2014. március 21. péntek

márc. 21
0:27
NS: Harcolj, Törő!; Folytassa, Újpest! - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
márc. 21
1:03
Sílövészet: fehérorosz és szlovén sprintsiker, Szőcs 86. (She)
Csütörtökön a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. Előbbieknél a szlovén Jakov Fak, utóbbiaknál pedig a fehérorosz Darja Domracseva győzött. A magyar Szőcs Emőke a 86. helyen zárt.
márc. 21
1:21
NS: Harcolj, Törő!; Butragueno-interjú - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
márc. 21
1:57
Tenisz: minden idők legrövidebb meccsén vagyunk túl (She)
A selejtezőben Fucsovics Mártont búcsúztató amerikai Jack Sock két szettben nyert az argentin Guido Pella ellen a miami tenisztorna férfiversenyének első fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 32 közé. A nőknél a nyolcadik helyen kiemelt cseh Petra Kvitová bejutott a nyolcaddöntőbe, csakúgy mint a tizenkettedikként rangsorolt korábbi világelső szerb Ana Ivanovics.
márc. 21
7:03
NHL: négy tized másodperccel a vége előtt bukott a Pittsburgh (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins hosszabbítás után kikapott a Detroit Red Wingstől, melynek győztes gólját Daniel Alfredsson szerezte négy tized másodperccel a vége előtt. Az Ottawa Senators otthonában már a 23. másodpercben vezetést szerző Tampa Bay Lightning 5–4-es győzelemmel távozhatott a Canadian Tire Centre-ből, míg a…
márc. 21
7:21
NBA: Durant számára elérhető közelségben Jordan rekordja (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Oklahoma City Thunder hét ponttal nyert a Cleveland Cavaliers otthonában. A vendégeknél Kevin Durant sorozatban a 33. mérkőzésén termelt legalább 25 pontot, így már csak hét találkozóra van attól, hogy beállítsa Michael Jordan negyven meccses rekordját, melyet az 1986–1987-es idényben ért el. A Houston, a…
márc. 21
7:39
Labdarúgás: nem tudni, Törőcsik szenvedett-e maradandó károsodást (She)
Mint arról tegnap beszámoltunk, Törőcsik András a héten balesetet szenvedett, vérömleny keletkezett az agyában, ami miatt agyműtétet hajtottak végre rajta, azóta kómában tartják. Az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgójának közeli barátja, Polonkai Zoltán a Sport Klub Dodzsem című műsorában beszélt részletesen a történtekről, a baleset lehetséges hátteréről, míg a Nemzeti Sportot…
márc. 21
7:41
Ajánló: újabb NB I-es forduló kezdődik; BL-, El-sorsolás (She)
Pénteken kora délután a svájci Nyonban elkészítik a Bajnokok Ligája és az Európa-liga negyeddöntőjének a párosítását. Az első és második számú európai kupasorozat e fázisában már nincs kiemelési rendszer, és azonos nemzetbeli csapatok is összekerülhetnek. Az NB I 21. fordulójának nyitó mérkőzésén a Lombard Pápa a Haladást fogadja, de a német és a spanyol első osztályban is sor kerül egy-egy…
márc. 21
8:15
MTK: Csiki Norbert elmondta, még szeretne pályára lépni (She)
Mint ismeretes, Csiki Norbertnek, a 14. helyen álló MTK Budapest szélső támadójának két hete, a Ferencváros ellen (3–2) szakadt el az egyik bokaszalagja, míg a másik ötvenszázalékosan roncsolódott a jobb lábában. A sokadik sérülését elszenvedő szélső ennek ellenére bízik abban, hogy még ebben a szezonban pályára léphet.
márc. 21
8:33
Tenisz: megvan Hewitt 600. győzelme, jöhet Nadal (She)
Pályafutása 600. győzelmét aratta az ATP World Tour-sorozatban a 33 éves Lleyton Hewitt, aki a Miamiban zajló kemény pályás férfi tenisztorna első fordulójában szetthátrányból felállva kerekedett a holland Robin Haase fölé. A hatszázas határt 21. játékosként átlépő ausztrál versenyző a következő körben Rafael Nadallal találkozik, akit legutóbb 2006-ban győzött le – azóta sorozatban ötször…
márc. 21
8:51
Videó: ilyen lesz a Camp Nou 2021-re (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az FC Barcelona igazgatótanácsa elvetette azt az ötletet, hogy új stadiont építsenek, inkább a Camp Nou felújításában gondolkodnak. A tervezett költség nagyjából 600 millió euró lenne, 2017-ben kezdődnének a munkálatok, és 2021-ben fejeződnének be. Tekintse meg, hogyan alakul majd át a katalánok stadionja!
