2014. március 29. szombat

márc. 29
0:12
Tenisz: Nadalnak sem kell pályára lépnie a döntőhöz (She)
Játék nélkül jutott be a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna döntőjébe az első helyen kiemelt Rafael Nadal, miután elődöntőbeli ellenfele, a cseh Tomás Berdych gyomorbántalmak miatt lemondta a mérkőzést.
márc. 29
0:16
Videó: Kemenes szerint Bognár a mezőkövesdi Xavi (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Mezőkövesd-Zsóry hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot. A győztes gólhoz asszisztáló és végig kiváló teljesítményt nyújtó Bognár Istvánt a mérkőzést követően alig győzte dicsérni a vendégek labdarúgója, Kemenes Szabolcs az NSO Tv-nek. Így lett „Kisbogesz” a kövesdi Xavi, míg ők újabb „bukóba” szaladtak bele, pedig a kapus szerint bajnoki címért kellene…
márc. 29
0:30
Videó: Bognár rafinált passzából talált be Menougong (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I huszonkettedik fordulójában a Mezőkövesd hazai pályán nagy csatában legyőzte a Budapest Honvédot, George Menougong találatával. A hazaiak emellett mégrengeteg helyzetet kihagytak, a kispestiek a kapufát és a keresztlécet is eltalálták. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 29
0:48
Topligák: Szalai csere volt, öngóllal nyert a PSG (Agroinform)
A Schalke a Herthát verte a német bajnokságban, a Paris Saint-Germain a Nice vendégeként győzött Franciaországban.
márc. 29
6:12
F1: Malajziai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A pénteki edzések alapján ugyan még a Mercedes mindig gyorsabb riválisainál, a Red Bull, a Ferrari és a Williams is közelebb került hozzá a malajziai hőségben. A német csapatnál elismerték, hogy a gumikkal bajlódnak, így valóban lehetséges, hogy az ausztráliai idénynyitón látott fölény jelentősen csökken – és akkor még nem is beszéltünk arról, mi lesz, ha esik az eső. Kövesse a harmadik…
márc. 29
7:24
NHL: idegenbeli győzelmével a Pittsburgh is a rájátszásban (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins 2–1-re legyőzte idegenben a Columbus Blue Jacketset, így a Keleti főcsoportból másodikként – a Boston Bruins után – bebiztosította a helyét a rájátszásban.
márc. 29
7:26
F1: a Mercedes remekelt, nagy bajban a McLaren (She)
A Mercedes a Malajziai Nagydíj harmadik szabadedzésén több mint egy másodpercet vert riválisaira – nemcsak Nico Rosberg és Lewis Hamilton gyorsult, a többiek is lassultak kicsit. Ám Hamilton rádióbeszélgetéséből kiderült, hogy egy körnél több gyors kört nem lehet menni a Mercedesszel a közepesen kemény gumikon. A többieknek ez adhat esélyt – de csak a versenyen, a 9 órakor kezdődő időmérőn…
márc. 29
7:42
DVTK: Marjanovics kész a játékra, nem haragszik Kabátra (She)
Aki látta, azt hihetné, még mindig sajog Lazar Marjanovics lába – a Diósgyőri VTK középpályásának térdhajlatába Kabát Péter, az Újpest csatára talpalt bele a múlt heti bajnoki mérkőzésen (Újpest–DVTK 2–0). Ehhez képest Marjanovicsot nem kellett lecserélni Újpesten, ellenben a szerb légióst a szerdai, Lombard Pápa elleni (3–0) Magyar Kupa-összecsapáson le kellett hozni, miután rúgást kapott a…
márc. 29
7:44
NBA: újabb idénycsúcs a Lakers ellen, ezúttal a Wolvestól (She)
A Minnesota Timberwolves 67 százalékos dobóteljesítménnyel 143 pontot szerzett a Los Angeles Lakers legyőzéséhez vezető úton, ezzel megdöntötte a Los Angeles Clippers 142 pontos idénycsúcsát, amelyet szintén a Lakers ellen állított fel. A Lakers az 1983–1984-es idény óta először kapott 140-nél több pontot két meccsen is. A Miami Heatet LeBron James 17 pontot, 12 gólpasszt és 10 lepattanót számoló…
márc. 29
7:46
Győri ETO: Koltai Tamás felépült a sérüléséből (She)
A pályán és azon kívül is zajlanak az események a Győri ETO labdarúgócsapatánál. A héten már a csapattal készült a magyar válogatott februári, törökországi edzőtáborában bokasérülést szenvedő Koltai Tamás. A középpályás a csütörtöki edzésen teljes értékű munkát végzett, visszatérése a csapat vezetőedzőjén, Horváth Ferencen múlik.
