2014. március 17. hétfő

márc. 17
13:23
Golf: nyolcévnyi muníció egy ritka szép ütésben - videó (She)
John Senden nagyszerű, mintegy húsz méteres hajszálpontos emeléssel alapozta meg karrierje második győzelmét a profi golfozók legnagyobb presztízsű körversenyén, az amerikai PGA Touron. Az ausztrál játékos 1.026 millió dollárt keresett vasárnapi floridai diadalával.
márc. 17
13:39
NB III: visszatért Jászapátiba a korábbi FTC-játékos (She)
Visszatért a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Jászapáti FK-hoz a korábbi ferencvárosi középpályás, Zováth János.
márc. 17
13:41
BL: Huntelaart óvni kell, Szalai kezd Madridban - sajtóhír (She)
A német Die Welt szerint Szalai Ádám a kezdőcsapatban kap helyet a Schalke 04-ben kedden a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő Real Madrid elleni visszavágóján. Az ok, hogy Jens Keller vezetőedző az első mérkőzésen elszenvedett 6–1-es vereség után elsősorban abban reménykedik, hogy egyik kulcsjátékosa sem sérül meg, így pihenteti többek között Klaas-Jan Huntealaart is.
márc. 17
13:43
MU: „Jobb volt a Pool; A végsőkig küzdünk a BL-ért” (She)
A Manchester United menedzsere, David Moyes elismerte, a Liverpool volt a jobb csapat a két együttes Old Traffordon vívott bajnokiján (0–3), de elmondása szerint küzdeni fognak, hogy a BL-indulást érő helyekért.
márc. 17
14:15
Videó: „Nem lenne egyszerű leváltani José Gomest” (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a Győri ETO 1–0-ra győzött a Videoton otthonában. Bognár György, a Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a Vidi teljesítményéről beszélgetett Pór Károllyal, a Nemzeti Sport Online újságírójával.
márc. 17
14:17
Újpest: Duchatelet átlátta a működést - Tolnai (She)
A korábbi tulajdonos Tolnai Sándor szerint Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnök-tulajdonosa tudtával történt minden korábbi kifizetés, s a belga üzletember részletesen tisztában volt a tartozásokkal is.
márc. 17
14:33
NB III: hétfőn eltűnt az Egri FC, átalakult a tabella (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) adatbankja hétfőtől „törölt” csapatként tünteti fel az Egri FC-t az NB III Keleti csoportjának utolsó helyén, egyúttal a korábbi határozatnak megfelelően 3–0-s gólkülönbséggel jóváírja az ellenfélnél az egriek mérkőzéseinek három pontját.
márc. 17
14:35
Alpesi sí: 555 ezer eurót keresett a vk két győztese (She)
A férfiaknál és a nőknél is az összetettben győztes osztrák versenyző, azaz Marcel Hirscher, valamint Anna Fenninger kereste a legtöbb pénzt az alpesi sízők múlt hétvégén zárult világkupa-szezonjában.A 25 éves Hirscher öt futamot nyert meg, összesen 13 alkalommal állt a dobogón, s 285 ezer euróval (88.9 millió forint) lett gazdagabb. Honfitársa, a 24 esztendős Fenninger négy győzelmével és 11…
márc. 17
14:51
Női kézi BL: Görbicz Lekiccsel harcban a gólkirálynői címért (She)
A hétvégén kialakult a női kézilabda Bajnokok Ligája első final fourjának mezőnye: az elődöntőben az egyik ágon a BL-szezonban egyedüliként veretlen Győri Audi ETO KC játszik a dán FC Midtjyllanddal, míg a másikon a Vardar Szkopje ellenfele a Buducsnoszt Podgorica lesz, Görbicz Anitának pedig jó esélye van a gólkirálynői címre.
márc. 17
14:51
Vegyesen fogadták külföldön az „új F1-et” (Metropol)
Rosbergről és a Mercedesről dicsérően írnak, de a szabályváltozások megosztják a külföldi sajtót.
márc. 17
14:53
NB II: változás, egy nappal előbb lesz a BB-derbi (She)
Az április 6-án (vasárnap) 16.30 órára kisorsolt Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő–Békéscsaba 1912 Előre NB II-es labdarúgó-mérkőzést egy nappal korábban, április 5-én (szombat) 16.30 órakor rendezik meg – tudatta hétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága.
