2014. március 16. vasárnap

márc. 16
15:13
Férfi kosárlabda: Hangáék Madridban túlélték a thrillert (She)
A spanyol kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 23. fordulójában a Lamar Odommal sérülés miatt szerződést bontó Laboral Kutxa óriási izgalmak után nyert az Estudiantes Madrid otthonában, ezzel újra pozitív tartományba került Hanga Ádám klubja, és nagy lépést tett a rájátszásba jutás felé!
márc. 16
15:27
Indian Wells-i tenisztorna - Federer-Djokovic döntő lesz (Infostart)
A svájci Roger Federer után a hozzá hasonlóan volt világelső szerb Novak Djokovic jutott be a döntőbe az egyesült államokbeli Indian Wellsben zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
márc. 16
15:27
Torna-vk: Makra aranyérmes gerendán Cottbusban (She)
A cottbusi tornavilágkupán Makra Noémi diadalmaskodott a női gerenda döntőjében.
márc. 16
15:45
Sírepülő-vb: a vasárnapi csapatversenyt is törölték (She)
Az egyéni viadal szombatra kiírt harmadik és negyedik sorozatát követően a vasárnapi csapatversenyt is törölték a csehországi Harrachovban zajló sírepülő-világbajnokságon.
márc. 16
15:47
Bundesliga 2.: Stieber beadása után mentett pontot csapata (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 25. fordulójában Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt együttese, a Greuther Fürth hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Union Berlinnel.
márc. 16
16:03
PAFC: súlyos térdsérülést szenvedett a fiatal tehetség (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia 20 éves középpályása, Berki István súlyos térdsérülést szenvedett az edzésen.
márc. 16
16:05
Svájc: Vanczák ellen büntetőt fújtak, csapata kikapott (She)
Vanczák Vilmos csapata, a Sion 4–2-re kikapott a bajnoki címre hajtó Grasshoppers otthonában a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 16
16:07
Videó: Gerrard simán belőtte mindkét büntetőjét (She)
Steven Gerrard két találatával a Liverpool 2–0-ra vezet idegenben a Manchester United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Gerrard mindkét gólt büntetőből szerezte, Íme!
márc. 16
16:21
Végre: Scherzinger igent mondott Hamiltonnak (Blikk)
MELBOURNE – Noha az élről indulva már a második körben kiesett a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, nem kizárt, hogy Lewis Hamilton (29) volt az egyik legboldogabb Forma–1-es pilóta Melbourne-ben.
márc. 16
16:21
Savanyú hétvége (Metropol)
Megint a német himnusz szólt a Froma-1 díjátadóján, ahogy azt tavaly megszokhattuk. Csakhogy ezúttal Rosberg nyert.
márc. 16
16:39
NB I: nagy hajrával nyert az Újpest Mezőkövesden (She)
Egy hajrában szerzett góllal az Újpest idegenben 1-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet a labdarúgó NB I 20. fordulójában. Sokáig úgy tűnt, hogy nem születik gól a szeles mérkőzésen, ám Balogh Balázs a 88. percben a hazaiak hálójába fejelt, ezzel eldöntötte a találkozó és a három pont sorsát.
márc. 16
16:41
NB I: Ferencváros–Debrecen élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 16
16:43
NB I: Kaposvár-Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
Kaposvár–Puskás Akadémia FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 16
16:45
PL: Gerrard büntetett, a Liverpool nyert az MU otthonában (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának rangadóján a Liverpool 3–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az Old Traffordon. A mérkőzésen Steven Gerrard két büntetőt értékesített, egyet pedig kihagyott, a kegyelemdöfést Luis Suárez vitte be, az uruguayi akcióból volt eredményes.
márc. 16
16:57
NB I: PMFC-MTK bajnoki élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a PMFC az MTK-t fogadja. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását hagyományos, szöveges tudósításunk segítségével.
