2014. március 16. vasárnap

márc. 16
0:09
Primera División: Diego Costa vezette győzelemre az Atléticót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában Diego Costa 55. percben szerzett góljával nyert az Atlético Madrid pályaválasztóként az Espanyol ellen. Szezonbéli 27. bajnokiján a 22. gólját szerezte a honosított brazil támadó.
márc. 16
0:13
NS: Doll az első győzelmére készül; korai volt leírni a Red Bullt - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 16
0:27
Tenisz: jöhet a 33. Federer-Djokovics csata! (She)
A második helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics lesz a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federer ellenfele az Indian Wellsben zajló, 4.72 millió dollár összdíjazású ATP-torna döntőjében, miután előbbi óriási csatában, 2 óra 23 perc alatt kerekedett az amerikai John Isner fölé. A szerb és a svájci klasszis eddig 32 alkalommal találkozott egymással – legutóbb idén a dohai torna…
márc. 16
0:31
Videó: még nem érte el célját a Pick Szeged (She)
A Pick Szeged meggyőző fölénnyel verte meg a Tatran Presovot a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének 4. fordulójában, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. Ilyés Ferenc és Balogh Zsolt értékelése az NSO Tv-nek.
márc. 16
4:57
Federer könnyedén jutott a döntőbe (Infostart)
Elsőként a korábbi világelső Roger Federer jutott az egyesült államokbeli Indian Wellsben zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének fináléjába, miután a szombati elődöntőben két sima szettben legyőzte az ukrán Alekszandr Dolgopolovot.
márc. 16
5:15
Torna vk - Berki győzött, Makra bronzérmes (Infostart)
Berki Krisztián aranyérmes lett lólengésben, Makra Noémi felemáskorláton harmadik, ugrásban pedig negyedik helyen végzett a tornászok cottbusi világkupa-versenyének szombati napján.
márc. 16
5:33
Balzsayért bokszolt a KSI (Blikk)
Budapest - „Karcsi!" - csendült a KSI ökölvívóinak csatakiáltása a Debrecen Thunders elleni péntek esti mérkőzésen a Lurdy Házban. A BoxingOne csapatbajnokság rangadóján a bunyósok súlyos beteg edzőjüknek, Balzsay Károlynak (34) üzentek, aki rosszindulatú mirigyrákkal küzd, amely lép- és csontvelő áttéteket is képzett.
márc. 16
5:35
Az Újpest utolsó NB I-es meccse jön? (Blikk)
Budapest – Kétszázmillió forinton múlik az Újpest focicsapatának jövője. A klub belga tulajdonosának, Roderick Duchatelet-nek (41) ennyiről kellene garanciát vállalnia ahhoz, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség megadja az engedélyt az együttest működtető gazdasági társaság cseréjéhez, vagyis az NB I-es indulási jog a félmilliárd forint fölötti adótartozást felhalmozó Újpest FC Kft.-ről…
márc. 16
6:27
F1: Ausztrál Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Mennyire változtatja meg az üzemanyaggal való spórolás a futamok képét? Beragadnak-e a Renault-motoros autók a rajtnál? A Mercedes tényleg simán nyer, vagy veszélybe kerül a győzelme Melbourne-ben? Esik az eső vagy nem esik? Hányan tudnak eljutni a célig? Ha kevesen, kihasználja-e a lehetőséget a Caterham és a Marussia a pontszerzésre? Rengeteg a kérdés az idénynyitó Ausztrál Nagydíj előtt, a…
márc. 16
7:03
NHL: a főcsoportok éllovasai könnyedén győztek (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján mindkét főcsoportelső, a keleten vezető Boston és a nyugati éllovas St. Louis is győzni tudott. A Bruins 5–1-gyel küldte haza a Carolina Hurricanest, míg a Blues Nashville-ben nyert 4–1-re.
márc. 16
7:39
NBA: hosszabbításos Indiana-siker, Noah a főbika (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoportot vezető Indiana Pacers hosszabbítás után nyert Detroitban 112–104-re. A Chicago Bulls a 23 pontot, 11 lepattanót és nyolc asszisztot jegyző Joakim Noah vezérletével győzött hazai pályán a Sacramento Kings ellen.
márc. 16
7:41
Téli olimpia: öt város kandidál a 2022-es rendezésre (She)
Öt város pályázik a 2022-es téli olimpia rendezési jogának elnyerésére – adta hírül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
márc. 16
7:57
Primera División - Győzött az Atlético Madrid (Infostart)
A második helyen álló Atlético Madrid hazai környezetben 1-0-ra győzött az Espanyol ellen spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának negyedik szombati mérkőzésén.
