2014. március 21. péntek

márc. 21
13:21
NB II: térdsérülést szenvedett az SZTK középpályása (She)
Mészáros László a télen szerződött a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklóshoz, de a közelmúltban edzésen egy rossz mozdulat következtében térdsérülést szenvedett – számolt be róla a klub honlapja.
márc. 21
13:23
Európa-liga: a Lyon kapta a Juventust a negyeddöntőben (She)
A Bajnokok Ligáját követően pénteken a labdarúgó Európa-ligában is megtartották a negyeddöntő sorsolását. A slágerpárharcnak a Lyon–Juventus tűnik, AZ Alkmaar–Benfica, FC Basel–Valencia és Porto–Sevilla összecsapásokat is rendeznek.
márc. 21
13:25
Anglia: Ferguson csodálja az 1000. meccsére készülő Wengert (She)
A Manchester United korábbi menedzsere, a „vörös ördögöket” több mint 26 éven át irányító Sir Alex Ferguson az Arsenal kispadján ezredik tétmérkőzésére készülő Arsene Wengert méltatta.
márc. 21
13:39
NB I: A Haladásban hamarabb szerepet kaphattam volna - Kovács István (She)
A Videoton középpályása, Kovács István a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt az idén az NB I-ben még nyeretlen csapata jelenlegi helyzetéről, és kitért pályafutása korábbi szakaszára is. Úgy véli, előbb is bemutatkozhatott volna a magyar élvonalban.
márc. 21
13:57
Eb 2016: Messiékkel hangolnak a németek a selejtezőkre (She)
Szeptember 3-án, Düsseldorfban német–argentin barátságos labdarúgó-mérkőzést rendeznek.
márc. 21
13:59
Videó: a FIFA Puskással reklámozza a brazíliai vb-t (She)
83 nappal a brazíliai világbajnokság előtt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Puskás Ferenccel reklámozza az eseményt. A videó igencsak stílszerű lenne, ha Puskás valóban 83 gólt szerzett volna, de a XX. század legjobb góllövője a magyar válogatottban 84 gólt lőtt.
márc. 21
14:15
Boksz: Fury asztalt borított, Briggs megdobta Klicskót - videó (She)
Nem okozott csalódást a veretlen nehézsúlyú Tyson Fury, aki július 26-án korábbi ellenfelével, Dereck Chisorával mérkőzik meg: a két ökölvívó tegnap Manchesterben közös sajtótájékoztatót tartott, a késő ellenfelére várva Fury besokallt, kikelt magából és felborította azt asztalt. Közben a Floridában edzőtáborozó Vladimir Klicskót meglátogatta Shannon Briggs, és kiabálni kezdett az ukránnal,…
márc. 21
14:17
Újpest: lesz meccs vasárnap; keresik a törvényes megoldást (She)
Amint arról beszámoltunk, az Újpest FC képviselői ma tárgyaltak a klub mellé kirendelt vagyonkezelővel, az egyeztetés eredményéről hivatalos honlapján számolt be a klub.
márc. 21
14:33
Újpest FC: lesz meccs vasárnap (Metropol)
Egyelőre nincs végleges megoldás a nehéz helyzetben lévő Újpest FC labdarúgócsapatánál.
márc. 21
14:48
Kézilabda: Omeyer ismét csapatot vált (Agroinform)
Sajtóhírek szerint a szezon végén csatlakozik a Paris Saint-Germain csapatához a franciák világklasszis kapusa.
márc. 21
14:50
NB I: A Győr támadója a következő szezonban térhet vissza (Agroinform)
Leandro Martínez jobb térdében oldalszalag-szakadást szenvedett.
márc. 21
14:51
Videó: Pena, Csukics és Budai a Fradi7-ben (She)
Az elmúlt hét eseményeit veszi górcső alá zöld-fehér szemüvegen keresztül a FradiMédia. A Fradi7-ben megemlékeznek a 75 éves korában elhunyt Novák Dezsőről, beszámolnak a kézis lányok kupasikeréről, bemutatják Popov Patrik U21-es labdarúgót, de a jégkorong- és a vízilabda-szakosztály sikereiről is esik szó.
