2014. március 30. vasárnap

márc. 30
19:14
NB I: „Furcsa dolgoknak kell történnie, hogy bajnokok legyünk” (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 22. fordulójának rangadóján a Videoton hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a listavezető DVSC-Tevától, melynek vezetőedzője, a meccset közvetítő M1-nek nyilatkozó Kondás Elemér szerint megérdemelt győzelmet arattak. A Lokival szemben tízpontos hátrányban lévő fehérváriakat irányító José Gomes úgy véli, a futballban semmi sem lehetetlen, de…
márc. 30
19:16
PL: a Spurs legyőzésével a tabella élére állt a Liverpool (She)
A Premier League 32. fordulójában a Liverpool hazai pályán könnyedén legyőzte a Tottenham Hotspurt, így hat fordulóval a bajnokság vége előtt átvette az első helyet a Chelsea-től. A találkozó Younes Kaboul öngóljával indult, majd Luis Suárez is betalált szokásához híven (amivel új klubcsúcsot állított fel), majd Philippe Coutinho és Jordan Henderson is gólt szerzett, így alakult ki a 4–0-s…
márc. 30
19:18
Ligue 1: a Chelsea extámadója volt a Lille megmentője (She)
A dobogós helyekért küzdő Lille 1–0-ra nyert otthon a Guingamp ellen francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 31. fordulójában.
márc. 30
19:20
Videó: Coutinho bombázott, összesen négyet vágott a Pool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában a Liverpool hazai pályán 4–0-ra bedarálta a nemzetközi indulást érő pozícióra ácsingózó Tottenham Hotspurt. Younes Kaboul öngólját követően Luis Suárez értékesített higgadtan egy ziccert a 25. percben. Majd a második játékrészben jött Philippe Coutinho bombája, Jordan Henderson találata pedig már csak hab volt a tortán.
márc. 30
19:30
Anglia: Ferguson fia begyűjtötte a kiscsapatok nagy trófeáját (She)
A Peterborough United győzelmével zárult a harmadik számú angol futballkupa, a harmad- és negyedosztályú csapatok számára kiírt Johnstone's Paint Trophy. A Darren Ferguson irányította Peterborough 3–1-re győzött a fináléban a Chesterfield ellen.
márc. 30
19:30
Közelebb a bajnoki címhez a DVSC (Metropol)
A listavezető Debrecen 2-1-re nyert a Videoton stadionjában a labdarúgó OTP Bank Liga 22.fordulójának rangadóján.
márc. 30
19:32
Teke: a férfiaknál idén is a Szegedi TE a BL-győztes (She)
A Szegedi TE fantasztikus játékkal megnyerte a döntőt (is), ezzel megvédte címét a férfi tekézők Bajnokok Ligájában. A Tisza-partiak a németországi Straubingban megrendezett Final Four döntőjében a horvát Zadart győzték le 5–3-ra.
márc. 30
19:32
Élre ugrott a Liverpool (Metropol)
A Liverpool négygólos győzelmet aratott a vendég Tottenham felett az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 30
19:48
Videó: Huszti Szabolcs kiváló szabadrúgásgólja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 28. fordulójában a Werder Brement fogadta a Hannover. A hazaiak magyar légiósa, Huszti Szabolcs szerezte meg a vezetést az első félidő 43. percében, amikor is egy 18 méterről, szabarúgásból sikerült betalálnia. Raphael Wolf ugyan rajta volt a lövésen, bele is ért, de menteni nem tudott, a középpályás 8. gólját lőtte a szezon során.
márc. 30
19:48
Ismét BL-győztes a Szeged tekecsapata (Metropol)
Magabiztos játékkal megvédte címét a Szegedi TE a férfi tekézők Bajnokok Ligájában.
márc. 30
19:48
Bayern München: Ennél több kell a United ellen - Guardiola (Agroinform)
A már bajnok Bayern München szombaton tartalékos felállásban 3-3-as döntetlent játszott a vendég Hoffenheimmel.
márc. 30
19:50
Bundesliga: hiába a Huszti-gól, kikapott a Hannover (She)
A Hannover labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a német Bundesliga 28. fordulójának záró mérkőzésén a Werder Brementől. A Hannover gólját a mérkőzést végigjátszó Huszti Szabolcs szerezte.
márc. 30
19:52
Férfi röpi NB I: trónfosztás - bajnok a Kecskemét (She)
A férfi röplabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén a Kecskemét idegenben 3:2-re legyőzte a Kaposvárt, így véget vetett riválisa 2007 óta tartó egyeduralmának, és 3–0-s összesítéssel megnyerte a magyar bajnokságot. A bronzcsatában a Dunaferr szépített a MAFC ellen.
márc. 30
19:54
Tenisz: Martina Hingis hét év után újra tornagyőztes (She)
Martina Hingis a német Sabine Lisicki oldalán megnyerte a Miamiban zajló kemény pályás tenisztorna női páros versenyét. A szabadkártyával induló svájci, német kettős a második helyen kiemelt orosz duót, Jekatyerina Makarovát és Jelena Vesznyinát győzte le szuper tie-breakben.
