2014. március 30. vasárnap

márc. 30
14:24
Női kézilabda: Ezúttal héttel kapott ki a Németh-csapat a horvátoktól (Agroinform)
Vasárnap is kikapott a magyar női kézilabda-válogatott a horvát A csapattól az Umagban rendezett felkészülési tornán.
márc. 30
14:42
Serie A: nyert a Roma a Sassuolo ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó–bajnokság (Serie A) 31. fordulójában a Sassuolo az AS Romát fogadta. A kiesés elől menekülő házigazdák nem tudták megnehezíteni a vendégek dolgát, és megint vereséget szenvedtek.
márc. 30
14:44
BL: Nem szeretem a spanyol ellenfeleket - Xavi (She)
Pikáns párosításnak ígérkezik a spanyol bajnokságban az aranyéremért egymással is versenyt futó, amúgy listavezető Atlético Madrid, valamint a fővárosiaktól egy ponttal elmaradva a második helyen álló FC Barcelona randevúja a labdarúgó BL negyeddöntőjében. Xavi Hernández, a katalánok rutinos középpályása elmondta, hogy nem szereti a spanyol klubok elleni nemzetközi kupameccseket, és a…
márc. 30
14:46
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Malajziai Nagydíj után (She)
Áll a bál a Williams-istállónál a Malajziai Nagydíj után, Valtteri Bottas ugyanis úgy érzi, meg tudta volna előzni a hatodik helyezett Jenson Buttont, ha Felipe Massa elengedi. A brazil azonban az utasításnak ellenállva a 7. helyen maradt, s azt mondja, a finn gyorsabb volt, miért nem előzte meg? A csapat szerint nincs gond. Lewis Hamilton boldog a győzelemmel, de Nico Rosberg és Sebastian…
márc. 30
14:48
Hosszútávúszás: Olasz Anna 2., Gyurta Gergely 4. Cancúnban (She)
Olasz Anna célfotóval második, Gyurta Gergely negyedik lett a hosszútávúszók Grand Prix-sorozatának mexikói állomásán, Cancúnban.
márc. 30
15:00
Vb 2014: többezer rendfenntartó Rio legveszélyesebb nyomornegyedében (She)
Több mint ezer rendőr és a brazíliai hadsereg egységei vonultak fel vasárnap hajnalban a brazíliai Rio de Janeiro Mare nevű városrészének nyomornegyedeiben, hogy visszavegyék a hatóságok ellenőrzését a terület fölött még a két és fél hónap múlva esedékes labdarúgó világbajnokság kezdete előtt.
márc. 30
15:00
Férfi kézilabda EHF-kupa: Portugál vagy román ellenfelet kap a Szeged a negyeddöntőben (Agroinform)
Portugál vagy román ellenfelet kaphat a negyeddöntőben a Pick Szeged a férfi kézilabda EHF Kupa keddi, bécsi sorsolásán.
márc. 30
15:02
Eredivisie: a Feyenoord ötöt számolt rá ellenfelére (She)
Nem kegyelmezett ellenfelének a Feyenoord, amely hazai pályán öt gólt szerezve nyert a Go Ahead Eagles ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 30. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 30
15:18
Rg: rémisztő nagyot esett a világbajnok, izraeli bravúrarany (She)
Két világkupa-viadal után a hétvégén az izraeli Holonba repült a ritmikus gimnasztikázók elitje: az egyszerre megrendezett GP-versenyen és nemzetközi viadalon nagy meglepetésre a hétvégét hibátlanul végigversenyző hazai Neta Rivkin is elvitt egy aranyat az oroszok mellett.
márc. 30
15:20
Videó: Rooney hatalmas, félpályás gólját másolták (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója a West Ham United elleni angol bajnoki mérkőzésen a felezővonal közeléből bombázott a hazaiak kapujába. Szombaton a belga Kortrijk játékosa, Brecht Capon másolta le ügyesen az angol találatát. Íme!