márc. 17
15:09
Videó: sportszerű - elképesztő potya után „garantált” gól (She)
Egy olasz negyedosztályú labdarúgó-bajnokin ritkán látható jelenet játszódott le. A Fersina és a Dro meccsén egy elképesztő potya gól után a találatot szerző csapat engedte kompenzálni az ellenfelet. A találkozó végül 3–3-as döntetlennel ért véget. Íme!
márc. 17
15:45
Premjer-liga: Pintérék fontos pontot szereztek (She)
A Tom Tomszk 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az FK Krasznodarral az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 21. fordulójában. A házigazdánál Pintér Ádám kispados volt.
márc. 17
16:03
PL: „A Manchester United tíz évig nem nyer bajnokságot” (She)
A Manchester Unitednek egy évtizedet kell várnia a következő bajnoki címre, legalábbis a korábbi angol válogatott labdarúgó Danny Mills szerint.
márc. 17
16:03
Végső búcsút vettek Novák Dezsőtől (Metropol)
A Ferencváros kétszeres olimpiai bajnok labdarúgóját a Szent István-bazilika altemplomában helyezték örök nyugalomra.
márc. 17
16:05
Gyász: több százan kísérték utolsó útjára Novák Dezsőt (She)
Több százan vettek végső búcsút hétfőn Novák Dezsőtől, a Ferencváros kétszeres olimpiai bajnok labdarúgójától a budapesti Szent István-bazilikában.
márc. 17
16:07
Vb 2014: alig legyőzhető figurák álltak be a japánokhoz (She)
Az adidas és a Pokemon Company bejelentette, hogy a világszerte népszerű rajzfilmhős, Pikachu lesz a japán válogatott kabalafigurája a nyári labdarúgó-világbajnokságon.
márc. 17
16:21
Bundesliga: Kloppot tízezer euróra büntették (She)
Tízezer eurós pénzbüntetést kapott Jürgen Klopp, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund vezetőedzője.
márc. 17
16:21
Átadták a MOB Média díjait (Metropol)
Novotny Zoltán, az MTVA munkatársa és Vass István Zoltán, a Magyar Rádió volt riportere kapta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Média Életműdíját.
márc. 17
16:23
Kloppot tízezer euróra büntették (Metropol)
Sportszerűtlenül viselkedett szombaton a Borussia Mönchengladbach elleni, hazai bajnoki mérkőzésen.
márc. 17
16:39
Vb 2014: megkurtítás után 2.1 milliárd a ghánai vb-pénz (She)
Mintegy 9.6 millió dollár (nagyjából 2.1 milliárd forint) áll a ghánai válogatott rendelkezésére a nyári labdarúgó-világbajnokságon való részvételhez – jelentette be az illetékes ghánai kormányszerv.
márc. 17
17:15
Játékosai búcsúztak Novák Dezsőtől (Blikk)
Budapest - Uraim, kezdhetjük? – mondta a Bajnokok Ligája-találkozók előtt futballistáinak Novák Dezső (†75). A "kezdőrúgást" azonban most senki nem akarta elvégezni. Családtagok, barátok, egykori csapattársak, ellenfelek és volt játékosai búcsúztak hétfőn a Szent István Bazilikában az FTC legendás labdarúgójától, edzőjétől.
márc. 17
17:15
Megdőlt az előnevezési csúcs a Telekom Vivicittán (Metropol)
Április 13-án lesz a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseménye, a hagyományos Telekom Vivicittá Városvédő Futás.
márc. 17
17:51
Schalke: a Bayern is beszállt a Draxlerért folyó versenyfutásba (She)
A Rapid Wien, a Middlesbrough és az Eintracht Frankfurt korábbi játékosa, a 48. életévében járó Jan Aage Fjörtoft úgy tudja, hogy a Bayern München is beszállt a Schalke egyik legnagyobb ígéretének tartott Julian Draxlerért folyó versenyfutásba.
márc. 17
18:27
PL: a nyolcadik ligából igazolt tehetséget a Hull City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Hull City hároméves szerződést kötött Johan Ter Horsttal, a nyolcadik ligás (Non League Division One) Folkestone Invicta támadójával. A 18 éves csatár a szezon végéig kölcsönben marad jelenlegi csapatánál.
