2014. március 24. hétfő

márc. 24
15:06
Bulvár: Balhé a VIP szektorban (Agroinform)
A Dinamo Zagreb tulajdonosa nem palástolta örömét a Hajduk legyőzésekor, ám ez egyeseknél kiverte a biztosítékot.
márc. 24
15:24
Bundesliga - Nem vezetik be a gólbíró-technológiát (Infostart)
Egyelőre nem vezetik be a gólbíró-technológiát a német labdarúgó Bundesligában.
márc. 24
15:24
Serie A: Galliani kiegyezne a gyengébb játékkal, csak nyerjenek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában a Milan 1–1-es döntetlenre végzett a Lazio vendégeként. A hazaiak vezetőedzője, Edy Reja szerint győzelmet érdemeltek, míg a milánóiakat irányító Clarence Seedorf elárulta, Adriano Galliani alelnök azzal is kiegyezne, ha gyengébben játszanának, de nyernének. Az Atalantától vereséget szenvedő,…
márc. 24
15:42
Bundesliga: a Bayern akarta, még sincs gólbíró-technológia (She)
Egyelőre nem vezetik be a gólbíró-technológiát a német labdarúgó Bundesligában. Az első és másodosztály 36 klubja Frankfurtban ülésezett hétfőn, és a német szövetség tájékoztatása szerint nem jött létre az újítás alkalmazásához szükséges kétharmados többség.
márc. 24
15:44
Serie A: Konföderációs Kupa-3. spanyol védő Udinében (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese bejelentette, Albert Rierával erősíti meg a keretét. A legutóbb a Galatasarayban szereplő, január vége óta csapat nélküli spanyol játékos a nyáron lesz hivatalosan az udinei együttes tagja.
márc. 24
16:18
Légiósok: van érdeklődés a keményen dolgozó Bajner iránt (She)
Bajner Bálint szerződése a nyáron lejár a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, és sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a nyáron klubot vált a támadó. A BVB második együttesében szereplő magyar légiós iránt van is érdeklődés, konkrét csapatnevekről azonban egyelőre nincs információ.
márc. 24
16:36
Videó: „Minőségi játékosok és a kreativitás hiányzik a Fradiból” (She)
Bognár György, a Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője legújabb videoblogjában Pór Károllyal, a Nemzeti Sport Online újságírójával elemezte a labdarúgó NB I 21. fordulóját. A korábbi válogatott játékos szerint nem Thomas Doll hibája, hogy még nyeretlen a Ferencváros, és azt nem lehet megmondani, hogy a Kaposvár mellett melyik csapat lesz a másik kieső.
márc. 24
16:36
Bayern München: Dante hosszabbított a bajorokkal (Agroinform)
A brazil védő, Dante egy évvel, azaz 2017-ig meghosszabbította szerződését a Bayern Münchennel.
márc. 24
16:38
Eurofutball: a hős hazament, hogy megóvja városa sportját (She)
Maris Verpakovskis, a 103-szoros lett válogatott futballista, a 2004-es Európa-bajnokság egyik felfedezettje lett az újonnan alapított lett labdarúgóklub, az FK Liepaja elnöke.
márc. 24
16:38
Átigazolás: A Juventus ajtót mutatott a Bayernnek Vidalért (Agroinform)
A Bayern München érdeklődött a Juventus kiváló középpályása iránt, a torinói klub egyértelmű választ adott a bajoroknak.
márc. 24
16:39
Arteta elnézést kért a 6-0-ért (Metropol)
Elnézést kért a klubtól és a szurkolóktól a Chelsea-től szombaton elszenvedett 6-0-s vereségért Mikel Arteta, az Arsenal labdarúgócsapatának spanyol középpályása.
márc. 24
16:40
Ligakupa: a DVSC 3-0-val megkapta a PAFC elleni meccset (She)
Ahogy az várható volt, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága 3–0-s gólkülönbséggel a DVSC-Tevának ítélte a Puskás Akadémia elleni Ligakupa-negyeddöntő első felvonását. A felcsútiaknál jogosulatlanul szerepelt Francisco Gallardo (két sárgája volt), így az 1–1-es pályán elért eredményt törölték.
