2014. március 17. hétfő

márc. 17
0:27
Videó: Senki sem tiszteli a Videotont! - José Gomes (She)
A Győr elleni vereséget követően a Videoton edzője, José Gomes elsősorban a játékvezetőket „vette elő" a sajtótájékoztatón. A portugál tréner szerint az MLSZ alkalmazottai nem tisztelik a klubot. Gomes hozzátette, nem mondott még le a bajnoki címről. Felvétel a sajtótájékoztatóról.
márc. 17
0:45
Tenisz: Djokivics döntő szett rövidítésben győzte le Federert (She)
A második helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics győzelmével ért véget az Indian Wellsben megrendezett, 4.72 millió dollár összdíjazású ATP-torna, miután döntő szett rövidítésben legyőzte a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federert.
márc. 17
1:39
Tenisz: Djokovics döntő szett rövidítésben győzte le Federert (She)
A második helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics győzelmével ért véget az Indian Wellsben megrendezett, 4.72 millió dollár összdíjazású ATP-torna, miután döntő szett rövidítésben legyőzte a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federert.
márc. 17
1:39
AZ UTE 194 milliója mentheti meg a focicsapatot (Blikk)
BUDAPEST – Az anyaegyesület, az Újpesti Torna Egylet bevonásával menekülhet meg a megszűnéstől a városrész óriási bajban lévő élvonalbeli futballcsapata!
márc. 17
5:15
Serie A - Pirlo a 89. percben lőtt győztes gólt (Infostart)
Andrea Pirlónak a 89. percben lőtt szabadrúgásgóljával a címvédő és éllovas Juventus 1-0-ra nyert a korábban büntetőt rontó Genoa vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 17
5:17
Hét góllal nyert a Barcelona - Messi újabb mesterhármasa (Infostart)
A Barcelona hét góllal legyőzte a vendég Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján, a katalánoknál Lionel Messi mesterhármast ért el.
márc. 17
7:03
NBA: houstoni bukás Miamiban, a Mavs elsöpörte a Thundert (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő Miami Heat a Houston Rocketset fogadta, és utolsó negyedbeli jobb játékának köszönhetően 113–104-re nyert. James Harden hiába dobott 30 pontot, a Ray Allen, Dwyane Wade, LeBron James trió (25, 24, 24 pont) többet nyomott a latban, és az utolsó negyedben fordítottak a floridaiak. Nagy verést kapott otthon az Oklahoma…
márc. 17
7:21
NHL: Hossa visszatérése chicagói sikert ért a Detroit ellen (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Chicago Blackhawks 4–1-re legyőzte hazai pályán a Detroit Red Wingset. A címvédő nyerő embere a sérülése miatti ötmeccses kihagyását követően visszatérő Marián Hossa volt, aki egy gólt és két gólpasszt jegyzett az összecsapáson.
márc. 17
7:39
DVSC: tüzetes orvosi vizsgálat vár Selim Bouadlára (She)
A DVSC-Teva hátrányból mentett egy pontot (1–1) a Ferencváros vendégeként a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A vendégek irányítója, Selim Bouadla végigjátszotta a mérkőzést, ám sántikálva hagyta el az öltözőt a meccs után és kissé meggyötört arccal mesélt a Nemzeti Sportnak arról, hogy mi történt a mérkőzés utolsó percében.
márc. 17
7:57
Tenisz: Babos három helyet rontott, román lány a top 5-ben (She)
Babos Tímea az Indian Wells-i női tenisztornán elszenvedett újabb elsőkörös veresége következtében három helyet rontott a világranglistán, így jelenleg a 108. helyen áll. Az Indian Wellsben elődöntőig jutó Simona Halep pályafutása újabb fontos pontjához érkezett, hiszen a ranglistán először került be a legjobb öt közé. A román lányt már csak Serena Williams, Li Na, Agnieszka Radwanska és…
márc. 17
7:57
Pirlo lőtte a győztes gólt (Metropol)
A klasszis a 89. percben szerezte meg a Juventusnak a győzelmet a Genoa vendégeként.
márc. 17
7:59
Kerékpár: dupla ezüst a legjobb magyar női hegyi menőtől (She)
Pénteken és szombaton is egy izraeli C2-es kategóriájú viadalon állt rajthoz a legjobb magyar női hegyikerékpáros, a 23 éves Benkó Barbara.
márc. 17
8:15
Röplabda: Horváth Dóra 3. a női BL négyes döntőjén (She)
Bronzérmet nyert a női röplabda Bajnokok Ligájában a Rabita Bakival Horváth Dóra.
márc. 17
8:33
Djokovic legyűrte Federert a döntőben - Indian Wells-i tenisztorna (Infostart)
A szerb Novak Djokovic nyerte meg az egyesült államokbeli Indian Wellsben rendezett keménypályás tenisztorna férfi versenyét, miután a vasárnapi döntőben szetthátrányból fordítva legyőzte a szintén volt világelső Roger Federert.