márc. 17
18:45
NFL: tovább hadakozik a Broncos és a Patriots (She)
Tovább zajlik a hadakozás a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Amerikai konferenciájában szereplő Denver Broncos és New England Patriots között, erősített a Buffalo Bills és a Miami Dolphins, jó nevű szabadügynökök a Dallas Cowboysnál.
márc. 17
19:03
NB I: Budapest Honvéd-Paks élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén a Budapest Honvéd az MVM-Paksot fogadja. A kispestiek két győzelemmel kezdték a tavaszi szezont, míg a tolnaiak egy vereséggel és egy döntetlennel. Kövessék a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 17
19:03
Babos búcsúzott a selejtezőben (Metropol)
Babos Tímea két játszmában vereséget szenvedett hétfőn a thaiföldi Luksika Kumkhumtól Miamiban.
márc. 17
19:05
Serie A: Torino-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójának hétfő esti találkozóján a bajnoki tabella második helyért harcoló Napoli Torinóba látogat. Kövesse a találkozót élő, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 17
19:07
Vasas: az anyaegyesület kiszáll a futballklubot működtető társaságból (She)
A Vasas, mint anyaegyesület kiszáll a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságból, de Markovits László klubelnök szerint az együttes jövője biztosított.
márc. 17
19:21
Tenisz: Babos még nyeretlen idén egyesben (She)
Babos Tímea két játszmában vereséget szenvedett hétfőn a thaiföldi Luksika Kumkhumtól a miami tenisztorna női selejtezőjének 1. fordulójában. A magyar játékos így továbbra is nyeretlen idén egyesben a WTA-tornákon.
márc. 17
19:23
Real Madrid: az egyedülálló CR kedden utolérheti Puskást (She)
A Schalke elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján Cristiano Ronaldo utolérheti a Real Madrid mindenkori házi góllövőlistáján Puskás Ferencet, aki pályafutása során 242 gólt szerzett a „királyi” klub színeiben. A kétszeres aranylabdás klasszisnak két találatra van szüksége ahhoz, hogy holtversenyben a spanyol egyesület történetének negyedik legeredményesebb játékosa legyen.
márc. 17
19:57
Barca: A szezon legnehezebb, de legszebb meccse jön - Iniesta (She)
A Barcelona világ- és Európa-bajnok középpályása, Andrés Iniesta a vasárnap rendezendő Real Madrid elleni rangadóról, az el Clásicóról elmondta, hogy a szezon legnehezebb, de legszebb meccse vár rájuk.
márc. 17
20:15
Futsal: másodszorra már nem bírtunk a görögökkel (She)
A vasárnapi 4–2-es győzelem után futsalválogatottunk 1–1-es döntetlent játszott Pápán Görögország legjobbjaival.
márc. 17
20:51
Tenisz: US Open-győztestől kapott ki simán Fucsovics (She)
A Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában Fucsovics Márton két sima szettben kikapott a világranglista 103. helyén álló Jack Socktól, így véget értek számára a küzdelmek. Az amerikai versenyző 2010-ben egyesben, míg 2011-ben vegyes párosban nyerte meg a US Opent a juniorok között.
márc. 17
20:51
Döntetlent játszott a magyar futsalválogatott (Metropol)
1-1-es döntetlent játszott Görögország legjobbjaival a magyar futsalválogatott.
márc. 17
20:53
Női vízilabda: Merész-keret az olaszok elleni vl-meccsre (She)
Alapvetően világbajnoki bronzérmes csapatára épít Merész András szövetségi kapitány az olaszok elleni világliga-mérkőzésen, amelyet Budapesten, a Nyéki Imre Uszodában rendeznek kedden.
márc. 17
20:55
Jégkorong Mol Liga: nincs bajnokavatás, nyert a Brassó (She)
Az ASC Corona Brasov kiharcolta a hatodik meccset a jégkorong Mol Liga döntőjében, miután 3–2-ra győzni tudott az Érsekújvár vendégeként, így felzárkózott 3–2-re az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban.
márc. 17
20:57
Serie A: a Napoli szenvedett, de végül nyert Torinóban (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójában a 90 percig kilátástalanul futballozó Napoli Gonzalo Higuaín utolsó pillanatban szerzett találatával legyőzte a Torinót idegenben.
