2014. március 14. péntek

márc. 14
0:09
NS: Burcsa Győző, a kritikus; Usain Boltból futballista lesz? - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
márc. 14
0:45
Videó: bizonytalanság - Massa, Vettel vagy Kobajasi lesz a befutó? (She)
A hétvégén az Ausztrál Nagydíjjal elrajtol a Formula-1-es világbajnokság idei szezonja. Az NSO Tv beharangozó riportjában a vasárnap reggel 7 órakor kezdődő futamot élőben közvetítő Magyar Televízió helyszíni tudósítója Bobák Róbert soha nem látott élményről számolt be, míg a Nemzeti Sport szakújságírója szerint az első futamon képet kaphatunk a teljes mezőnyről és az erőviszonyokról.
márc. 14
1:03
VB 2014: Végre egy jó hír a foci-vb ellen tüntetőknek (Agroinform)
Némi jó hírrel is szolgáltak a foci-vb ellen tiltakozó lakóknak a világbajnokságra készülő Rio de Janeiro város vezetői.
márc. 14
4:21
F1: Alonso az élen, Hamilton fél kör után leállt (She)
Elérkezett a pillanat, elkezdődött a 2014-es Formula–1-es idény első nagydíjhétvégéje. Az előzetesen favoritnak kikiáltott Mercedesben Lewis Hamilton fél kört ment, aztán leállt. Más nem ragadt kint a pályán, de a Lotusnak csak az egyik autója indult el, az is két kör után füstölve tért vissza a boxba. A Caterham sem ment sokkal jobban. A Red Bull viszont biztató formát mutat, akárcsak Fernando…
márc. 14
4:39
Offshore-cégek szívták ki a pénzt Újpestről (Blikk)
Budapest — Nagy a baj Újpesten! Lehet, a focicsapat tulajdonosa, a belga Roderick Duchatelet (41) ma bejelenti távozását, egy adóhatósági jelentés szerint a klubon offshore-vállalkozások élősködtek, s egy cég papíron 4,5 millió eurót, azaz mintegy 1,4 milliárd forintot követelhet az együttestől!
márc. 14
6:27
F1: Ausztrál Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Bár a tesztek után a Mercedes-motort tartották a legerősebbnek, az idény első szabadedzésén Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Ferrarival, megelőzve három Mercedes-motoros autót. A folytatásban javíthatnak a riválisok, akik közül Lewis Hamiltonnak lesz mit bizonyítania azok után, hogy az első másfél órában fél kör után megállt a Mercedese. A Lotus és a Caterham is többet remél két megtett…
márc. 14
7:21
NBA: Lakers-verés Durant vezérletével, nyert a Bulls is (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján három mérkőzést rendeztek, mindegyik találkozón hazai siker született. A Chicago a Houstont, az Atlanta  a Milwaukeet, míg az Oklahoma a nap legeredményesebb játékosa, a 29 pontig jutó Kevin Durant vezérletével a Los Angeles Lakerst verte meg.
márc. 14
7:39
Női kézi: „Nevetséges és felháborító Knezsevics büntetése” (She)
Mint ismeretes, a győri Görbicz Anitát a vasárnapi BL-meccsen lefejelő podgoricai Milena Knezsevicset két meccsre tiltotta el az európai szövetség. A döntést magyar oldalról felháborodást váltott ki, elégedetlenségének adott hangot az ETO francia játékosa, Raphaëlle Tervel és a klub elnöke, Kelecsényi Ernő is. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a győriek korábbi kapusedzője, Bakos…
márc. 14
7:39
Európa Liga - Döntetlen az olasz derbin (Metropol)
Az olasz listavezető Juventus hazai környezetben csak 1-1-es döntetlent ért el a Fiorentina ellen a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki első mérkőzésén.
márc. 14
7:41
Tenisz: Federer egyesben is készülhet az elődöntőre (She)
Roger Federer 7:5, 6:1-re legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont az Indian Wellsben zajló férfi tenisztornán, így bejutott az elődöntőbe. A svájci a legjobb négy között a korábban Rafael Nadalt is legyőző Olekszandr Dolgopolovval mérkőzik, aki ezúttal Milos Raonicot győzte le, és életében először készülhet elődöntőre ATP 1000-es tornán.
márc. 14
7:57
NHL: gólesőben nyert a Tampa Bay és a St. Louis is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján hét mérkőzést rendeztek. A legtöbb gólt az 5–4-es hazai sikerrel záruló Tampa Bay–Flordia meccs hozta, de St. Louisban is nyolcszor rezdült a háló, a Blues könnyedén, 6–2-re nyert az Edmonton Oilers ellen.
