2014. március 28. péntek

márc. 28
3:12
Hamilton az élen Malajziában, a Lotus tovább szenved (She)
Lewis Hamilton zárta az élen a Malajziai Nagydíj első szabadedzését. A Mercedes angol pilótája ugyan a tréning végén kisodródott a pályáról, összességében elégedett lehet, hiszen jól működött a motorja, amely az Ausztrál Nagydíjon a kiesését okozta, de sikerült megszerelni az elmúlt két hétben. A második Kimi Räikkönen lett a Ferrarival, a harmadik a vb-éllovas Nico Rosberg. A Lotus tovább…
márc. 28
5:00
F1: Hamilton az élen Malajziában, tovább szenved a Lotus (She)
Lewis Hamilton zárta az élen a Malajziai Nagydíj első szabadedzését. A Mercedes angol pilótája ugyan a tréning végén kisodródott a pályáról, összességében elégedett lehet, hiszen jól működött a motorja, amely az Ausztrál Nagydíjon a kiesését okozta, de sikerült megszerelni az elmúlt két hétben. A második Kimi Räikkönen lett a Ferrarival, a harmadik a vb-éllovas Nico Rosberg. A Lotus tovább…
márc. 28
5:19
NBA: a Philadelphia beállította a negatív rekordot (She)
A 26 pontot, 10-10 gólpasszt és lepattanót jegyző James Harden vezérelte Houston Rockets 120–98-ra legyőzte a Philadelphia 76erst az NBA legutóbbi játéknapján. A Sixersnek ez volt zsinórban a 26. veresége, amivel beállította a Cleveland 2010–2011-es szezonban elért negatív rekordját – más amerikai major bajnokságban sem volt példa ilyen kudarcsorozatra. Ha a Detroitot sem sikerül legyőznie szombat…
márc. 28
5:54
NHL: a szétlövés 13. köre döntött a Tampa Bay javára (She)
Értékes győzelmet aratott a Boston, a Los Angeles és a Colorado az NHL legutóbbi játéknapján: a Bruins hazai pályán lenullázta a címvédő Chicagót, a Kings Pittsburghben szerezte meg zsinórban nyolcadik idegenbeli győzelmét, míg a Colorado hosszabbítás után múlta felül a Vancouvert. Hallatlan izgalmak voltak a Tampa Bay–Islanders meccsen, a szétlövés 13. körében Sami Salo gólja döntött a Lightning…
márc. 28
6:12
Tenisz: Nadal a négy között, Li Na a női döntőben Miamiban (She)
A világelső Rafael Nadal szetthátrányból fordítva legyőzte a kanadai Milos Raonicot a miami ATP-torna negyeddöntőjében, így készülhet a Tomás Berdych elleni elődöntőre. A nőknél a kínai Li Na három játszmában legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát, és a döntőbe jutott, amelyben Serena Williams lesz az ellenfele.
márc. 28
7:06
F1: Malajziai Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Kimi Räikkönen Ferrarija Mercedes-szendvicsbe került a Malajziai Nagydíj első szabadedzésének első három helyén, miközben a Lotus továbbra sem tudott érdemi javulást elérni. A sepangi pálya próbára teszi a versenyzőket, akik küzdenek az autóikkal a gyors kanyarokban és a féktávokon is. Ami pedig a motorokat illeti, a hőség nemcsak a hűtőrendszerrel, a szenzorokkal is kibabrálhat, ahogy azt a…
márc. 28
7:08
Vb 2014: már több mint két és fél millió jegy kelt el (She)
A Nemzetközi  Labdarúgó-szövetség (FIFA) eddig 2,56 millió jegyet értékesített a nyári brazíliai világbajnokságra.
márc. 28
7:42
Újpest: Szélesi lemondott a fizetése feléről, újra kerettag (She)
A Pécsi MFC elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján – mondhatni, szinte váratlanul – ismét pályára lépett Szélesi Zoltán, az Újpest FC labdarúgója. A válogatott védőnek nem volt olcsó a csapatba kerülés: a Nemzeti Sportnak elmondta, fizetése feléről kellett lemondania, hogy ismét az első csapat keretének tagja lehessen.
márc. 28
8:00
Tovább játszhat az Újpest (Infostart)
Az Újpest FC Kft. mellé kirendelt ideiglenes vagyonfelügyelő engedélye után a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtökön hozzájárult, hogy az Újpest FC Kft. 2013/14-es szezonra érvényes indulási joga az Újpesti Torna Egyleten (UTE) keresztül az Újpest 1885 Futball Kft.-hez kerüljön, így a csapat folytathatja szereplését a bajnokságban és a Magyar Kupában.
