2014. március 8. szombat

márc. 8
18:45
Vívás: Szász Emese leiskolázta a mezőnyt (She)
Nagyszerű vívással Szász Emese nyerte meg a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyét. A viadalon, amelyen 226-an indultak, a világranglistán harmadik helyezett Szásznak kiemeltként a pénteki selejtezőben nem kellett vívnia, a szombati főtáblás programban pedig – a magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint – a legszorosabb asszója 15:10 volt.
márc. 8
18:47
Anglia: Bogdánék évek óta nem szereztek ilyen sok gólt (She)
Bogdán Ádám csapata, a Bolton Wanderers idegenben 5–1-re legyőzte a Leeds Unitedet az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 34. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
18:49
Premier League: Chelsea-Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójának rangadóján a Chelsea a Tottenham együttesét fogadja a Stamford Bridge-en. A szezon eddig lejátszott mérkőzései alapján a hazai pályán legjobban teljesítő csapat (Chelsea, 38 pont) az idegenben legeredményesebb (Tottenham, 29 pont) szerző együttessel néz farkasszemet. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges…
márc. 8
18:51
Női kézi KEK: a Rosztov-Don vár a Fradira, ha... (She)
Az orosz Rosztov-Don bejutott női kézilabda KEK legjobb négy csapata közé, miután a negyeddöntő visszavágóján csak négy góllal kapott ki a német Buxtehude vendégeként, és így összesítésben kilenc góllal jobbnak bizonyult. Az orosz együttes ellenfele az FTC-Rail Cargo Hungaria–Viborg párharc továbbjutója lesz.
márc. 8
19:03
Ligue 1: Ibrahimovic-show, újabb szép epizód (She)
A Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic főszereplésével (egy gól, két gólpassz) idegenben 3–0-ra legyőzte a Bastiát a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 28. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
19:03
Tipp: Costával bankot robbanthatunk a Párizs-Nizzán (Agroinform)
Március 9. és 16. között kerül sor a 72. Párizs-Nizzára, amelynek apropóján górcső alá vettük az esélyeket.
márc. 8
19:05
Videó: hiába a két blokk, kikapott a Barcelona (She)
A Valladolid Fausto Rossi góljával legyőzte a Barcelonát a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Íme, a mindent eldöntő találat!
márc. 8
19:07
NB I: Hiányzott a higgadtság a csapatomból - Doll (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője az FTC hivatalos honlapjának értékelte az MTK elleni, idegenbeli örökrangadón elszenvedett 3–2-es vereséget. A német szakvezető gratulált az MTK-nak, és kijelentette: az FTC saját magát verte meg.
márc. 8
19:39
Sakk Eb: Balogh és Polgár remizett, Almási kikapott (She)
Balogh Csaba és Polgár Judit döntetlent játszott, míg Almási Zoltán vereséget szenvedett a jereváni sakk Európa-bajnokság szombati, hatodik fordulójában.
márc. 8
19:41
Férfi vízilabda ob I: az Eger az új éllovas (She)
A Honvéd 11–4-re nyert a férfi vízilabda ob I 21. fordulójában a Vasas otthonában. Az Eger sokkal simább győzelmet aratott a Kaposvár ellen, és átvette a vezetést a bajnoki tabellán.
márc. 8
19:43
Női kosár NB I: száz pont közelében és élen a Diósgyőr (She)
A Diósgyőr hazai pályán kiütötte a ZTE-t (95–51), és a szintén a saját közönsége előtt játszó Győr is magabiztosan győzte le a Ceglédet (79–62) a női kosárlabda NB I középszakaszának szombati játéknapján.
márc. 8
19:45
Videó: Pölöskei hatalmas gólt rúgott, Torghelle remekelt (She)
Öt gólt és remek játékot hozott az MTK–FTC örökrangadó. Pölöskei Zsolt rögtön az első percben 30 méterről óriási gólt lőtt. Torghelle gólpasszt adott, majd maga is betalált. A vendégeknél Somália duplázott, a meglehetősen ideges Julian Jennert kiállították. Összefoglaló.
márc. 8
19:57
Férfi kézi NB I: a Szeged mínusz háromról nyolccal nyert (She)
A férfi kézilabda NB I alpaszakaszának utolsó fordulójában a Pick Szeged 28–20-ra nyert a Mezőkövesd ellen. A Gyöngyös hattal nyert Győrben, a sereghajtó PLER pedig néggyel verte az Orosházát.
márc. 8
19:57
Ferencváros: Saját magunkat vertük meg - Thomas Doll (Agroinform)
Továbbra is várat magára Thomas Doll első bajnoki győzelme a Ferencváros élén, ezúttal az MTK ellen nem sikerült.
márc. 8
19:59
Női kézi NB I: Érden nyert a Dunaújváros (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 22. fordulójában a Vác hazai környezetben nem bírt a Békéscsabával, a Dunaújváros ikszes első félidőt követően nyert Érden, a Veszprém pedig kiütötte az MTK-t.