márc. 29
8:00
Real Madrid: a Cityvel futnak versenyt a mallorcai tehetségért (She)
Spanyol beszámolók szerint a Real Madrid a hírek szerint a Manchester Cityvel fut leginkább versenyt a Real Mallorca tehetségéért, Marco Asensióért.
márc. 29
8:18
Premier League: A United rápihenhet a BL-re, a Chelsea nem (Agroinform)
A United az Aston Villa, a Chelsea pedig a Crystal Palace ellen "melegít" a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére.
márc. 29
8:20
Malajziai Nagydíj: A Mercedes dominált a harmadik szabadedzésen is (Agroinform)
Nico Rosberg volt a leggyorsabb, Lewis Hamilton zárt a második, Kimi Räikkönen a harmadik helyen.
márc. 29
8:36
F1: Malajziai Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Háromnegyed órával a Malajziai Nagydíj hivatalos időmérő edzése előtt elkezdett esni az eső Sepangban, ahol pénteken a szabadedzést követően hatalmas zivatar zúdult a paddockra. Ez az időjárás nem feltétlenül kedvez a Mercedesnek, amely a harmadik szabadedzésen toronymagasan kiemelkedett a mezőnyből száraz pályán. Kövesse az időmérőt frissülő cikkünkkel!
márc. 29
8:36
Folytatódott Durant nagy sorozata (Metropol)
Az Oklahoma City 29 pontos sztárja sorozatban 37. mérkőzésén szerzett legalább 25 pontot.
márc. 29
8:38
Csak a Pittsburgh nyert idegenben (Metropol)
Hat mérkőzésből ötön hazai siker született az NHL pénteki játéknapján.
márc. 29
8:40
Nadal is játék nélkül döntős (Metropol)
A spanyol játékos elődöntős ellenfele, a cseh Tomas Berdych gyomorproblémái miatt nem állt ki ellene.
márc. 29
8:42
Rosberg nyerte a 3. szabadedzést (Metropol)
A Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Malajzai Nagydíj harmadik szabadedzésén. A címvédő Sebastian Vettel a negyedik időt autózta.
márc. 29
8:54
Ajánló: ETO-MTK, a Lombard ellen a Fradi - hazai program (She)
Szombaton öt mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB I 22. fordulójában. A sort a DVTK–Puskás Akadémia FC kezdi 14 órakor, a Kaposvár a Paksot, a Pécs a Kecskemétet fogadja 16 órától. A Ferencváros 18 órakor lép pályára a Lombard Pápa ellen, míg a napot a hétközi Magyar Kupa-negyeddöntő „visszavágója”, a Győri ETO–MTK összecsapás zárja. Az NB II legérdekesebb mérkőzésének a Dunaújváros–Balmazújváros…
márc. 29
9:12
Malajziai Nagydíj - Rosberg nyerte a 3. szabadedzést (Infostart)
A szezonnyitó ausztrál futamon győztes Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Malajzai Nagydíj harmadik szabadedzésén szombaton.
márc. 29
9:12
Műkorcsolya: olasz siker a jégtáncosoknál a vb-n (She)
Az Európa-bajnok Anna Cappellini, Luca Lanotte olasz páros nyerte a jégtáncosok versenyét a szaitamai műkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 29
9:12
Adria Liga: Búcsúmeccsére készül a Szolnok (Agroinform)
Egy jó darabig a Krka elleni idegenbeli találkozó lesz az utolsó Adria Liga-mérkőzése a Szolnoki Olajnak.
márc. 29
9:14
NB I: „Az újpesti események azt sugallják, mindig van megoldás” (She)
Mint ismeretes, csütörtökön este megmenekült az újpesti élvonalbeli labdarúgócsapata, miután a vagyonkezelő és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is jóváhagyta az NB I-es indulási jog átruházását az Újpest 1885 Kft. ellen. Ezt követően pénteken reggel Fővárosi Törvényszék elrendelte ugyan az Újpest FC Kft. felszámolását, de ez a csütörtöki döntésnek köszönhetően már nem érinti az NB I-es…
márc. 29
9:30
Nadal is játék nélkül jutott döntőbe (Infostart)
Rafael Nadal - akárcsak Novak Djokovic - játék nélkül jutott be a döntőbe helyi idő szerint pénteken az 5,6 millió dollár összdíjazású miami tenisztornán.