márc. 21
14:52
NB I: Lesz mérkőzés vasárnap a Megyeri úton (Agroinform)
Egyelőre nincs végleges megoldás a nehéz helyzetben lévő Újpest FC labdarúgócsapatánál.
márc. 21
14:53
Videó: Torghelle kettőzött erővel a Vidi ellen (She)
Hogy miért vár szebb focit Petúr András, a Sport Tv műsorvezetője a Lokitól? Takács Rita, a Harmadik félidő háziasszonya miért félti Torghelle Sándortól a Vidit? Hogy mi köze az el Clásicónak a Harmadik félidőhöz? Ha kíváncsi, akkor tekintse meg az NSO Tv videóját!
márc. 21
14:55
Man. City: Agüero nem léphet pályára a városi derbin (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini mai sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy az argentin válogatott Sergio Agüero kihagyja a Manchester United elleni keddi rangadót.
márc. 21
14:57
PAFC: megérkezett a Real Madrid ajánlata Tajtiért (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Real Madrid hamarosan írásos ajánlatot tesz a Puskás Akadémia 15 éves tehetségéért, Tajti Mátyásért. A magyar klub tájékoztatása szerint ez az ajánlat azóta meg is érkezett.
márc. 21
14:59
Férfi kézi: a Veszprém beállója magyar állampolgár lett (She)
Az MKV-MVM Veszprém hivatalos honlapjának beszámolója szerint Uros Vilovszki (pontosabban Vilovszki Uros) ma délután a Városházán, Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere előtt letette az állampolgári esküt, így a mai naptól rendelkezik magyar útlevéllel, a Magyar Köztársaság állampolgára lett.
márc. 21
15:01
PL: a Hillsborough-ra emlékeznek, 7 perc csúszás a meccseken (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) határozata alapján 2014. április 11. és 14. között, az 1989-es sheffieldi Hillsborough-stadionkatasztrófa 25. évfordulóján minden, a szövetség égisze alá tartozó mérkőzés hétperces csúszással és gyászszünettel kezdődik.
márc. 21
15:09
Magyar állampolgár lett Vilovszki Uros (Metropol)
A 30 éves játékos a veszprémi Városházán Porga Gyula polgármester előtt letette az állampolgári esküt.
márc. 21
15:24
Kosárlabda: A Szolnok nem rendezi meg a Final Four-t (Agroinform)
Megfelelő helyszín híján a Szolnoki Olaj nem pályázik az Eurochallenge április végén esedékes négyes döntőjére.
márc. 21
15:27
MU: Van Persie kidőlt, lemarad a West Ham elleni meccsről (She)
A BBC Sports híradása szerint Robin van Persie, a Manchester United csatára nem játszhat kisebb térdsérülése miatt a West Ham United elleni, hétvégi bajnoki mérkőzésen.
márc. 21
15:29
Női kézi: Martín Hornyák Dóra távozását sajnálja leginkább (She)
Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője a keretben bejelentett változások kapcsán elmondta, legjobban Hornyák Dóra távozását sajnálja. A spanyol szakember hisz a rövid távú ciklusokban egy közösség életében, nyáron pedig egy új építkezésbe fognak.
márc. 21
15:31
Lengyelország: nem súlyos Lovrencsics sérülése (She)
Lovrencsics Gergő kézsérülése nem súlyos, a magyar légiós maga számolt be róla: pályára léphet a Lech Poznanban a lengyel labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.
márc. 21
15:33
Női kosár MK: elsőként az MTK jutott elődöntőbe (She)
Elsőként az MTK jutott be a Székesfehérváron zajló női kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután a nyolcas döntő nyitó mérkőzésén legyőzte a Szekszárdot.
márc. 21
15:45
Labdarúgás: 72 millió dolláros profittal zárt a FIFA 2013-ban (She)
Hetvenkétmillió dolláros (16.27 milliárd forint) profittal zárta a 2013-as évet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), ezzel 1.432 milliárdra nőtt a tartaléka.