márc. 21
9:09
Újpest: „Szinte biztos vagyok, hogy nem lesz NB I-es csapat” (She)
Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet vereségként könyveli el a Magyar Labdarúgó-szövetség tegnapi határozatát, amelyben az MLSZ a maga részéről jóvá hagyja a klub kérését az NB I-es indulási jog átruházásáról az Újpesti Torna Egylet részére, de ez csak akkor lép életbe, ha a klubhoz kirendelt vagyonfelügyelő is jóváhagyja. Az UTE klubigazgatója, Őze István is…
márc. 21
9:11
Gyász: újabb brazil futballvilágbajnok távozott (She)
Csütörtökön elhunyt Hilderaldo Bellini, az 1958-ban világbajnokságot nyerő brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
márc. 21
9:24
Bajnokok Ligája: Így áll a helyzet a sorsolás előtt (Agroinform)
A BL megnyerésére adott szorzók az elmúlt hetekhez képest nem okoznak meglepetést a negyeddöntők sorsolása előtt.
márc. 21
9:27
Duchatelet: veszített az Újpest az MLSZ-elnökség döntésével (Infostart)
Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnök-tulajdonosa szerint a klub veszített a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi döntésével, miszerint a testület jóváhagyta az Újpest FC Kft. 2013/14-es szezonra érvényes indulási jogának átruházását az Újpesti Torna Egyletre, ám a határozat csak akkor lép hatályba, ha a Fővárosi Törvényszék által az Újpest FC Kft.-hez kirendelt vagyonfelügyelő azt…
márc. 21
9:27
Videó: Thomas Müller elbújt a Bayern-rajongók elől (She)
Thomas Müller, a Bayern München csatára egy bokor mögé bújt a rajongók elől. A német támadó csak viccelődött a szurkolókkal, s végül előbújt a rejtekhelyről és készségesen kiosztotta a várva várt aláírásokat.
márc. 21
9:27
NHL: nyert a Detroit (Metropol)
A Detroit Red Wings 5-4-re nyert a vendég Pittsburgh Penguins ellen.
márc. 21
9:42
Európa Liga: Nápolyban csalódottak, Firenzében büszkék, a Juventusnál a duplázásra koncentrálnak (Agroinform)
Kialakult a negyeddöntős mezőny az Európa Ligában. A mérkőzések utáni értékelésekből szemezgettünk.
márc. 21
9:45
28 perc: minden idők legrövidebb férfi teniszmeccse Miamiban (Infostart)
Minden idők legrövidebb nyilvántartott férfi mérkőzését vívta Jarkko Nieminen és az ausztrál Bernard Tomic csütörtökön a miami keménypályás torna nyitókörében: a finn teniszező mindössze 28 perc 20 másodperc alatt győzött 6:0, 6:1-re.
márc. 21
10:03
Győri ETO: csak nyártól lesz újra bevethető a légiós (She)
Hat hétig teljes pihenő vár Leandro Martínezre, a Győri ETO labdarúgójára, aki a napokban sikeres térdműtéten esett át – tudtuk meg a győri NB I-es klub hivatalos honlapján.
márc. 21
10:03
Durant hét meccsre van Jordan rekordjától (Metropol)
Az oklahomai Kevin Durant sorozatban 33. mérkőzésén jutott el legalább 25 pontig az NBA-ban.
márc. 21
10:05
Jégkorong MK: Dunaújvárosban lesz a Dab-Fehérvár (She)
A selejtezőből a Dunaújváros és a Ferencváros jutott a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjébe, amelynek hat mérkőzéséből ötöt Miskolcon rendeznek a jövő hét végén.
márc. 21
10:21
NB III: négyből négy diadal, folytatódott a füredi hadjárat (She)
Újabb győzelmet aratott, így a tavaszi fellépésein továbbra is százszázalékos a Balatonfüred a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában.