márc. 17
9:09
Férfi tenisz-világranglista - Federer feljött az ötödik helyre (Infostart)
A vasárnap Indian Wellsben döntős Roger Federer három helyet javítva már az ötödik a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul a spanyol Rafael Nadal vezet.
márc. 17
9:09
Anglia: Ezt gyorsan el kell felejteni - Bogdán Ádám (She)
Bogdán Ádám és csapata, a Bolton Wanderers csalódást keltő hazai vereségen van túl az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship), de mint a magyar kapus elmondta, csak az eredmény lehangoló, a hétvégén mutatott játék nem feltétlenül.
márc. 17
9:11
Videó: újpesti mélyütés - Kabát bele sem mer gondolni, itt a vég (She)
Mint beszámoltunk róla, rendkívüli sajtótájékoztatón, könnyeivel küzdve jelentette be Roderick Duchatelet, az Újpest FC tulajdonosa, hogy nem tud tovább pénzt fektetni a csapatába, és ha a bíróság másodfokon jóváhagyja a klub elleni felszámolást, távozik Magyarországról. A Mezőkövesd elleni 1–0-s győzelem után Újpest-játékosok, -szurkolók és a lila-fehérek korábbi  labdarúgói mondtál el a…
márc. 17
9:27
Ajánló: hétfőn folytatódik a Roma és a Napoli párharca (She)
Két olasz, egy spanyol és egy magyar élvonalbeli bajnoki-mérkőzést kínál a hétfő a labdarúgás kedvelőinek. A Serie A-ban pályára lép két BL-aspiráns: a tetemes előnnyel vezető Juventus mögött a második helyért vetélkedő Roma otthon, a Napoli idegenben játszik.
márc. 17
9:27
Djokovic legyűrte Federert a döntőben (Metropol)
A szerb Novak Djokovic nyerte meg az egyesült államokbeli Indian Wellsben rendezett keménypályás tenisztornát.
márc. 17
9:29
Női kézi: az FTC jobbátlövőt keres, de lehet, hogy kapust is (She)
Hétfő reggel Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának az edzője volt a Digi Sport Reggeli start című műsorának vendége. A szakember beszélt Zácsik Szandra távozásáról, a kapuskérdésről, Tomori Zsuzsanna vezérszerepéről, valamint a népligetiek hazai és nemzetközi célkitűzéseiről.
márc. 17
9:45
Tenisz: Federer három helyet előrelépve az 5. a ranglistán (She)
Roger Federernek három hely előrelépést ért a világranglistán a döntőbe jutás az Indian Wells-i férfi tenisztornán. A svájci előzésével párhuzamosan Tomás Berdych és Juan Martín del Potro visszacsúszott az első tízben, a cseh kettő, az argentin egy helyet rontott. Az élen továbbra is Rafael Nadal áll, előnye azonban csökkent Novak Djokoviccsal szemben.
márc. 17
10:03
F1: az autók hangja miatt perelne az ausztrál szervező (She)
Az Ausztrál Nagydíj szervezői azon gondolkoznak, hogy feljelentik a Formula One Managementet, mert megsértette a futam rendezéséről írt szerződést. A szervező szerint az autók túl halkak voltak, így nem nyújtották ugyanazt az élvezetet, mint ez elmúlt években.
márc. 17
10:05
Női kosár: útjára indult a Natasa Kovacsevics Alapítvány (She)
A napokban mutatták be Belgrádban a győri női kosárlabdacsapat szeptemberi buszbalesetében bal lábát térd alatt elveszítő Natasa Kovacsevics nevével fémjelzett alapítványt – adta hírül a női kosárlabdával foglalkozó wbasket portál.
márc. 17
10:39
Jégkorong MK: a Fradi hokisai legyőzték a Debrecent (She)
A Ferencváros jégkorongosainak összejött az, ami a klub labdarúgóinak nem: a hétvégi tétmeccsükön legyőzték a Debrecent, ráadásul idegenben. Az erőviszonyok persze teljesen mások a két sportágban, a jégkorong Magyar Kupa selejtezőjében a zöld-fehérek remek első harmad után még úgy is magabiztosan nyertek Debrecenben, hogy a második harmad a Mol Ligába vágyó házigazdáé lett. A ferencvárosi…
márc. 17
10:39
NBA: Szárnyal a Clippers (Metropol)
Sorozatban 11. sikerét aratta a Los Angeles Clippers, amely ezúttal a vendég Clevelandet verte meg.