márc. 29
9:30
Ricardo Moniz nagy győzelemmel mutatkozott be Lengyelországban (She)
A korábbi Ferencváros-tréner, a Lechia vezetőedzőjének a héten kinevezett Ricardo Moniz győzelemre vitte új csapatát a lengyel labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján: a gdanskiak 3–1-re verték meg a Piast Gliwice legénységét. Angliában Bogdán Ádám a 94. percben tizenegyest védett, csapata, a Bolton Wanderers így tartott otthon egy pontot (1–1) a Wigan Athletic ellen a…
márc. 29
9:32
Videó: José Mourinho feltűnően vidám volt a sajtótájékoztatón (She)
A Chelsea labdarúgócsapatának pénteki sajtótájékoztatóján egészen jókedvű José Mourinhóval találkozhattak a média képviselői. A portugál menedzser még mogyoróval is megkínálta a sajtó munkatársait.
márc. 29
10:06
Videó: egymilliárdos fejlesztéssel szépül a BVSC (She)
Kívül-belül megújul a BVSC Szőnyi úti uszodaépülete, így most már európai szintű körülmények várják az itt sportoló gyerekeket. Szatmáry Kristóf, a BVSC elnöke szerint a klubra már nagyon ráfért ez a fejlesztés. Az NSO Tv riportja.
márc. 29
10:24
Nemzetközi foci: Seedorf David Moyeshoz hasonlította magát (Agroinform)
Mindkét gárda mély gödörben van a mostani szezonban.
márc. 29
10:26
Átigazolás: Cavanit nem érdekli a Manchester United (Agroinform)
A Paris Saint-Germain uruguayi csatára, Edinson Cavani kijelentette, elkötelezett klubja iránt.
márc. 29
10:42
Videó: 44.4%-os hatékonysággal véd a legjobb büntetőölő (She)
A német labdarúgó Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája összeállította a liga történetének leghatékonyabb büntetővédő kapusainak listáját. Az élen a pályafutása elején járó, 22 éves Bernd Leno, a Leverkusen játékosa végzett.
márc. 29
10:44
Légiósok: „Leandro játéka balbekként láthatóan fejlődött” (She)
Jó kritikát kapott a ciprusi sajtóban az élvonalban 5. helyen álló Omonia Nicosia magyar válogatott játékosa, Leandro. Az omoninews.com értékelése szerint az újabb edzőváltás óta – Kosztasz Kajafasz március 13-án váltotta a januárban érkezett Miguel Ángel Lotinát – agresszívebben, támadásban is veszélyesebben futballozik az immár balhátvédet játszó labdarúgó.
márc. 29
11:18
F1: Lewis Hamilton indulhat az élről Sepangban (She)
Lewis Hamilton indulhat az élről a 2014-es Formula–1-es szezon második versenyén, a Malajziai Nagydíjon. A Mercedes brit pilótája a címvédő német Sebastian Vettelt és a szintén német Nico Rosberget előzte meg az időmérő edzésen.
márc. 29
11:18
Kézilabda: A Szeged és a Csurgó is csak győzelemmel lehet nyugodt (Agroinform)
A Pick Szeged a csoportelsőségért, a Csurgó a továbbjutásért lép pályára az EHF Kupa csoportkörének utolsó meccsén.
márc. 29
11:20
Malajziai Nagydíj: Megint Hamilton nyerte az időmérőt, de már Vettel is a kertek alatt (Agroinform)
Eső, piros zászlók, érthetetlen várakozás, és sima Mercedes-siker a malajziai időmérőn. Vettel második, Alonso negyedik.
márc. 29
11:36
Malajziai Nagydíj - Hamiltoné az első rajtkocka (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Formula-1-es Malajziai Nagydíj szombati időmérő edzését, így ő indulhat majd az élről a vasárnapi futamon.
márc. 29
11:36
Maláj Nagydíj: Hamilton indul az élről (Metropol)
A 2008-ban világbajnok, 29 éves versenyző pályafutása 33. időmérős elsőségét aratta.
márc. 29
11:54
Tottenham: Gullit szerint már eldöntött, hogy Van Gaal érkezik (She)
Ruud Gullit korábbi holland válogatott és Chelsea-játékos, illetve -menedzser szerint a Tottenham Hotspur megegyezett Louis van Gaallal, és a nyári világbajnokság után a jelenlegi holland kapitány veszi át a londoni csapat irányítását.