márc. 14
8:15
MTK: Torghellét a mentalitása kiemeli a mezőnyből - Kanta (She)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában az MTK labdarúgócsapatának csapatkapitánya, Kanta József beszélt a kék-fehérek jó tavaszi szezonkezdéséről. Mint ismeretes az együttes idén tétmeccsen még veretlen, néhány napon belül a bajnokságban a Ferencvárost, a Magyar Kupában a Győri ETO-t is megverte.
márc. 14
8:17
F1: Hamilton elindult, és az élre száguldott Melbourne-ben (She)
Az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén a Mercedes már megmutatta az előzetesen várt erejét, és Lewis Hamilton, Nico Rosberg sorrendben az első két helyen zárta a tréninget. Az angol autója az első szabadedzésen még csak fél kört ment, de megoldódtak a problémák, és Hamilton zavartalanul száguldott. A harmadik hely a délelőtti leggyorsabb Fernando Alonsóé, a negyedik Sebastian Vettelé lett.…
márc. 14
8:33
Videó: a Benfica edzője táncra perdült csapata góljánál (She)
Rodrigo góljával és Luisao duplájával 3–1-re nyert a Benfica a Totthenham Hotspur otthonában a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozón a vendégek edzője, Jorge Jesus táncra perdült csapata találata után. Íme!
márc. 14
8:35
Női kézi: „Az EHF ezúttal alulmúlta önmagát is” - reakciók (She)
Mint ismeretes, a győri Görbicz Anitát a vasárnapi BL-meccsen lefejelő podgoricai Milena Knezsevicset két meccsre tiltotta el az európai szövetség. A döntést magyar oldalról felháborodást váltott ki, elégedetlenségének adott hangot az ETO francia játékosa, Raphaëlle Tervel és a klub elnöke, Kelecsényi Ernő is. A reakciók azonban nemcsak Magyarországon írnak, szólnak rendkívül enyhe…
márc. 14
9:09
Videó: diadal - fantasztikus egész pályás kosár (She)
Az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban a Central DeWitt játékosa parádés, egész pályás kosárral villant meg a Floyd Valley elleni találkozón. Sheppard finoman szólva is peremembernek számít, hiszen meccsenként 1.3 pontos átlaggal rendelkezik. Íme, a dobás!
márc. 14
9:09
Kezdődik a Forma-1-es szezon (Metropol)
A vasárnapi melbourne-i rajttal beköszönt a sportág második turbókorszaka. Újdonságok és interaktív grafikon a cikkben!
márc. 14
9:09
Női kézilabda BL: Az ETO fellebbezhet az EHF döntésével szemben (Agroinform)
Kelecsényi Ernő tart attól, hogy a Görbicz Anitát lefejelő Milena Knezsevics túlságosan enyhe büntetést kapott.
márc. 14
9:27
Férfi kosár: a Szolnok halaszt az Adria-ligában (She)
Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője a csütörtöki EuroChallenge-negyeddöntő után elmondta – az észt Tartu Rockot győzték le 80–73-ra –, hogy az együttes nem játssza le a vasárnap a szerb Partizan Beograd ellen esedékes idegenbeli Adria-liga összecsapását.
márc. 14
9:27
Hamiltoné a nap legjobb körideje (Metropol)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája érte el a Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj pénteki napjának legjobb köridejét.
márc. 14
9:27
Euroliga: Van-e visszaút a Sopron számára? (Agroinform)
A keddi 38 pontos moszkvai vereség után ezúttal hazai pályán játszik a Sopron a Szpartakkal.
márc. 14
9:45
Honvéd: Vernes az NB III-ban veheti fel a ritmust (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tehetsége, Vernes Richárd decemberben a Pécs ellen vállsérülést szenvedett, azóta nem szerepelt az első csapatban, egyelőre az NB III-ban játszik, hogy felvegye a ritmust.
márc. 14
9:45
Vélemény: A viccnek is van határa, drága EHF! (Agroinform)
Nevetségesen enyhe büntetést szabott ki az Európai Kézilabda Szövetség a montenegrói Milena Knezsevicsre.
