2014. március 8. szombat

márc. 8
14:51
Premjer Liga: Dzsudzsákék rangadóval indítják a tavaszt (Agroinform)
A hétvégén elstartol az orosz Premjer Liga tavaszi szezonja is, az első fordulóban mindjárt egy moszkvai rangadóval.
márc. 8
15:09
Sílövészet: Björndalen is dobogóra állhatott Pokljukában (She)
Szombaton a férfiak és a nők üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a szlovéniai Pokljukában. Előbbieknél az orosz Anton Sipulin, utóbbiaknál pedig a finn Kaisa Mäkäräinen győzött.
márc. 8
15:11
Alpesi sí: amerikai aranyak szombaton (She)
A szlovéniai Kranjska Gorában a férfiak számára óriás-műlesiklással, a hölgyeknek pedig a svédországi Aréban műlesikló versennyel folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A előbbieknél a győzelmet az amerikai Ted Ligety, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Mikaela Shiffrin szerezte meg.
márc. 8
15:27
Férfi kézilabda NB I - A Veszprém hat góllal győzött Tatabányán (Infostart)
A bajnoki címvédő Veszprém jobb második félidei játékával biztosan nyert a Tatabánya otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapjának első mérkőzésén. Sikerével megszerezte a legkedvezőbb rájátszásbeli pozíciót biztosító alapszakasz-elsőséget.
márc. 8
15:45
Bundesliga: Wolfsburg-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a tabellát húszpontos előnnyel vezető, a pontvadászatban veretlenül menetelő Bayern München az európai kupaindulásért küzdő, jelenleg ötödik helyezett Wolfsburg otthonába látogat. A „farkasok” egy héttel ezelőtt súlyos, 6–2-es vereségbe szaladtak bele Hoffenheimben és nem számíthatnak könnyű feladatra a Guardiola-csapat ellen sem, amely sorozatban a 16.…
márc. 8
15:47
Szavazás: mire számít az F1 dán újoncától? (She)
Ön mire számít idén Kevin Magnussentől, akinek megadatik, hogy egy topcsapat, nevezetesen a McLaren színeiben mutatkozhat be az F1-ben?
márc. 8
15:49
PL: Geráéknak nem sok esélyük volt a Man. United ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29., „csonka” fordulójának nyitó mérkőzésén a Gera Zoltánt végig a soraiban tudó West Bromwich Albion hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől, melynek góljait Phil Jones, Wayne Rooney és Danny Welbeck szerezték.
márc. 8
15:51
FA-kupa: négyet vágva négy között az Arsenal (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében az Arsenal 4–1-re kiütötte az Evertont, így bejutott az elődöntőbe. Az „ágyúsoknál” a korábbi Everton-játékos Mikel Arteta „duplán” büntetett, Olivier Giroud csereként duplázott, Bacary Sagna és Alex Oxlade-Chamberlain tarthatatlan volt, Mesut Özil pedig gólig és gólpasszig jutott.
márc. 8
15:53
Golf-vb: meglovasítottak egy játékban lévő labdát - videó (She)
Egy járatlan szurkoló kisebb galibát okozott a Floridában zajló Cadillac Championshipen, a golfvilágbajnokság idei második, kilencmillió dollár összdíjazású versenyén: felkapott egy gazdátlannak tűnő labdát – nem lett volna szabad.
márc. 8
16:03
FA Kupa - Elődöntőben az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal hazai környezetben 4-1-re diadalmaskodott az Everton csapata felett az angol labdarúgó FA Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé.
márc. 8
16:03
Primera División: Valladolid-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Barcelona a Valladolid otthonába látogat, amely már öt meccse nem talált legyőzőre. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 8
16:05
NB I: MTK-FTC örökrangadó élőben az NSO-n! (She)
A legnagyobb hagyományú NB I-es labdarúgó-mérkőzés az NB I 19. fordulójának egyik kiemelkedő meccse: az MTK a kiesés elől menekül, így nagy szüksége lenne a három pontra, csakúgy, mint az élcsoportban maradást megcélzó Ferencvárosnak. Kövesse az MTK–FTC örökrangadót élő, szöveges tudósításunk segítségével, mondja el véleményét a találkozóról!
márc. 8
16:07
Videó: ráijesztett az Everton az Arsenalra, végül gáláztak Özilék (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata 4–1-re nyert az Everton ellen hazai pályán az FA-kupa negyeddöntőjében. A londoniak Mesut Özil okos lövésével szereztek vezetést, de Romelu Lukaku a szünet előtt egyenlített. A második félidőben viszont minden összejött az Arsenalnak. A 68. percben a korábbi Everton-játékos, Mikel Arteta értékesített higgadtan egy büntetőt, majd Olivier Giroud a hajrában két perc alatt…
márc. 8
16:09
NB I: Puskás Akadémia-Bp. Honvéd élőben az NSO-n! (She)
A tavaszt az Újpest elleni derbigyőzelemmel kezdő Bp. Honvéd az NB I 19. fordulójában Székesfehérvárra látogat, ahol vendéglátója a Puskás Akadémia FC. Kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 8
16:21
Videó: Rooney fejesből vette be Geráék kapuját (She)
A Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion 3–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Manchester Unitedtől az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában. Phil Jones és Wayne Rooney fejesből, Danny Welbeck ziccerből volt eredményes. Íme, a gólok!
márc. 8
16:21
Nem bírt a Diósgyőr a Kecskeméttel (Metropol)
A Diósgyőri VTK 1-1-es döntetlent játszott a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano csapatának otthonában.
márc. 8
16:21
Kézilabda: Alapszakaszgyőztes a Veszprém (Agroinform)
A bajnoki címvédő Veszprém jobb második félidei játékával biztosan nyert a Tatabánya otthonában.
márc. 8
16:23
Juve: 60 millió euró Pogba kikiáltási ára - sajtóhír (She)
A spanyol Marca szerint 60 millió euró az olasz Juventus labdarúgócsapatát erősítő, több európai elitklub által is erőteljesen körbeudvarolt Paul Pogba kikiáltási ára.
márc. 8
16:23
NB I: Volt csapata borsot tört Szivics orra alá (Agroinform)
Hiába dolgozott ki több helyzetet és futballozott előnyben a Diósgyőr, a Kecskemét otthon tartotta az egyik pontot.
márc. 8
16:25
NB II: az Ajka otthon, a Siófok idegenben nyert (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Cegléd 1–0-ra kikapott az Ajka vendégeként, Kiss László együttese három győzelem után kapott ki ismét a bajnokságban. Ezzel a mérkőzéssel egy időben játszott a Siófok is, a feljutásért küzdő Balaton-partiak a Szolnok otthonában nyertek 2–1-re.
márc. 8
16:39
Rp gyorskori: Liu Shaolin megnyerte a junior-vb-t (She)
Liu Shaolin Sándor aranyérmet nyert 500 méteren a junior rövid pályás gyorskorcsolyázók törökországi Erzurumban zajló világbajnokságának szombati napján.
márc. 8
16:39
Kórházban egy amerikai síelő (Metropol)
Tyler Walker az esés következtében eszméletét veszítette, és az edzés helyszínéről helikopteren szállították kórházba.
márc. 8
16:41
Barca: Van Persie és Agüero is kiszemelt - sajtóhír (She)
A barcelonai Sport sportnapilap mai cikkében a Barcelona labdarúgócsapatának nyári erősítései tervei elé ment, és arra a megállapításra jutott, hogy négy poszton is várható új ember érkezése. A veretesebb neveket a csatárok között találjuk: a korábban már leközölt Thomas Müller mellett megemlítik Sergio Agüerót, illetve Robin van Persie-t.
márc. 8
16:57
Dopping: mindkét orosz sílövő B-próbája pozitív lett (She)
A Nemzetközi Biatlonszövetség (IBU) ideiglenesen felfüggesztette Irina Sztarih versenyzési jogát, miután a B-próba megerősítette az első analízist, miszerint az orosz sílövő doppingolt, méghozzá EPO-t használt.
márc. 8
16:57
Liu Shaolin világbajnok (Metropol)
Aranyérmet nyert 500 méteren a junior rövidpályás gyorskorcsolya vb szombati napján.
márc. 8
16:59
Sífutás: Richardson nyerte meg az 50 km-es oslói klasszikust (She)
A norvégiai Oslóban férfi klasszikus stílusú 50 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata, amelyen a győzelmet a svéd Daniel Richardsson szerezte meg, míg ugyanitt az északiösszetett-vk-ban a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.
márc. 8
17:15
Premier League - Geráék simán kikaptak a címvédőtől (Infostart)
A Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion sima 3-0-ás vereséget szenvedett hazai környezetben a címvédő Manchester Unitedtől az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
márc. 8
17:15
NB III: Körmenden járt a hatos villamos; Lisztesék: kilenc! (She)
A 91. percben értékesített tizenegyes révén tartott otthon egy pontot a keleti listavezető Kazincbarcika a Létavértes elleni rangadón (2–2) a labdarúgó NB III 18. fordulójának szombati játéknapján. A Középcsoportban sorozatban kilencedszer nyert Lisztes Krisztián csapata, a Soroksár, míg a vendégnapot tartó Nyugati csoportban a Csepel kivételével az élcsoport minden szombaton pályára lépő…
márc. 8
17:33
Bundesliga: Bayern-henger; kihagyott Huszti-büntető (She)
A német labdarúgó Bundesliga 24. fordulójában a Bayern München hátrányba került Wolfsburgban, de ezt követően lehengerelte a „farkasokat", a 6–1-es győzelemmel megdöntve saját ligarekordját. Ez volt a Bayern zsinórban tizenhatodik győzelme és negyvenkilencedik veretlen bajnokija... Szalai Ádám a mesterhármast szerző Klaas-Jan Huntelaar cseréjeként tíz percet kapott a Hoffenheimet 4–0-ra kiütő…
márc. 8
17:51
FTC: Jenner összeszólalkozott Mátéval, majd lábbal nyitott ajtót (She)
A Ferencváros futballistája, Julian Jenner nehezen viselte, hogy második sárgával kiállította a játékvezető az MTK–Ferencváros (3–2) NB I-es bajnokin.
márc. 8
17:53
Videó: kapufákban jobb volt a DVTK a KTE-nél (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, 1–1-es döntetlennel ért véget a KTE–DVTK mérkőzés a labdarúgó NB I 19. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 8
18:09
Barca-kudarc: Vereség a Valladolidtól! (Infostart)
A Valladolid 1-0-ra győzött a Barcelona ellen, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának nyitómérkőzésén, szombaton.
márc. 8
18:09
Primera División: a halovány Barcelona kikapott Valladolidban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Barcelona meglepő, de nem érdemtelen vereséget szenvedett a Valladolid vendégeként, így vasárnap estére négypontos hátrányba kerülhet a Levantét fogadó Real Madriddal szemben.
márc. 8
18:09
Történelmi Bayern-siker (Metropol)
A címvédő és listavezető Bayern München 6-1-re nyert a Wolfsburg vendégeként.
márc. 8
18:09
Átigazolás: Vidics az Interhez igazolt - hivatalos (Agroinform)
Az Inter csapatánál folytatja pályafutását a Manchester United szerb védője.
márc. 8
18:11
NB I: kiütötte a Honvéd a Puskás Akadémiát (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a tizenkettedik Puskás Akadémia a hetedik Bp. Honvédot fogadta, és utóbbi 4–0-s győzelmet aratott.
márc. 8
18:11
NB I: Torghelle elintézte a Fradit, a Honvéd kitömte a Puskást (Agroinform)
Jenner kiállítása győzelemhez segítette az MTK-t , a Honvéd sikerével megelőzte a Ferencvárost.
márc. 8
18:13
NB I: ötgólos meccsen MTK-siker az örökrangadón (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában az MTK hazai pályán 3–2-re legyőzte az örökrangadón bő fél órán keresztül emberhátrányban futballozó Ferencvárost.
márc. 8
18:15
NB I: Újpest-Kaposvár élőben az NSO-n! (She)
Újpest FC–Kaposvári Rákóczi találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 8
18:17
NB II: a 92. percben egyenlített a Dunaújváros, gálázott a Vasas (She)
A labdarúgó NB II 18. fordulójának szombati játéknapján a Zalaegerszeg hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a tabella második helyén álló Dunaújvárossal, a vendégek a 92. percben mentettek meg egy pontot. Az utolsó helyen szerénykedő Kozármisleny sokáig vezetett Sopronban, de végül be kellett érnie egyetlen ponttal. A Vasas hazai környezetben kiütötte a Tatabányát 5–0-ra, Ádám Martin…
márc. 8
18:19
Premier League: Walesben maradtak a halálmeccs pontjai (She)
Steven Caulker duplájának és egy öngólnak köszönhetően a bennmaradásért harcoló Cardiff City hazai pályán 3–1-re legyőzte sorstársát, a sereghajtó Fulhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
18:27
Labdarúgó NB I - Az MTK nyerte a 204. örökrangadót (Infostart)
Az MTK hazai környezetben 3-2-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján, a 204. örökrangadón.
márc. 8
18:27
Videó: Huntelaar-mesterhármas, Bayern-gólgála (She)
A Wolfsburg ráijesztett a Bayern Münchenre a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, hiszen megszerezték a vezetést. A bajorok azonban alaposan visszavágtak, végül 6–1-re győztek. A Schalkéban Szalai Ádám az utolsó tíz percre állt be, de akkorra már kialakult a 4–0-s végeredmény Klaas-Jan Huntelaar mesterhármasával. Összefoglalók.
márc. 8
18:27
Primera División: kikapott a Barcelona (Metropol)
A címvédő FC Barcelona 1-0-ás vereséget szenvedett a kiesőjelölt Valladolid otthonában.
márc. 8
18:29
Szász Emese leiskolázta a barcelonai világkupa mezőnyét (Infostart)
Nagyszerű vívással Szász Emese nyerte a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyét.
márc. 8
18:29
Vívás: öt magyar kardozó a budapesti GP főtábláján (She)
Öt magyar vívó szerepelhet a Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti férfi kard Grand Prix 64-es táblájának vasárnapi küzdelmeiben.
márc. 8
18:29
Az MTK nyerte a 204. örökrangadót (Metropol)
Az MTK hazai környezetben 3-2-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
18:31
Simán nyert a Honvéd (Metropol)
A Budapest Honvéd 4-0-s győzelmet aratott Székesfehérváron az újonc Puskás Akadémia vendégeként.
márc. 8
18:33
Szász Emese nyert Barcelonában (Metropol)
Az orosz Jana Zvereva 15-10-re kapott ki a döntőben a világbajnoki ezüst- és bronzérmes magyar ellenfelétől.
márc. 8
18:45
Labdarúgó NB I - A Honvéd simán nyert a Puskás Akadémia vendégeként (Infostart)
A Budapest Honvéd 4-0-s győzelmet aratott Székesfehérváron az újonc Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés