2014. március 5. szerda

márc. 5
0:09
Ligakupa: a negyeddöntő párosítása - hivatalos (She)
Korábban, a klubok tájékoztatása alapján már beszámoltunk a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének párosításról. Cikkünk után kedden késő este az MLSZ hivatalos honlapján is megerősítette ezt.
márc. 5
0:27
Felkészülés: Klose visszatérhet, Lasogga biztosan nem mutatkozik be (Agroinform)
Német sajtóhírek szerint a gólrekordra törő Miroslav Klose kezdhet a német válogatottban Chile ellen szerdán.
márc. 5
5:15
Új együttes az argentin ligában: a Ferenc pápa-csapat (Infostart)
Megkezdi szereplését az argentin labdarúgó bajnokság hatodosztályában a Ferenc pápáról elnevezett, az egyházfő társadalmi céljait osztó egyesület, amely a tavaly októberben alapított klub elnöke szerint feljutási szándékkal vág neki a szezonnak.
márc. 5
5:33
Ijesztő Szalay (Blikk)
Mohács — Szalay Balázs (48) elűzte a telet. Vagy legalábbis megpróbálta. A terepralipilóta busójáráson vett részt, beöltözött, bundát, ijesztő maszkot öltött, és remekül szórakozott, miközben az embereket ijesztgette.
márc. 5
5:35
Milliókat kaszáltak a sportvezetők (Blikk)
Budapest — Szövetségi elnökök és sajtósok is kaptak állami jutalmat a 2012-es londoni olimpia után. Az ötkarikás játékokon a nyolc arany-mellett négy ezüst- és hat bronzérmet szereztek sportolóink, a kormány mindezt 2,18 milliárd forinttal jutalmazta.
márc. 5
5:37
Rajcziék nyerésre állnak az Újpest ellen (Blikk)
Budapest — Nagyon fontos csatát nyert Rajczi Péter (32) és Szabó Bence (24) az Újpest ellen. A bíróság elsőfokú ítélete alapján az NBI-ben szereplő futballklub jogellenesen bontotta fel a szerződését két korábbi játékosának, ezért fizetnie kell.
márc. 5
6:45
Tenisz: Czink Melinda nem jutott főtáblára Indian Wellsben (She)
Czink Melinda 6:7, 6:3, 6:2-re kikapott az ausztrál Olivia Rogowskától a selejtező második fordulójában, így nem jutott fel az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna főtáblájára.
márc. 5
7:03
NB II: szerdán eldőlhet, ki lesz a ZTE FC új elnöke (She)
Kedd este szurkolói ankétot tartott a ZTE FC, amelyen részt vett Gyutai Csaba polgármester, Lendvai Miklós vezetőedző és több játékos is. Az 50-60 érdeklődő előtt megtartott ankéton elhangzott, hogy szerdán lesz közgyűlés, amelyen eldőlhet, hogy ki lesz a klub új elnöke – számolt be róla az egyik zalai szurkolói honlap.
márc. 5
7:21
NHL: a Canucksnak nem kezdődött jól a Luongo utáni éra (She)
A Vancouver Canucks 1–0-ra kikapott a Phoenix Coyotes vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A vereségnek már nem volt részese Roberto Luongo, a kétszeres olimpiai bajnok kapust ugyanis a kanadai csapat még a meccs előtt elpasszolta a Florida Panthersnek.
márc. 5
7:39
NBA: Durant 42 pontig jutott, de Westbrook sem lopta az időt (She)
Az Oklahoma City Thunder 125–92-re nyert a Philadelphia 76ers ellen hazai pályán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 5
8:33
Vb 2014: Szlovákián át vezethet a ghánai útja Brazíliába (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Nitra a szezon végéig szóló szerződést kötött a 79-szeres ghánai válogatott védővel, John Mensahhal.
márc. 5
8:35
Újpest: Rajcziék első fokon pert nyertek a klub ellen (She)
A bíróság elsőfokú ítélete szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest jogellenesen bontotta fel két korábbi játékosa, Rajczi Péter és Szabó Bence szerződését – számolt be róla a Blikk.
márc. 5
8:51
A hazai csapatok nyertek (Metropol)
Mind a hét vasárnapi mérkőzés hazai győzelemmel zárult az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
márc. 5
8:53
LeBron Jamest kimerítette a hétfői rekord (Metropol)
Sem ő, sem csapata nem remekelt Houstonban az NBA keddi játéknapján.