márc. 24
16:54
Férfi kézi BL: szópárbaj hazugozással - ütés után? (She)
Rendhagyó utójátéknak lehettek szemtanúi azok, akik részt vettek a Vive Targi Kielce–Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabda BL-meccsen (32–28). A győztes lengyel együttes játékosként világklasszis szakvezetője, Talant Dujsebajev sportszerűtlenséggel vádolta meg a  német csapatot irányító kollégáját, Gudmundur Gudmundssont, aki ezen felháborodva visszakézből lehazugozta őt.
márc. 24
16:54
Sportfogadás: Fortuna elengedte a tippmesterek kezét (Agroinform)
A múlt héten 31 tippet adtak a tippmesterek, és bár a találati arány nem volt rossz, a profit ezúttal elmaradt.
márc. 24
16:56
Ligakupa: megvannak a kezdési időpontok, tv-ben a Vidi-Pécs (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kihirdette a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágójának kezdési időpontjait.
márc. 24
17:12
NB II: a 2-7 után elválhatnak a Cegléd és Kiss László útjai (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE holnap, várhatóan közös megegyezéssel, szerződést bont vezetőedzőjével, Kiss Lászlóval.
márc. 24
17:14
Vb 2014: a 2016-os Eb-ig hosszabbít az olasz kapitány (She)
Két évvel meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését Cesara Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az 56 esztendős szakvezető szóban megegyezett az olasz szövetséggel (FIGC), új kontraktusa értelmében a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságig marad.
márc. 24
17:30
Elnézést kért a 6-0-s vereségért az Arsenal középpályása (Infostart)
Elnézést kért a klubtól és a szurkolóktól a Chelsea-től szombaton elszenvedett 6-0-s vereségért Mikel Arteta, az Arsenal labdarúgócsapatának spanyol középpályása.
márc. 24
17:30
Videó: majdnem leütötték a tulajt a horvát rangadó után (She)
Majdnem verekedésbe keveredett Zdravko Mamic, a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának tulajdonosa a Hajduk Split elleni idegenbeli horvát bajnoki után. A Dinamo 2–0-ra győzött, Mamic pedig az ellefél szimpatizánsai közelében ünnepelte a sikert. Ez többek között nem tetszett a Hajduk korábbi játékosának, Ivo Begónak sem, akivel kis híján összekaptak. Szerencsére a komoly pofonok elmaradtak,…
márc. 24
17:32
Manchester United: Pogba és Vidal is Moyes kívánságlistáján (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United nyári kívánságlistáján két Juventus-játékos, Paul Pogba és Arturo Vidal is helyet kapott.
márc. 24
17:48
Videó: Lewandowski díjnyertes „sétája” a 16-oson belül (She)
Robert Lewandowski zseniális találatát választották meg a hét legszebb góljának a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 26. fordulójában. A Borussia Dortmund lengyel támadója a Hannover ellen volt eredményes, miközben öt védő is nézte, hogy mit „csinál”. Íme, az öt legszebb találat!
márc. 24
17:51
Egygólos hátrányba került a Veszprém (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém 34-33-ra kikapott az Orlen Wisla Plock otthonában a kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén vasárnap.
márc. 24
18:06
Heti műsor: Rangadók hete következik (Agroinform)
Az előttünk álló héten gyakorlatilag minden napra jut legalább egy óriási rangadó.
márc. 24
18:08
Sportfogadás: Cissé gólja 7,4 milliárd forintba fájt a fogadóirodáknak (Agroinform)
Angliában és Skóciában szombaton minden favorit nyert, a bukmékerek 20 millió fontra taksálják veszteségeiket.
márc. 24
18:24
El Clásico: Messi és Di María a legjobb, CR közepesen játszott (She)
Mint ismert, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójának rangadóján a Real Madrid hazai pályán 4–3-as vereséget szenvedett a Barcelonától. A találkozó után arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy osztályozzák a mérkőzésen szereplő játékosokat. Nem meglepő módon a katalánok triplázó argentinja, Lionel Messi kapta a legjobb kalkulust.
márc. 24
18:26
Videó: vigyorgó arcok a Barcelona hétfői edzésén (She)
Nincs megállás! Bár kimerítő csatában győzött a Barcelona a Real Madrid ellen a vasárnapi el Clásicón a spanyol labdarúgó-bajnokságban, hétfőn már edzésbe is álltak Lionel Messiék. Azért nem kell hajtós tréningre gondolni...