márc. 28
8:00
Maradhat az Újpest csapata a bajnokságban (Metropol)
Az MLSZ megengedte, hogy az Újpest 1885 Furball Kft. megkapja az indulási jogot az UTE-től.
márc. 28
8:02
Nem bírt az Inter az Udinesével (Metropol)
Az Internazionale csak 0-0-ás döntetlent ért el a vendég Udinese ellen.
márc. 28
8:18
Chelsea: Hazard-t és Oscart a PSG, Torrest az Inter vinné (She)
Angol lapértesülések szerint a Chelsea több támadójáért is érkezhet a nyáron konkrét vételi ajánlat. Fernando Torres iránt például a hírek szerint az Inter érdeklődik, de a milánóiaknak a Manchester Cityből is van kiszemeltjük.
márc. 28
8:36
Videó: Barátok vagyunk Maradonával, csak néha húzzuk egymást - Pelé (She)
Magyarországra látogatott Pelé! A háromszoros világbajnok brazil labdarúgó a nevével fémjelzett hűségprogramot reklámozta szerdán a budaörsi Tescóban. Ez alkalomból exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. Az évek alatt már-már legendás lett Diego Maradona és Pelé verbális harca, amiről most a háromszoros brazil világbajnok elmondta a véleményét.
márc. 28
8:38
Ajánló: Mezőkövesden a Honvéd, a Berlin ellen Szalaiék - program (She)
Ma a Mezőkövesd-Zsóry–Budapest Honvéd mérkőzéssel kezdetét veszi a labdarúgó NB I 22. fordulója, az NB II-ben is ma rendezik a hétvége nyitó mérkőzését, a Nyíregyháza a Zalaegerszeget fogadja. Németországban Szalai Ádám csapata, a Schalke a Hertha BSC-t látja vendégül, míg Franciaországban a bajnokaspiráns PSG Nizzába látogat.
márc. 28
8:54
F1: szoros élmezőny a második malajziai edzésen (She)
Az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat megnyerő Nico Rosberg zárta az élen a Malajziai GP második szabadedzését, de alig előzte meg Kimi Räikkönent és Sebastian Vettelt – az első három 61 ezreden belül volt egymáshoz képest. Sőt, az első hatot bő két tized választotta el csupán, azaz nagyon szorosnak tűnik az élmezőny, amelyben ezúttal ott van mindkét Ferrari is.
márc. 28
8:54
Negatív csúcsot állított be a Philadelphia (Metropol)
A Philadelphia 76ers sorozatban 26. vereségét szenvedte el az NBA-ben.
márc. 28
8:54
Vélemény: Ez már megint mi, Monsieur Platini? (Agroinform)
Átengedte az Európai Labdarúgó Szövetség közgyűlése a Nemzetek Ligája ötletét. Sikerült újra megdöbbennünk.
márc. 28
8:56
Ferencváros: Ugrai fizikálisan nagyon nincs rendben (She)
A Ferencváros télen Szombathelyről szerződtetett csatára, Ugrai Roland a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt az átigazolása hátteréről, jelenlegi állapotáról, céljairól.
márc. 28
8:56
Malajziai Nagydíj: eddig Hamilton és Rosberg (Metropol)
Az első két időmérő alapján a Mercedes fölényesen vezet, a Ferrari áll hozzájuk a legközelebb.
márc. 28
8:56
Sportfogadás-suli: Válaszd a legjobb ajánlatot! (Agroinform)
Egy sportfogadási tőzsde jobb oddsot ajánl egy hagyományos bukmékernél? Vajon tényleg jobban megéri?
márc. 28
8:58
Anand lehet Carlsen kihívója (Metropol)
Az indiai játékos 1 pont előnnyel vezet 2 fordulóval a befejezés előtt a világbajnok-jelöltek tornáján.
márc. 28
9:12
Műkorcsolya: búcsúzott a magyar jégtáncpáros a vb-n (She)
A 28. helyen fejezte be szereplését a Turóczi Dóra, Major Balázs jégtáncpáros a szaitamai műkorcsolya-világbajnokságon. A magyar kettős pénteken 48.49 pontot kapott a zsűritől, így nem került be a legjobb húsz közé, azaz nem mutathatja be kűrjét. Az élen az Európa-bajnok Anna Cappellini, Luca Lanotte olasz kettős áll.
márc. 28
9:12
Döntetlent játszott az Almeria és a Valencia (Metropol)
A Real Betis idegenben győzött a Levante ellen. Az Atleticó ugrott az élre a forduló után.
márc. 28
9:14
Videó: Barca - Fabregas majd' fél percig kergette a labdát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona játékosai edzésen gyakorolták a kis területen folytatott, rövid passzos játékot. A labdát Cesc Fabregasnak kellett volna megszereznie, de a társak 24-25 másodpercig cicáztak a középpályással. Íme!
márc. 28
9:30
Honvéd: Bonazzoli hiányérzete; Rossi a fájó pontról (She)
A Mezőkövesd–Honvéd mérkőzéssel (19 óra, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) veszi kezdetét a labdarúgó NB I 22. fordulója. Emiliano Bonazzoli ugyan még nem szerzett gólt tavasszal a fővárosiaknál, de úgy érzi, meccsről meccsre jobban megy neki a játék. Marco Rossi nehéz találkozóra számít Véber György csapata ellen.
márc. 28
9:48
Kézi: Gyenge volt a védekezés és a kapusteljesítmény - Fazekas (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az MKB-MVM Veszprém szombat 14 órától fogadja hazai pályán a Wisla Plockot. Az első mérkőzésen egygólos hátrányba került bakonyiak határozott célja, hogy a visszavágón ellenállóbbá és sokkal masszívabbá tegyék a védekezésüket – erről beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Fazekas Nándor, a magyar bajnok kapusa.
márc. 28
9:49
Serie A: Az edző kínja, avagy Mazzarri szó szerint harapós kedvében volt - videó (Agroinform)
Az Inter edzője számára nem volt élvezet saját csapata kihagyott helyzeteit nézni az Udinese elleni meccsen.
márc. 28
9:51
Karrier: Új szerződéssel segítheti ki a Barcelona a csúnyán megsérült Valdést (Agroinform)
Ha senkinek nem kell a szerdán megsérült Victor Valdés, a Barcelona új szerződést ajánlhat az elvágyódó kapusnak.
márc. 28
10:06
Válogatott: Pintér szerint profitálhatunk a Nemzetek Ligájából (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kongresszusán döntöttek a Nemzetek Ligájának nevezett új válogatott küzdelemsorozat elindításáról. Pintér Attila magyar szövetségi kapitány szerint profitálhatunk a kezdeményezésből.
márc. 28
10:08
Primera División: kokaint találtak a szélső szervezetében (She)
Az As információi szerint Daniel Benítez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Granada középpályása pozitív doppingtesztet produkált. A 26 éves szélső a Real Betis elleni februári bajnoki után bukott meg az ellenőrzésen.
márc. 28
10:10
Videó: pazar alley-oop - Jordané a legszebb jelenet (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda liga (NBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Clippers 109–103-ra nyert a Dallas Mavericks ellen. A Clippers játékosának, DeAndre Jordannek a zseniális alley-oopja került az NBA legszebb öt jelenete közül az első helyre. Íme!
márc. 28
10:24
MTK: Képesek vagyunk felvenni a versenyt a Győrrel - Kanta (She)
Két mérkőzésen is veretlen maradt a bajnoki címvédő Győrrel szemben az MTK. Szombaton rövid időn belül harmadszor is találkozik a két csapat, ám ezúttal a bajnoki három pont lesz a tét. Kanta József, a fővárosiak középpályása szerint bizonyították, hogy képesek felvenni a versenyt a győriekkel.
márc. 28
10:26
Hollandia: két kapitányt jelentettek be - Hiddink és Blind (She)
Nem mindennapi eset a Holland Labdarúgó-szövetségben (KNVB): egyszerre két szövetségi kapitányt jelentettek be. A hivatalos közlemény szerint – amelyet már korábban előre jeleztünk – Guus Hiddink veszi át a holland válogatott irányítását a nyári világbajnokság után távozó Louis van Gaaltól, ám 67 esztendős tréner csak a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságig marad. Utána addigi segítője,…
márc. 28
10:42
Videó: kar nélkül is lekörözött mindenkit a szörföslány (She)
Bethany Hamilton, amerikai szörfös 2003 októberében egy cápatámadásban elvesztette bal karját. A 24 éves lány ennek ellenére idén a Sea n Surf Pipeline Women's Pro versenyen megnyerésével tért vissza. Íme!
márc. 28
10:42
Malajziai Nagydíj: Rosberg és Hamilton voltak a menők pénteken (Agroinform)
Kimi Räikkönen mindkét pénteki szabadedzésen a második legjobb időt futotta, a Lotusok továbbra sem mennek.
márc. 28
11:00
FTC: „Doll taktikája sokkal konzervatívabb Monizénál” (She)
A Ferencváros első keretéből a télen kikerült Jack Tuijp magyarországi pályafutása nem először téma a holland sajtóban. A csatárt ezúttal az ELF Voetbal Magazin látogatta meg. Tuijp összehasonlította Ricardo Moniz és Thomas Doll ferencvárosi munkáját, beszélt a magyar labdarúgásról, és azt is felidézte, mely klubokkal szemben döntött nyáron a Ferencváros mellett.
