2014. március 6. csütörtök

márc. 6
14:17
Női kézi EHF-kupa: nem kényelmesedhet el a Fehérvár (She)
Az egyöntetű hazai álláspont szerint a Fehérvár KC-t nem teheti kényelmessé, hogy hétgólos előnnyel várhatja a női kézilabda EHF-kupa-negyeddöntő vasárnapi, itthoni visszavágóját a kolozsvári U Jolidon ellen.
márc. 6
14:33
Ukrajna: kijelölték a bajnoki rajt időpontját (She)
Jövő héten folytatódik az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 2013–2014-es szezonja. A zavargások miatt elhalasztott tavaszi rajtot jövő hétre tolták – derült ki az ukrán szövetség (FFU) csütörtöki ülésén.
márc. 6
14:51
Vb 2014: „Lehet, néhány hónapja a kapufát találtam volna el” (She)
Karim Benzema, a francia labdarúgó-válogatott csatára góllal járult hozzá a hollandok elleni felkészülési mérkőzésen aratott 2–0-s győzelemhez. A kirobbanó formában futballozó 26 esztendős játékos a meccs után viccesen megjegyezte: lehet, hogy néhány hónappal ezelőtt a kapufán csattant volna a lövése.
márc. 6
14:51
Több mint 120 vívó a budapesti férfi kard Grand Prix-n (Metropol)
A verseny egyik esélyese az olimpiai bajnok Szilágyi Áron.
márc. 6
14:53
Világfutball: 44 milliós büntetés átigazolási hídért (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága először büntetett meg labdarúgóklubokat az adóelkerülésre kitalált „bridge transfer" jelenség miatt. Az egy uruguayi és a négy argentin klub együttes büntetése 175 ezer svájci frank (több mint 44 millió forint).
márc. 6
14:55
Vívás: több mint 120 vívó a budapesti viadalon (She)
A világranglista első 16 helyezettjéből 15-en pástra lépnek a férfi kardozók hétvégi, budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti Grand Prix-viadalán, amelyen az egyik esélyesnek az olimpiai bajnok Szilágyi Áron számít.
márc. 6
15:09
U19: fölényes magyar győzelem Finnország ellen (She)
A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar U19-es labdarúgó-válogatott 4–0-ra legyőzte Finnország korosztályos válogatottját a két csapat Telkiben csütörtök kora délután lejátszott felkészülési mérkőzésén.
márc. 6
15:09
Izraelben lesz a 2015-ös rövidpályás úszó Eb (Metropol)
Netanya adhat otthont a soron következő rövidpályás úszó Európa-bajnokságnak, amelyet 2015. január 15. és 18. között rendeznek meg az izraeli városban.
márc. 6
15:11
MTK: bemutatták az örökrangadóra gyártott mezeket (She)
A Ferencváros elleni hétvégi labdarúgó-bajnokira készülő MTK sajtótájékoztató keretében mutatta be az örökrangadóra gyártott mezeket, amelyeket a találkozó után ezúttal is jótékony célra értékesítenek – számolt be róla a kék-fehér klub a hivatalos Facebook-oldalán.
márc. 6
15:13
Chelsea: Mourinho szívesen dolgozna újra együtt Balotellivel (She)
José Mourinho legutóbbi nyilatkozata is táptalajt biztosít azoknak a spekulációknak, amelyek szerint a Chelsea a nyáron megpróbálhatja megszerezni Mario Balotellit az AC Milantól.
márc. 6
15:27
Real: a Marca szerint a madridiak előnyben vannak a Tajti-versenyben (She)
A héten a Nemzeti Sport Online-on is foglalkoztunk azzal, hol folytathatja a pályafutását Tajti Mátyás, a Puskás Akadémia 15 éves játékosa, aki iránt a Barcelona és a Real Madrid is érdeklődik. Most a madridi Marcánál is téma a játékos jövője – a fővárosi lapnál úgy vélik, a blancók előnyben vannak a tehetségért folyó versenyben.
márc. 6
15:27
Felkészülés: 6 következtetés, amit a szerdai válogatott meccsekből levonhatunk (Agroinform)
Hiányzik a kreativitás az argentinoknál, Ronaldo megállíthatatlan, a formán kívüli Sneijder lemaradhat a vb-ről.
márc. 6
15:29
Férfi kézilabda: Nagy az űr a 30 feletti generáció mögött? (Agroinform)
Aggódik a londoni olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatott jövője miatt Mocsai Lajos szövetségi kapitány.
márc. 6
15:45
Videoton: hosszabbított az első számú kapus (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Juan Calatayuddal. A rutinos spanyol kapus 2015 nyaráig kötelezte el magát a fehérváriakhoz.
márc. 6
15:47
Videó: „Hogy mit várok a Pintér-csapattól? Sok munkát!” (She)
Érthetően keserű szájízzel nyilatkoztak a szurkolók a szerdai Magyarország–Finnország (1–2) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után. Akadt, aki kritikára sem tartotta érdemesnek a teljesítményt, más pedig elmondta: sok munkát vár a jövőben, és hogy össze kell rakni a csapatot, mert ez még nem volt az. A korábbi válogatott Herczeg Miklós szerint számolni kell a finnekkel a selejtezőkön.…
márc. 6
16:03
Mocsai aggódik a kézilabda-válogatott jövője miatt (Infostart)
Aggódik a londoni olimpiai negyedik magyar férfi kézilabda-válogatott jövője miatt Mocsai Lajos szövetségi kapitány.
márc. 6
16:03
Vb 2014: Iniesta bemutatta az új, magas szárú stoplist - fotó (She)
A nagy futballtornákra a csapatok mellett a sportszergyártók is készülnek: a nyári brazíliai világbajnokságon debütálhat az első magas szárú stoplis cipő.
márc. 6
16:03
Tippjáték: Neked nagyobb? Mutasd meg, és nyerj ingyen pénzt! (Agroinform)
A hatharom.com és a Betvictor közös promóciójában 300 dollár kerül szétosztásra legjobb tippelőink között.
márc. 6
16:21
NB II: Csányi Sándorral üléseztek a klubtulajdonosok (She)
Gyirmóton ülésezett a labdarúgó NB II-es tulajdonosok tanácsa: az értekezleten személyesen vett részt Csányi Sándor MLSZ-elnök, Berzi Sándor alelnök, Bánki Erik és Tarsoly Csaba elnökségi tagok, valamint Vági Márton MLSZ-főtitkár és Roskó Zoltán, az MLSZ operatív igazgatója is.
márc. 6
16:21
A Williamsnek van, a McLarennek nincs főszponzora (Metropol)
A Forma-1-es Williams istálló autóinak alapszíne fehér lesz az idei szezonban.
márc. 6
16:23
Arsenal: az Aggerrel ütköző Wilshere hat hétre kidőlt (She)
Hat hétre kidőlt Jack Wilshere, az angol élvonalbeli Arsenal középpályása – erősítette meg a klub hivatalos honlapja. A 22 éves válogatott futballista a Dánia elleni szerdai felkészülési mérkőzésen sérült meg.
márc. 6
16:39
Indian Wells-i tenisztorna: Csütörtökön pályán a férfiak is, beindul a nagyüzem (Agroinform)
Indian Wellsben csütörtökön kilenc pályán zajlanak majd a küzdelmek, mi pedig górcső alá vettük a második játéknapot.
márc. 6
16:57
NB I: csak elővételben lehet jegyet venni az örökrangadóra (She)
Kizárólag elővételben lehet jegyet vásárolni a labdarúgó NB I 19. fordulójának szombati MTK–Ferencváros mérkőzésére.
márc. 6
16:57
Új kapitány, régi forma (Blikk)
Budapest - Új csapatot, új korszakot ígért Pintér Attila (47), a magyar labdarúgó-válogatott decemberben kinevezett szövetségi kapitánya, ám egyelőre úgy tűnik, minden maradt a régiben.
márc. 6
16:57
Csak elővételben kapható jegy az örökrangadóra (Metropol)
Kizárólag elővételben lehet jegyet vásárolni a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati MTK-Ferencváros mérkőzésére.
márc. 6
16:59
Kajak-kenu: Storcz reméli, Kovácsék kiesése nem üt vissza (She)
Zsúfolt versenyszezon előtt állnak a magyar kajak-kenusok, a külföldi világesemények mellett hazánk idén két kiemelkedő sportági viadalnak is otthont ad: a május végi gyorsasági világkupát és a július végi ifjúsági és U23-as világbajnokságot egyformán Szegeden rendezik.