márc. 14
9:47
Jégkorong EBEL: Benk 0-3-nál is hisz a csodában (She)
Egy vereségre áll a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a kieséstől az EBEL negyeddöntőjében. A ligaújonc Bozen két hazai találkozója közepette a fehérvári kiránduláson is nyert, az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban 3–0-ra vezet. A Volánon alighanem már csak a csoda segíthet, de az együttes válogatott kulcsembere, Benk András nemcsak a saját nevében hisz ebben. A párharc…
márc. 14
10:03
Videó: tojáslabdával edzettek a Force India pilótái (She)
Stílszerű edzést tartottak a Force India versenyzői. Nico Hülkenberget és Sergio Pérezt a Western Bulldogs ausztrálfutball-játékosai tanították egy-két mozdulatra. Íme!
márc. 14
10:21
Program: Hali-KTE, DVTK-Pápa, pályán Szalai Ádámék (She)
Két meccset rendeznek pénteken a honi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A 20. forduló nyitányán a Szombathelyi Haladás a KTE-Phoenix Mecanót fogadja, majd azt követően a Diósgyőri VTK-hoz látogat a Lombard Pápa. A Nemzeti Sport Online mindkét mérkőzést élőben közvetíti!
márc. 14
10:57
Bayern: Hoeness mégsem fellebbez, és lemond (She)
Uli Hoeness mégsem fellebbez a csütörtöki bírósági döntés ellen – a 27 millió eurónyi adócsalás miatt három és fél éves szabadságvesztésre ítélték el –, és börtönbe vonul. Ezzel párhuzamosan azonnali hatállyal lemondott a Bayern Münchennél betöltött vezető pozíciójáról. A bajor klub legendája elnökként, illetve az igazgatóság első embereként igazgatta a BL-győztest.
márc. 14
10:57
Magyar foci: A Ferencváros közleménye az Újpestért (Agroinform)
"Az egyetemes magyar labdarúgás közös érdeke, hogy még egyszer adminisztratív okok miatt ne tűnhessen el csapat".
márc. 14
10:59
Videó: megállt az autó Räikkönen alatt Ausztráliában (She)
Az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén nem minden ment tökéletesen Kimi Räikkönen számára: az egyik rajtgyakorlatnál a boxutca végén lefulladt a Ferrarival, így vissza kellett tolni az autóját a garázsba.
márc. 14
10:59
Európa Liga: Tudtam, hogy visszatér az erőm - Mario Gomez (Agroinform)
A Benfica, a Valencia, a Lyon és a Betis már az első meccsen eldöntötte a továbbjutást az Európa Liga nyolcaddöntőjében.
márc. 14
11:15
Elfogadja büntetését a Bayern München elnöke (Infostart)
Nem fellebbez az adókerülés miatt három és fél év letöltendő börtönbüntetést előíró ítélet ellen a Bayern München német labdarúgó egyesület elnöke.
márc. 14
11:15
Újpest: Duchatelet rendkívüli sajtótájékoztatója élőben az NSO-n (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapatának tulajdonosa, Roderick Duchatelet ma rendkívüli sajtótájékoztatót tart a klubnál kialakult gazdasági és jogi helyzettel kapcsolatban. A sajtótájékoztatót nyomon követheti élő, szöveges tudósításunkban!
márc. 14
11:15
Női kézilabda BL: Az EHF helyett a Buducsnoszt szabott ki pénzbüntetést Knezsevicsre (Agroinform)
A szezon végéig a felére csökkentette a Görbicz Anitát lefejelő Milena Knezsevics fizetését a Buducsnoszt Podgorica.
márc. 14
11:33
Vettel sisakján is ott van Schumacher monogramja (Infostart)
A címvédő, négyszeres világbajnok Sebastian Vettelnek, a Red Bull német pilótájának a sisakján is látható a hétszeres vb-győztes, mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher monogramja a hétvégi Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.
márc. 14
11:33
Arsenal: Mesut Özilre 3-6 hét kihagyás vár (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere elmondta: Mesut Özilre három-hat hét kihagyás vár.
márc. 14
11:51
Videó: mentősnőt ráncigált a védő a sevillai El-derbin (She)
Mint beszámoltunk róla, a sevillai derbin a Betis – többek között Salvador Sevilla találatával – 2–0-ra nyert idegenben a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozón a hazaiak védője, Fernando Navarro nehezen bírta türtőztetni magát, és a kelleténél agresszívabban bánt az orvosi személyzet hölgy tagjával. Íme!