márc. 21
10:23
Férfi kézi: Lele, Herbert és Gazdag is marad Csurgón (She)
A Csurgó férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést hosszabbított három játékosával, Lele Ákossal, Herbert Gáborral és Gazdag Tiborral.
márc. 21
10:36
Tenisz: Minden idők legrövidebb meccsét vívták Miamiban (Agroinform)
Jarkko Nieminen és Bernard Tomic minden idők legrövidebb mérkőzését játszotta a férfi tenisz történetében Miamiban.
márc. 21
10:39
PAFC: legendás tárgy került Felcsútról a Real Madridhoz (She)
Csütörtök kora délután a madridi Santiago Bernabéu Stadionban Puskás Ferenc özvegye, Erzsébet asszony, valamint a Puskás Akadémia képviselői – köztük Jakab János, a felügyelőbizottság elnöke – legendás futballcipőt adtak át a Real Madrid nemzetközi igazgatójának, Emilio Butraguenónak.
márc. 21
10:41
Anglia: a Man. City „megaajánlatra” készül Suárezért - sajtóhír (She)
Spanyol és angol lapértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata nagy dobásra készül a nyári átigazolási piacon: ajánlatot tesz a Liverpool uruguayi csatáráért, Luis Suárezért.
márc. 21
10:57
Real Madrid: a PAFC kölcsönadta Puskás Ferenc cipőjét (She)
Csütörtök kora délután a madridi Santiago Bernabéu Stadionban Puskás Ferenc özvegye, Erzsébet asszony, valamint a Puskás Akadémia képviselői – köztük Jakab János, a felügyelőbizottság elnöke – legendás futballcipőt adtak át a Real Madrid nemzetközi igazgatójának, Emilio Butraguenónak.
márc. 21
10:59
MotoGP: Espargaró volt a leggyorsabb a nyitányon (She)
Elindult a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2014-es szezonja: a csütörtöki első szabadedzésen a királykategóriában a spanyol Aleix Espargaró volt a leggyorsabb, megelőzve honfitársát, a szintén Hondával versenyző Álvaro Bautistát és a brit Bradley Smith-t. A gyári pilóták közül Dani Pedrosa kezdett a legjobban, a hatodik helyet szerezte meg.
márc. 21
11:01
Videó: Rafinha talppal „bőrözte be” Pizarrót (She)
A Bayern München edzésén Rafinha parádésan „bőrözte be” csapattársát, Claudio Pizarrót. „Cicázás” közben sikerült beleszaladnia a peruinak, aki nemes bosszút állt. Tekintse meg a Bayern München videóját!
márc. 21
11:03
Videoton: Látótávolságon belül a bajnoki cím - Gyurcsó (She)
Gyurcsó Ádám, a Videoton fiatal labdarúgója reméli, hogy csapata szombaton legyőzi idegenben az MTK-t, és közelebb kerül az éllovas DVSC-Tevához a bajnoki tabellán.
márc. 21
11:15
Újpest: újabb sorsdöntő egyeztetés, most a vagyonkezelővel (She)
Az Újpesttel kapcsolatban az elmúlt napokban már jó néhányszor leírtuk, hogy sorsdöntő tanácskozás, egyeztetés, ítélet következik, de még mindig nem született végleges döntés arról, hogy a csapat folytathatja-e a szereplését az NB I-ben. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ezekben az órákban a klub mellé kirendelt vagyonkezelővel egyeztetnek az Újpest FC vezetői, jelen állás szerint…
márc. 21
11:15
Őze: nem lesz NB I-es csapat (Metropol)
Az UTE klubigazgatója majdnem biztos abban, hogy a vagyonkezelő nem fogja aláírni az MLSZ által kért papírokat.
márc. 21
11:17
Labdarúgás: A BL-győztes Chelsea-t én építettem fel - Villas-Boas (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló, a Bajnokok Ligájától a nyolcaddöntőben búcsúzó Zenit csütörtökön kinevezett vezetőedzője, André Villas-Boas bemutatkozó sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a 2012-ben BL-t nyert Chelsea-t ő építette fel.
márc. 21
11:17
Saját csapatot indított Talmácsi (Metropol)
Versenyzői pályafutása alatt szerzett tapasztalatait szeretné most a fiataloknak átadni.