márc. 16
8:15
Program: öt NB I-es meccs, nagyüzem az NB II-ben, NB III-ban (She)
A március 15-i nemzeti ünnep miatt a labdarúgó NB I-ben, az NB II, illetve az NB III-ban ma rendezik a legtöbb meccset ezen a hétvégén. Az élvonalban két rangadót is játszanak: a Ferencváros a Debrecent, a Videoton a Győrt fogadja. Hazai futballprogram!
márc. 16
8:33
Eurofutball: megtört az átok, a Sporting legyőzte a Portót (She)
A Sporting hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Portót a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap késő esti rangadóján, és ötpontnyi előnyre tett szert riválisával szemben a tabellán.
márc. 16
8:51
MLS: Defoe duplával debütált, Henry gólja egy pontot ért (She)
Remekül sikerült Jermain Defoe bemutatkozása az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), hiszen az ő két góljával nyert a Toronto a Seattle vendégeként.
márc. 16
8:53
Profi boksz: Danny García továbbra is verhetetlen (She)
Az amerikai-Puerto Ricó-i Danny García az argentin Mauricio Herrera ellen könyvelhette el 28. profi győzelmét. Így a korábban olyan klasszisokat, mint például Amir Khan, Zab Judah és Érik Morales legyőző, a 26. születésnapját március 20-án ünneplő bunyós továbbra is veretlen.
márc. 16
8:55
F1: Rosberg simán nyert, Vettel és Hamilton is kiesett (She)
A 2014-es Formula–1-es világbajnokság első nagydíján a Mercedesszel versenyző Nico Rosberg óriási fölénnyel diadalmaskodott megelőzve a hazai versenyén a Red Bullnál bemutatkozó ausztrál Daniel Ricciardót és a McLaren újonc dán pilótáját, Kevin Magnussent. A címvédő Sebastian Vettel és a pole pozícióból induló Lewis Hamilton is feladni kényszerült a versenyt.
márc. 16
9:09
Federer könnyedén jutott a döntőbe (Metropol)
Két sima szettben győzte le az ukrán Alekszandr Dolgopolovot.
márc. 16
9:27
F1: Tökéletesen kezdtük a szezont - Rosberg (She)
Nico Rosberg, a Mercedes pilótája nyerte meg az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat. A német versenyző szuperlatívuszokban beszélt az autójáról, ami nem is csoda, hiszen nagyon sima győzelmet aratott Daniel Ricciardo és Kevin Magnussen előtt.
márc. 16
9:27
Rosberg nyerte az idénynyitót (Metropol)
A 28 éves versenyzőnek ez volt pályafutása negyedik futamgyőzelme. Ricciardót megfosztották második helyétől. Interaktív grafikon a cikkben!
márc. 16
9:29
F1: Nem fogadtam volna magunkra a szezon előtt - Ricciardo (She)
A téli tesztidőszak eredményeinek ismeretében kijelenthető, hogy Daniel Ricciardo pazar eredménnyel zárta az Ausztrál Nagydíjat, hiszen hazai versenyén a második lett a Red Bull versenyzője, miközben csapattársa, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel célba sem ért. Ricciardo ki is emelte, hogy pár héttel ezelőtt semmi esélyt nem látott arra, hogy ilyen jól kezdje a szezont.
márc. 16
9:45
Ausztrál Nagydíj - Rosberg nyerte az idénynyitót (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnoki sorozat vasárnapi szezonnyitó Ausztrál Nagydíját.
márc. 16
9:45
F1: Kicsit szürreális ez a helyzet - Magnussen (She)
A McLaren-Mercedes tavaly dobogós helyezés nélkül zárta a világbajnokságot, de ezt a negatív sorozatot már most sikerült megtörnie, hiszen Kevin Magnussen állhatott a dobogó legalsó fokára a 2014–es Ausztrál Nagydíjon. Érdekesség, hogy ő az első dán az F1 történetében, aki pódiumos helyen tudott végezni - mindezt élete első futamán érte el Magnussen. Még egy érdekesség: Lewis Hamilton debütáló…
márc. 16
10:03
Videó: így jutott döntőbe Djokovics és Federer (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a második helyen rangsorolt szerb Novak Djokovics lesz a hetedik helyen kiemelt svájci Roger Federer ellenfele az Indian Wellsben zajló, 4.72 millió dollár összdíjazású ATP-torna döntőjében. Tekintse meg hogyan jutott Djokovics és Federer a döntőbe!