márc. 16
16:59
Eredivisie: Bodorék pontot raboltak a ligaelső Ajaxtól (She)
A NAC Breda Bodor Boldizsárral a soraiban gól nélküli döntetlent harcolt ki bajnoki címre törő vendége, az Ajax ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 16
17:15
Férfi kézi: Lékai és Marguc három évre a Veszprémé (She)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának vezetői vasárnap bemutatták a klub Celjéből érkező két válogatott újoncát, Lékai Mátét és szlovén Gasper Margucot.
márc. 16
17:15
Michelisz: remélem, Loeb többször találkozik a nevemmel, mint szeretne (Infostart)
Nico Rosberg győzelme a vasárnapi Formula-1-es Ausztrál Nagydíjon nem lepte meg Michelisz Norbertet. A túraautó-világbajnokság magyar versenyzője az InfoRádió Aréna című műsorában úgy vélte, hogy az üldözők komoly feladat előtt állnak. A túraautó-világbajnoki mezőnyhöz csatlakozó kilencszeres rally-világbajnok Sebastian Loebről pedig úgy nyilatkozott: az elején kitüntetett bánásmódban fog…
márc. 16
17:17
NB II: a hosszabbításban szerzett győztes gólt a Kisvárda (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Kisvárda a 94. percben szerezte meg a győztes gólt a Szolnok ellen. A Dunaújváros a papírformának megfelelően 2–0-ra legyőzte a Ceglédet, így visszaelőzte a Siófokot, míg a Balmazújváros a hajrában egyenlített a Kozármisleny otthonában. A Szigetszentmiklós és a Gyirmót, illetve az Ajka és a Sopron döntetlent játszott egymással.
márc. 16
17:19
PL: Tottenham–Arsenal londoni derbi élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó bajnokság (Premier League) vasárnapi páros rangadójának késő délutáni mérkőzésén a Tottenham az Arsenal együttesét, azaz az ötödik a negyediket fogadja. A két észak-londoni csapat derbije a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül minden alkalommal parázs meccset ígér. Az előző fordulóban mindkét csapat fájó vereséget szenvedett, ezúttal egymás ellen javíthatnak a három pont…
márc. 16
17:21
Röplabda: Horváth Dóra bronzérmes a női BL-ben (She)
A női Bajnokok Ligájának négyes döntőjét megrendező Rabita Baki szombaton csalódást keltően kapott ki simán az elődöntőben, így maradt neki a bronzos vigasz lehetősége. Élt vele a csapat, így Horváth Dóra személyében 2002 és Nagy Mariann után ismét van magyar BL-érmes női röplabdázó.
márc. 16
17:23
Serie A: 0-2-ről felállt a tízemberes Milan, de nyert a Parma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójában a Milan hazai pályán gyakorlatilag végig emberhátrányban játszva felállt ugyan 0–2-ről, a Parma azonban így is megszerezte a győzelmet.
márc. 16
17:25
Primera División: Barcelona-Osasuna élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában a Barcelona az Osasunát fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 16
17:27
Videó: Gerrard kétszer büntetett, Suárez is betalált (She)
Steven Gerrard duplájával, valamint Luis Suárez góljával a Liverpool 3–0-ra legyőzte idegenben a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Gerrard mindkét gólt büntetőből szerezte (egyet aztán kihagyott), Suárez pedig nem kegyelmezett a ziccerénél. Íme, a gólok!
márc. 16
17:33
NB I: Betojt a csapatom, ez elfogadhatatlan - Véber György (She)
Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője elsősorban játékosai bátortalansága számlájára írja az Újpesttől hazai pályán elszenvedett 1–0-s vereséget, Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője megérdemelt sikerről beszélt a vasárnap délutáni NB I-es mérkőzés után a Sport Tv kamerája előtt.
márc. 16
17:33
Makra Noémi aranyérmes gerendán (Metropol)
A magyar sportolót elsőként szólították a szerhez a döntőben, s magabiztos gyakorlatát 13,925 ponttal jutalmazták bírók.