márc. 5
9:09
Videó: Megtiszteltetés lenne a sor elején állni - Dzsudzsák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szerdai, Finnország elleni felkészülési mérkőzése előtt többek között Bogdán Ádám, Stieber Zoltán és Dzsudzsák Balázs is a kamerák elé állt, s beszélt a nemzeti csapat előtt álló feladatokról. Tekintse meg az NSO Tv összeállítását!
márc. 5
9:27
Ligakupa - A negyeddöntő párosítása (Infostart)
A Ferencváros a Pápával, a Debrecen a Vasassal, a Diósgyőr a Szigetszentmiklóssal, a Pécs pedig a Videotonnal került egy párba a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében.
márc. 5
9:27
Vízi: itt a Merész-keret, megvannak az Eb-kalapok (She)
Ugyan van még két hét az Olaszország elleni női világliga-mérkőzésig, Merész András szövetségi kapitány kihirdette a női vízilabda-válogatott 18-as keretét, amelyből 13-an szerepelnek a március 18-i mérkőzésen.
márc. 5
9:45
Videó: így verték Zidane-ék Chapuisat-ékat (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén már 11. alkalommal rendezték meg a szegénység elleni küzdelem jegyében a korábbi futballsztárokat felvonultató gálameccset, amelyen a svájci Young Boys egykori és jelenlegi játékosai a Ronaldo, Zidane és barátaik elnevezésű csapattal mérték össze erejüket. A mérkőzésen 14 gól született, érdemes megnézni mindet.
márc. 5
9:47
Légfegyveres Eb: világcsúccsal elsők a férfi futócéllövők (She)
A Tasi Tamás, Sike József, Boros László összeállítású magyar csapat világcsúccsal nyerte meg a 30+30 lövéses számot a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokság zárónapján, melyen Sike és Tasi bejutott az éremmérkőzésekbe.
márc. 5
10:03
Légfegyveres Eb: Világcsúccsal aranyérmes a férfi futócéllövő-csapat (Infostart)
A Tasi Tamás, Sike József, Boros László összeállítású magyar csapat világcsúccsal nyerte meg a 30+30 lövéses számot a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokság zárónapján, melyen Sike és Tasi bejutott az éremmérkőzésekbe.
márc. 5
10:03
Válogatott: egy Hetemaj lesz csak a finnek kezdőjében (She)
A finn labdarúgó-válogatottat irányító Mixu Paatelainen kijelölte a kezdőcsapatát a magyarok elleni szerda esti felkészülési mérkőzésre (18.00, ETO-park, Tv: Sport1, élőben az NSO-n).
márc. 5
10:03
Tenisz: Serena távollétében Azarenka, Sarapova és Li a favorit Indian Wellsben (Agroinform)
Szerdán rajtol a 26. Indian Wells-i női keménypályás tenisztorna, mi pedig górcső alá vettük az esélyeket.
márc. 5
10:21
Játék: a megye I-es Maradona nyert, de ki lesz a következő hét szurkolója? (She)
Lezárult A hét szurkolója játékunk első köre: az első hét nyertese Tóth Csaba Zsolt olvasónk, aki Diego Maradonával „nézett” megye I-es bajnokit. Játékunk folytatódik, új hét, új esélyek – továbbra is várjuk a legőrültebb, legextrémebb, leglelkesebb szurkolók fotóit, és a legjobb képet beküldő olvasót megjutalmazzuk. A következő eredményhirdetés jövő hét kedden lesz, a győztes fotó pedig a Nemzeti…
márc. 5
10:39
Férfi kézi: a Porto edzője lett a montenegrói kapitány (She)
A Porto férfi kézilabdacsapatának edzői stábjában szereplő Ljubomir Obradovics lett a montenegrói férfiválogatott új szövetségi kapitánya.
márc. 5
10:41
Videó: Jenner-bombákkal jutott tovább a Fradi, fordított a DVTK (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Ferencváros Julian Jenner második félidei duplájával nyert a Haladás ellen. A DVTK a múlt heti veresége után fordítani tudott a Mezőkövesd ellen.A többi mérkőzésről bővebben itt olvashat, a negyeddöntő párosítását pedig ide kattintva tekintheti meg.