márc. 16
10:39
F1: Kobajasit nem büntetik, Ricciardót vizsgálják (She)
Nem büntették meg Kobajasi Kamuit, a Formula–1-es Caterham-istálló pilótáját, aki az Ausztrál Nagydíj rajtjánál kilökte Felipe Massát, és mindketten kiestek. A Caterhamben ugyanis elromlott a mozgásienergia-átalakító és a fékrendszer, és a japánnak csak az első fékjei fogtak, mai nagyon kevés volt ebben az esetben. A második helyen célba érő Daniel Ricciardo viszont bajban lehet az egyik új…
márc. 16
11:33
Videó: Messiék nyerték a kidobóst a Barca edzésén (She)
A Barcelona a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában az Osasunát fogadják. A katalánok vidám edzéssel hangolódtak a „kis pirosak” ellen. Tekintse meg hogyan nyerték meg a kidobóst Lionel Messiék!
márc. 16
11:51
Sílövészet: mesterhármas - Fourcade-é az összetett vk (She)
Martin Fourcade nyerte meg a férfi sílövők összetett világkupáját. A franciák olimpiai bajnoka a második helyen végzett a Kontiolahtiban megrendezett üldözéses világkupaversenyen, de ezzel annyi pontot szerzett, hogy az utolsó három viadalon már biztosan nem érhetik be.
márc. 16
12:09
Videó: sörsátor a pályán élvonalbeli futballmeccsen (She)
A litván labdarúgó-bajnokságban a Banga–FK Trakait mérkőzést nem mindennapi jelenet szakította félbe. A hatalmas szél befújt egy sörsátrat a pályára, ami miatt percekig állt a játék. A szurkolók és a biztonsági személyzet közbenjárásának köszönhetően a sörsátor hamar partvonalon kívülre került, így folytatódott a bajnoki, amelyet a hazaiak nyertek 1–0-ra.
márc. 16
12:27
Videó: 30 méterről „Zlatan-díjas” gólt sarkazott a csatár (She)
A jordániai labdarúgó bajnokságban hihetetlen gólt lőtt az el-Vihdat–el-Ramta mérkőzés 51. percben Motaz Szalhan, aki majdnem 30 méterről sarkazta át futtában a kapus felett a labdát. A Zlatan Ibrahimovic megmozdulását felülmúló góllal nyertek a hazaiak 1–0-ra.
márc. 16
12:27
NHL: menetel a Boston és a St. Louis (Metropol)
Sorozatban nyolcadik győzelmét aratva a Boston Bruins 5-1-re nyert a vendég Carolina Hurricanes ellen.
márc. 16
12:45
Alpesi sí: Hirscheré az összetett és a műlesikló-vk (She)
Marcel Hirscher már az utolsó verseny előtt megnyerte az összetett világkupát alpesi síben a férfiaknál, hiszen tudni lehetett, hogy a norvég Aksel Lund Svindal nem indul el a lenzerheidei műlesiklásban vasárnap. A szakági viadal viszont még teljesen nyílt volt közte és az ötpontos előnnyel élen álló német Felix Neureuther között.
márc. 16
12:45
20. vereségét szenvedte el a Philadelphia (Metropol)
A Memphis Grizzlies elleni hazai kudarc klubrekord-beállítás, ilyen rossz szériát ugyanis csak 1973 elején hozott össze a csapat.
márc. 16
12:47
Federer-Djokovic döntő lesz (Metropol)
Federer és Djokovic eddig 32 alkalommal találkozott egymással, párharcukban jelenleg a svájci vezet 17-15-re.
márc. 16
13:39
FTC: Doll nem tűri a fegyelmezetlenséget, Böde mentális gondjai (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Thomas Doll az MTVA-nak adott interjúban értékelte eddigi munkáját, elmondta, a jövőben nem fogja megengedni, hogy játékosai olyan fegyelmezetlenségeket kövessenek el, mint az eddigi meccseken. A szakember beszélt az új igazolásokról, illetve a kulcsjátékosokról is.
márc. 16
13:41
Férfi kézi EHF-kupa: „Ilyen légkörben lehetetlen nyerni” (She)
A Pick Szeged szombat este 37–31-re nyert hazai pályán a Tatran Presov ellen a férfi kézilabda EHF-kupa C-csoportjában. A vendégek szerint a szegedi csarnok légköre is nagyban hozzájárult vereségükhöz.
