2014. március 13. csütörtök

márc. 13
20:15
Vb 2014: egy nap alatt 284 ezer jegy talált gazdára (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 24 órán belül 284 597 jegyet értékesített a három hónap múlva kezdődő brazíliai világbajnokságra.
márc. 13
20:51
Súlyemelés: Budapesten díjazták a világ legjobbjait (She)
A Nemzetközi Súlyemelő-szövetség elnöke, Aján Tamás a Budapest Novotel Centrumban adta át az elmúlt év legjobb férfi és női emelőjének a Boskovics Jenő-vándordíjat. Az internetes szavazás alapján két ólomsúlyú orosz, Ruszlan Albegov (+105 kg) és Tatjana Kasirina (+75 kg) részesült az elismerésben.
márc. 13
21:09
El: Gulácsi nem kapott gólt, nyert a Porto és a Valencia (She)
A Salzburg labdarúgócsapata Gulácsi Péterrel a kapujában 0–0-s döntetlent játszott Bázelben az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A majdnem egy órán át emberhátrányban játszó Valencia 3–0-ra nyert Szófiában a Ludogorec ellen, míg a Porto otthon verte meg 1–0-ra a Napolit.
márc. 13
21:11
Európa-liga: Juventus-Fiorentina élőben az NSO-n! (She)
Olasz testvércsatában a Juventus a Fiorentinát fogadja a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A 21.05 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! A két együttes hasonló leosztásban a hétvégén pont egymással meccselt a Serie A-ban: a torinóiak 1–0-ra legyőzték a firenzeieket.
márc. 13
21:13
Európa-liga: Tottenham-Benfica élőben az NSO-n! (She)
Az angol Tottenham Hotspur a portugál Benficát fogadja a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. A 21.05 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! A londoniak az előző fordulóban az ukrán Dniprót búcsúztatták, míg a lisszaboniak a görög PAOK-ot ejtették ki.
márc. 13
21:27
Európa Liga - Gulácsiék döntetlenje (Infostart)
A Gulácsi Péterrel a kapuban felálló Salzburg csütörtökön gól nélküli döntetlent ért el a Basel otthonában a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 13
21:27
Eurochallenge: Életben tartotta reményeit a Szolnok, a harmadik meccs dönt (Agroinform)
A Tisza-partiak 80-73-ra legyőzték az észt Tartu Rock együttesét, így csak jövő kedden dől el, ki jut az elődöntőbe.
márc. 13
21:29
Ausztrál Nagydíj: Elverik-e végre Vettelt? (Agroinform)
Ha most sem, akkor soha. A Merci kezében a győzelem az F1-es idénynyitón, de ha nem mennek végig, a Williams arathat.
márc. 13
21:31
Magyar foci: A BLSZ IV-ig zuhanhat az Újpest? (Agroinform)
Az MLSZ nyomatékosította, a klub sorsa a vezetők kezében van, Roderick Duchatelet pénteken bejelentésre készül...
márc. 13
22:03
Tenisz: mint az Aus. Open döntőjében, csak 3 szettben (She)
Az első helyen kiemelt kínai Li Na 6:3, 4:6, 6:3-ra legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát az Indian Wells-i tenisztorna női egyesének negyeddöntőjében.
márc. 13
22:39
Férfi kézi: Császár három gólt lőtt, a PSG nyolccal nyert (She)
A második helyen álló Paris Saint-Germain hazai pályán 32–24-re nyert a hetedik Saint Raphael ellen a francia férfi kézilabda-bajnokság élvonalának 18. fordulójában. Császár Gábor három gólt dobott a PSG-ben.
márc. 13
22:39
Síugrás: Prevc, Stoch és Freund a sírepülő vb-címre pályázik (Agroinform)
Pénteken már az egyéni verseny első sorozatait rendezik meg a csehországi Harrachovban zajló sírepülő világbajnokságon.
márc. 13
22:41
Barca: a válogatott belső védő három évvel hosszabbított (She)
A Barcelona labdarúgócsapata egyezségre jutott az együttes 23 éves, válogatott középső védőjével, Marc Bartrával, aki három évvel hosszabbítja meg idén júniusban lejáró szerződését.
márc. 13
22:57
Férfi kosár Euroliga: Hanga jól játszott, csapata kikapott (She)
Hanga Ádám kevesebb mint 21 perc alatt 8 pontot dobott, ezzel a Laboral Kutxa második legeredményesebb játékosa volt, a spanyol csapat azonban hazai pályán 83–65-re kikapott az Emporio Armani Milanótól a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének csütörtöki játéknapján.
márc. 13
23:15
El: a Juventust Gomez, a Sevillát Sevilla szomorította (She)
Mario Gomez góljának köszönhetően a Fiorentina 1–1-es döntetlent ért el a Juventus otthonában a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A sevillai derbin a Betis – többek között Salvador Sevilla találatával – 2–0-ra nyert idegenben
márc. 13
23:15
Európa Liga: A Juve nem tudott előnyt szerezni, Gulácsi lehúzta a rolót (Agroinform)
A Benfica, a Valencia és a Real Betis idegenben tudott nyerni, a Napoli Portóban szenvedett vereséget.
márc. 13
23:33
Olcsón megúszta Knezevic Görbicz lefejelését (Infostart)
Kétmeccses eltiltást kapott Milena Knezevic, a Buducsnoszt Podgorica játékosa, aki múlt vasárnap, a döntetlennel záruló női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó másodpercében lefejelte a győriek csapatkapitányát, Görbicz Anitát.
márc. 13
23:51
Európa Liga: döntetlen az olasz derbin - Az összes eredmény (Infostart)
Az olasz listavezető Juventus hazai környezetben csak 1-1-es döntetlent ért el a Fiorentina ellen a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki első mérkőzésén.
márc. 13
23:51
Man. Utd.: Van Persie szívesen marad, hitet tett Moyes mellett (She)
Robin van Persie, a Manchester United holland válogatott csatára jelezte: jól érzi magát az Old Traffordon, és szívesen szerződést is hosszabbítana. A futballista egyben kijelentette: alkalmasnak tartja David Moyes menedzsert a csapat irányítására.
márc. 13
23:53
Női kézi BL: lehet, hogy az ETO lép a Knezsevics-ügyben (She)
Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának elnöke szerint az Európai Kézilabda-szövetség nem hozott elég kemény döntést a Görbicz Anitát lefejelő Milena Knezsevics ügyében.

Keresés