márc. 8
19:59
La Liga: Távozzanak, akik nem bíznak bennünk! - Daniel Alvés (Agroinform)
Az FC Barcelona sorrendben második idegenbeli bajnoki meccsén szenvedett vereséget.
márc. 8
20:01
Férfi kosár NB I: villant az Atom a kaposvári estében (She)
Győzelemmel kezdte a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházi küzdelmeit az Atomerőmű: a paksiak jobb második félidei játékukkal idegenben 84–76-ra legyőzték a Kaposvárt az 1. forduló egyetlen szombati mérkőzésén.
márc. 8
20:03
Primera División: megvan a sereghajtó negyedik győzelme (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a sereghajtó Betis otthon 2–0-ra legyőzte a Getafét.
márc. 8
20:05
Női kézi KEK: FTC-Viborg élőben az NSO-n! (She)
Nyolcgólos hátrányból próbál meg továbbjutni az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a KEK negyeddöntőjében a dán Viborg ellen. A rivális hétfőn kiadós verésben részesítette Elek Gábor együttesét (40–32), így a zöld-fehérek számára a feladat a hazai visszavágón nehéz, ugyanakkor nem lehetetlen. Amint arról korábban már beszámoltunk: hazai találkozóin rendre ellenállhatatlan a…
márc. 8
20:15
NB I: Győri ETO-PMFC élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 8
20:15
Magabiztos Szeged győzelem (Metropol)
A második helyen álló Pick Szeged 28-20-ra nyert a Mezőkövesd ellen a férfi kézilabda NB I szombati fordulójában.
márc. 8
20:15
NB I: Nem bírt a sereghajtóval az Újpest (Agroinform)
A Kaposvár 1-1-es döntetlent játszott a Szusza Ferenc Stadionban, az egy pontnak egyik csapat sem örülhet igazán.
márc. 8
20:17
NB I: egy ponttal távozott a Kaposvár Újpestről (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában az Újpest hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Kaposvárral úgy, hogy a teljes második félidőben emberelőnyben voltak a vendégek.
márc. 8
20:17
Érden nyert a Dunaújváros (Metropol)
A Dunaújváros győzött az Érd otthonában, ezzel megerősítette harmadik helyét a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
márc. 8
20:19
Serie A: érkezett Di Natale, bukott a Milan (She)
Az Udinese hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Milant a Serie A 27. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Antonio Di Natale szerezte a második félidőben.
márc. 8
20:21
Primera División: Celta Vigo-Atlético élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójában a harmadik helyen tanyázó Atlético Madrid a 11. Celta Vigo otthonába látogat. Nagy lehetőség előtt állnak a vendégek, hiszen a Barcelona váratlanul kikapott a Valladolid vendégeként, így a „matracosok” megelőzhetik a katalánokat. A mérkőzést nyomon követheti élő szöveges tudósításunkban.
márc. 8
20:23
NB I: Újpest-FTC pénteken, nincs meccs a választás napján (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága március nyolcadikai ülésén határozatban változtatta meg az NB I 23. fordulójának kezdési időpontjait. Az országgyűlési választások miatt nem lesznek vasárnapi mérkőzések, az Újpest–FTC derbit április 4-én, péntek 19 órától rendezik meg. A derbit eredetileg április hatodikán 16.30-kor játszották volna le.
márc. 8
20:33
Férfi röpi NB I: nagy lehetőséget szalasztott el a MAFC (She)
A MAFC-BME hazai környezetben kétszettes előnyben volt, mégis vereséget szenvedett a Kaposvár együttesétől a férfi röplabda NB elődöntőjének szombati második felvonásán, így utóbbi gárda egyetlen győzelemre került a fináléba jutástól.
márc. 8
20:33
Premier League: Ollézott a Stamford Bridge, kipipálták a Tottenhamet (Agroinform)
A Chelsea 4-0-ra verte otthon a Tottenhamet az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának rangadóján.
márc. 8
20:35
Premier League: a Chelsea a végére ütötte ki a Tottenhamet (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójának rangadóján a Chelsea 4–0-ra legyőzte a Tottenham együttesét, ezzel újabb fontos rangadót nyert meg, megerősítve vezető helyét a tabella élén. Az első félidőben még tartotta magát a Spurs, de a második játékrészben emberelőnybe kerültek és nem kegyelmeztek a „kékek": Eto'o, Hazard és Demba Ba (2) góljaival a végére kiütéses győzelmet…
márc. 8
20:51
Di Natale góljával az Udinese legyőzte a Milant (Infostart)
Az Udinese a veterán Antonio Di Natale góljával nyert a vendég AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
márc. 8
20:51
Férfi kosár NB I: fontos meccset nyert meg idegenben a Pécs (She)
A Pécs idegenben, a Jászberény és a Zalaegerszeg hazai pályán győzött a férfi kosárlabda NB I középszakaszában, az alsóház szombati játéknapján.
márc. 8
20:51
Larvik-siker a győri csoportban (Metropol)
A címvédő Győr mellett a Podgorica jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi négyes döntőjébe.
márc. 8
20:53
A Chelsea nyerte a londoni derbit (Infostart)
A listavezető Chelsea a csereként pályára lépő Demba Ba duplájával, valamint Samuel Eto,o és Eden Hazard góljaival magabiztosan, 4-0-ra nyert a városi rivális Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
20:53
A Chelsea nyerte a londoni derbit (Metropol)
A listavezető 4-0-ra nyert a Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
21:09
Labdarúgó NB I - Nem lesz mérkőzés a parlamenti választások napján (Infostart)
Április 6-án, a parlamenti választások napján nem rendeznek mérkőzéseket a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.
márc. 8
21:09
Atlétika, fedett vb: Márton Anita hatodik súlylökésben (She)
Márton Anita a hatodik helyen végzett a női súlylökés szombat esti döntőjében a sopoti fedett pályás atlétikai világbajnokságon. A számot a címvédő, kétszeres olimpiai bajnok új-zélandi Valerie Adams nyerte meg.
márc. 8
21:11
Női kézi BL: a Larvik nem kegyelmezett a Ljubljanának (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középszakasz ötödik fordulójában a 2. csoportban a norvég Larvik hazai környezetben hat góllal nyert a szlovén Krim Ljubljana ellen.
márc. 8
21:27
Eurofutball: hat piros, 13 sárga a szófiai derbin (She)
Kíméletlen mérkőzést hozott a bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Levszki–CSZKA szófiai derbi: a játékvezető hat piros és tizenhárom sárga lapot osztott ki a rangadón, amelyet a CSZKA Emil Gargorov tizenegyesgóljával nyert meg.
márc. 8
21:29
Videó: Ez még csak egy részsiker volt - Torghelle (She)
A 3–2-es MTK-győzelemmel véget ért örökrangadó után Torghelle Sándor elmondta, csak részsikert értek el, még 11 forduló hátra van a bajnokságból. A kissé indulatos Thomas Doll szerint játékosai nem érdemelték volna meg a győzelmet, és nem tesz jót a mentalitásnak, hogy csak futnak az eredmény után.
márc. 8
22:03
Női kézi KEK: majdnem csoda! Öttel nyert, de búcsúzott a Fradi (She)
A Ferencváros 31–26-ra legyőzte a Viborgot a női kézilabda KEK negyeddöntőjének visszavágóján, de mivel az első mérkőzésen nyolcgólos vereséget szenvedett, búcsúzott a sorozattól. Pedig három perccel a mérkőzés vége előtt héttel vezettek a zöld-fehérek. Közel volt a csoda...
márc. 8
22:03
Real Madrid: Raúl lehet a Real Guardiolája (Agroinform)
Jorge Valdanónak nincsenek kétségei afelől, egy napon majd Raúl lesz a Real Madrid edzője.
márc. 8
22:05
Primera División: győzött az Atlético, és megelőzte a Barcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójában az Atlético Madrid idegenben nyert 2–0-ra a Celta Vigo ellen, amivel kihasználta a Barcelona váratlan vereségét. Így újra a „matracosok” állnak a tabella második helyén.
márc. 8
22:05
NB I: Lesújtott a Pécs, súlyos verést mért a Győrre (Agroinform)
A Pécs 5-2-re nyert a címvédő Győr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
22:07
NB I: öt gólt vágott a Pécs a Győri ETO-nak idegenben (She)
A labdarúgó NB I tizenkilencedik fordulójában a Pécs idegenben 5–2-re legyőzte a Győri ETO-t egy színvonalas, érdekes, lüktető mérkőzésen.
márc. 8
22:21
Női kézilabda KEK - Majdnem sikerült a bravúr, de búcsúzott az FTC (Infostart)
Az idegenbeli 40-32-es vereség után a visszavágón már hét góllal is vezetett, végül 31-26-ra nyert az FTC-Rail Cargo Hungaria a dán Viborg ellen, így nem jutott az elődöntőbe a női kézilabda KEK-ben.
márc. 8
22:21
Videó: ziccerek maradtak ki az Újpest-Kaposvár bajnokin (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 19. fordulójában az Újpest hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Kaposvárral. Íme, a találkozó összefoglalója!
márc. 8
22:23
Labdarúgó NB I - Győr-Pécs 2-5 (Infostart)
A Pécs óriási meglepetésre 5-2-re nyert a címvédő Győr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
22:39
Férfi vízilabda ob I - Könnyedén nyert az FTC (Infostart)
Az FTC öt góllal nyert a Hegyvidék vendégeként a férfi vízilabda ob szombati játéknapján.
márc. 8
22:39
Videó: az Udinese szépen kipasszolta a Milant a gólnál (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Udinese hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Milant a Serie A 27. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Antonio Di Natale szerezte a második félidőben. Íme, a találkozó összefoglalója!

Keresés