márc. 30
15:36
F1: Schumacher felesége saját kórházat építtetne (She)
Corinna Schumacher férje hazaszállítását tervezi – Michael Schumacher felesége a hírek szerint tízmillió eurós (hozzávetőlegesen hárommilliárd forint) értékben építtetne saját kórházat a hétszeres Formula– 1-es világbajnoknak a Genfi-tó partján.
márc. 30
15:36
Malajziai Nagydíj: Kettős büntetés, Ricciardo hátrébbról rajtol Bahreinben (Agroinform)
Noha egyszer megbüntették a Malajziai Nagydíjon, a következő futamra érvényes rajtbüntetést is kapott Daniel Ricciardo.
márc. 30
15:38
Bundesliga 2: Királyék a hajráig tartották magukat (She)
Közel volt a bravúrhoz Király Gábor és az 1860 München a listavezető 1. FC Köln ellen, ám végül a bajnokesélyes vendégek a hajrában megszerezték a győztes találatot a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának egyik vasárnapi mérkőzésén.
márc. 30
15:40
NB I: Volas helyett Sidibe - a kezdők a Videoton-DVSC-re (She)
José Gomes és Kondás Elemér is kihirdette kezdőcsapatát a 16.30-kor kezdődő Videoton–DVSC-Teva NB I-es rangadóra. Érdekesség, hogy kimaradt a debreceniek házi gólkirálya, Dalibor Volas; Ibrahima Sidibe lesz a Loki centere.
márc. 30
15:54
Jégkorong MK: FTC-siker a kupagyőztes Újváros ellen (She)
A férfi jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjének elsőségét a Fehérvár és a Miskolc elleni győzelemmel már bebiztosító Dab.Docler 2–1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól a finálé 3. fordulójában, Miskolcon.
márc. 30
15:54
Premjer Liga: Dzsudzsákék hátrányból verték Pintéréket (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 3-1-re legyőzte idegenben a Tom Tomszkot az orosz Premjer Liga 23. fordulójában.
márc. 30
16:12
Premjer-liga: csak perceket kapott Dzsudzsák és Pintér (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi játéknapján a Dzsudzsák Balázs nélkül kezdő Dinamo Moszkva hátrányból fordítva nyert a Tom Tomszk otthonában, míg a két moszkvai rivális, a Lokomotiv és a Szpartak gól nélküli döntetlent játszott egymással.
márc. 30
16:14
Női BL: Jakabfiék idegenben is legyőzték a Barcelonát (She)
A címvédő Wolfsburg kettős győzelemmel jutott elődöntőbe a női labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután a negyeddöntő visszavágóján 2–0-ra nyert a Barcelona otthonában. Jakabfi Zsanett kezdőként 86 percet játszott a német csapatban.
márc. 30
16:30
BL: a spanyol bíró ismét szerencsét hozhat a Bayernnek (She)
Kijelölték a labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő keddi mérkőzéseinek játékvezetőit: a Manchester United–Bayern München összecsapást Carlos Velasco Carballo vezeti, míg a Barcelona–Atlético Madrid meccsen a német Felix Brych dirigál.
márc. 30
16:32
Cselgáncs: négy bronzot nyertek a mieink Törökországban (She)
Négy bronzérmet gyűjtöttek a magyarok a hétvégén a cselgáncs világkupa-sorozat samsuni állomásán.
márc. 30
16:34
PL: Kérdezzék a Chelsea-t, mi történhet idegenben - Pellegrini (She)
Manuel Pellegrini sajnálja, hogy a Manchester City nem tudta megnyerni az Arsenal elleni rangadót, ugyanakkor úgy fogalmazott, ha megnyerik a hátra levő meccseiket, csak rajtuk múlik a sorsuk. Nem lesz könnyű a dolguk, erről a Chelsea is tudna mesélni a szombati idegenbeli vesztes találkozója kapcsán...
márc. 30
16:36
Hollandia: Németh beállt, de nem tudott segíteni csapatán (She)
A Roda 1–0-ra kikapott a Waalwijktől hazai pályán a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Németh Krisztián, a hazaiak magyar támadója a 63. percben állt be csereként, de nem tudta góllal segíteni csapatát.