márc. 29
12:12
F1: Alonso nem hibáztatja Kvjatot az ütközés miatt (She)
Fernando Alonso nem hibáztatta Danyiil Kvjatot a Malajziai Nagydíj időmérő edzésének második szakaszában történt ütközésükért, amelyet vizsgálnak a sportfelügyelők.
márc. 29
12:12
Miami tenisztorna: Serena hetedszer, vagy Li először? (Agroinform)
Szombaton a miami tenisztorna női döntőjére kerül sor, melyben a címvédő Serena Williams és Li Na feszül egymásnak.
márc. 29
12:14
Videó: 37 méterről vágott nagy gólt a Man. City franciája (She)
Nagy gólt lőtt Seko Fofana, a Manchester City ifjúsági labdarúgója a Sunderland elleni U21-es mérkőzésen (6–2 a Citynek). A francia játékos körülbelül 37 méterről bombázott a kapuba a léc segítségével. Íme, a gól!
márc. 29
12:14
Malajziai Nagydíj: Hamilton örült, hogy látott valamit, Vettelnek a szíve rakoncátlankodott (Agroinform)
A brit pilóta mellől a címvédő Sebastian Vettel startolhat, a harmadik rajtkockát Nico Rosberg szerezte meg az esőben.
márc. 29
12:16
Sportpolitika: van pénz tornatermekre és tanuszodákra (She)
A Sport Tv Sportgazdaság című műsorában a mindennapi testnevelés gazdasági és egyéb hatásait vizsgálta Fazekas Erzsébet, a műsor házigazdája, dr. Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár, Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, András Krisztina, sportközgazdász és Bánky Judit, a Kempelen Farkas Gimnázium igazgatója.
márc. 29
12:30
Roma: ahogy Totti befejezi, visszavonultatják a 10-es mezt (She)
Amint befejezi pályafutását Francesco Totti, a Roma visszavonultatja a legendás játékos tízes mezét, árulta el a klub elnöke, James Pallotta.
márc. 29
12:32
Argentína: David Trezeguet visszatérhet a River Plate-be (She)
Nyártól újra a River Plate-ben a helye a 36 éves David Trezeguet-nek – jelentette ki a klub elnöke, Rodolfo D’Onofrio.
márc. 29
12:48
Női kézi: Bradeanu bombája döntött Steinbach 100. meccsén - videó (She)
Pénteken felkészülési meccset játszott egymással a román és a német női kézilabda-válogatott Nagybányán, amelyet a korábbi győri Aurelia Bradeanu öt másodperccel a lefújás előtt szerzett bombagóljával 33–32-re nyert meg keleti szomszédunk.
márc. 29
12:50
F1: Bottas rajtbüntetést kapott Ricciardo feltartásáért (She)
Valtteri Bottas három rajthelyes büntetést kapott a Malajziai Nagydíjon, mert feltartotta Daniel Ricciardót az időmérő második szakaszában. A finn így a 15. helyett a 18. rajtkockából indulhat a vasárnapi versenyen.
márc. 29
13:06
Férfi vízilabda ob I - Döntetlen a Komjádi uszodában (Infostart)
Nem bírt egymással a KSI és a Hegyvidék a férfi vízilabda-bajnokság 24. fordulójának első szombati mérkőzésén: a két csapat 12-12-es döntetlent játszott egymással a Komjádi uszodában.
márc. 29
13:06
NB II: 600 milliós állami stadionfejlesztés Gyirmóton (She)
Hatszázmillió forintos állami támogatással felújítják az NB II-ben 8. helyen álló Gyirmót FC Győr stadionját.
márc. 29
13:24
Lemondott a Real Betis elnöke (Infostart)
Lemondott posztjáról a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Real Betis elnöke, Miguel Guillen.
márc. 29
13:24
Videó: négy másodperc alatt gólt ütött a Toronto - NHL (She)
Elképesztő gyorsasággal ütött gólt James van Riemsdyk, a Toronto Maple Leafs jégkorongozója a Philadelphia Flyers elleni mérkőzésen az NHL legutóbbi játéknapján. Az amerikai játékos a második harmad elején követlenül a bedobás után négy másodperccel már beküldte a korongot a kapuba. A meccset a Flyers nyerte 4–2-re.

Keresés