2014. március 14. péntek

márc. 14
19:25
Jégkorong EBEL: Volán-Bozen mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) negyeddöntőjében az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Sapa Fehérvár AV19. A magyar együttes a Bozen elleni, négy győzelemig tartó párharcban jelenleg 3–0-s hátrányban van, így egy újabb vereséggel elbúcsúzna. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 14
19:27
Videó: könnyek között - egy feltétellel marad Duchatelet (She)
Pénteken délelőtt rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az Újpest labdarúgócsapatának tulajdonosa, Roderick Ducahtelet. Bejelentette, hogy ha a bíróság és a Magyar Labdarúgó-szövetség a jövő héten számára kedvezőtlen döntést hoz, akkor elhagyja Magyarországot. A belga üzletember mindent elmondott az offshore-cégekről, Hrutka János szerepéről, az illegális pénzmozgásokról és azokról a…
márc. 14
19:39
Sportfogadás: Dárdai a Fradira fogad a Debrecen ellen (Agroinform)
Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint végre nyerni tud a Videoton és a Ferencváros is.
márc. 14
19:57
Férfi vízi ob I: a Szolnok biztosan győzte le az FTC-t (She)
A második helyen álló Szolnok hazai környezetben a négygólos Hosnyánszky Norbert vezérletével könnyedén nyert a Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I-ben. A Szolnok a 2–2-es első negyedet követően héttel nyerte meg a második játékrészt, ezzel el is döntötte a találkozó sorsát.
márc. 14
19:57
Anelka távozott a West Bromwich Albionból (Metropol)
A korábbi válogatott futballista pénteken jelentette be, hogy a klub olyan feltételekkel foglalkoztatta volna tovább, amelyeket nem tudott elfogadni.
márc. 14
19:59
Női kosár Euroliga: a Sopron itthon is kikapott, így kiesett (She)
Az Uniqa Euroleasing Sopron hazai pályán is kikapott a Szpartak Moszkvától – 69–54-re –, így a nyolcaddöntőben búcsúzott a női kosárlabda Euroligában.
márc. 14
20:01
NFL: Tuck és Woodley Oaklandben; Sproles Sas lett (She)
Továbbra is gőzerővel zakatol az átigazolási őrület a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), kiváló irányítósiettetőket újított be az Oakland, hosszabbított fontos embereivel a Baltimore, újabb játékszert kapott a Philadelphia.
márc. 14
20:15
Női kézilabda MK: a Siófok búcsúztatta a DVSC-t (She)
Másodikként a Siófok jutott be a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután nyolc góllal, 29–21-re legyőzte a Debrecent.
márc. 14
20:17
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: Heidum 14. lett 1500-on (She)
A nőknél a dél-koreai Sim Szuk Hi, míg a férfiaknál a kanadai Charles Hamelin nyerte a rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság első, pénteki napján rendezett 1500 méteres versenyt, Montrealban.
márc. 14
20:33
Férfi vízilabda ob I - Hatgólos debreceni diadal (Infostart)
A Debrecen hazai környezetben hat góllal bizonyult jobbnak az OSC csapatánál a férfi vízilabda ob I pénteki játéknapján.
márc. 14
20:33
Női kosár NB I: a Vasas két negyedig bírta a DVTK ellen (She)
A Vasas női kosárlabdacsapata két negyed után még csak négypontos hátrányban volt, ám végül simán, 81–50-re kikapott a DVTK-tól az NB I középszakaszában.
márc. 14
20:35
Férfi kézi: visszatér a sorsdöntő párharcra a német kapus (She)
Visszatér a német férfi kézilabda-válogatottba a HSV Hamburg kapusa, Johannes Bitter.
márc. 14
20:51
Napoli: sürgősségi műtétet hajtottak végre a védőn (She)
Légmell miatt meg kellett műteni Christian Maggiót, a Napoli labdarúgócsapatának olasz válogatott jobbhátvédjét.
márc. 14
20:53
Eurofutball: Lovrencsicsék a 96. percben döntöttek - pénteki eredmények (She)
Az európai nem topligák pénteki eredményei egy helyen.
márc. 14
20:55
Szocsi 2014: megkapja ezüstjét a doppingteszten fennakadt hokis (She)
Megkapja az olimpiai ezüstérmet Nicklas Bäckström, a svéd jégkorong-válogatott játékosa, akinek pozitív lett a doppingtesztje a szocsi téli játékokon.
márc. 14
21:09
Mol Liga: az arany kapujában a 11 gólos meccset nyerő Érsekújvár (She)
A jégkorong Mol Liga döntőjének 4. mérkőzésén a szlovákiai HC Nové Zámky idegenben gólzáporos mérkőzésen, 6–5-re legyőzte a romániai ASC Corona Brasovot, így egy sikerre került a bajnoki címtől.
márc. 14
21:09
Arsenal: Özil lemarad a csúcsrangadókról (Agroinform)
Az Ágyúsok irányítójának legalább három hetet kell kihagynia, így lemarad a Tottenham és a Chelsea elleni bajnokiról is.
márc. 14
21:11
NB I: nagy csatában fordított a DVTK a Pápa ellen (She)
A labdarúgó NB I huszadik fordulójában hiába szerzett a Lombard Pápa Georges Henri Griffiths révén vezetést a Diósgyőr otthonában, a hazaiak a 100. élvonalbeli bajnokiján szereplő Gosztonyi András duplájával megfordították a mérkőzést.
márc. 14
21:11
NB I: Gosztonyi öt perc alatt fordított a Pápa ellen (Agroinform)
A Diósgyőr 2-1-re verte otthon a Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának pénteki meccsén.
márc. 14
21:27
Férfi kosár NB I: otthon nyert a ZTE és a Jászberény (She)
A ZTE 86–66-ra nyert otthon a PVSK ellen, míg a Jászberény 87–86-ra győzött szintén hazai pályán a Falco ellen a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, az alsóházban.
márc. 14
21:45
Férfi vízi ob I: bravúr - két góllal legyőzte a BVSC a Szegedet (She)
A BVSC hazai környezetben két góllal nyert a Szeged ellen a férfi vízilabda ob I-ben.
márc. 14
21:47
Jégkorong, EBEL: győzött a Bozen, söpréssel elődöntős (She)
A negyedik mérkőzést is elveszítette a Bozen elleni negyeddöntőn a Sapa Fehérvár AV 19 az osztrák jégkorongliga (EBEL) rájátszásában, így búcsúzott a sorozattól. A vendégek kétszer is két góllal vezettek a fehérvári találkozón, a házigazda a hajrában egyenlített, ám a negyedik bolzanói találatra már nem volt válasza.
márc. 14
21:49
Rg vk: az orosz forgószél sem tette arrébb az ukrán világbajnokot (She)
A karika- és a labdaselejtezőkkel, valamint a kéziszercsapatok kvalifikációjával megkezdődött a debreceni Főnix Csarnokban a 2014-es ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat. A magyar versenyzők közül egyéniben Vass Dóra került a legközelebb a szerenkénti döntőbe jutáshoz, de tizedikként végzett labdával, így kevéssel lemaradt – karikafináléját pedig az utolsó mozdulatba csúszott hiba „lőtte…
márc. 14
22:03
NB I: „Farkasnál mindig van egy diósgyőri piros; inkább nekem, mint valamelyik játékosnak” (She)
A labdarúgó NB I huszadik fordulójában hiába szerzett a Lombard Pápa Georges Henri Griffiths révén vezetést a Diósgyőr otthonában, a hazaiak a 100. élvonalbeli bajnokiján szereplő Gosztonyi András duplájával megfordították a mérkőzést.
márc. 14
22:03
Manchester United: Nem hittek Moyesnak, Van Persie Manchesterben marad (Agroinform)
David Moyes örömmel vette, hogy Robin van Persie a Manchester Unitednél képzeli el a jövőjét.
márc. 14
22:05
Sírepülés: Rakoncátlan kötés, lefejelt reklámtábla - még nincs világbajnok (Agroinform)
Két furcsa közjáték és hatalmas ugrások jellemezték a harrachovi sírepülő világbajnokság első napját.
márc. 14
22:21
Videó: gyenge meccsen nyert egy szép góllal a Haladás (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott a Haladás a Kecskemét ellen a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A találkozó egyetlen találatát a csereként beálló Gyurján Bence szerezte, aki miután Radó András eljuttatta hozzá a labdát, bal belsővel a hosszú felső sarokba tekert. Ezen kívül még egy komolyabb gólszerzési lehetőséget jegyezhettünk fel a vendégektől, de összességében…
márc. 14
22:23
Torna vk: Makra három szeren döntős, Berki lovon finalista (She)
Makra Noémi három szeren jutott a legjobb nyolcat felvonultató fináléba, míg Berki Krisztián a szám olimpiai bajnokaként lólengésben lett döntős a cottbusi torna világkupaversenyen.