márc. 30
20:06
Férfi kosár NB I: a ZTE legyőzte a Körmendet (She)
A Zalakerámia 97–89-re győzött a Körmend ellen hazai pályán a férfi kosárlabda NB I mai mérkőzésén.
márc. 30
20:06
Tenisz: Ki lesz Andy Murray új edzője? (Agroinform)
Megpróbáljuk megfejteni, hogy ki lesz Murray új edzője, azt követően, hogy március közepén szakított Lendllel.
márc. 30
20:08
Jégkorong MK: a Volán pocsék kezdés után nyert a Miskolc ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata 5–2-es győzelmet aratott a Miskolci Jegesmedvék ellen a Magyar Kupa négyes döntőjének záró mérkőzésén, ezzel megszerezte a második helyet. A kupát már szombati győzelmével elhódító DAB.Docler az utolsó napon kikapott 2–1-re a Ferencvárostól.
márc. 30
20:10
Női kézi Eb-sel.: a szerbek most sem bírtak a svédekkel (She)
Újra döntetlennel végződött a svéd és a szerb válogatott összecsapása a női kézilabda Eb-selejtezők 5. csoportjában.
márc. 30
20:24
Négy magyar bronz a cselgáncs világkupán (Infostart)
Négy bronzérmet gyűjtöttek a magyarok a hétvégén a cselgáncs világkupa-sorozat samsuni állomásán.
márc. 30
20:24
Női kosár NB I: a Sopron 31 ponttal megverte a Szekszárdot (She)
A Sopron magabiztosan, 85–54-re megverte a Szekszárdot, míg a PINKK Pécsi 424 92–57-re győzött a ZTE ellen hazai pályán a női kosárlabda NB I középszakaszában.
márc. 30
20:26
Férfi kézi NB I: a Győr megkapta a második rászámolást is (She)
Az Orosháza 26–23-ra nyert Győrben a férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásában.
márc. 30
20:28
Férfi kézi BL: Vardar-bravúr Hamburgban, kiesett a címvédő (She)
A címvédő Hamburg hazai pályán 30–29-re kikapott a macedón Vardar Szkopjétől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kiesett.
márc. 30
20:42
NB I: Radó-góllal verte a Haladás az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I huszonkettedik fordulójának záró mérkőzésén a Haladás Radó András első félidőben szerzett találatával megverte odahaza a csütörtökön újjászervezett jogi hátterű Újpestet.
márc. 30
20:42
NB I: A Haladás a dobogót ostromolja (Agroinform)
A Haladás hazai pályán 1-0-ra győzött az Újpest ellen az OTP Bank Liga 22. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
márc. 30
20:44
Eurofutball: Kovács sikerrel, gólpasszal kezdett (She)
Elkezdődött a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2014-es idénye: Kovács Péter csapata, a Strömsgodset 4–2-es sikerrel kezdett, a magyar légiós végig a pályán volt, és együttese harmadik találatánál gólpasszt adott. Megyeri Balázs a kispadról nézte végig a már bajnok Olympiakosz Arisz ellen 1–0-ra megnyert meccsét.
márc. 30
21:00
Videó: „Nyitott vagyok a Vidi vezetőinek döntésére, de...” (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata 2-1-re nyert a Videoton otthonában az NB I 22. fordulójának vasárnapi rangadóján. A mérkőzés után Kondás Elemér és Máté Péter a gyors fordítást emelte ki, míg a hazaiak vezetőedzője, José Gomes szerint a problémákat nem a személyében kell keresni.
márc. 30
21:02
Serie A: Napoli-Juventus élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának rangadóján a harmadik helyen álló Napoli a listavezető Juventust fogadja, amely sorozatban a nyolcadik győzelmére készül a Serie A-ban. Kövesse nyomon a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 30
21:04
Primera División: ikszelt a Villarreal és az Elche (She)
A Villarreal 1–1-es döntetlent játszott az Elchével a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
márc. 30
21:06
Jégkorong, U18-as női vb: Kanada megvédte címét (She)
Megvédte címét a kanadai válogatott a budapesti női U18-as jégkorong-világbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben négy góllal jobbnak bizonyult az amerikai csapatnál. A bronzérem az oroszokat egy góllal legyőző cseheknek jutott, a magyar válogatott szombaton búcsúzott az élvonaltól.
márc. 30
21:08
Női röpi NB I: a Vasast legyőzve először bajnok a Békéscsaba (She)
A női röplabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén a Békéscsaba szetthátrányból felállva 3:2-re győzött a címvédő Vasas otthonában, így 3–0-s összesítéssel, története során először megnyerte a magyar bajnokságot.