márc. 17
10:41
Roderick Duchatelet már megírta a leköszönő nyilatkozatát (Metropol)
Az Újpest FC tulajdonosa csakis akkor folytatja, ha az eladósodott kft.-ből egy új gazdasági társaságba mentheti át a jogokat.
márc. 17
10:57
PSG: így büntet villámgyorsan Ibra egy rossz kérdésért - videó (She)
Zlatan Ibrahimovic, a PSG klasszisa vasárnapi második, egyben idénybeli 40. góljával megdöntötte a párizsi labdarúgóklub 36 éves gólrekordját, majd kiváló időeredményt ért el a gyors kérdés-gyors válasz műfajban is.
márc. 17
10:57
Kvjat elvette Vettel egyik rekordját (Metropol)
Ő lett a legfiatalabb pontszerző az F1 történelmében.
márc. 17
10:59
Jégkorong, EBEL: elődöntőben a Linz és a Villach (She)
Idegenbeli győzelemmel biztosította be továbbjutását a jégkorong EBEL-ben a Villach és a Linz, amely az egyik fél negyedik győzelméig tartó negyeddöntős párharc ötödik felvonásán a Vienna Capitals, valamint a Znojmo vendégeként nyert. A Salzburg ugyanakkor összesítésben 0–2-ről felállva fordított, és immár egy győztes mérkőzésre került az elődöntőtől. Amint arról már beszámoltunk: legjobb…
márc. 17
11:01
MTK: Szabó Zsolt döntően befolyásolta a meccset - Garami (She)
A tegnapi PMFC–MTK (1–0) NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően a vendégek szakmai igazgatója, Garami József arról beszélt, hogy a találkozó játékvezetője, Szabó Zsolt mérkőzést befolyásoló hibát követett, amikor 11-est ítélt a Pécs javára, és kiállította Rodenbücher Istvánt.
márc. 17
11:15
Videó: blama - holland kapusok óriási potya góljai (She)
Óriási potya gólok tarkították a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulóját. Leonard Nienhuis, a Cambuur kapusa az RKC Waalwijk, míg Piet Velthuizen, a Vitesse hálóőre a PSV ellen hibázott hatalmasat. Íme!
márc. 17
11:15
Ismét milliós nézőszám felett a Borussia Dortmund (Metropol)
A klub sorozatban tizenhatodszor lépte át az egymilliós határt.
márc. 17
11:17
Kaposvár: Nem a kieső pozícióban a helyünk - Selymes (She)
A Kaposvár labdarúgócsapatának vezetőedzője, Selymes Tibor a Puskás Akadémia elleni 1–1-es hazai döntetlent követően arról beszélt, hogy véleménye szerint a mutatott játék alapján nem a kieső pozícióban lenne a Rákóczi helye a tabellán. A vendégek vezetőedzője, Benczés Miklós előrelépésről beszélt.
márc. 17
11:19
Golf: Rózsa Csilla második hellyel zárt a tengerentúlon (She)
A golfozó Rózsa Csilla a második helyen végzett a hétvégén megrendezett Future Collegians World Tour floridai állomásán.
márc. 17
11:33
Az Újpest kikérte az MLSZ és az UEFA véleményét (Metropol)
Két-hárommilliárd forintra tehető az a korábbi tartozás, amelyről a jelenlegi tulajdonos, a belga Roderick Duchatelet nem tudott.
márc. 17
11:51
Aranycipő: Messi hosszú hajrát nyitott, de messzi még CR7 (She)
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) és Luis Suárez (Liverpool) egy-egy góllal növelte szezonbeli bajnoki góljai számát, így akárcsak az előző héten, magabiztosan vezetik a 2013–2014-es európai labdarúgóidény Aranycipőjéért zajló versenyt. Jonatan Soriano (Salzburg) és Zlatan Ibrahimovic (PSG) egy-egy duplával igyekezett tartani a lépést, és felbukkant az első tízben a verseny tavalyi és…
márc. 17
11:51
Rózsa Csilla második lett Amerikában (Metropol)
A 17 éves golfozónégyszer is nyert a Future Collegians World Tour bajnokságon.
márc. 17
11:53
Videó: diadal - Djokovics nagy csatában győzte le Federert (She)
Mint beszámoltunk róla, a második helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics győzelmével ért véget az Indian Wellsben megrendezett, 4.72 millió dollár összdíjazású ATP-torna, miután döntő szett rövidítésben megverte a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federert. Tekintse meg az összefoglalót!
márc. 17
12:09
Profi ökölvívás: Nem voltam lefizetve! - Angulo (She)
Alfredo Angulo felháborodottan cáfolta azokat a szurkolói vadakat, hogy eladta volna a március 8-i Saul Alvárez elleni mérkőzését. Mexikói pletykák szerint Angulo 100.000 dollárt kapott azért, hogy veszítsen Canelo ellen.