márc. 16
13:57
Alpesi sí: óriás-műlesiklásban is Fenninger a legjobb (She)
Anna Fenninger győzelmével ért véget Lenzerheidében a női alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenye a vk-döntőn. Ezzel az osztrák a szakági világkupát is megnyerte az összetett mellé.
márc. 16
13:59
Horvátország: Mandzukic ismét megelőzte Modricot (She)
Tavalyi sikere után most is Mario Mandzukic, a Bayern München játékosa nyerte el az év labdarúgója címet hazájában, Horvátországban.
márc. 16
14:01
Úszás: Cseh László közösen készül Ryan Lochte-val (She)
A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László két hétig együtt edzőtáborozik az egyesült államokbeli Charlotte-ban az amerikaiak világklasszis úszójával, Ryan Lochte-val. A magyar szövetség (MÚSZ) vasárnapi tájékoztatása szerint először Lochte új mestere, David Marsh vetette fel az erre vonatkozó ötletet.
márc. 16
14:15
F1: Ricciardót kizárták az Ausztrál Nagydíjról (She)
Az Ausztrál Nagydíj sportfelügyelői kizárták a végeredményből Daniel Ricciardót, a Red Bull második helyen célba érő ausztrál pilótáját, mert az autójában az új szabályokban rögzített 100 kilogramm per óránál nagyobb volt az üzemanyag áramlása a futam során. Így Kevin Magnussen mellett Jenson Button is az első háromba került, míg Sergio Pérez pontszerzőnek mondhatja magát.
márc. 16
14:17
Prim. División: a Betis zsinórban 5. meccsén maradt veretlen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Elche hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Betisszel.
márc. 16
14:33
Ausztrál Nagydíj - Ricciardót megfosztották második helyétől (Infostart)
Megfosztották a Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon elért második helyétől Daniel Ricciardót, a Red Bull ausztrál pilótáját.
márc. 16
14:33
Serie A: az Atalanta simán elintézte a Sampdoriát (She)
Az Atalanta hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Sampdoriát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában, ezzel meg is előzte a genovai csapatot.
márc. 16
14:35
PL: Manchester United-Liverpool rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának (első) vasárnapi rangadóján a Manchester United a Liverpoolt fogadja. A hetedik helyen álló MU és a harmadik Pool csatája lehet az utolsó reménye David Moyes együttesének a BL-selejtezőt érő negyedik pozíció megszerzésre: hazai győzelemmel nyolc pontra csökkenhet, vendégsiker esetén pedig 14 pontra nőhet a két csapat közti különbség. Kövesse a…
márc. 16
14:37
NB I: Mezőkövesd-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Mezőkövesdre látogat az Újpest a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A fővárosi együttes a csőd szélén áll, ugyanis felszámolási eljárás indult a klub ellen, így elképzelhető, hogy ez lesz a csapat utolsó meccse a szezonban. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 16
14:51
Videó: védhetetlen bomba a belga bajnokságból (She)
Emrullah Güvenc óriási gólt szerzett a a belga bajnokságban az Antwerp–Westerlo (2–0) mérkőzésen. A hazaiak támadója 30 méterről bombázott a vendégek kapusa felett a hálóba. A 2–0-s végeredményt Kevin Tano állította be, aki szintén nagy gólt rúgott.
márc. 16
14:53
Sífutás: Johaug nyerte meg az összetettet a nőknél (She)
Therese Johaug győzelmével ért véget a női sífutók összetett világkupája a svédországi Falunban. A norvég annak köszönheti elsőségét, hogy megnyerte az utolsó, 10 kilométeres viadalt.
márc. 16
14:55
Női kosár: Amber Holték öt ponttal nyertek Győrben (She)
A PINKK Pécs 59–54-re győzött a női kosárlabda NB I középszakaszának kora délutáni mérkőzésén a Győr vendégeként.
márc. 16
15:09
Női kézi: jobb gólkülönbséggel lett kontinensbajnok Brazília (She)
Női kézilabdában Brazília lett az aranyérmes a Chilében zajló Dél-amerikai játékokon.
márc. 16
15:11
NB II: a 19. forduló eredményei, élő eredménykövetés (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Dunaújváros a Cegléd ellen előzné vissza a pénteken második helyre kapaszkodó Siófokot. Kövesse a forduló eseményeit folyamatosan frissülő eredménykövetőnkkel!

Keresés