márc. 30
21:18
Videó: gólpasszos játékvezető, peches és mázlista Loki-gól (She)
Az egészen furcsa gólok mérkőzésének is titulálhatjuk a Videoton–Debrcen rangadót a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Nikolics Nemanja fehérvári vezetést jelentő találatához ugyanis lényegében Iványi Zoltán játékvezető adta, majd Szakály Péter egyenlítésekor lövése Calatayudról Caneirára, róla pedig a kapuba pattant. Máté Péter győztes góljához pedig Morozov szerencsétlenül mozdulata…
márc. 30
21:18
Bajnokok Ligája: Moyes ismeri a Bayern gyenge pontjait (Agroinform)
A Manchester United a Bayern Münchent fogadja kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
márc. 30
21:20
Bayern München: Thiagónak elúszhat a világbajnokság (Agroinform)
A spanyol középpályás részleges térdszalagszakadást szenvedett a Hoffenheim ellen, hat-nyolc hetet kell kihagynia.
márc. 30
21:54
NB I: A futballtudás nem elég a győzelemhez - Vignjevics (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I 22. fordulójának záró mérkőzésén a tabella negyedik helyére fellépő Haladás hazai közönség előtt 1–0-ra legyőzte az Újpestet. A szombathelyi csapat vezetőedzője, Artner Tamás a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, óriási elismerés illeti a védekezésért felelős játékosokat, mert meg tudták akadályozni, hogy a vendégek gyors játékosai helyzeteket alakítsanak…
márc. 30
22:12
Válogatott: Soha nem leszek szövetségi kapitány - Nyilasi (She)
Nyilasi Tibor a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában úgy fogalmazott, soha nem lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 30
22:14
Videó: Radó-góllal szerezte meg a Hali a három pontot (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Haladás hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 22. fordulójában. Radó András egyetlen másodperccel az első félidő rendes játékidejének lejárta előtt kotorta a labdát a vendégek kapujába, ezzel pedig el is döntötte a három pont sorsát. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
márc. 30
22:30
Tenisz: Djokovics 84 perc alatt végzett Nadallal a döntőben (She)
Novak Djokovics nyerte meg – negyedszer – a miami kemény pályás tenisztornát, miután a döntőben 84 perc alatt 6:3, 6:3-ra legyőzte a világelső Rafael Nadalt.
márc. 30
22:32
Portugália: botlott a Porto, nyert az éllovas Benfica (She)
A Porto 2–1-re kikapott a Nacionaltól idegenben, míg az éllovas Benfica 1–0-ra diadalmaskodott a Braga otthonában a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
márc. 30
22:48
FTC: Leonardo nem zárkózik el a magyar válogatottságtól (She)
Leonardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros brazil játékosa a Sport Televízió Harmadik Félidő című műsorában úgy fogalmazott, nem zárkózik el a magyar válogatottságtól, de most a Fradi az első számára.
márc. 30
22:48
NB I: Gomes tiszteli a szurkolókat (Agroinform)
A listavezető Debrecen 2-1-re nyert a Videoton stadionjában az OTP Bank Liga 22. fordulójának rangadóján.
márc. 30
22:50
Bajnokok Ligája: Apróságok fognak dönteni az Atlético ellen - Xavi (Agroinform)
A Barcelona az Atlético Madridot fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
márc. 30
22:52
Premier League: A nyomás a Chelsea-n és a Cityn van - Rodgers (Agroinform)
A Vörösök az élre álltak a tabellán, a szurkolók bajnoki címről álmodnak.
márc. 30
22:54
Topligák: Élre állt a Liverpool, Huszti gólt szerzett, kikapott a Juve (Agroinform)
A Liverpool lelépte a Tottenhamet és élre állt a tabellán, míg Huszti Szabolcs gólt szerzett, de kikapott a Hannover.
márc. 30
23:06
Serie A: Nápolyban tört meg a Juventus sorozata (She)
Huszonkét veretlen bajnoki után kikapott a Juventus: az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának rangadóján a címvédő kettő nullás vereséget szenvedett a Napoli otthonában. A nápolyiak mindkét félidőben egy-egy gólt szereztek, megérdemelten győzték le a rossz napot kifogó torinói együttest.
márc. 30
23:08
Videó: Callejón és Mertens is érezte a leshatárt a Juve ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójának rangadóján a Napoli 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Juventust. A tabella 3. helyezettjétől José Callejón a 37., Dries Mertens a 81. percben érezte tökéletesen a vendégek hátvédjeinek helyezkedését, és éppen a leshatárról indulva szerezték góljaikat.
márc. 30
23:10
Primera División: a Getafe megverte idegenben a Valenciát (She)
A Getafe 3–1-re győzött a Valencia ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
márc. 30
23:12
Ligue 1: „hatpontos” meccset veszített el otthon a Lyon (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 31. fordulójának záró mérkőzésén az Olympique Lyon hazai pályán 2–1-re kikapott a Saint-Étienne-től, így ahelyett, hogy pontszámban beérte volna a zöld-fehéreket a tabellán, hat pont hátrányba került velük szemben.
márc. 30
23:42
NS: Máris eldőlt a bajnoki cím?; Van még mit tanulni - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés