2014. március 14. péntek

márc. 14
13:57
Hannover: a megműtött Diouf számára véget ért az idény (She)
Ebben a szezonban már nem lép pályára Mame Diouf, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Hannover 96 szenegáli labdarúgója.
márc. 14
13:57
Duchatelet elhagyja az Újpestet (Metropol)
Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnök-tulajdonosa elhagyja a csapatot, ha megindítják a felszámolást az Újpest FC Kft. ellen.
márc. 14
13:57
Arsenal: Bendtner egy autóval kéjelgett, Wenger megszabadul tőle (Agroinform)
Ismét egy botrány miatt került a figyelem középpontjába Nicklas Bendtner, az Arsenal dán csatára.
márc. 14
13:59
Videó: drámai hosszabbításban bukott el a Liverpool (She)
A Reading–Liverpool ifjúsági FA-kupa-mérkőzés hosszabbításában a brit sajtó szerint is minden idők legdrámaibb hajráját láthatták a nézők. A Reading a találkozó utolsó pillanatában egyenlített (4–4), majd a tizenegyespárbajt 5–4-re megnyerte. Íme!
márc. 14
14:01
Olimpia 2022: öt város adta be pályázati anyagát a határidőig (She)
A pénteki határidőig öt város adta be pályázatát a 2022-es téli játékok rendezési jogára a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB).
márc. 14
14:15
Duchatelet elhagyja az Újpest FC-t (Infostart)
Roderick Duchatelet, az Újpest FC elnök-tulajdonosa elhagyja a csapatot, amennyiben megindítják a felszámolását az Újpest FC Kft. ellen, s a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem járul hozzá addig az indulási jog átruházásához.
márc. 14
14:15
Real: Most minden mérkőzés különösen fontos - Ancelotti (She)
Szombaton 20.00 órától a Málaga vendégeként lép pályára a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában a listavezető Real Madrid. A fővárosiak olasz szakvezetője, Carlo Ancelotti a találkozó előtt felszabadult nyilatkozatot adott, többek között azt is kijelentette: sorsuk mostantól a saját kezükben van.
márc. 14
14:17
Vb 2014: Romário szerint Blatter egy korrupt seggfej (She)
Az ESPN brazíliai kiadásának adott interjújában a világbajnok Romário, aki jelenleg politikusként tevékenykedik, seggfejnek nevezte Sepp Blattert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökét.
márc. 14
14:33
Férfi kézi: három alapemberével hosszabbított a Gyöngyös (She)
A bajnokság végéhez közeledve a Gyöngyösi Kézilabda Klub megkezdte a tárgyalásokat a keret tagjaival a jövőről, három játékossal pedig a mai napon szerződést is hosszabbított: Sándor Ákos és Hudák Henrik újabb három évre írt alá, míg Tamási Zsolt a következő két évre kötött megállapodást az egyesülettel – olvasható a klub hivatalos honlapján, a gykk.hu-n.
márc. 14
14:51
Videoton: Calatayudot meglepte az emberek kedvessége (She)
Juan Calatayud 2015 nyaráig meghosszabbította szerződését a Videoton labdarúgócsapatával. A spanyol kapus azért is döntött így, mert nagyon jól érzi magát családjával Magyarországon.
márc. 14
14:53
Újpest: a kongói csatárnak vízumproblémái vannak (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a téli átigazolási időszak utolsó napján kölcsönvette Jean-Marc Makusu Mundelét a Standard Liege-től, de a kongói csatár azóta sem érkezett meg Belgiumból.
márc. 14
15:09
Vb 2014: letisztult szerelésben a svájciak - fotók (She)
Tizedik világbajnoki szereplésére készül a svájci labdarúgó-válogatott – sorozatban harmadszor résztvevő –, az együttes a Puma sportszergyártó által készített, rendkívül diszkrét díszítéssel megspékelt, letisztult szerelésben próbál szerencsét Brazíliában. Svájc a vb-n az E-csoportba kapott besorolást, Ecuadorral, Franciaországgal és Hondurasszal egyetemben.