márc. 21
16:03
Hollandia: Babos Gábor új beosztásba kerülhet (She)
Tíz év után távozik a NAC Bredától Arno van Zwam kapusedző, és elképzelhető, hogy az utódja Babos Gábor, a holland élvonalbeli labdarúgóklub magyar kapusa lesz.
márc. 21
16:21
El: „Gulácsi megtapasztalhatta, mily hálátlan a kapussors” (She)
Az osztrák lapok kis szomorúsággal, ám büszkén tekintenek vissza a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának 2013–2014-es európai kupamenetelésére – amely a svájci Basel ellen, a nyolcaddöntőben ért véget. A Basel győztes gólja előtt hibázó Gulácsi Péter teljesítményét szinte egységesen értékelik a helyi internetes portálok.
márc. 21
16:36
Tipp: A Chelsea kigolyózhatja az Arsenalt (Agroinform)
A Chelsea háromra szűkítheti a bajnokesélyesek számát a Premier League-ben
márc. 21
16:38
Sportfogadás: A BetVictor lehet a The Sun partnere (Agroinform)
A The Sun is beléphet az online sportfogadó piacra, melynek partnere a BetVictor lesz.
márc. 21
16:39
Anglia: Mourinho inkább az Arsenalt dicsérte, mint Wengert (She)
José Mourinhót, a Chelsea portugál menedzserét pénteken megkérdezték arról, mit szól hozzá, hogy a hét végén éppen a csapata ellen ünnepli 1000. mérkőzését az Arsenal menedzsereként Arsene Wenger. Mourinho tisztelettel beszélt francia kollégájáról, de a legnagyobb elismerést az „ágyúsok” kapták.
márc. 21
16:54
Bajnokok Ligája: A Bayern óvatos, a Dortmundnál fogadkoznak, a spanyolok udvariasak (Agroinform)
Pénteken délben kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításait. Az első reakciókból szemezgettünk.
márc. 21
16:57
Videó: tizenegyes - a labdarúgás egyik legnagyobb csatája (She)
Büntetőt nem lehet védeni, csak rosszul lőni – tartja a mondás futballberkekben, és való igaz, a kapus számára az egyik legnehezebb szituáció, amikor 11 méterre, senkitől sem zavartatva szemben áll vele egy mindenre elszánt támadó, és csak reménykedhet, hogy hárítani tud. Riportjában az NSO Tv a tizenegyes rúgásának, illetve védésének titkaira kereste a választ.
márc. 21
16:59
Betis: a vendégöltöző bánta a Sevilla-játékosok ünneplését (She)
A baj nem jár egyedül. A Betis labdarúgócsapata kiesett az Európa-liga nyolcaddöntőjében, miután tizenegyesekkel alulmaradt a Sevillával szemben, a városi rivális játékosai ráadásul nem túl kulturált módon ünnepelték meg továbbjutásukat.
márc. 21
17:01
Milan: a vezetők behívatták Seedorfot, válságértekezlet - sajtóhír (She)
A La Gazzetta dello Sport, a Tuttosport és a Corriere dello Sport egybehangzó értesülései alapján Adriano Galliani válságértekezletre magához rendelte az AC Milan nemrég kinevezett vezetőedzőjét, Clarence Seedorfot.
márc. 21
17:03
F1: Olykor csak az autó 30 százalékát használjuk ki - Grosjean (She)
Romain Grosjean a Formula–1-es szezont rémesen kezdő Lotus-istálló pilótájaként még csak a 2014-es idény árnyoldalát látta, s nincs jó véleménnyel az autókról, amelyeket szerinte olykor csak 30 százalékos erőbedobással lehet vezetni.
márc. 21
17:12
Kézilabda: Magyar állampolgár lett a veszprémi beállós (Agroinform)
Magyar állampolgár lett Vilovszki Uros, az MKB-MVM Veszprém beállósa.