márc. 17
12:11
Úszás: vihar után, látogatható a Császár-Komjádi Sportuszoda (She)
Korlátozás nélkül látogatható a Császár-Komjádi Sportuszoda, amelynek tetejét vasárnap megrongálta a vihar. A Nemzeti Sportközpontok a honlapján hétfőn jelezte, hogy a sportolók és a vendégek a szokott nyitvatartási rendnek megfelelően vehetik igénybe az uszoda szolgáltatásait.
márc. 17
12:27
Steaua: büntetés a március 15-i „megemlékezésért″? (She)
A romániai sportsajtó szerint szigorú büntetésre számíthat a Steaua Bucuresti labdarúgóklub amiatt, hogy szurkolói a magyar nemzeti ünnep napján rendezett bukaresti bajnoki mérkőzésen magyarellenes rigmusokat skandáltak, és magyarellenes transzparenst feszítettek ki.
márc. 17
12:29
Videó: kínos - öngólt szerzett a menteni igyekvő védő (She)
Nevetséges öngólt szerzett egy játékos az örmény másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a hétvégén. A Sirak II csapatának védőjét egy furán megpattanó labda tréfálta meg az Alaskert II ellen. Íme!
márc. 17
12:31
Női kézi BL: a Midtjylland edzője eksztázisban a final fourtól (She)
A hétvégén kialakult a női kézilabda Bajnokok Ligája első final fourjának mezőnye: az elődöntőben az egyik ágon a BL-szezonban egyedüliként veretlen Győri Audi ETO KC játszik a dán FC Midtjyllanddal, míg a másikon a Vardar Szkopje ellenfele a Buducsnoszt Podgorica lesz.
márc. 17
12:33
MOB: kitüntették Novotny Zoltánt és Vass István Zoltánt (She)
Novotny Zoltán, az MTVA munkatársa és Vass István Zoltán, a Magyar Rádió volt riportere kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját. Díjazták a Nemzeti Sport két munkatársát, Németh Andreát és L. Pap Istvánt is.
márc. 17
12:45
Újpest: az MLSZ az UEFA-hoz fordult; 194 milliós segítség a láthatáron (She)
A Magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) az európai szövetség (UEFA) nyilatkozatát is kikérte az Újpest FC licencátruházásának ügyében Visontai Csongor, az Újpest FC jogi képviselője szerint, aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt erről. Eközben a Blikk – megerősítve korábbi értesülésünket – arról ír, az anyaegyesület, az UTE nyújthat segítő kezet a labdarúgócsapatnak.
márc. 17
12:45
Messinek a Barcelona sikere számít (Metropol)
A 26 éves Messinek 453 találkozóra volt szüksége ahhoz, hogy a klub legeredményesebb játékosa legyen.
márc. 17
12:47
Monaco: „Balotelli kockázatos, Ibrahimovic túl drága” (She)
II. Albert monacói herceg nagy sportrajongó, gyerekkora óta a helyi labdarúgóklub szerelmese, hosszú ideje patrónusa, véleményét sokszor kikérik az újságírók – így tette ezt most a Nemzetközi Sportújságíró-szervezet (AIPS) magazinja is.
márc. 17
12:49
PL: Az MU ellen demonstráltuk, bajnokesélyesek vagyunk - Gerrard (She)
A Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard szerint együttese Manchester United otthonában aratott 3–0-s sikere demonstrálta, hogy bajnokesélyesek. Mint ismert, a „vörösök” 33 éves középpályása két tizenegyest is értékesített az Old Traffordon (egy harmadik a kapufára lőtt), mellette pedig még az Aranycipő-verseny társéllovasa, Luis Suárez is betalált.
márc. 17
13:03
BL: orosz bíró Szalaiék meccsén, holland Manchesterben (She)
Szergej Karaszov vezeti a Real Madrid–Schalke 04 labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóját, az első mérkőzések alapján a héten az orosz játékvezetőn lehet a legkisebb nyomás, hiszen a spanyol csapat 6–1-re megnyerte az első meccset. A Chelsea–Galatasaray összecsapáson német, a Dortmund–Zenit fellépésen spanyol, a Manchester United–Olmypiakosz találkozón holland bíró kezében lesz az…
márc. 17
13:21
F1: a riválisok szerint a Red Bullnak bíznia kell az FIA-ban (She)
Nemcsak a Red Bull volt bizalmatlan a Nemzetközi Automobil-szövetség üzemanyag-áramlást mérő műszerével, hanem több rivális istálló is, de azok az FIA szombati figyelmeztetése után a biztonság kedvéért a sajátjukról az FIA mérőműszerére váltottak. Így biztossá vált, hogy nem lesz szabálytalan az adagolás mértéke, szemben a Red Bull-lal, amelynek szabálytalan maradt a rendszere, és emiatt…

Keresés