márc. 14
22:39
Ligue 1: Gignac ismét lecsapott, de így sem nyert a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 29. fordulójában a Reims hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Olympique Marseille-jel. A vendégeknél ismét lecsapott Andre-Pierre Gignac, aki a legutóbbi 15 tétmeccsén már 13 gólnál jár az OM-nél.
márc. 14
22:41
Női kézi: hosszabbítás a Vardarnál és a Metznél (She)
A macedón Vardar Szkopje és a francia Metz női kézilabdacsapata is hosszabbított egy-egy játékosával.
márc. 14
22:43
Bundesliga: Huntelaar duplájával fordított a Schalke (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a Schalke Klaas-Jan Huntelaar duplájával fordított az Augsburg otthonában. A vendégeknél Szalai Ádám a 90. percben váltotta a holland támadót, három perccel később sárgát kapott.
márc. 14
22:45
Videó: Szűcs-bravúrok, Griffiths-fejes, Gosztonyi-dupla (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Lombard Pápa vezetését követően a hazai pályán játszó Diósgyőr a mérkőzés hajrájában Gosztonyi András duplájával fordítani tudott a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A találkozó azonban már Szűcs Lajos elképesztő bravúrjai miatt is megérdemli, hogy megtekintsük az összefoglalót!
márc. 14
22:47
Videó: meglepetés - Zuglóban oktatták a bajnokesélyest (She)
Óriási meglepetésre 9-7-re legyőzte a BVSC vízilabdacsapata a Diapolo Szegedet az ob I 22. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A bravúros siker után a zuglóiak vezetőedzője, Märcz Tamás és Mezei Tamás a tudatos felkészülést és a csapategységet emelte ki, míg a Szeged válogatott játékosa, Szivós Márton szerint hasznos vereséget szenvedtek.
márc. 14
22:57
Újpest: Hrutka János jogi lépéseket fontolgat (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Hrutka János neve is szóba került Roderick Duchatelet, az Újpest FC labdarúgócsapatának tulajdonosa által tartott mai sajtótájékoztatón. A játékosügynök közleményben reagált az elhangzottakra, amelyet az alábbiakban olvashatnak:
márc. 14
22:57
Topligák: Huntelaar duplájával nyert a Schalke (Agroinform)
A Schalke 2-1-re nyert az Augsburg otthonában a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának nyitó mérkőzésén.
márc. 14
23:15
Primera División: lap- és gólözön a madridi nyitó meccsen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójának nyitó mérkőzésén a Getafe hiába vezetett otthon háromszor is a Granada ellen, végül csak egy pontot szerzett.
márc. 14
23:33
Primera División - Hat gól és két kiállítás Madridban (Infostart)
Hat gólt és két piros lapot hozott egyenlő elosztásban a pénteki Getafe-Granada nyitómeccs a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
márc. 14
23:33
Tenisz: Djokovics simán jutott a négy közé, Federerék kiestek (She)
Az Indian Wellsben zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében a korábbi világelső szerb Novak Djokovics egy sima és egy valamivel szorosabb játszmában legyőzte a francia Julien Benneteau-t, így bejutott az elődöntőbe, ahol az ellenfele a John Isner–Ernests Gulbis összecsapás győztese lesz.
márc. 14
23:35
Videó: Drogba rugdosódott a kispadon, mert lecserélték (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában 0–0-s döntetlennel zárult a Galatasaray karabüki vendégjátéka. A 89. percben ráadásul Roberto Mancini vezetőedző lecserélte a győztes gólt megszereznii vágyó Didier Drogbát, aki –finoman fogalmazva– nem viselte túl jól a szakember döntését. Miután a cserepadhoz ért, a csapat segítője pedig megpróbálta felsegíteni rá a kabátját, az…
márc. 14
23:51
Férfi kézi: fél áron jegyek a Nantes környéki magyaroknak (She)
Egy szép gesztussal kedveskedik a soron következő EHF-kupabeli ellenfeleinek a Nantes férfi kézilabdacsapata, amely fél áron kínálja a jegyeket a környéken élő svéd és magyar szimpatizánsoknak.
márc. 14
23:51
A Pápa ellen szakította meg rossz sorozatát a DVTK (Metropol)
A Pápa nyolc találkozó óta tartó nyeretlenségi sorozatát szakított meg.

Keresés