2014. március 24. hétfő

márc. 24
0:24
El Clásico: Újrakezdődött a bajnokság - Gerardo Martino (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 29. fordulójában csodálatos mérkőzést vívott egymással a Real Madrid és a Barcelona. A gyönyörű gólok, tizenegyesek és kihagyott helyzetek El Clásicóját végül 4–3-ra a Barcelona nyerte. A vendégek edzője, Gerardo Martino arra utalt, sorsfordító lehet ez a siker a szezonban, Carlo Ancelotti, a Real Madrid szakvezetője szerint…
márc. 24
0:42
El Clásico: Ramos kiállítása fordulópont volt - Ancelotti (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 29. fordulójában csodálatos mérkőzést vívott egymással a Real Madrid és a Barcelona. A gyönyörű gólok, tizenegyesek és kihagyott helyzetek El Clásicóját végül 4–3-ra a Barcelona nyerte. A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti a találkozó után már igyekezett a hétközi ellenféllel, a Sevillával foglalkozni a Barcelona elleni…
márc. 24
1:18
El Clásico: érdemel-e tízest Messi? Hányast ad Ramosnak? És Benzemának? - osztályozás (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 29. fordulójában csodálatos mérkőzést vívott egymással a Real Madrid és a Barcelona. A gyönyörű gólok, tizenegyesek és kihagyott helyzetek El Clásicóját végül 4–3-ra a Barcelona nyerte. A mérkőzés után arra kérjük olvasóinkat, értékeljék a mérkőzés főszereplőinek teljesítményét 1-től 10-es skálán! Érdemel-e tízest a triplázó…
márc. 24
7:18
NHL: ritkaság - a Chicago és a Pittsburgh is nullázott otthon (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins hazai jégen 1–0-s vereséget szenvedett a Nyugati főcsoport éllovasától, a St. Louis Bluestól, így 2013. október 21-e óta először kapott ki saját közönsége előtt úgy, hogy nem szerzett gólt. A címvédő Chicagónak még ennél is hosszabb sorozata szakadt meg – a Nashville Predators által…
márc. 24
7:20
NBA: pontzuhatag Minnesotában; győzött a Lakers (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Minnesota Timberwolves hiába szerzett 73 pontot az első félidőben a Phoenix ellen, végül a Suns örülhetett, mert az utolsó negyedben kétszer annyi pontot termelt, mint vendéglátója. A Sacramento Kings jóformán már az első negyedben eldöntötte a Milwaukee Bucks elleni mérkőzését (39–16), míg a Los Angeles…
márc. 24
8:12
Légiósok: Nagy hiba volt elhinni, hogy miénk a meccs - Otigba (She)
A NEC elleni kínos pontvesztés után a mérkőzést végigjátszó Otigba Kenneth elmondta, hogy 2–0-s vezetésnél már elhitték, hogy övék a győzelem. Ez nagy hiba volt.
márc. 24
8:48
Tenisz: Venus Williams vár az Australian Open döntősére (She)
A 2001-es győztes Venus Williams három szettben legyőzte az ausztrál Casey Dellacquát a Miamiban zajló kemény pályás női tenisztorna harmadik fordulójában, így bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol az Australian Open-döntős szlovák Dominika Cibulková lesz az ellenfele.
márc. 24
8:50
Újpest: „A játékosoknak el ne mondják, ha javul a helyzet” (She)
Nebojsa Vignjevics, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője a DVTK elleni vasárnapi győzelem (2–0) utáni értékelésében elmondta: játékosait inspirálja „az utolsó meccs" légkör, valamint a nehéz helyzetben lévő klub mellett kitartó szurkolók töretlen biztatása.
márc. 24
9:06
El Clásico: Nem szabad sokáig a győzelemmel foglalkoznunk - Messi (She)
Lionel Messi, a Barcelona klasszisa a Real Madrid elleni mérkőzést követően elmondta, hogy nem szabad sokáig foglalkozni ezzel a mérkőzéssel.
márc. 24
9:24
Kézilabda: módosult a női válogatott umagi programja (She)
Előbb a tunéziai, majd az angolai csapat mondta le a részvételt a hétvégi umagi női kézilabdatornán, így módosult a magyar válogatott programja.
márc. 24
9:24
El Clásico: Martino szerint újrakezdődött a bajnokság, Ancelotti nem aggódik (Agroinform)
A Real győzelemmel karnyújtásnyira került volna az aranyéremtől, most ismét összetorlódott az élmezőny.
márc. 24
9:27
Szabályváltoztatásokat ígér a FIFA elnökjelöltje (Metropol)
Jérome Champagne javítaná a szervezet imázsát, átalakításokat tervez és praktikus szabályokat ígér.
márc. 24
9:42
Elkészült Fa Nándor új hajója (Infostart)
Elkészült Fa Nándor új hajója, a Spirit of Hungary, amellyel visszatér az óceáni versenyvitorlázáshoz.
márc. 24
9:42
Paks: Gyalázatos a tavaszi teljesítményünk - Csertői (She)
Sorozatban tizennégy mérkőzés óta nyeretlen az MVM-Paks, amely legutóbb tavaly szeptember 13-án a Kaposvári Rákóczi ellen ünnepelhetett bajnoki győzelmet. A paksiak szombaton hazai pályán a Győri ETO-tól kaptak ki (1–2), így nem tudtak elmozdulni a tabella utolsó előtti helyéről. Az együttes vezetőedzője, Csertői Aurél a Nemzeti Sportnak értékelte a szombati találkozót, és kérdésre válaszolva…
márc. 24
9:42
Kézilabda: Módosult a női kézilabda-válogatott umagi programja (Agroinform)
Előbb a tunéziai, majd az angolai csapat mondta le a részvételt a hétvégi umagi női kézilabdatornán.
márc. 24
9:44
El Clásico: Xavi mindhárom tizenegyest jogosnak érezte (She)
A Real Madrid ellen 4–3-ra megnyert spanyol bajnoki rangadót követően Xavi, a Barcelona középpályása elmondta, hogy meccshelyzetben minden tizenegyes jogosnak tűnt. A világ- és Európa-bajnok spanyol középpályás hozzátette, Cristiano Ronaldo elhamarkodottan nyilatkozott a lefújás után.
márc. 24
10:00
Átigazolás: a szlovák harmadik ligában a korábbi DVTK-védő (She)
Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, a szlovák harmadosztályú MSK Fomat Martin együttesében folytatja pályafutását Michal Hanek, a DVTK korábbi védője.
márc. 24
10:00
Hanga 13 pontot dobott a Sevillának (Infostart)
Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa Vitoria 100-65-re nyert vasárnap a vendég Sevilla ellen a spanyol kosárlabda-bajnokságban.
márc. 24
10:02
Tenisz: Del Potróra újabb csuklóműtét vár (She)
Újabb csuklóműtét és több hónapos kihagyás vár a férfi tenisz-világranglistán nyolcadik argentin Juan Martín del Potróra.
márc. 24
10:03
Megszakadt a New York győzelmi sorozata (Metropol)
Megszakadt a New York Knicks nyolc győzelemből álló sorozata az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
márc. 24
10:05
Hanga 13 pontot dobott a Sevillának (Metropol)
A Laboral Kutxa Vitoria 100-65-re nyert vasárnap a vendég Sevilla ellen.
márc. 24
10:18
Del Potróra újabb csuklóműtét vár (Infostart)
Újabb csuklóműtét és több hónapos kihagyás vár a férfi tenisz-világranglistán nyolcadik argentin Juan Martin del Potróra.
márc. 24
10:18
Videó: parádés zsákolás és blokk Hanga Ádámtól (She)
Mint beszámoltunk róla, Hanga Ádám, a Laboral Kutxa kosárlabdacsapatának magyar légiósa remekelt a Sevilla ellen 101–65-re megnyert bajnoki mérkőzésen a spanyol liga alapszakaszának 24. fordulójában. A csereként beálló válogatott kosaras bő 21 perc alatt 13 pontos egyéni csúcsot ért el, továbbá három lepattanóval, két assziszttal és egy blokkal zárta a mérkőzést. Az összefoglalóban egy remek…
márc. 24
10:36
DVSC: több mint fél év után újra meccset játszott a légiós (She)
A DVSC-Teva NB III-as csapatában, a DVSC-DEAC-ban vasárnap pályára lépett a súlyos sérülése miatt több mint fél évet kihagyó elefántcsontparti légiós, Joël Damahou – tudtuk meg a debreceni labdarúgóklub hivatalos honlapjáról.