márc. 5
10:57
Légfegyveres Eb: Miskolczi arany-, Sike bronzérmes (She)
Miskolczi Julianna aranyérmet nyert női légpuskában, míg Sike József – a csapat győzelme után – bronzérmes lett a férfi futócéllövők 30+30-as számában a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokság szerdai zárónapján.
márc. 5
10:57
Magyar válogatott: Az út új, a remény a régi (Agroinform)
A válogatott Pintér Attila irányításával a finnek ellen debütál. A végső cél Franciaország, de vajon milyen csapattal?
márc. 5
10:59
Ligakupa: Öt perc alatt nem válhatunk falusi focistává - Csertői (She)
Az MVM-Paks vezetőedzője, Csertői Aurél elmondása szerint keresi a reakciókat, miután csapata a jó első félidei játék után pillanatok alatt kedvezőtlen helyzetbe került a PMFC ellen, és végül kiesett a labdarúgó Ligakupából. Csertői inkább nem is akarta minősíteni együttese produkcióját; véleménye szerint összeestek és megszűnt a tartásuk.
márc. 5
11:15
Vb 2014: tízezer aláírás az MU-játékos beválogatása ellen (She)
Egy online petícióban több mint tízezer aláíró követeli, hogy Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ne nevezze a nyári brazíliai világbajnokságra Tom Cleverleyt, a Manchester United középpályását. Hodgson nem kér az ilyen tanácsokból.
márc. 5
11:17
Ligakupa: „A Fradiban nem volt benne a gól, bennünk végig” (She)
A zöld-fehér csapatok Ligakupa-párharcában a gól nélküli szombathelyi mérkőzés után a ferencvárosiak Julian Jenner duplájával kedden kiharcolták a továbbjutást (2–0). A Haladás mestere, Artner Tamás szerint a hazaiakban nem volt benne a gól, bennük viszont végig, és egy tizenegyes elmaradását kéri számon a játékvezetőn.
márc. 5
11:19
Formula-1: körvonalazódik egy azeri futam (She)
Legkésőbb 2016-ban sor kerül az első Formula–1-es Azeri Nagydíjra.
márc. 5
11:21
Artner: A Fradiban nem volt benne a gól, bennünk végig (She)
Kialakult a negyeddöntő mezőnye – sőt, már a párosítása is – a labdarúgó Ligakupában. A Ferencváros ellen elbukó Haladás vezetőedzője, Artner Tamás szerint a hazaiakban nem volt benne a gól, bennük viszont végig, és egy tizenegyes elmaradását kéri számon a játékvezetőn. A Pécs ellen jó kezdés után összeeső paksiakat irányító Csertői Aurél szerint az, aki úgy tud játszani, mint az első…
márc. 5
11:33
Válogatott: önöknél Leandro és Lovrencsics is kezdene (She)
Ha csak szavazó kedvű olvasóinkon múlna, a magyar labdarúgó-válogatott a Bogdán – Vanczák, Juhász, Kádár, Leandro – Varga, Tőzsér – Lovrencsics, Koman, Dzsudzsák – Nikolics kezdő tizeneggyel lépne pályára szerda este Győrben a Finnország elleni felkészülési mérkőzésen.
márc. 5
11:35
Labdarúgás: helyi üzletember lett a DAC új tulajdonosa (She)
Tulajdonost váltott a dunaszerdahelyi labdarúgóklub. A szlovák első vonalban szereplő FK DAC 1904 többségi tulajdonosa szerdától Világi Oszkár helyi üzletember, a Mol szlovákiai leányvállalatának, a Slovnaft csoportnak a vezérigazgatója lett – számolt be az Új Szó szlovákiai magyar nyelvű napilap szerdán.
márc. 5
12:09
Barcelona: a klubelnök szerint soha nem adják el Messit (She)
A spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöke leszögezte, hogy soha nem fognak megválni Lionel Messitől, a világ legjobb játékosától.
márc. 5
12:09
Fehérvári győzelem, közelebb a rájátszás (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 szenzációs második harmadbeli játékával 5-4-re legyőzte a vendég Graz csapatát az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszának alsóházában, így a rájátszásba jutás szempontjából kedvező helyzetből várja az utolsó, vasárnapi fordulót.
márc. 5
12:11
Egy arany és egy bronz a légfegyveres Eb-n (Metropol)
Miskolczi Julianna aranyérmet nyert női légpuskában, míg Sike József - a csapat győzelme után - bronzérmes lett a férfi futócéllövők 30+30-as számában.