márc. 14
11:53
Alpesi sí: a svájciak nyerték a csapatversenyt (She)
A svájci Lenzerheidében a csapatversennyel folytatódott az alpesi sízők világkupa-döntője. A győzelmet a Wendy Holdener, Denise Feierabend, Luana Fluetsch, Luca Aerni, Marc Gini, Reto Schmidiger összeállítású hazai csapat nyerte az amerikaiak és az osztrákok előtt.
márc. 14
11:55
Újpest: bármelyik nap elrendelhetik a klub felszámolását (She)
Az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet a klub mai sajtótájékoztatóján elmondta, bármelyik nap jogerőre emelkedhet a klub felszámolásáról szóló bírósági döntés.
márc. 14
12:09
Barca: Kompanyt ajánlja a katalánoknak Jordi Cruyff (She)
Jordi Cruyff, az izraeli Maccabi Tel-Aviv labdarúgócsapatának sportigazgatója, az FC Barcelona korábbi játékosa – nem mellékesen a katalán klubikon, Johan Cruyff fia – azzal a javaslattal élt, hogy az évek óta klasszis középső védőt kereső gránátvörös-kékek szerződtessék a Manchester City belga bekkjét, Vincent Kompanyt.
márc. 14
12:09
Elfogadja büntetését a Bayern elnöke (Metropol)
Nem fellebbez az adókerülés miatt három és fél év börtönbüntetést előíró ítélet ellen a német futballklub elnöke.
márc. 14
12:27
NB I: az MLSZ megduplázná az online-jegyértékesítést (She)
Tartani kell a lépést a korral – ezt a Magyar Labdarúgó-szövetség is szem előtt tartja. Az MLSZ az élvonalbeli klubokkal közösen biztosítja és működteti az online-belépővásárlást az NB I-es mérkőzésekre, ez egyre népszerűbb a szurkolók körében.
márc. 14
12:27
Sífutás: Norvég marakodás az összetett Világkupáért (Agroinform)
A faluni Világkupa döntő három versenye után eldől, hogy melyik norvég sífutó klasszisé lesz az összetett Világkupa.
márc. 14
12:29
Anglia: László Csaba negyedosztályú klubbal tárgyal (She)
Lapinformációk szerint László Csaba, a litván labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelenleg az angol League Two-ban (negyedosztály) szereplő Oxford United csapatával tárgyal.
márc. 14
12:29
Ausztrál Nagydíj: Vettel megkönnyebbült, Hamilton gyors volt, de a Mercedes nem megbízható (Agroinform)
A várakozásoknak megfelelően zűrzavart hozott az Ausztrál Nagydíj első napja, amelyen Hamilton volt a leggyorsabb.
márc. 14
12:45
NHL: társai edzésére ment az újraélesztett dallasi csatár (She)
Elhagyhatta a kórházat, és rögtön csapattársai edzésére ment Rich Peverley, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Dallas Stars csatára, akit hétfőn újra kellett éleszteni a Columbus Blue Jackets elleni mérkőzésen.
márc. 14
12:45
Bayern München: Hoeness leülné a büntetését, és azonnali hatállyal lemond posztjairól (Agroinform)
Nem fellebbez az adókerülés miatt három és fél év letöltendő börtönbüntetést előíró ítélet ellen a Bayern elnöke.
márc. 14
13:03
Újpest: Duchatelet könnyek között bejelentette, távozik, ha... (She)
Az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet mai sajtótájékoztatón könnyek között bejelentette, kilép a magyar futballból, elhagyja a csapatot, amennyiben az MLSZ jövő héten nem hagyja jóvá az NB I-es indulási jog átruházását.
márc. 14
13:05
Játékossors: végleg Belgiumban ragadt a korábbi Vidi-légiós (She)
Belga és portugál lapinformációk szerint a korábban a Videotonban szereplő brazil középpályás, Renato Neto a nyártól végleg elhagyja a Sporting labdarúgócsapatát a Gent kedvéért.
márc. 14
13:21
Videó: ezért piros? - a Valencia sztárja nem hitt a szemének (She)
A majdnem egy órán át emberhátrányban játszó Valencia 3–0-ra nyert Szófiában a Ludogorec ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozón Seydou Keitát állította ki a játékvezető, miután hátulról fellökte ellenfelét. A középpályás maga sem hitte el, hogy ezért a mozdulatért kiállították. Íme!
márc. 14
13:39
Magyar foci: Ha kizárják, Duchatelet elhagyja az Újpestet (Agroinform)
Az Újpest FC elnök-tulajdonosa elhagyja a csapatot, amennyiben megindítják a felszámolást az Újpest FC Kft. ellen

Keresés