márc. 21
17:14
Serie A: Vezessék le egymáson a mérgüket az EL-kiesők! (Agroinform)
A Napoli és a Fiorentina egymással mérkőzik az Európa Ligából való kiesés után, a Milan a Lazio vendége lesz vasárnap.
márc. 21
17:15
BL: az Infostrada szerint a Real Madrid a fő esélyes (She)
A sportstatisztikákkal foglalkozó Infostrada szerint a Real Madrid a legesélyesebb a Bajnokok Ligája megnyerésére.
márc. 21
17:33
Síugrás: Kamil Stoch megnyerte az összetett világkupát (She)
Severin Freund a téli olimpia óta a negyedik versenyét nyerte meg a síugrók világkupa-sorozatában a szlovéniai Planicában pénteken. Azonban a nap igazi győztese nem a német, hanem a lengyel Kamil Stoch lett, aki a negyedik helyével bebiztosította magának az összetett világkupa első helyét.
márc. 21
17:35
Kosár női MK: a PEAC nyerte meg a pécsi derbit (She)
A PEAC-Pécs nyerte meg a két pécsi csapat negyeddöntőjét a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjében. A székesfehérvári nyolcas döntő második találkozója roppant izgalmas volt, a PEAC öt ponttal győzte le a PINKK-et.
márc. 21
17:51
Labdarúgás: egyelőre nem ébresztették fel Törőcsiket (She)
Egyelőre nem ébresztették fel az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre.
márc. 21
18:06
La Liga: Bajnoki döntő a Bernabéu-ban (Agroinform)
A spanyol bajnokság 29. fordulójában a címvédő Barcelona a listavezető Real Madrid vendége lesz.
márc. 21
18:08
Milan: Seedorfot a jövő héten kirúgják? (Agroinform)
Személyes elbeszélgetésre hívta Adriano Galliani Clarence Seedorfot, a vergődő Milan januárban kinevezett edzőjét.
márc. 21
18:09
Premjer-liga: hajrábeli duplával mentett pontot az FK Rosztov (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 22. fordulójában az Amkar kétgólos vezetésről az utolsó pillanatokban hagyott veszni két pontot az FK Rosztov vendégeként.
márc. 21
18:11
Videó: élete egyik legnagyobb gólját lőtte a Lanús játékosa (She)
Emlékezetes gólt szerzett Maximiliano Velázquez, az argentin Lanús labdarúgója a kolumbiai Deportivo Cali elleni mérkőzésen a Libertadores-kupában. Az ötödik percben levett egy szöglet utáni beívelést, majd egy pattanás után óriási erővel lőtte a labdát a kapuba. A kapusnak esélye sem volt. Íme, a találat!
márc. 21
18:27
Argentína: visszavonul a 72-szeres válogatott hátvéd (She)
Az idény végén befejezi pályafutását Gabriel Heinze, a Newell's Old Boys labdarúgócsapatának 72-szeres argentin válogatott védője.
márc. 21
18:29
Kajak-kenu: a világbajnok kenupáros nem bánta meg, hogy maradt (She)
A KSI kenusai idén nem mentek meleg-égövi edzőtáborba, a márciusi jó időben az MKKSZ Gubacsi-hídi telepén, a Kolonics György Vízisport Központban készülnek a szezonra. Oláh Tamás, a világbajnok Vasbányai, Mike páros edzője elégedett az itthoni körülményekkel és a srácok formáját is dicséri.
márc. 21
18:42
Tipp: Nem is alakulhatna jobban a Juve-fogadás! (Agroinform)
A Juventus már a negyeddöntőben van, míg több potenciális kihívója már a legjobb 16 között elvérzett.
márc. 21
18:45
F1: április 14-én tárgyalják újra Ricciardo kizárását (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség április 14-ére tűzte ki a Red Bull-istálló tárgyalását Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíjról történt kizárása ügyében.
márc. 21
19:00
Premier League: Mourinho dicsérve is tudja savazni Wengert (Agroinform)
Állítólag csodálja a Chelsea menedzsere az Arsenalét, de komolyan azért még mindig nem ismeri el.

Keresés