márc. 5
12:13
Osztrák jégkorongliga: úlj cél a Fehérvár előtt (Metropol)
Nagy bravúrt végrehajtva bejutottak az osztrák bajnokság rájátszásába, ahol ki akarják ejteni az esélyesebb HC Bozent.
márc. 5
12:27
Azerbajdzsánba készül a Formula-1 (Infostart)
Legkésőbb 2016-ban sor kerül az első Forma-1-es Azeri Nagydíjra.
márc. 5
12:45
Inter: Vidics érkezik a nyáron az MU-tól - hivatalos (She)
Az Inter a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Manchester United védője, Nemanja Vidics a milánóiaknál folytatja a pályafutását. A szerb játékos a nyáron érkezik az olasz csapathoz.
márc. 5
12:47
Labdarúgás: „Aki az NB I-ben bemutatkozik, kis túlzással ötödére csökken az ára" (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV magyar játékosmegfigyelője, Nagy Sándor szerint a klubnál szeretnék kiaknázni a kelet-európai piacot, olyan kiválasztó és tehetséggondozó rendszert indítanának be, amelynek köszönhetően nem tízévente tűnne fel egy Dzsudzsák Balázshoz hasonló talentum. A szakember a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt a mai 16-17…
márc. 5
13:03
EBEL: a Volán bebizonyítaná, hogy rosszul választott a Bozen (She)
Az átalakított, megfiatalított fehérvári jégkorongcsapat nagy bravúrt végrehajtva bejutott az osztrák bajnokság (EBEL) rájátszásába, ahol az új cél: kiejteni az esélyesebb HC Bozent.
márc. 5
13:03
Sportfogadás: Mondj egy számot 0 és 100 között, és nyerj! (Agroinform)
Érdekes promócióval állt elő a Pinnacle, kattints a részletekért!
márc. 5
13:05
Barcelona: Sosem találják meg az „új Puyolt” - Piqué (She)
Carles Puyol kedden jelentette be, hogy az idény végén távozik a Barcelona labdarúgócsapatától. Válogatottbeli és klubtársa, Gerard Piqué szívhez szóló üzenetet írt barátjának az egyik közösségi portálon.
márc. 5
13:07
Álomcsapat: Cristiano Ronaldo kikerült, Messi berobbant (She)
Az Európai Sport Média szervezet (ESM) tagjai, köztük a Nemzeti Sport, ezúttal is szavaztak a hónap álomcsapatáról: februárban hat labdarúgóklub képviselteti magát az álomtizenegyben, míg a játékosok közül a legtöbb voksot Zlatan Ibrahimovic kapta.
márc. 5
13:21
Légfegyveres Eb - Miskolczi aranyérmes, Sike bronzérmes (Infostart)
Miskolczi Julianna aranyérmet nyert női légpuskában, míg Sike József - a csapat győzelme után - bronzérmes lett a férfi futócéllövők 30+30-as számában a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokság szerdai zárónapján.
márc. 5
13:39
Videó: Pintér filozófiája Mourinhóéra hajaz (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szerda este a finnek ellen lép pályára. A győri felkészülési mérkőzésen debütál az új szövetségi kapitány, aki 35 fős keretből válogat. Bognár György, az NSO Tv szakértője győzelmet vár a mieinktől, és kíváncsian várja, hogy milyen csapatot küld pályára Pintér Attila, akinek a filozófiája leginkább a Bajnokok Ligája- és UEFA-kupa-győztes José Mourinhóéra hajaz.
márc. 5
13:39
Vidic az Internél folytatja (Metropol)
A szerb labdarúgó a múlt hónapban szellőztette meg, hogy távozik az MU-tól az idény végén.
márc. 5
13:41
Vb 2014: Japán irgalmatlanul bekezdett a tokiói meccsén (She)
A labdarúgó-világbajnokságra hangoló japán válogatott szerdán hazai pályán 4–2-re legyőzte Új-Zélandot a két csapat felkészülési mérkőzésen.
márc. 5
13:57
Vízilabda: Kemény szerint tetszett a magyar ötlet Cancúnban (She)
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke is előadást tartott a FINA-kongresszuson Cancúnban, ahol a jelenlévőknek tetszett a bírók bemikrofonozásáról szóló magyar ötlet.

Keresés