márc. 30
16:38
PL: él az Everton BL-álma, végveszélyben a Fulham (She)
A sereghajtó Fulham otthonában 3–1-es győzelmet arató Everton labdarúgócsapata megerősítette ötödik helyét az angol Premier League-ben, és feljött négy pontra a már BL-selejtezős helyen állomásozó Arsenalra.
márc. 30
16:40
NB I: Videoton-DVSC-Teva élőben az NSO-n! (She)
A Videoton–Debrecen találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 30
16:48
Így vették vissza az uralmat a hatóságok Rióban (Infostart)
Több mint ezer rendőr és a brazíliai hadsereg egységei vonultak fel vasárnap hajnalban a brazíliai Rio de Janeiro Mare nevű városrészének nyomornegyedeiben, hogy visszavegyék a hatóságok ellenőrzését a terület fölött még a két és fél hónap múlva esedékes labdarúgó világbajnokság kezdete előtt.
márc. 30
16:48
Liverpool: Suáreznek jár a tagsági kártya az elitklubba? (Agroinform)
A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers úgy véli, Luis Suárez Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintjére lépett.
márc. 30
16:50
Vélemény: Miért jár ennyi tizenegyes a Barcelonának? (Agroinform)
A Barcelona kapta a legtöbb büntetőt a spanyol labdarúgó-bajnokság 2013/14-es idényében.
márc. 30
17:06
Videó: a látássérült szurkoló kisegítette volna a partjelzőt (She)
Elégedetlenek voltak a szurkolók az asszisztens ténykedésével az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában, a Fulham–Everton összecsapáson. Egy részelegesen látássérült drukker még a fehér botját is felajánlotta a partjelzőnek. Ezzel nemcsak a nézők között okozott nagy derültséget, de maga Andy Garratt is elmosolyodott.
márc. 30
17:08
Svédország: megkezdődött a bajnoki idény - egy halott (She)
Tragikus esemény vetett árnyékot a svéd labdarúgó-bajnokság 2014-es idényének nyitányára: a Helsingborg–Djurgarden mérkőzést megelőző szurkolói összecsapás következtében életét vesztette az egyik vendégdrukker.
márc. 30
17:10
PL: Liverpool-Tottenham élőben az NSO-n! (She)
A Liverpool–Tottenham találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 30
17:12
Serie A: a röhejes öngól ellenére győzött a Lazio (She)
A Lazio 3–2-re győzött a Parma ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. Az első félidő 1–1-es állással ért véget, majd a 67. percben Miroslav Klose vezetést szerzett, ám a 81. percben komikus körülmények között egyenlített a vendégcsapat. Michaël Ciani olyan szerencsétlenül ért egy ártalmatlannak tűnő beadásba az ötösön belül, hogy a saját kapujába pattant róla a labda. Úgy…
márc. 30
17:14
Videó: ilyen bénázás után megérdemelte az öngólt a Lazio (She)
Addig várt egymásra a Parma elleni hazai mérkőzés 81. percében a Lazio hátvédje, Mickaël Ciani és Federico Marchetti kapus, amíg csak becsorgott a labda a saját kapujukba. Ezzel egyenlítettek a vendégek, és vélhetően a római szurkolók is azt kívánták, bárcsak ki is kapna csapatuk, miután végignézték a felszabadítani igyekvő, de csak szerencsétlenül közbeavatkozó franciát, valamint a tehetetlen…
márc. 30
17:24
Miskolc-rali: a címvédő nyerte meg a szezonnyitó versenyt (She)
A címvédő Kazár Miklós, Szőke Tamás duó nyerte az országos rali-bajnokság szezonnyitó versenyét, a jubileumi, 20. Miskolc-ralit.
márc. 30
17:25
Spanyol foci: Xavi megtalálta utódját (Agroinform)
A Barcelona és a spanyol labdarúgó-válogatott fazonszabásza az Atlético Madridban találta meg utódját.
márc. 30
17:42
Sorozatban ötödször nyert az Everton (Infostart)
Sorozatban ötödik győzelmét aratta az Everton az angol labdarúgó-bajnokságban: a liverpooli együttes a 32. forduló első vasárnapi mérkőzésén két góllal bizonyult jobbnak a sereghajtó Fulham vendégeként.