márc. 28
11:02
Bayern: Jön az aranykorszak - Heynckes szerint Guardiola kiváló (She)
Jupp Heynckes, a Bayern München korábbi edzője – aki az előző szezonban triplázott a bajorokkal – szerint a klub életében új aranykorszak kezdődött. A kétszeres BL-győztes német edző azt követően nyilatkozott a Kickernek, hogy a Bayern rekordot elérve már márciusban begyűjtötte a Bundesliga salátástálát.
márc. 28
11:04
Újpest: végül csak megérkezett a kongói csatár (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapata még a téli átigazolási időszak utolsó napján vette kölcsön Jean-Marc Makusu Mundelét a Standard Liege-től, de a kongói csatár vízumproblémák miatt eddig nem tudott Magyarországra jönni. A gondok azóta megoldódtak, a támadó megérkezett, és ma már edzésbe is áll.
márc. 28
11:18
Rangadók a hétvégén (Metropol)
Olaszországban a Juventusra, Angliában a Manchester cityre vár nehéz feladat.
márc. 28
11:54
Jégkorong: akadémiát létesítene a csíkszeredai önkormányzat (She)
A magyar kormány támogatásával szeretne székely hokiakadémiát létrehozni a csíkszeredai önkormányzat – közölte pénteken a Székelyhon.ro székelyföldi portál.
márc. 28
11:55
Tipp: A Chelsea után a City is elhúzhatja az Arsenal nótáját (Agroinform)
A Chelsea után a Manchester City is darabokra szedheti a tartalékos Arsenalt szombaton.
márc. 28
11:57
Karrier: Moniz a lengyel élvonalban kapott munkát (Agroinform)
A lengyel élvonalban szereplő Lechia Gdansk csapatának vezeteődzője lett a Ferencváros korábbi trénere.
márc. 28
12:12
Videó: áttörte a kaput a lesgólnak örülő szurkoló (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Celtic 5–1-re nyert a Partick Thistle ellen. A találkozón vicces jelenetet rögzített kamera, miután egy szurkoló olyan hevesen örült Leigh Griffiths góljának, hogy bezuhant a kapun. A találat egyébként lesről született, így nem adta meg a játékvezető. Íme!
márc. 28
12:12
Beckhamék megvennék a Manchester Unitedet (Metropol)
Angol sajtóértesülés szerint korábbi és jelenlegi futballsztárjai, élükön David Beckhammel kívánják megvásárolni a csapatot.
márc. 28
12:14
Újpest: Erre vártunk több héten keresztül - Kabát (She)
Mint beszámoltunk róla, az Újpest FC Kft. mellé kirendelt ideiglenes vagyonfelügyelő engedélye után a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtökön hozzájárult, hogy az Újpest FC Kft. 2013–2014-es szezonra érvényes indulási joga az Újpesti Torna Egyleten keresztül az Újpest 1885 Futball Kft.-hez kerüljön, így a csapat folytathatja szereplését a bajnokságban és a Magyar…
márc. 28
12:30
Újpest: Megoldódni látszik a klub helyzete - közlemény (She)
A klub szerint megoldódni látszik a helyzete, mivel a kirendelt vagyonfelügyelő engedélye után a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtökön hozzájárult, hogy az Újpest FC Kft. 2013–2014-es szezonra érvényes indulási joga az Újpesti Torna Egyleten (UTE) keresztül az Újpest 1885 Futball Kft.-hez kerüljön.
márc. 28
12:30
Újpest FC: a klub szerint megoldódni látszik a helyzet (Metropol)
A lila-fehérek közleményében az olvasható, hogy a klub 90 százalékban megoldotta problémás ügyeit.
márc. 28
12:48
Nemzetközi foci: Hiddink az új holland kapitány, és már az utódja is megvan (Agroinform)
Hivatalossá vált, hogy Guus Hiddink lesz Hollandia szövetségi kapitánya, ráadásul már az utódját is megtalálták.
márc. 28
12:50
Premier League: Légireklámmal tiltakoznak Moyes ellen az árulást kiáltó szurkolók (Agroinform)
Egyedi tiltakozó akcióra készülnek a Manchester United szurkolói a csapat szombati, Aston Villa elleni bajnokija előtt.
márc. 28
13:06
Jégkorong: Mutassanak jobb támadót Ladányinál - Sofron (She)
Szerda este véget ért Sofron István első légiós szezonja: az idény elején Székesfehérvárról a német első osztályban szereplő Krefeld Pinguine férfi jégkorongcsapatához szerződő támadó az alapszakaszt még másodikként zárta csapatával, azonban az Ingolstadt (9.) elleni negyeddöntő meglepetésre a végállomást jelentette számára. A 4–1-es ingolstadti győzelemmel végződő párharc utolsó két meccsén…

Keresés