább forgott és rögzítette, amint Cicala a háttérben elfut és óriásit esik. Íme!
márc. 19
10:03
Ukrajna: az orosz ligába kerülhet a Tavrija és a Szevasztopol (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság krími csapatai – a szimferopoli Tavrija és a Szevasztopol – az UEFA és a FIFA beleegyezésével az orosz ligarendszerbe kerülhetnek át.
márc. 19
10:05
Videó: formában - LeBron kíméletlen volt korábbi csapatához (She)
Mint beszámoltunk róla, a Miami Heat 100–96-ra győzött a Cleveland Cavaliers vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában. A floridaiaknál LeBron James 43 pontig jutott volt csapata ellen, ezzel a mezőny legjobbja volt. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 19
10:07
BL: a szerdai játéknap felvezetése élőben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán két összecsapást rendeznek meg: a Borussia Dortmund a Zenit otthonában 4–2-re megnyert mérkőzés után kifejezetten kellemes helyzetből várja a nyolcaddöntő visszavágóját, a Manchester Unitednek viszont kétgólos hátrányból kellene felállnia Megyeri Balázs csapata, az Olympiakosz ellen. A nap folyamán összegyűjtjük a két mérkőzéshez kapcsolódó érdekességeket,…
márc. 19
10:39
NFL: 16.6 milliós követelés a Super Bowl-os „bemutatásért” (She)
Az egyesült államokbeli amerikaifutball-liga (NFL) 16.6 millió dolláros kártérítést követel M.I.A.-től, miután az énekesnő bemutatta középső ujját a 2012-es Super Bowl szünetében adott koncertjén.
márc. 19
10:41
Videó: Drogba az űrbe lőtt egy szabadrúgást a Chelsea ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Chelsea Eto'o és Cahill góljával 2–0-ra győzött a Galatasaray ellen. A találkozón Didier Drogba elképesztően rosszul végzett el egy szabadrúgást – ez még a legnagyobb játékosokkal is megesik. Íme!
márc. 19
10:43
Milan: Beleőrülök! Romba döntenek mindent - Maldini kifakadt (She)
Paolo Maldini szerint romba döntik azt, ami korábban felépült – már ami szeretett klubját, az AC Milant illeti. A szenvedést a klubikon sem tudja tétlenül nézni. Az olasz együttes a BL-ből kiesett, a bajnokságban tizenegyedik, a csapattal hét bajnoki és öt BEK/BL-trófeát elhódító Paolo Maldininak kínszenvedés lehet nézni a vergődést.
márc. 19
10:57
Férfi kosár: ősztől vége az Olaj Adria-liga-kalandjának (She)
Ősztől már nem az Adria-ligában, hanem az NB I alapszakaszában kezdi meg az idényt a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata.
márc. 19
10:59
Videó: Rooney nagyon csúnyán bebőrözte Moyest (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United keddi edzésén ritka pillanatot rögzítettek a kamerák. Wayne Rooney csúnyán bebőrözte a klub menedzserét, David Moyest cicázás közben. Íme!
márc. 19
11:33
Izgalommentesen jutott tovább a Chelsea és a Real (Metropol)
A Real Madrid könnyedén, a Chelsea pedig magabiztos játékkal biztosította helyét kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata között.
márc. 19
11:51
Megyei foci: egy beledi rendező fellökte a rajkai edzőt (She)
A hevesen reklamáló rajkai edzőt a beledi rendező állította meg. A megyei I. osztályú Beled–Rajka (1–1) összecsapáson a vendégek vezetőedzőjét, Cerovsky Pétert egy mellényes rendező fellökte, amikor heves reklamálásba kezdett az oldalvonal mellett.
márc. 19
11:51
492 milliós jutalom a Világjátékokra (Blikk)
Budapest — Tudják, hogyan szerepeltek versenyzőink tavaly a kolumbiai Caliban a világjátékokon, a nem olimpiai sportágak négyévenkénti seregszemléjén?
márc. 19
11:53
Újpest: az anyaegyesület kezességet vállal az adóhiány megfizetésére (She)
Az UTE kezességet vállalt a labdarúgócsapatot működtető Újpest FC Kft. adóhiányának megfizetésére.
márc. 19
12:09
Kerékpár: utolsó Tour de France-ára készül Wiggins (She)
Minden bizonnyal az idei lesz az utolsó Tour de France Bradley Wiggins számára, aki 2012-ben – első britként – megnyerte a francia kerékpáros körversenyt.
márc. 19
12:11
Videó: exkluzív - „Nem értjük Markovits László időzítését!” (She)
Mint beszámoltunk róla, a Vasas, mint anyaegyesület, kiszáll a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságból, de Markovits László klubelnök szerint az együttes jövője biztosított. A Vasas FC ügyvezető igazgatója, Vancsa Miklós egyedül az NSO Tv-nek nyilatkozott az ügyről.