márc. 24
19:00
Inter: 180 fokos fordulat, hosszabbított a középpályás (She)
Januárban még Fredy Guarín Intertől való távozásáról lehetett olvasni, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő klub hétfőn azonban bejelentette, hogy a középpályás 2017-ig szerződést hosszabbított.
márc. 24
19:02
Anglia: egyelőre nem lehet a Cagliari elnökéé a Leeds United (She)
Az angol Futball Liga (FL) nem járult hozzá ahhoz, hogy Massimo Cellino a második vonalban szereplő Leeds United többségi tulajdonosává váljon.
márc. 24
19:18
Bajnokok Ligája: Megbüntette a Bayern Münchent az UEFA (Agroinform)
Az Arsenal elleni BL-meccsen kifeszített drapériáért pénzbüntetés és szektorbezárás lett a bajorok 'jutalma'.
márc. 24
19:20
Sportfogadás: Számolj labdákat és nyerj! (Agroinform)
A piacvezető online fogadóiroda, azaz a Pinnacle új promóciót hirdet - csak a labdákat kell tudni megszámolni.
márc. 24
19:36
Szocsi 2014: 9.25 milliárd forintnyi összeg volt a bevétel (She)
A februári szocsi olimpia bevételei meghaladták a másfél milliárd rubelt – jelentette be hétfőn Dmitrij Kozak orosz miniszterelnök-helyettes.
márc. 24
19:38
Videó: így futballoznak a veszprémi kézisztárok (She)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdázói jótékonysági mérkőzést játszottak a veszprémi futsalosokkal, a bevételt pedig a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány javára ajánlották fel. Többek között Nagy László, de még a vezetőedző Carlos Ortega is bemutatta tudását. A SportKlub felvétele.
márc. 24
19:39
Sarapova a negyeddöntőben (Metropol)
Negyeddöntőbe jutott Marija Sarapova a miami keménypályás tenisztornán.
márc. 24
19:40
NFL: irányítókeringő - Vick a Jetsben, Schaub Oaklandben (She)
A bajnok tovább erősödhet. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő Seattle Seahawks ligaközeli információk szerint közel áll Jared Allen leszerződtetéséhez.
márc. 24
19:54
PL: szombaton már fúj az Arsenal-meccsen hibázó bíró (She)
Szombaton a Southampton–Newcastle United PL-meccsen fújja majd a sípot Andre Marriner, aki a Chelsea–Arsenal találkozón elnézte a büntető előtt szabálytalankodó vendégjátékost, és a tizenhatoson belül kezező Alex Oxlade-Chamberlain helyett Kieran Gibbst állította ki.
márc. 24
19:56
Tenisz: Sarapova és Kerber is negyeddöntős Miamiban (She)
Életében először veszített játszmát Kirsten Flipkens ellen Marija Sarapova, ennek ellenére továbbjutott a Miamiban zajló női tenisztorna negyeddöntőjébe. A négyszeres Grand Slam-győztes orosz játékos öt kettős hibát is ütött az első játszmában, amelyet végül 6:3-ra elveszített, a folytatásban viszont összeszedte a játékát, és fordított. Sarapova a nyolc között Ana Ivanoviccsal vagy Petra…
márc. 24
20:12
Vízilabda: tizenhét játékost hívott meg Benedek Tibor (She)
Vasárnaptól keddig tart edzőtábort a férfi vízilabda-válogatott, az összetartásra négy klub tizenhét játékosát hívta meg Benedek Tibor szövetségi kapitány.
márc. 24
20:30
Serie A: Rangadóra rangadó - megmenti Seedorfot a Milan? (Agroinform)
Állítólag ultimátum terhe alatt dolgozik a piros-feketék edzője, akinek Firenzében kellene győzelemre vezetnie csapatát.
márc. 24
20:32
Premier League: Az Arsenal "két kiállítottja" és a keverő-kavaró bíró sem kap eltiltást (Agroinform)
Kieran Gibbs és Alex Oxlade-Chamberlain is játszhat az Arsenalban a Swansea elleni, keddi bajnoki mérkőzésen.