márc. 17
21:09
NB I: a Paks pontot szerzett a Honvéd otthonában (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén a Budapest Honvéd az MVM-Paksot fogadta, és a mérkőzés két 11-esből szerzett találattal 1–1-re végződött. Mindkét büntető főszereplője Emiliano Bonazzoli volt, az elsőt a Honvédtól Paksra kölcsönadott Délczeg Gergely értékesítette, a másikat a kispesti Ayub Daud.
márc. 17
21:11
Serie A: AS Roma-Udinese élőben az NSO-n! (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának záró mérkőzésén az AS Roma az Udinesét fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 17
21:13
Videó: nevetséges - Knezsevicset nem látják szívesen az ETO-sok (She)
Mint ismeretes, a győri Görbicz Anitát a múlt vasárnapi BL-meccsen lefejelő podgoricai Milena Knezsevicset két meccsre tiltotta el az európai szövetség. Lássuk, hogyan vélekednek a döntésről a győri szurkolók, illetve Kelecsényi Ernő a csapat elnöke, az „áldozat”, azaz Görbicz Anita, illetve csapattársai!
márc. 17
21:27
Londonban kiélezett harc várható (Metropol)
A Chelsea 1-1-es eredményről kezd a Galatasaray ellen a BL-ben.
márc. 17
21:45
NB I: „Fejben nem tudtuk feldolgozni, hogy vezetünk” (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén a Budapest Honvéd hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett az MVM-Pakssal, melynek vezetőedzője, Csertői Autél szerint fejben nem tudták feldolgozni, hogy megszerezték a vezetést. A kispestieket irányító Marco Rossi az ellenfél kapusának, Molnár Péternek teljesítményét emelte ki, de úgy véli, nem lett volna…
márc. 17
22:21
Hollandia: Otigba gólt fejelt a tartalékok bajnokiján (She)
Otigba Kenneth nyitotta a gólok sorát a Heerenveen–Vitesse hétfő esti tartalékbajnokin, melyet a magyar labdarúgó csapata 4–1-re megnyert. Az 52. percben Otigba fejelt a vendégek hálójába, majd a 76. percben Varga Szabolcs lövése után szerezte meg harmadik gólját a Heerenveen. Mindkét magyar légiós végigjátszotta a találkozót.
márc. 17
22:23
Videó: a 49ers vezetőedzője kemény, mint a kád széle (She)
Az idén főcsoportdöntőig jutó San Francisco 49ers vezetőedzője, Jim Harbaugh eddig sem visszafogottságáról és megalkuvásáról volt ismert. Azt azonban még a legvérmesebb Frisco-szurkolók sem gondolhatták volna, hogy egy szép tavaszi napon fekvőtámaszversenyt vív majd... egy rozmárral.
márc. 17
22:39
BL: Ancelotti tartalékol; Keller Párizsra emlékeztet (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az első mérkőzést 6–1-re megnyerő Real Madrid a Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalkét fogadja. Carlo Ancelotti, a spanyol klub vezetőedzője tiszteli az ellenfelet, de tartalékolja majd néhány kulcsjátékosát, míg a gelsenkircheni együttest irányító Jens Keller azt szeretné látni csapatától, amit a Leverkusentől Párizsban.
márc. 17
22:57
BL: Mourinho nem kér Mancini ajánlatából (She)
Kedden a Chelsea a Galatasarayt fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A párharc első felvonásán 1–1-re végeztek a csapatok Törökországban, így az angol együttes lépéselőnybe került. José Mourinho, a Chelsea menedzsere nagyon várja Didier Drogba visszatérését a Stamford Bridge-re, Roberto Mancinivel viszont nem szívesen vacsorázna.
márc. 17
23:15
Serie A: Totti visszatért, győzött odahaza az AS Roma (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának záró mérkőzésén az AS Roma az Udinesét fogadta, és nagy csatában 3–2-re legyőzte vendégét a fővárosi csapat. Francesco Totti góllal és gólpasszal tért vissza sérülése után.
márc. 17
23:33
Videó: Molnár Péter mentett pontot a Honvéd ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén a Budapest Honvéd az MVM-Paksot fogadta, és a mérkőzés két 11-esből szerzett találattal 1–1-re végződött. Az utolsó negyed órában azonban szinte kapujához szegezte a vendégeket a kispesti csapat, Molnár Péternek elképesztő bravúrokat kellett bemutatnia ahhoz, hogy a tolnaiak egy ponttal gazdagodjanak.

Keresés