márc. 16
17:35
Bundesliga: három gól 10 perc alatt, hamburgi siker (She)
A Hamburg győzelmével ért véget a Bundesliga 25. fordulójának kora délutáni mérkőzése.
márc. 16
17:51
Női kosárlabda: fölényes PEAC-siker a Vasas ellen (She)
A PEAC-Pécs fölényes győzelmet aratott a vendég Vasas felett a női kosárlabda NB I középszakaszának vasárnapi játéknapján.
márc. 16
17:53
Sífutás: a farkaséhes Sundby az utolsó versenyt is behúzta (She)
Martin Johnsrud Sundby győzelmével ért véget Falunban a sífutók világkupa-sorozata a faluni vk-döntőn.
márc. 16
17:55
Alpesi sí: lezárult a vk-szezon, itt az összes győztes (She)
A mai versenyekkel lezárult a 2013–2014-es világkupaszezon az alpesi síelőknél.
márc. 16
18:09
Videó: sarkazós góllal oktatta a Parma a Milant (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Parma idegenben 4–2-re legyőzte a majdnem végig tíz emberrel játszó Milant az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 16
18:09
Beck letarolta az operatőrt (Blikk)
SINSHEIM – Megdöbbentő baleset borzolta a kedélyeket a német labdarúgó-bajnokságban: a pálya mellől kórházba kellett szállítani egy televíziós operatőrt a Hoffenheim–Mainz mérkőzésről.
márc. 16
18:09
Mesterek Tornája: Horváth nyert (Metropol)
A Turi József-emlékversenyen 26 lovas vett részt, s az első fordulót hatan teljesítették hiba nélkül a 140 centis pályán.
márc. 16
18:11
NB III: Lisztesék elképesztő tempóban nyomulnak (She)
Újabb győzelemmel erősítette meg első helyét a Középcsoportban a Soroksár: a Lisztes Krisztiánt végig a soraiban tudó csapat idegenben 2–0-ra legyőzte a Maglódot a labdarúgó NB III 19. fordulójának vasárnapi játéknapján. Nyugaton a Győri ETO fiataljai gólzáporos győzelemmel maradtak az első helyen, míg a Keleti csoportban az őszi bajnok Kazincbarcika még mindig nyeretlen a tavasszal – az élen…
márc. 16
18:13
Rg-vk: zöldfülű oktatta a világbajnokot; Vass Dóra 8. (She)
A hangerőre és a nézőszámra már szombaton sem lehetett panasz, vasárnapra pedig a fölső szektorokat is meg kellett nyitni a debreceni Főnix Arénában, ahol mintegy négyezren figyelték az évadnyitó rg-világkupaverseny utolsó napját. Vass Dóra a nyolcadik helyen zárta szalagdöntőjét, a magyar kéziszercsapat kétszer ötödik lett, a verseny legeredményesebb tornászának az orosz Alekszandra Szoldatova…
márc. 16
18:27
Lochte-val készül Cseh László (Infostart)
A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László két hétig együtt edzőtáborozik az egyesült államokbeli Charlotte-ban az amerikaiak világklasszis úszójával, Ryan Lochte-val. A magyar szövetség (MÚSZ) vasárnapi tájékoztatása szerint először Lochte új mestere, David Marsh vetette fel az erre vonatkozó ötletet.
márc. 16
18:27
Női kézi BL: a Midtjylland is bejutott a final fourba (She)
A Győri ETO és a Podgorica után harmadikként a dán Midtjylland biztosította helyét a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében, miután a középdöntő utolsó fordulójában 26–20-ra legyőzte a német Thüringert.