márc. 14
15:09
Indian Wells-i tenisztorna: Li a döntőért, Djokovics az elődöntőért száll harcba (Agroinform)
Pénteken a lányok a döntőért, míg a férfiak az elődöntőért szállnak harcba az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.
márc. 14
15:11
Videó: kiakadtak a szurkolók Messire, mert átnézett rajtuk (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Real Valladolid 1–0-ra nyert az FC Barcelona ellen. A találkozó után a hazai drukkerek másfél órát vártak, hogy közös fotót készítsenek Lionel Messivel, aki szó nélkül kisietett a klubházból és autóba ült. Íme!
márc. 14
15:11
Chelsea: Mourinho panasza, nem elég erős a Chelsea kerete (Agroinform)
A Chelsea szombaton az Aston Villa otthonába látogat a labdarúgó Premier League 30. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 14
15:27
Oroszország: Dzsudzsák csapata 2016-ban új stadiont kap (She)
A Dinamo Moszkva megkapta a moszkvai hatóságok engedélyét új stadion építésére. Dzsudzsák Balázs csapatának új arénája 27 ezer férőhelyes lesz, előreláthatóan 1.5 millió amerikai dollárból épül, és a jelenlegi főszponzor VTB Banknak köszönhetően a VTB Aréna névre hallgat majd.
márc. 14
15:29
Inter: egy évvel hosszabbított az argentin csatár (She)
Rodrigo Palacio egy évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította szerződését az Internazionale labdarúgócsapatával.
márc. 14
15:45
Charlton: Gustavo Poyet 18 éves fiát kinézte a Barca (She)
Angol sajtóhírek szerint több neves európai futballklub is élénken érdeklődik a 18 esztendős Diego Poyet iránt, aki nem más, mint Gustavo Poyet fia, jelenleg pedig az angol másodosztályban vitézkedő Charlton játékosa.
márc. 14
15:45
Bundesliga: Rangadó vár a Bayernre és a Dortmundra (Agroinform)
A Bayer Leverkusenre várna a feladat, hogy megállítsa a rendületlenül menetelő címvédőt.
márc. 14
16:03
Brazília: lemajmozták a bírót, a csapat bűnhődött (She)
A helyi sportbíróság döntése alapján az egyik brazil labdarúgócsapat öt hazai mérkőzését nem játszhatja le a saját stadionjában, amiért szurkolói rasszista rigmusokkal támadtak egy játékvezetőt.
márc. 14
16:05
Vb 2014: a biztonsági főnök tart a fogadási csalásoktól (She)
Ralf Mutschke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) biztonsági főnöke reális veszélyt lát arra, hogy a brazíliai tornán a fogadási csalásokra szakosodott bűnözők megpróbálnak manipulálni egyes találkozókat, illetve azon szereplő játékosokat.
márc. 14
16:21
Videó: brutális öklelés - ömlött a vér a hokis fejéből (She)
Brutális módon öklelte fel ellenfelét a svéd hokibajnokságban a Modo játékosa, Richie Regehr. A Linköping hokisa, Sebastian Karlsson óriásit esett a jégen, fejéből pedig ömleni kezdett a vér. Íme!
márc. 14
16:21
Balogh Csaba indulhat a Világkupán (Metropol)
A 160 ezer euró összdíjazású jereváni sakk Európa bajnokságon 27 ország 263 játékosa ült asztalhoz.
márc. 14
16:23
F1: Räikkönen autójának megjavítása a prioritás (She)
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali elmondása szerint az a csapat legfontosabb feladata, hogy kijavítsák a hibákat Kimi Räikkönen autójában, hogy a finn a legjobbat hozhassa ki belőle. Mint ismert, az istálló régi-új pilótája számára nehezen indult az Ausztrál Nagydíj, a második szabadedzésen csaknem nyolc tized másodpercet kapott csapattársától, Fernando Alonsótól.