márc. 24
10:54
DVTK: ralizással hangolnak a következő bajnokira - videó (She)
A hétvégi Miskolc-rali alkalmából a DVTK labdarúgói is versenyautóba pattannak – tudtuk meg a diósgyőri klub hivatalos honlapjának hétfői híréből.
márc. 24
10:56
Videó: a brazil tényleg mindent megtett, hogy öngólt szerezzen (She)
A brazil pernambucano állami labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Náutico 5–3-ra kikapott hazai pályán a Santa Cruztól. A vendégek mind az öt góljukat a 23. és a 68. perc között szerezték, a másodikhoz azonban kevés köze volt Santa Cruz-játékosnak. Izaldo Braz da Silva Junior, a Náutico védője egy bal oldali lapos beadás után telibe találta a lécet, majd a visszafejelt labdát a saját kapujába…
márc. 24
11:12
El Clásico: Ronaldo és Ramos szerint csak a szokásos történt (Agroinform)
Forrnak az indulatok a vasárnapi El Clásico után. A Barcelona remek mérkőzésen 4-3-ra győzött a Real Madrid otthonában.
márc. 24
11:30
Újpest: Törő feladta, a focisták italproblémái gyakoriak - Göröcs (She)
Törőcsik András baráti köre mindent megpróbált korábban, de Törőt sajnos semmi sem érdekelte, mintha feladta volna - így látja az Újpest korábbi legendája, Göröcs János az agyműtét utáni mélyaltatásból ébreszteni kezdett klasszis helyzetét. Göröcs szerint a régi focisták gyakori italproblémái a haveri környezeten múlnak.
márc. 24
11:32
El Clásico: a három 11-es közül hány volt jogos? Ítélje meg ön! (She)
Nagy vihart kavart a tegnap esti el Clásico. A fordulatos találkozó élvezetes játékot és három tizenegyest hozott, a játékvezető ítéleteivel pedig nem mindenki ért egyet. Ön szerint melyik büntető volt jogos, és melyik nem?
márc. 24
12:24
MotoGP: utólag kizárták a Moto2 második helyezettjét (She)
A versenybíróság utólag kizárta Nakagami Takaakit, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katari Nagydíjának Moto2-es versenyében másodikként célba érő japán pilótát, mert szabálytalannak ítélte Hondájának levegőszűrőjét.
márc. 24
12:42
MOB: együttműködés a sport „kizöldítéséért” (She)
A sportágak fenntarthatóságáért, valamint a sporttevékenységek „kizöldítéséért” Környezetügyi Együttműködési Keretmegállapodást írt alá Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár, Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, Horváth Attila Imre klímapolitikáért felelős államtitkár, Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, és Biczó Imre László a Nemzeti…
márc. 24
13:18
Férfi kézi BL: szokatlanul sokat hibázott a Veszprém (She)
Az MKB-MVM Veszprém egygólos (33–34) hátrányról kezdi a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének hazai visszavágóját a lengyel Orlen Wisla Plock ellen. A vendégek a sok hibát – támadásban és védekezésben – említették a vereség elsődleges okaként, a győzelemtől belelkesült hazaiak pedig természetesen fogadkoznak.
márc. 24
13:18
Kézilabda: Egy gól az semmi, de mindenre elég lehet - reakciók a Veszprém-meccsről (Agroinform)
Ha védekezésben tud javulni, továbbjuthat a magyar bajnok, amely Ortegával először kapott ki úgy, hogy 33 gólt szerzett.
márc. 24
13:20
Miami tenisztorna: Sarapovára könnyű, Serenára és Nadalra nehezebb feladat vár (Agroinform)
A miami tenisztorna hétfői játéknapján a hölgyek a negyeddöntőért, míg az urak a nyolcaddöntőért szállnak harcba.