márc. 16
18:29
Videó: gyönyörű fejes góllal győzött az Újpest (She)
Mint arról már beszámoltunk, hajrában szerzett góllal az Újpest idegenben 1–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet a labdarúgó NB I 20. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 16
18:31
NB I: zsinórban harmadszor ikszelt a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a Kaposvár hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, Selymes Tibor együttese zsinórban a harmadik bajnokiján érte el ezt az eredményt. A találkozó első gólját Lencse László szerezte az első félidőben, amire Tarmo Kink válaszolt a második játékrészben.
márc. 16
18:33
Lovassport: Horváth Balázs nyerte a kaposvári Nagydíjat (She)
A magyar bajnoki címvédő Horváth Balázs nyerte meg vasárnap a Kaposváron rendezett 26. Mesterek Tornája nemzetközi díjugratóverseny Nagydíját.
márc. 16
18:35
Lovassport: Horváth Balázs nyerte meg a nagydíjat (She)
A magyar bajnoki címvédő Horváth Balázs nyerte meg vasárnap a Kaposváron rendezett 26. Mesterek tornája nemzetközi díjugratóverseny nagydíját.
márc. 16
18:37
NB I: hiába vezetett a Fradi, a Debrecen egy pontot elcsent (She)
Nem bírt egymással a Fradi és a Debrecen! A labdarúgó NB I 20. fordulójának rangadóján a listavezető DVSC-Teva 1–1-es döntetlent ért el a Ferencváros otthonában. A hazaiak Somália góljával már nyolc perc után előnybe kerültek, a Loki viszont egy pontot el tudott csenni a Puskás Ferenc Stadionból.
márc. 16
18:39
NB I: kiállítás, büntető - a Pécs legyőzte az MTK-t (She)
A PMFC hazai pályán 1-0-ra legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I 20. fordulójában. Az első félidő hajrájában Rodenbücher Istvánt kiállították a vendégektől, a szabálytalansága után megítélt büntetőt Koller Krisztián értékesítette, így a pécsiek három ponttal gyarapodtak.
márc. 16
18:45
NB I: Videoton-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Videoton FC–Győri ETO FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 16
18:47
NB II: a Nyíregyháza elrontotta a Vasas ünnepét (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójának záró mérkőzésén a listavezető Nyíregyháza 2–1-re győzött a Vasas otthonában és elrontotta a 103 esztendős piros-kékek ünnepét.
márc. 16
19:03
Férfi kézi EHF-kupa: vereséget szenvedett a Csurgó Lundban (She)
Két góllal, 28–26-ra kikapott a Csurgó a svéd Lugi otthonában a férfi kézilabda EHF-kupában.
márc. 16
19:03
Pontot szerzett a Ferencváros (Metropol)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el a listavezető Debrecen ellen.
márc. 16
19:05
Primera División: Messi hármat, a Barca hetet vágott (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában a Barcelona 7–0-ra kiütötte az Osasunát. A találkozón triplázó Lionel Messi már 371 gólnál jár az együttes színeiben, ezzel pedig már egyedül vezeti a klub örökranglistáját.
márc. 16
19:07
NB I: Továbbra is a harmadik hely a célunk - Thomas Doll (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője elégedett volt csapatával a Ferencváros otthonában elért 1–1-es döntetlennel a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A túloldalon Thomas Doll viszont a koncentrációt hiányolta, s elmondta, továbbra is a harmadik hely megszerzéséért küzd a Fradi.
márc. 16
19:09
PL: a 72. másodpercben nyert rangadót Rosicky az Arsenalnak (She)
Az angol labdarúgó bajnokság 30. fordulójának záró mérkőzésén az Arsenal 1–0-ra nyert a Tottenham otthonában, így az őszi siker után a tavasszal is megnyerte (és kapott gól nélkül zárta) az észak-londoni derbit, ami mintegy hét év után sikerült ismét a White Hart Lane-en. Tomás Rosicky  egy irgalmatlan nagy góllal már a második percben megszerezte vezetést az „ágyúsoknak”, amire a hármas sípszóig…

Keresés