márc. 14
16:25
Sakk Eb: Polgár és Balogh nyert, Almási remizett (She)
Polgár Judit és Balogh Csaba győzött az utolsó, 11. fordulóban a jereváni sakk Európa-bajnokságon, míg a harmadik magyar, Almási Zoltán pénteken döntetlent ért el.
márc. 14
16:27
Premjer-liga: Koman-gólpassz, őrületes hajrában nyert az Ural (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 21. fordulójának nyitó mérkőzésén Koman Vladimir együttese, az Ural hazai pályán 2–1-re legyőzte a Tyerek Groznijt, így elmozdult a kieső helyekről.
márc. 14
16:39
NB II: a Siófok idegenben nyert a Tatabánya ellen (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójának nyitó mérkőzésén a Tatabánya ezúttal sem tudott pontot szerezni, mert a vendég Siófok Horváth Péter góljával hazavitte a három pontot.
márc. 14
16:39
Real Madrid: Ancelotti a gazelláról és az oroszlánról mesélt (Agroinform)
A Real Madrid a Málaga otthonába látogat a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 14
16:41
Sífutás: északi fölény a faluni sprintversenyen (She)
A svédországi Falunban férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel kezdődött a sífutók világkupa-döntője, amelyen a győzelmet előbbieknél a svéd Teodor Peterson, utóbbiaknál a norvég Marit Björgen szerezte meg.
márc. 14
16:57
NB I: Haladás-Kecskemét - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának első mérkőzésén a Haladás a KTE-Phoenix Mecanót látja vendégül. Kövesse figyelemmel az összecsapás alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével.
márc. 14
16:57
Tipp: Kihasználjuk Ligety "verhetetlen" formáját (Agroinform)
Szombaton a svájci Lenzerheide ad otthont az alpesi sí Világkupa-szezon utolsó óriás-műlesikló számának.
márc. 14
17:15
Videó: lila háttér - nincs, aki irigyelné az újpestieket (She)
Vasárnap ismét jelentkezik a Sport Tv magazinműsora, a Harmadik Félidő, Máricus 15. miatt szombaton nem láthatunk mérkőzéseket az NB I-ben, de így is lesz mit nézni a hétvégén. Lipcsei Betta műsorvezető összefoglalta az NSO Tv-nek, mi várható a fordulóban, illetve egy kicsit foglalkoztunk az újpesti helyzettel is.
márc. 14
17:17
NB II: a Békéscsaba és a Zalaegerszeg sem talált be (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Békéscsaba–Zalaegerszeg mérkőzés a labdarúgó NB II 19. fordulójában.
márc. 14
17:33
Újpest: az MLSZ szerint Duchatelet hárítja a felelősséget (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség álláspontja szerint az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet az MLSZ adminisztrációjára próbálta hárítani a felelősséget pénteki sajtótájékoztatóján. A szövetség közleményében leszögezi, hogy továbbra is minden segítséget és támogatást megad annak érdekében, hogy az újpesti futballklub körüli helyzet konszolidálódjon.
márc. 14
17:35
Videó: Koman csodálatos gólpasszt adott a kezdőkörből (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Koman Vladimir gólpassza is kellett hazai pályán az Ural 2–1-es győzelméhez az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga). A magyar válogatott középpályása a kezdőkörből ívelt Edgar Manucsarjan elé, aki ezt követően megszerezte a vezetést csapatának. A 12. perctől kezdve emberhátrányban játszó Tyerek Groznij egyenlített ugyan a 91. percben, ám a lefújás…
márc. 14
17:51
Serie A: Vége a BL-nek, hogyan tovább, Milan? (Agroinform)
Nemzetközi meccsek után kell mutatnia valamit a Serie A-ban a Milannak, a Juventusnak, a Fiorentinának és a Napolinak.
márc. 14
17:53
La Liga: Erre a hétvégére is jut egy meglepetés? (Agroinform)
A Barca és az Atlético saját közönsége előtt gyűjtheti be a három pontot, a Real a Málagához látogat.