márc. 24
13:36
Puskás Akadémia: felajánlotta lemondását a hibázó munkatárs (She)
A Nemzeti Sport információi szerint felajánlotta lemondását a Puskás Akadémia technikai ügyekkel foglalkozó munkatársa, Hegedűs Béla.
márc. 24
13:36
El Clásico: A Real - Barca legjobb pillanatai - fotók (Agroinform)
Gyönyörű gólok, parádés megoldások és elképesztő iram jellemezte a 90 percet. A legjobb képekből válogattunk.
márc. 24
13:38
Légiósaink: Gulácsi Ausztriában, a többiek Németországban ünnepelhettek (Agroinform)
Szalai Ádám megszakította hosszú ideje tartó gólcsendjét, Stieber Zoltán büntetőt harcolt ki. Légióskörkép.
márc. 24
13:54
Monaco: Bocsánatot kértem, daghe Munegu - Abidal (She)
Éric Abidal, a francia élvonalbeli Monaco labdarúgója hétfőn újra edzett, és jelezte: bocsánatot kért játékostársaitól azért, hogy vasárnap, miután nem került be a kezdő tizenegybe, otthagyta a Lille elleni meccset, és hazament.
márc. 24
13:57
Messi a "klasszikusok" legjobbja (Metropol)
A négyszeres aranylabdás argentin támadó már 21 gólnál jár a madridiak ellen, ezzel megelőzte a legendás Alfredo Di Stefanót.
márc. 24
14:12
Messi a legjobb (Infostart)
Vasárnapi mesterhármasával Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója lett az ősi rivális Real Madrid elleni párharcok történetének legeredményesebb játékosa.
márc. 24
14:12
Bayern: szektorbezárás, bírság, szerződéshosszabbítás (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága szektorbezárással és pénzbüntetéssel sújtotta a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern Münchent, amely 2017-ig meghosszabbította a brazil válogatott középhátvéd Dante szerződését.
márc. 24
14:14
Bajnokok Ligája - Szektorbezárás és pénzbüntetés a Bayern Münchennek (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága szektorbezárással és pénzbüntetéssel sújtotta a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern Münchent.
márc. 24
14:15
Szektorbezárás és pénzbüntetés a Bayernnek (Metropol)
Diszkriminatív transzparenseket húztak ki a szurkolók az Arsenal ellen. Ez a szektor a MU ellen üres lesz.
márc. 24
14:30
Edzősors: Milan? Miért ne? Inter? Aligha - Mancini (She)
Az Inter korábbi vezetőedzője, Roberto Mancini elmondása nem zárja ki a lehetőségét, hogy egy nap a Milan edzője legyen, de egyelőre élvezi az életet a Galatasaraynál.
márc. 24
14:48
Golf: Adam Scott összeomlott, Tiger Woods maradt a világelső (She)
Az ausztrál Adam Scott keze az utolsó napon megremegett a profi golfozók Arnold Palmer meghívásos viadalán, melyen nyerő helyzetből végül csak a harmadik lett, így nem tudta átvenni a vezetést Tiger Woodstól a világranglistán.
márc. 24
14:51
Dante 2017-ig hosszabbított (Metropol)
A Bayern 30 éves középhátvédje egy évvel hosszabbította meg kontaktusát a klubbal.
márc. 24
14:53
Nem vezetik be a gólbíró-technológiát a Bundesligában (Metropol)
A Bayern München és még nyolc elsőosztályú klub támogatja az elképzelést, de a második ligás egyesületek közül csak három volt az újítás mellett.
márc. 24
14:55
Veterán atlétikai világbajnokság Budapesten (Metropol)
Hetven országból közel 4000 versenyző vesz részt a6. veterán fedettpályás atlétikai vb-n, amelyen 98 éves induló is lesz.
márc. 24
15:06
Dante 2017-ig hosszabbított a Bayern Münchennel (Infostart)
További egy évvel, 2017-ig meghosszabbította szerződését Dante, a német bajnok és Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München brazil futballistája.
márc. 24
15:06
Szavazás: Mit vár a Vidi-Lokitól és az NB I-es hajrától? (She)
Vasárnap a második helyen álló Videoton a hét ponttal vezető éllovas Debrecent fogadja a bajnokságban. Ön mit vár a bajnoki hajrától?

Keresés