márc. 19
12:13
Női kézi: horvát és orosz játékos is érkezhet a Győrhöz (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata csütörtök 11 órától sajtótájékoztató keretében számol be a játékoskeret változásairól. Susann Müller várható érkezéséről már korábban hírt adtunk, a Kisalföld beszámolója szerint orosz és horvát játékos is jöhet.
márc. 19
12:27
NB I: Kassai fúj az MTK-Videotonon - bíróküldés (She)
Kassai Viktor fújja a sípot az MTK–Videoton mérkőzésen a labdarúgó NB I 21. fordulójában. Vad II István az Újpest–DVTK találkozón dirigál, a KTE–Ferencváros záró mérkőzésen Iványi Zoltán irányít. Bíróküldés.
márc. 19
12:27
Az UTE kezességet vállal az adóhiány megfizetésére (Metropol)
Az anyaegyesület elnöksége keddi ülésén egyhangú szavazással döntött erről.
márc. 19
12:45
PL: Van Gaal angol bajnoki címet nyerne a vb után (She)
Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári brazíliai világbajnokságot követően az angol Premier League egyik csapatát venné át, és bajnoki címet szeretne nyerni.
márc. 19
13:03
Bayern: nem a német válogatottat választotta a tehetség (She)
A jövőben a német helyett az amerikai válogatottban szeretne szerepelni Julian Green, a Bayern München fiatal labdarúgója.
márc. 19
13:05
Barca: Víctor Valdés a Man. Cityhez igazol - sajtóhír (She)
A francia L'Équipe azt írja, Víctor Valdés, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona válogatott kapusa a Manchester Cityhez szerződik a nyáron.
márc. 19
13:07
Videó: 1.13 mp - íme, a világ leggyorsabb MMA-s KO-ja (She)
A londoni ketrecharcos gálán Mike Garrett a WCMMA történetének leggyorsabb kiütését érte el Sam Heron ellen. A sportolónak mindössze 1.13 másodperc kellett a KO-hoz. Íme!
márc. 19
13:21
Síugrás: a kétszeres olimpiai bajnok nem vonul még vissza (She)
Gyengébb szocsi szereplése ellenére folytatja pályafutását Simon Ammann, a svájciak négyszeres olimpiai bajnok síugrója.
márc. 19
13:23
Női kézi: úgy tűnik, megmenekült a Viborg (She)
Végre jó hírek is érkeztek a kézilabda világából: a Viborgnak sikerült új támogatókat találnia, valamint a klubbal szimpatizálók is segítettek, ezzel biztosítva van a szezon befejezése.
márc. 19
13:39
DVSC: Bouadla részleges szalagszakadást szenvedett (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Selim Bouadla, a Loki francia légiósa.
márc. 19
13:57
Síugrás: a négyszeres olimpiai bajnok nem vonul még vissza (She)
Gyengébb szocsi szereplése ellenére folytatja pályafutását Simon Ammann, a svájciak négyszeres olimpiai bajnok síugrója.
márc. 19
13:57
Ocskay Gábor elégedett a szezonnal (Metropol)
Kellemes meglepetés volt számára például a védelem, amelyben sok magyar fiatal kapott lehetőséget.
márc. 19
13:59
Újpest: két dél-afrikai fiatal érkezett tesztelésre (She)
Szerdán 14 órakor az NB II-es Vasassal vív felkészülési mérkőzést a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest. A lila-fehér klub tájékoztatása szerint az angyalföldiek elleni találkozón két fiatal dél-afrikai futballista is lehetőséget kap a bizonyításra: Never Ngcuka és Carlo Gie.
márc. 19
14:01
Bayern: Robben hosszabbított, 2017-ig aláírt (She)
A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján, közleményben tudatta, hogy szerdán 2017-ig aláírt holland klasszisa, Arjen Robben.
márc. 19
14:15
Tenisz: három nagy trófea után Murray szakított Lendllel (She)
Andy Murray, a britek első számú teniszezője elküldte edzőjét, Ivan Lendlt. A trénerrel eltöltött elmúlt két évben a játékos olimpiai bajnoki címet, Wimbledont és US Opent nyert.
márc. 19
14:15
Robben 2017-ig hosszabbított (Metropol)
Két évvel, 2017-ig meghosszabbította szerződését a Bayern Münchennel Arjen Robben, a klub holland labdarúgója.
márc. 19
14:17
Videó: megható - a szívátültetés előtt álló fiú hokikalandja (She)
Óriási élményben volt része egy szívátültetés előtt álló fiúnak. Kedvenc jégkorongklubja, a San Jose Sharks azt adta neki ajándékba, hogy az egyik meccs előtt a csapat mezében együtt vonulhatott be a játékosokkal, sőt a kispadra is leülhetett velük. Íme!

Keresés