márc. 24
20:48
Jégkorong, U18-as női vb: az amerikaiaktól hetet kaptunk (She)
Második mérkőzésén hétgólos vereséget szenvedett a korosztályos magyar válogatott a Budapesten zajló U18-as világbajnokságon. A házigazda együttes ezúttal az  Egyesült Államoktól kapott ki, és az első találkozóval ellentétben ezúttal a becsületgól sem jött össze.
márc. 24
21:06
Futsal NB I: fordított és egyenlített az Aramis (She)
Egyenlített az elődöntőbe jutásért vívott párharcban az Aramis a Dunakeszi ellen a férfi futsal NB I rájátszásában. A budaörsiek hazai pályán 1–0-s hátrányról fordítottak remek második félidőt produkálva a Kinizsi ellen, így a harmadik meccs dönti el, ki jut a négy közé. A másik ágon a MAFC a Veszprémmel küzd, az első meccset utóbbi nyerte.
márc. 24
21:06
La Liga: Ronaldo és Ramos is fizetni fog (Agroinform)
Pénzbüntetésre számíthatnak a Real játékosai, miután a játékvezetőt kritizálták a Barcelona elleni rangadót követően.
márc. 24
21:08
Videó: édes a bosszú - kifigurázta a híres fantomgólt (She)
Bizonyára olvasóink emlékeznek még Stefan Kiessling fatomgóljára, amit a német labdarúgó-bajnokságban szerzett tavaly októberben a 9. fordulóban lejátszott Hoffenheim–Bayer Leverkusen összecsapáson. Kiessling a lyukas oldalhálón keresztül, kívülről juttatta kapuba a labdát. Általános felháborodásra a játékvezető megadta a gólt, így a vendégek nyertek. A 26. játéknapon eljött a reváns ideje. A…
márc. 24
21:42
Női kézi: a Győri ETO-ból és a Veszprémből erősít a DVSC (She)
A Debreceni VSC-TVP női kézilabdacsapat hivatalos oldalán jelentette be, hogy a következő szezontól a klubban folytatja pályafutását Pásztor Bettina és Sirián Szederke.
márc. 24
21:44
Vb 2014: Hiddink lesz a holland kapitány a nyártól (She)
Guus Hiddink váltja a holland labdarúgó-válogatott kispadján Louis van Gaalt, aki a nyári világbajnokság után távozik. A 67 éves szakvezető kétéves szerződést kötött.
márc. 24
22:00
Az összes itthon játszó vb-aranyérmes helyet kapott Benedek keretében (Infostart)
Leszámítva a három külföldön játszót, valamennyi tavalyi világbajnoka helyet kapott Benedek Tibor 17 fős keretében, amelyet hétfőn hirdetett ki a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 24
22:00
Vb 2014: a polgármester aggódik városa meccsei miatt (She)
Porto Alegrének, a nyári brazíliai futball-vb-nek otthont adó városok egyikének polgármestere arra figyelmeztetett, hogy a település kikerülhet a világbajnoki színhelyek közül, ha a képviselőtestület nem szavaz meg átmeneti adómentességet a helyi stadionhoz tartozó, a vb idején szükséges kiegészítő beruházásokat pénzelő cégeknek.
márc. 24
22:00
Bundesliga: Remélem, nem lesznek balhézó idióták a derbin - Jens Keller (Agroinform)
A második helyért folyó harc külön pikantériát ad a Dortmund-Schalke rangadónak, bár Jürgen Klopp ezzel nem foglalkozik.
márc. 24
22:18
Női kézi: a horvátok szombaton tartják a főpróbát a mieink ellen (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a hétvégén Umagban, a házigazda Horvátország ellen kezdi meg a felkészülését Németh András vezetésével az év végi Európa-bajnokságra. Mint beszámoltunk róla, a jelenleg Szentgotthárdon készülő együttes pénteken a horvát B-, majd szombaton és vasárnap a horvát A-csapattal találkozik, s mint az az Eb-társrendezőről érkező hírekből kiderül, várhatóan szombaton…
márc. 24
22:20
Videó: nagy védelmi hibák után nyert a Fenerbahce (She)
A török labdarúgó-bajnokság hétfő esti mérkőzésén a Fenerbahce simán, 3–0-ra legyőzte idegenben a Gaziantepsport. A hazaiak nagy árat fizettek a súlyos védelmi hibákért. Íme, a találkozó góljai!

Keresés