márc. 30
17:42
Bundesliga: fordított a Gladbach, tovább retteghet a HSV (She)
A Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a kiábrándítóan gyengén szereplő Hamburger SV ellen a német Bundesliga 28. fordulójában.
márc. 30
18:18
A címvédő nyerte a szezonnyitó Miskolc-ralit (Infostart)
A címvédő Kazár Miklós, Szőke Tamás duó nyerte az országos rali-bajnokság szezonnyitó versenyét, a jubileumi, 20. Miskolc-ralit.
márc. 30
18:18
Asztalitenisz: a későbbi győztes állította meg Pótát (She)
Legjobb magyarként Póta Georgina a negyeddöntőig jutott egyesben az asztaliteniszezők magdeburgi World Tour-versenyén.
márc. 30
18:18
Malajziai Nagydíj: Magnussen tönkretette a versenyem - Räikkönen (Agroinform)
A Ferrari finn versenyzője csak a 12. helyen ért célba a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon egy korai ütközés miatt.
márc. 30
18:20
NB III: Polareczki a második helyre lőtte az Andráshidát (She)
Az Andráshida 3–1-re nyert hazai pályán Polareczki Roland három góljával a Haladás II ellen, ezzel a második helyre ugrott a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában.
márc. 30
18:22
Videó: lenyelte a nyelvét, majd megharapta megmentőjét (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában majdnem tragédiába torkollt a Dnipro Dnipropetrovsk–Dinamo Kijev rangadó. A dobogósok csatájának 22. percében a vendégek középpáláyása, Oleg Huszev a hazaiak kapusával ütközve lenyelte a nyelvét, és eszméletlenül terült el az alapvonalnál. Azonnal a segítségére sietett a Dnipro grúz légiósa, Zsaba Kankava, és sikerült is levegőhöz juttatnia…
márc. 30
18:36
NB I: Haladás-Újpest élőben az NSO-n! (She)
A Haladás–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 30
18:36
NB I: A Loki félig már bajnok, Gomes alatt recseg-ropog a kispad (Agroinform)
A listavezető Debrecen 2-1-re győzött a Videoton otthonában az NB I 22. forduló csúcsrangadóján.
márc. 30
18:38
NB I: a Debrecen legyőzte idegenben a Videotont (She)
A labdarúgó NB I huszonkettedik fordulójának ragadóján az éllovas Debrecen idegenben 2–1-re legyőzte a forduló előtt a második helyen álló Videotont, amellyel szemben tízpontosra nőtt előnye.
márc. 30
18:40
Férfi kézi BL: a PSG, a Kiel és a Metalurg is negyeddöntős (She)
A Paris Saint-Germain és a Metalurg Szkopje is bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
márc. 30
18:54
Videoton-Debrecen 1-2 (Infostart)
A listavezető Debrecen 2-1-re győzött a Videoton otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának vasárnapi rangadóján.
márc. 30
18:54
Manchester United: Giggs nincs jóban Moyesszal, leléphet a nyáron (Agroinform)
Folyamatosan kimarad a kezdőcsapatból a walesi legenda, aki a pletykák szerint összeveszett a menedzserrel.
márc. 30
19:12
Francia lenne a németek ukrán származású műkorcsolyázó világbajnoka (Infostart)
Francia színekben szeretné folytatni a pályafutását Aliona Savchenko, a németek ukrán származású műkorcsolyázója, aki öt világbajnoki aranyérmet és két ötkarikás bronzérmet nyert párosban.
márc. 30
19:12
Primera División: az Osasuna ikszelt a Sociedaddal (She)
A kiesés ellen harcoló Osasuna 1–1-es döntetlent játszott a Real Sociedaddal hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
márc. 30
19:14
Fehérvári győzelmével közelebb a bajnoki címhez a DVSC (Infostart)
A listavezető Debrecen 2-1-re nyert a Videoton stadionjában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának rangadóján.

Keresés