márc. 14
18:09
Ausztrália: a Sydney FC nem hosszabbít Del Pieróval (She)
Helyi sajtóértesülés szerint a Sydney FC labdarúgócsapata nem akar szerződést hosszabbítani Alessandro Del Pieróval, a világbajnok olasz csatár így a szezon végén távozhat az ausztrál klubtól.
márc. 14
18:27
Női kézi BL: Győrben is lesz jegyárusítás a négyes döntőre (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség és a Győri Audi ETO egyeztetése nyomán Győrött is lehetőség nyílik jegyvásárlásra a 2014. május 3-4-én a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő női Bajnokok Ligája négyes döntőjére.
márc. 14
18:29
Videó: Roderick Duchatelet sajtótájékoztatója vágatlanul! (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapatának tulajdonosa, Roderick Duchatelet ma rendkívüli sajtótájékoztatón adott tájékoztatást a klub körül kialakult jogi helyzetről. Könnyek között beszélt arról, hogy ha a bíróság, illetve az MLSZ jövő héten számára kedvezőtlen döntést hoz, akkor kivonul a magyar futballból.Tekintse meg a tulajdonos sajtótájékoztatótját az alábbi két videón, vágatlanul!
márc. 14
18:31
Női kosár NB I: a PEAC hat pontszerzővel nyert Egerszegen (She)
A PEAC-Pécs 75–68-ra nyert Zalaegerszegen a női kosárlabda NB I középszakaszában.
márc. 14
18:45
Taktikai Zóna: Hogy újította meg Guardiola a Bayernt? (Agroinform)
A katalán tréner még a tavalyi, mindent megnyerő csapatot is egy fokkal erősebbé tudta tenni.
márc. 14
19:03
MLSZ: Vinícius eltiltását pénzbüntetésre változtatták (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága tárgyalás megtartása után megváltoztatta Paulo Vinícius (Videoton) eredetileg egy mérkőzésre szóló eltiltását, és 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.
márc. 14
19:03
NB I: Egygólos Haladás-siker a nyitányon (Agroinform)
A Haladás 1-0-ra verte otthon a Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának pénteki meccsén.
márc. 14
19:05
NB I: Diósgyőr-Lombard Pápa élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Lombard Pápa találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 14
19:07
Férfi kosár NB I: hatalmas nyíregyházi hajrá, hiába (She)
A Szedeák 85–77-re nyert Nyíregyházán a férfi kosárlabda NB I középszakaszának alsóházában.
márc. 14
19:09
NB I: az első szombathelyi gól győzelmet ért a KTE ellen (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának nyitó mérkőzésén a nyolcadik Szombathelyi Haladás a tizedik KTE-Phoenix Mecanót fogadta. A gól nélküli és nem sok eseményt hozó első félidő után a félidőben csereként beállt Gyurján Bence találatával szereztek vezetést a hazaiak az 55. percben. Ebben az évben ez volt a szombathelyi csapat első gólja tétmérkőzésen, s ezzel meg is szerezték az első győzelmüket.
márc. 14
19:11
Férfi kézi: Mocsai magas állami kitüntetésben részesült (She)
Magas állami kitüntetésben részesült Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a Nemzeti Kézilabda főigazgatója.
márc. 14
19:21
West Bromwich: Anelka távozik Gera csapatától (She)
Nicolas Anelka a Twitteren bejelentette, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott a West Bromwich Albion labdarúgócsapatával.
márc. 14
19:23
NB I: „Rózsa óriásit védett, végre szerencsénk volt” (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának nyitó mérkőzésén a nyolcadik Szombathelyi Haladás a tizedik KTE-Phoenix Mecanót fogadta. A gól nélküli és nem sok eseményt hozó első félidő után a félidőben csereként beállt Gyurján Bence első élvonalbeli találatával szereztek vezetést a hazaiak az 55. percben. Ebben az évben ez volt a szombathelyi csapat első gólja tétmérkőzésen, s ezzel meg is szerezték az első…

Keresés