márc. 21
11:30
NB I: A klubigazgató szerint szinte biztos, hogy nem lesz NB I-es csapat Újpesten (Agroinform)
Őze István szerint a vagyonkezelő nem egy sportszakmai szakember, nem fog tudni foglalkozni a klub hagyományaival.
márc. 21
11:33
Videó: hihetetlen potya gólt „nyelt be” a kapus (She)
A St. Kevin's Old Boys ausztrál futballcsapat kapusa elképesztő gólt kapott a Parkmore elleni kupameccsen. Az ellenfél térfeléről felrúgott labdára jött ki borzasztóan rosszul, a labda pedig átpattant fölötte. A jelenet 4:20-tól tekinthető meg.
márc. 21
11:35
Motorsport: saját csapatot indított Talmácsi Gábor (She)
Saját csapatot indított Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának 2007-es győztese.
márc. 21
11:48
Miami tenisztorna: Könnyű feladat vár a Federer, Djokovics, Murray trióra (Agroinform)
A miami tenisztorna pénteki játéknapján a férfiaknál is bemutatkoznak a nagyágyúk, a tét pedig a legjobb 32 közé jutás.
márc. 21
11:51
Juve: az El-menetelés hatással van a bajnoki küzdelmekre (She)
Két bajnoki mérkőzésének időpontja is megváltozott a Juventus labdarúgócsapatának, amely a Fiorentina kiejtésével bejutott az Európa-liga legjobb nyolc együttese közé.
márc. 21
11:53
Férfi kézi: Kraus is Mocsaiék ellen tér vissza a németeknél (She)
Johannes Bitter után Michael Kraus is visszatér a német férfi kézilabda-válogatottba, így a 30 éves irányító csaknem három év szünet után szerepelhet a nemzeti csapatban. Martin Heuberger megnevezte a magyarok elleni két felkészülési mérkőzésre meghívott 19 játékost.
márc. 21
12:06
Bajnokok Ligája: Az MU kapta a címvédőt, a Real visszavághat a Dortmundnak (Agroinform)
Spanyol házicsatát láthatunk a Barcelona és az Atlético Madrid közreműködésével, a Chelsea a PSG-vel csap össze.
márc. 21
12:09
Bajnokok Ligája: a negyeddöntő sorsolása élőben az NSO-n (She)
A Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényének negyeddöntőjét március 21-én 12 órától az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni központjában sorsolják ki. A sorsolásra váró nyolc csapat: a címvédő Bayern München, a tavalyi döntős Borussia Dortmund, valamint a Real Madrid, az FC Barcelona, az Atlético Madrid, a Chelsea, a Manchester United, illetve a Paris Saint-Germain.
márc. 21
12:27
BL: spanyol belharc, MU-Bayern - a negyeddöntő párosításai (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni központjában kisorsolták a 2013–2014-es Bajnokok Ligája negyeddöntőjének párosításait. A BL negyeddöntőjébe – először az elitliga története során – a nyolc csoportgyőztes jutott be.
márc. 21
13:00
Bundesliga: Már a hétvégén bajnok lehet a Bayern (Agroinform)
Ha a bajorok nyerni tudnak Mainzban, míg a Dortmund és a Schalke kikap, a legfontosabb kérdés már márciusban eldől.
márc. 21
13:02
Európa Liga: A favorit Juve verhető ellenfelet kapott, spanyol-portugál csata a negyeddöntőben (Agroinform)
A nagy esélyes Juventus a Lyonnal került szembe, a legérdekesebbnek a Porto és a Sevilla csatája ígérkezik.
márc. 21
13:03
Szombattól látogatható a megújult Olimpia park (Infostart)
Szombattól újra látogatható a megújult Olimpia park a budapesti belvárosban.
márc. 21
13:03
EuroChallenge: nem pályázik a négyes döntőre a Szolnok (She)
Nem pályázik a Szolnoki Olaj a férfi kosárlabda EuroChallenge-kupa négyes döntőjének lebonyolítására.
márc. 21
13:05
BL: Barca-Atlético és MU-Bayern április elsején - program (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének programját. Az első mérkőzéseket április elsején és másodikán, a visszavágókat április nyolcadikán és kilencedikén bonyolítják le. A mérkőzések 20.45-kor kezdődnek.
márc. 21
13:21
Spanyol házirangadó a BL-ben (Infostart)
A svájci Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek mérkőzéseit.

Keresés