márc. 6
17:15
Válogatott: Koman Vladimiré a legrosszabb osztályzat (She)
A Magyarország–Finnország (1–2) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után arra kértük olvasóinkat, hogy tízes skálán osztályozzák a magyar csapat játékosainak teljesítményét. A legjobb átlagot (4.95) a kapus Bogdán Ádám érte el, a mezőnyjátékosok közül pedig Rudolf Gergely (4.8). A legalacsonyabb osztályzatokat Koman Vladimir (2.04) kapta.
márc. 6
17:17
Videó: az örök kérdés - Messi vagy C. Ronaldo? (She)
Rengeteg videó található az interneten, amely a jelenkor labdarúgásának két klasszisa, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo góljait idézi fel. De miért is ne hasonlítanánk össze őket? Az alábbi összeállításban a Barcelona, illetve a Real Madrid sztárjától a 30-30 legszebb gólt szedték össze – kezdődjön a „kommentháború”!
márc. 6
17:19
Férfi vízi: Vindisch is megsérült a Vasas elleni bajnokin (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Steinmetz Ádám, a Vasas férfi vízilabdacsapatának centere nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett a Debrecen elleni ob I-es bajnokin, de Takács Bálint szeme is megsínylette a Szasa Misiccsel vívott harcot. A piros-kékek a szövetséghez fordultak, de az ellenőri és játékvezetői bizottság már ettől függetlenül vizsgálatot kezdeményezett. A debreceniek értetlenül…
márc. 6
17:33
Elemzés: Olasz identitászavar, spanyol gólínség (Agroinform)
Del Bosque a bőség zavarával küzd, míg a Squadra Azzurrának sokat kell fejlődnie.
márc. 6
17:51
Videó: a MU-t kivégző Campbell a válogatottban is villant (She)
A közép-amerikai labdarúgó-válogatottak is felkészülési mérkőzéseket vívtak szerdán, és míg az Egyesült Államok két megalázó góllal szenvedett vereséget Ukrajnától, Mexikó pedig Nigériával játszott gólnélküli döntetlent, a zóna két gyengébbnek ítélt vb-résztvevője, Costa Rica és Honduras egyaránt 2–1-es győzelmet aratott.
márc. 6
17:51
Szlovák foci: Új időszámítás kezdődhet a felvidéki magyar futballfellegvárnál (Agroinform)
Világi Oszkár lett a dunaszerdahelyi FK DAC 1904 többségi tulajdonosa, aki a helyi labdarúgás felvirágoztatására készül.
márc. 6
18:09
Sakk: mindhárom magyar remizett a jereváni Eb-n (She)
Polgár Judit, Almási Zoltán és Balogh Csaba is remizett a jereváni sakk Európa-bajnokság csütörtöki, negyedik fordulójában.
márc. 6
18:09
Balzsay: Legyőzöm a rákot! (Blikk)
Budapest – Nyirokmirigyrákkal küzd Balzsay Károly (34), a tavaly visszavonult egykori profi ökölvívó, a WBO (Bokszvilágszervezet) és a WBA (Bokszvilágszövetség) korábbi nagyközépsúlyú világbajnoka.
márc. 6
18:27
Női kosár KEL: a Sopron nyerte a magyar csatát, döntős (She)
Az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata jutott be elsőként a Közép-európai Liga döntőjébe, miután a kétnapos kassai final four elődöntőjében 59–52-re legyőzte a szintén magyar PEAC-Pécset.
márc. 6
18:45
NB I: Nekem ütközni kell, benne van a piros - Abdouraman (She)
A Diósgyőr labdarúgója, Mohamadou Abdouraman pályafutása első piros lapját kapta vasárnap a DVSC ellen, azonban klubja hivatalos honlapjának elmondta: a következő mérkőzésen sem tervezi, hogy puhábban védekezik.
márc. 6
18:45
Március 23-án kezd a Veszprém (Metropol)
A lengyelországi összecsapás 19 órakor, míg a Veszprém Arénában 14 órakor kezdődik az összecsapás.
márc. 6
18:47
Paralimpia: Putyin ott lesz a megnyitón (Metropol)
Több ország kormánya és uralkodóháza jelezte, hogy nem küldenek delegációt a nyitóeseményre.
márc. 6
19:03
DVSC: pszichológus is segítette, hogy eljusson az első csapatig (She)
Karikás Krisztián a Győri ETO elleni Ligakupa-visszavágón (3–1) először szerepelt tétmérkőzésen a DVSC-Teva első csapatában. A 18 éves jobbhátvéd nem vallott szégyent, emellett végig lelkesen futballozott, amikor levonult a pályáról, nagy tapsot kapott a szurkolóktól. Az Erdélyből érkezett fiú klubja honlapjának adott interjújából kiderült: korán elhagyta szülőfaluját, hogy Debrecenben…
márc. 6
19:03
Pistorius összeomlott (Blikk)
Pretoria — Kiborult a csütörtöki tárgyalásán Oscar Pistorius (27). A barátnője, Reeva Steenkamp (†29) meggyilkolásával vádolt dél-afrikai paralimpiai bajnok futó nem bírta hallgatni, amikor a szomszédja a tavaly február 14-i szörnyű éjszakáról mesélt a bíróságon.
márc. 6
19:03
NB I: A Videoton hosszabbított kapusával (Agroinform)
A Videoton életbe léptette a szerződésben szereplő opciót és hosszabbított spanyol kapusával, Juan Calatayuddal.
márc. 6
19:05
Felkészülés: Eltört egy csont Wilshere lábában, Wenger mérgelődhet (Agroinform)
A lehető legrosszabbkor, az Arsenal rangadói előtt sérült meg az angol válogatott középpályás szerdán, a dánok ellen.
márc. 6
19:21
Profi boksz: Le fogom győzni a rákot - Balzsay Károly (She)
Rosszt hírt kapott a tavaly visszavonult, korábbi profi világbajnok ökölvívó, Balzsay Károly, akinél nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak. A Bokszvilágszervezet (WBO) és a Bokszvilágszövetség (WBA) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka a Blikknek elmondta, nem adja fel, le fogja győzni a rákot.
márc. 6
19:39
Profi boksz: Erdei magabiztosan készül a szombati fellépésre (She)
Jókedvűnek és magabiztosnak tűnt csütörtöki, budapesti sajtónyilvános edzésén Erdei Zsolt, aki szombaton Kecskeméten a grúz Salva Dzsomardasvili ellen lép szorítóba a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoki övéért.
márc. 6
19:57
Jótékonyság: 24 órás tenisz a beteg gyerekekért (She)
Március 22-én, szombaton reggel 9 órától másnap reggel 9 óráig Guinness-rekordkísérlet helyszíne lesz a Molnár Teniszakadémia. Az akció során az edzők több teniszpályán 24 órán keresztül adnak teniszórákat – jótékony céllal. Az óradíjakból összegyűlt teljes összeggel a Bátor Táborba érkező daganatos és krónikus betegségben szenvedő gyermekek gyógyulását segítik a szervezők. A nem mindennapi órák…
márc. 6
19:57
Nemzetközi foci: A Bayern egyre jobb Guardiolával - Mourinho (Agroinform)
José Mourinho dicsérte régi riválisát. Szerinte a Bayern München folyamatosan fejlődik Guardiolával.
márc. 6
19:59
Női válogatott: pénteken mutatkozik be az új kapitány (She)
Markó Edina pénteken, a házigazda horvátok ellen debütál a női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként a négycsapatos umagi nemzetközi viadalon.
márc. 6
19:59
Premier League: A Fulham lenne a szerencsés tizenharmadik (Agroinform)
Felix Magath menedzser szerint edzői pályafutása legnehezebb feladata következik, de élvonalban fogja tartani csapatát.
márc. 6
20:15
Női közi: sportszerű buzdítást kérnek Podgoricában a Győr ellen (She)
A csoportelsőség szempontjából döntő meccset játszik vasárnap este Podgoricában a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája középdöntőjében. A montenegróiak honlapjukon kérik a szurkolók támogatását, valamint a sportszerű viselkedésre hívják fel a figyelmet.
márc. 6
20:17
Sílövészet: meglepetésgyőzelem a pokljukai sprinten (She)
Csütörtökön a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. Előbbieknél a svéd Björn Ferry, utóbbiaknál pedig az osztrák Katharina Innerhofer győzött, míg az északiösszetett-vk trondheimi állomásán a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.

Keresés